Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
![]() ![]() ![]() |
Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 6 Mar 2006, 16:06) Stiu de la un tip care lucreaza la vanzari la Dacia, si care spunea de lansarea motorului 1,6 16V in aprilie pe o versiune E3 (Ambition) cu face-lift la portbagaj, iar de versiunea hatchback (ce se va fabrica in Columbia din 2007) de pe un forum Reno frantuzesc si din declaratiile facute presei de oficiali Reno. Iar despre faptul ca francezii vor fabrica de la Craiova pt. a asambla Logan, asta am citit chiar in declaratiile lor, cum ca vor fabrica din Craiova pt. extinderea capacitatii de productie a modelului Logan. This post has been edited by GicaPopescu: 6 Mar 2006, 16:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
QUOTE(GicaPopescu @ 6 Mar 2006, 18:19) Stiu de la un tip care lucreaza la vanzari la Dacia, si care spunea de lansarea motorului 1,6 16V in aprilie pe o versiune E3 (Ambition) cu face-lift la portbagaj, iar de versiunea hatchback (ce se va fabrica in Columbia din 2007) de pe un forum Reno frantuzesc si din declaratiile facute presei de oficiali Reno. s-acu sa vaz: da' unde stii ca breaku e furgonu'? huh? ca io tot intreb da nimeni nu percuta |
-------------------- |
|
GicaPopescu |
![]()
|
Daca masina din poze ar fi doar furgon, e la mintea copilului ca n-ar avea scaune pt. 5 persoane, n-ar avea 5 usi si ar ceva mai inalta.
Plus ca furgonul se lanseaza (dupa toate declaratiile oficiale) in 2007, iar break-ul in 2006, deci ar fi fost logic sa vedem poze spion cu breakul, nu cu furgonul. Plus ca, daca ar exista o caroserie break diferita de furgon, este clar ca faimosul concept Steppe ar fi fost bazat pe break, si nu pe furgon, asa cum se intampla de fapt (de aici rezulta clar ca e vorba de o caroserie comuna la break si furgon). |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Pai nu bre ca e cineva aci pe forum care sa jura c-a vazut breaku in uzina cu ochii lui.
Iar la asta "da' da' ce aer scaune daca e furgon?" io-ti raspund simplu: ca si kangoo are, si partner si caddy. 'Da asta nu inseamna neaparat ca nu va apare mai intai break, apoi furgon cu/fara locuri |
-------------------- |
|
papillon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 05 ![]() |
Stati mai baieti linistiti, nu va mai agitati atata ba ca e break, ba ca e furgon. Va spun io ce-am vazut cu ochii mei. Cum am mai spus, saptamana trecuta, s-a montat un break si v-am spus ca identic cu cel din gazeta sporturilor. Azi, cand eram prin montaj, am avut o surpriza! Baietii tocmai terminasera de montat un furgon! Doamne, ce frumusete
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
SuperNova Clima
- AG 16 XLX
|
|
CristiM30 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 25 July 05 ![]() |
QUOTE(papillon @ 6 Mar 2006, 17:40) Stati mai baieti linistiti, nu va mai agitati atata ba ca e break, ba ca e furgon. Va spun io ce-am vazut cu ochii mei. Cum am mai spus, saptamana trecuta, s-a montat un break si v-am spus ca identic cu cel din gazeta sporturilor. Azi, cand eram prin montaj, am avut o surpriza! Baietii tocmai terminasera de montat un furgon! Doamne, ce frumusete ![]() ![]() ![]() Furgonul respectiv are tot geamuri la usile din spate sau tabla? Dar la cele doua usi asimetrice din partea din spate? |
--------------------
Peugeot
405
- B-12-UTZ
|
|
papillon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 05 ![]() |
Scuze, am uitat sa mentionez. Usile din spate au tot geamuri, iar al al treilea rand de geamuri nu mai exista , in locul lor fiind tabla; usile asimetrice din spate au geamuri.
Ce am mai observat diferit (cred eu, pt ca nu am mai putut sa ma mai apropii asa de mult ca de break, un nene de la paza chiar m-a si luat "ce cauti pe aici sefule? Hai tai-o") ar fi oglinzile, care chiar seamana cu cele de pe steppe (dar nu cu semnalizari in ele), adica sunt mai patratoase putin (linistiti-va, nu sunt urate). |
--------------------
dacia
SuperNova Clima
- AG 16 XLX
|
|
gederis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 1 March 05 ![]() |
Fac cinste cu o bere de calitate, sau dupa caz vin rosu sec, celui care va reusi sa imi ofere o argumentatie solida si o certitudine ptr data de aparitie a motorului 107 CP 16V, ca nu mai suport zvonurile.
De asemenea, in cazul in care acest motor va aparea pana la primavara intentionez sa imi vand actualul Ambition si sa il achizitionez pe cel nou, cu conditia ca sa obtin totusi un pic de viata de la masina asta extrem-extrem de lipsita de vigoare in treptele inferioare. Astept! |
--------------------
Oltcit
Club
- B-87-GAD
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa faci un calcul intre pretul pe care poti sa-l obtii pe masina ta si cat crezi ca va costa loganul cu motor de 16 v si 107 cp...cred ca diferenta este de cel putin 2500-3000 euro...crezi ca merita ??
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
Un photoshop cu viitorul Logan Break.
http://www.automondial.ro/ Attached thumbnail(s) img_news_20.jpg ( Size: 209.7k ) Number of downloads: 528 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Un photoshop foarte aproape de realitate. Extrem de aproape.
Cei de la Automondial au fost singurii care au avut (din presa auto romaneasca) cele mai apropiate imagini de rezultatul final. Inca de acum... 2 ani... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
mie imi place cum arata in ultimul photoshop. E clar ca break-ul va arata bine doar pe anumite culori (dupa parerea mea gri-ul perla va fi exclus) insa asta este. Oare sunt ceva sanse sa avem culoarea de pe concept ca optiunea la logan?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Ce nevoie avem de Photoshop dupa Steppe, cand avem pozele REALE cu breakul:
Logan_break_real_1.jpg ( Size: 55.57k ) Number of downloads: 521 Logan_break_real_2.jpg ( Size: 66.8k ) Number of downloads: 470 Logan_break_real_3.jpg ( Size: 64.67k ) Number of downloads: 470 Logan_break_real_4.jpg ( Size: 55.04k ) Number of downloads: 410 Logan_break_real_5.jpg ( Size: 45.42k ) Number of downloads: 511 Cum o imagine face cat o mie de cuvinte, concluzia este clara: break=furgon, din punct de vedere al caroseriei. Probabil iubitorii de furgonete vor fi incantati sa cumpere noul Logan break. This post has been edited by GicaPopescu: 8 Mar 2006, 10:52 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
Nu-i asa? Noroc ca noi stiam de acu' vreo saptamana...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17147001 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Stiam si eu, doar ca unii mai cred si acum in gogosile cu breakul diferit de furgon.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
george1968 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 March 06 ![]() |
Dupa cum se pare la prezentarea oficiala or sa aduca si un sobr de preoti si o caldare cu apa sfintita si o sa boteze hardughia de furgoneta cu scaune šbreakš.
![]() |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ce parere aveti de garda la sol a noului Logan Break ? Cu cat va fi ea mai mare decat a Loganului traditional si care va fi diferenta de greutate intre cele doua modele ? Care e parerea voastra ?
This post has been edited by big2003: 8 Mar 2006, 21:33 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Fratilor va certati care mai de care ca nu-i break...ca-i furgon...ca de fapt e o strutocamila......pe mine ma intereseaza ce motor pun pe masina fiindca daca-i pun 1.6-le actual eu unul stau si ma intreb cum naiba o sa se miste masina asta...si cat o sa consume? Cam astea-s nedumeririle mele......
Mie personal imi place breakul cum arata (ala fotografiat prin Norvegi parca...) dar ma intereseaza ce motorizari va avea. Stie cineva si ce motor diesel va avea? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Motorizările vor fi pentru început aceleași ca și la sedan..., nu știu de ce vă închipuți voi că dacă e break e cumva vreun tanc de 50 de tone și are nevoie de jdemii de cai putere....
- motorizari probabile: 1.4MPi 75cp 1.6MPi 90cp 1.6MPi 16v 107cp Euro? 1.5dCi 65cp Euro3 sau 70cp Euro4 1.5dCi 80cp Euro3 sau 85cp Euro4 Motoarele diesel de 80/85cp sunt în planuri încă din vara anului trecut. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
De garda la sol ce parere aveti ? Cu cat va fi mai mare ? Parerea mea este ca break-ul va fi si mai bine adaptat drumurior noastre , prin prisma inaltarii suplimentare de care va beneficia .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
acu' imi pica fisa: sistemul de reglare a inaltimii farurilor va fi electric sau tot pe cablu?
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
addiyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 19 October 04 ![]() |
am vb cu cineva din uzina si zicea ca prin aprilie o sa apara motorul de 1.6 16 v 107cp si 1.5 dci 80cp...sa fie adevarat???
|
-------------------- |
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
1.6 16v 107cp sigur!
1.5dCi 80cp este foarte puțin probabil, Dacia deocamdată lucrează doar cu 1.5dCi 65cp Euro3 și 1.5dCi 70cp Euro4. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
addiyi |
![]()
|
prin uzina se testeaza ambele vesiuni 1.6 16v si dci 80cp, de vreo 2 luni si vorbeste lumea ca ar aparea in aprilie...
|
-------------------- |
|
GicaPopescu |
![]()
|
Am intrebat pe site-ul dacia.ro cand apare versiunea de motorizare 1,6 16V si iata ce raspuns am primit:
"Va multumim pentru mesajul dumneavoastra si pentru increderea pe care ne-o acordati apeland la serviciile noastre. Referitor la solicitarea dumneavoastra, dorim sa va comunicam ca in prezent nu detinem informatii cu privire la aparitia unei versiuni Dacia Logan 1,6 MPI 16 V. Va siguram ca in momentul lansarii pe piata a unei noi versiuni Dacia Logan, evenimentul va fi mediatizat pentru ca publicul larg din Romania sa afle din timp toate informatiile legate de noul produs si de serviciile asociate. Vocea Clientului Dacia ramane la dispozitia dumneavoastra de luni pana duminica intre orele 8.00-20.00, la numarul de telefon: 0248.500.000, fax: 0248.500.076, e-mail: vocea.clientului@daciagroup.com sau prin intermediul site-ului: www.dacia.ro, pentru toate intrebarile sau sugestiile dvs. legate de produsele si serviciile Dacia. Cu stima, Laura Tudose Analist Servicii Client." Daca ar aparea in aprilie, probabil ca ar fi facut vreun anunt, ceva cu porti deschise, promotii etc. Se pare ca au amanat lansarea acestei motorizari sau au renuntat complet la ea. Oricum, vanzarile de Logan cu motor 1,6 MPI sunt, de la inceputul anului, de circa 9% (fata de 46% 1,4 MPI si 45% 1,5 dci), deci daca ar mai introduce si 1,6 16V probabil ca n-ar mai cumpara nimeni arhaicul 1,6 MPI. This post has been edited by GicaPopescu: 16 Mar 2006, 16:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se pare ca unele persoane vor fi dezamagite . . . .
Cu stima, bulion This post has been edited by IRONICK: 16 Mar 2006, 16:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
>...probabil ca n-ar mai cumpara nimeni arhaicul 1,6 MPI.
E de prin 1900 motorul asta, si nu stiu eu? |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
addiyi |
![]()
|
"Daca ar aparea in aprilie, probabil ca ar fi facut vreun anunt, ceva cu porti deschise, promotii etc. Se pare ca au amanat lansarea acestei motorizari sau au renuntat complet la ea. Oricum, vanzarile de Logan cu motor 1,6 MPI sunt, de la inceputul anului, de circa 9% (fata de 46% 1,4 MPI si 45% 1,5 dci), deci daca ar mai introduce si 1,6 16V probabil ca n-ar mai cumpara nimeni arhaicul 1,6 MPI."
eu zic ca apare sigur motorul de 1.6 16v in primul rand ca are 107cp si in al doilea rand ca are consumul mai mic si decat ala de 1.4...asa ca... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:45 |