Despre cauciucuri
![]() ![]() ![]() |
Despre cauciucuri
valiciobanu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 October 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum vine asta..sa-ti iei cauciucurile intai si apoi sa cauti de nebun jantele pentru ele? iti iei cauciucuri pentru ce jante ai.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
valiciobanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 October 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(argon @ 27 Jan 2010, 13:56) cum vine asta..sa-ti iei cauciucurile intai si apoi sa cauti de nebun jantele pentru ele? iti iei cauciucuri pentru ce jante ai. E cam ciudat ce am facut eu nu? dar gandeste-te asa! Pe talonul meu scrie tal.JPG ( Size: 42.39k ) Number of downloads: 1380 deci m-am gandit ca pot alege linistit ce cauciucuri vreau dintre marimile astea caci talonul imi permite si cartea masinii la fel. cm.JPG ( Size: 20.48k ) Number of downloads: 1429 Acum precum zici tu, caut de nebun, pentru ca 90% din vanzatori de piese auto iti vand ce au nu ce vrei tu (iar eu nu vreau ciudatenii, ci ce scrie in cartea masinii). Daca din cauza asta sunt un nebun, atunci fie. |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce scrie in talon e ca ai omologare si pentru 14. Cauta niste jante de aliaj de Solenza SH, sau de Symbol de tabla, ca sunt pe 14, cea mai buna varianta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Esti sigur ca alea de symbol de tabla se potrivesc? Ca eu am jante de aluminiu pe 14, dar rezerva pe 13... deh... injinerii de la d®acia si as vrea sa iau o janta de tabla pe 14 pt a o folosi pe post de rezerva.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Reformulez: care dintre astea (pana in 200 de lei bucata) isi merita banii? BF Goodrich, Fulda EcoControl?
This post has been edited by Iulikk: 8 Feb 2010, 21:07 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
Iulikk preturile de acolo mi se par cam mari pt ce ofera, mi se par mai interesante astea http://www.anvelopejantepromotii.ro/anvelo...lii.php?cod=650
PS transport gratis |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
Sava eskimos 3 sau debica frigo pentru iarna
|
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
- am vazut debica in actiune pe solenza si s-au comportat extraordinar, avand in vedere pretul de achizitie ok
|
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu sint fan MATADOR.. folosesc Matador de 5 ani si sint multumit de ele...urmeaza cit de curind sa imi cumpar 4 buc de MP 16
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce raliuri s-au castigat pe anvelope Matador? Ca de Pirelli am auzit...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
nu ma intereseaza pe mine daca s-au cistigat raliuri pe anvelopele Matador...eu sint multumit de ele ca material si nu de performanta in raliuri...tu crezi ca Pirelli din ziua de azi mai este fabricat in Italia???parca acolo este fabrica mama...te inseli ele se fabrica la noi in Romania mai exact la Slatina ( Pirelli Tyres România )
...ha ha ha...fiecare cu ce vrea sa puna pe masina ...ok...si gata ca nu intru eu in jocul tau domnule Catalin |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(valiciobanu @ 27 Jan 2010, 09:28) Multumesc pentru raspuns. Deci eu am solenza. Nu stiu unde sa gasesc datele de mai jos! Am cauciucurile 165/65/14 Ce genti imi trebuiesc diam 14 CH= ET= PCD= 4x100? Va multumesc inca odata, La supernova e pe jantele de origine si de tabla si de aliaj: Ch=diametrul gaurii centrale 60,1 mm Et=cat iese janta in afara 46(aici poti cu max 35 fara sa latesti aripile...sper ca nu gresesc) Pcd=cred,ca se refera la distanta intre prezoane 4*100 mm Latimea e de 5,5 j.(se poate si mai late,depinde de ce anvelope ai) La solenza banuiesc ca sunt aceleasi dimensiuni dar pe 14. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
PCD nu e distanta intre prezoane. PCD este diametrul cercului imaginar pe care se gasesc gaurile pentru prezoane.
|
--------------------
-
-
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
PCD reprezinta atat diametrul descris de Catalin, dar si distanta intre doua prezoane opuse, avand in vedere ca distanta se masoara de la centrul unei gauri la centrul gaurii opuse
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Depinde cate prezoane are roata... La numar par, intamplator merge teoria ta, dar nu e general valabila...
|
--------------------
-
-
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
QUOTE(valiciobanu @ 27 Jan 2010, 08:28) Deci eu am solenza. Nu stiu unde sa gasesc datele de mai jos! Am cauciucurile 165/65/14 Ce genti imi trebuiesc diam 14 CH= ET= PCD= 4x100? Nu era o teorie, dupa cum observi suntem pe sectiunea de Solenza si se vorbea despre Solenza LE: ce repede dai replica (a devenit un fel de chat ![]() - in nici un caz nu am vrut sa se inteleaga ca ce am scris eu e o regula general valabila, am vrut doar sa subliniez ca distanta intre prezoane la solenza este de 100 mm, completarea (corectarea mai bine zis) e binevenita This post has been edited by ionelpopa83: 19 Oct 2010, 20:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, iar ce spui tu e doar o coincidenta.
Termenul PCD (Pitch Circle Diameter) nu e definit nicaieri cum ai spus tu, de aia e teoria ta si nu definitia general valabila. |
--------------------
-
-
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Fulda Kristall Montero 3 pt iarna...excelente!
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
bingoboy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 March 10 From: Darmanesti - Bacau ![]() |
am si eu o nedumerire.
caut de mor anvelope 165/65 R14 (in zona Comanesti-Onesti) si pe la toti vanzatorii cand ma duc imi tot zic ca merge sa pun pe jentile mele de aliaj de 14 si anvelope 165/70 R13. eu nu cred ca se poate dar poate e cineva care a facut treaba asta si imi poate spune daca se poate. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BC 06 LRF
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu se poate, nici macar nu intra pe janta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
am pe supernova mea pe fata anvelope matador mp 12 dar nu sunt deloc bune, nu au aderenta.pe ploaie sunt praf.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(bingoboy @ 26 Oct 2010, 15:01) am si eu o nedumerire. caut de mor anvelope 165/65 R14 (in zona Comanesti-Onesti) si pe la toti vanzatorii cand ma duc imi tot zic ca merge sa pun pe jentile mele de aliaj de 14 si anvelope 165/70 R13. eu nu cred ca se poate dar poate e cineva care a facut treaba asta si imi poate spune daca se poate. Intreaba-l pe Marty, parca el zicea acum cativa ani ca a pus un cauciuc de 13 pe janta de 14 ![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(bingoboy @ 26 Oct 2010, 15:01) am si eu o nedumerire. caut de mor anvelope 165/65 R14 (in zona Comanesti-Onesti) si pe la toti vanzatorii cand ma duc imi tot zic ca merge sa pun pe jentile mele de aliaj de 14 si anvelope 165/70 R13. eu nu cred ca se poate dar poate e cineva care a facut treaba asta si imi poate spune daca se poate. salut, replica astora ar merge la topicul dedicat... probabil au vrut sa spuna ca pe solenza se pot monta atit jante de 13" cit si de 14" sau, unii au montat, chiar 15" atita timp cit distanta intre prezoane este de 100 mm iar diametrul gaurii de centrare este de 57,1 mm. iar dpdv tehnic este imposibil sa pui ceva mai mic - 13" - pe ceva mai mare - 14" - ! |
--------------------
...
...
...
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
QUOTE(bingoboy @ 26 Oct 2010, 14:01) am si eu o nedumerire. caut de mor anvelope 165/65 R14 (in zona Comanesti-Onesti) si pe la toti vanzatorii cand ma duc imi tot zic ca merge sa pun pe jentile mele de aliaj de 14 si anvelope 165/70 R13. eu nu cred ca se poate dar poate e cineva care a facut treaba asta si imi poate spune daca se poate. - incearca sa comanzi pe internet, s-ar putea sa ai surpriza sa gasesti o gama variata de produse si mai mult ca sigur si preturi mai bune (transport gratis aprox 24 de ore) - pentru site-uri dedicate rasfoieste si tu un pic acest topic |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
sal, am si eu o nedumerire, am o ocazie sa cumpar ceva mai ieftin 4 cauciucuri pirrelli de iarna 170/70/r14 , ar fii vreo problema la montaj/viraj/rulare?
|
--------------------
Skoda
Octavia Combi
2002 1.9TDI ALH 90cp (noua) Elegance
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
ceva promotii la anvelope de iarna?pe la hypermarket uri?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
eu anu trecut am prins promotie la tigar winter 1 , 99 ron bucata , am luat 2 ( evident pe fata) si am fost extrem de foarte multumit, acum mai caut 2 sa le pun pe spate , si am gasit undeva la 130 ron bucata
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pretul este indubitabil extraordinar ! Trebuie sa platim ca sa aflam locatia de UNDE le-ai luat ? Sau pretul este dat ca sa te lauzi ?
Aceleasi Tigar erau azi in targ la Vitan 165 ron bucata si se laudau ca sunt facute de Continental in Polonia ... no comment ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:32 |