SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
BoomPunk |
![]()
|
||
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|||
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
si pana la urma s-a stabilit unde mergem ? poaye gasim si noi ceva sponsori , il luam si pe diaconescu in direct si in reluare si o sa fie super
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
Si care ar fi cel mai bun sponsor (avand in vedere ca este o intalnire a posesorilor de dacii) decat UZINA DACIA? Ca tot am auzit ca o duc bine cu afacerile......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by theundertaker: 15 Jan 2009, 08:43 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
sponsorizari .....98.9% nu o sa primeasca nimeni pt o intalnire a catorva betoniere....adica masinute......dar totus mai ramane 1.1% sanse ca sa se primeasca sponsorizari ..... probabil o suma incat impartita la toti solenzarii sa ajunga sa isi cumpere fiecare ceva frumos......un mililitru de benzina.....ca sa aveti cu sa va intoarceti inapoi acasa de la intalnirea asta....de care tot vorbim si nu ajungem nicaieri ...... < macar glumim >
toate bune |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(nenestean @ 17 Jan 2009, 23:51) sponsorizari .....98.9% nu o sa primeasca nimeni pt o intalnire a catorva betoniere....adica masinute......dar totus mai ramane 1.1% sanse ca sa se primeasca sponsorizari ..... probabil o suma incat impartita la toti solenzarii sa ajunga sa isi cumpere fiecare ceva frumos......un mililitru de benzina.....ca sa aveti cu sa va intoarceti inapoi acasa de la intalnirea asta....de care tot vorbim si nu ajungem nicaieri ...... < macar glumim > toate bune pai ia zi- ai fi dispus sa te prezinti in vara la balea lac? un week-end? daca da, esti al doilea care confirma. primul sunt eu. hai ca usor, usor ajungem la un consens. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 18 Jan 2009, 10:07) pai ia zi- ai fi dispus sa te prezinti in vara la balea lac? un week-end? daca da, esti al doilea care confirma. primul sunt eu. hai ca usor, usor ajungem la un consens. eu mai tare sunt atras de Marea Neagra decat de Balea Lac ......si cu siguranta ca la vara o sa merg la mare ... orcum nu ie dupa mine unde se face "intalnirea asta" ci ar fi mai bine ca acolo unde o sa isi petreaca majoritatea solenzarilor concediu ....cam tot acolo sa fie si solenzaniada ![]() ![]() ![]() sanatate ![]() This post has been edited by nenestean: 18 Jan 2009, 16:51 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Am mai zis cel mai bun loc de intalnire ar putea fi undeva in centrul tarii.Se poate face intr-un weekend ,zic eu in lunile de vara ca sa iasa distractia bine.Se poate face de asemenea si un traseu la care sa participe membrii doritori cu Solenze,binenteles dupa distractie.Nu cred ca este chiar asa mare nevoie de sponsori,de un gratar si bere ..., are oricine prin buzunare
![]() Daca nu am sa fiu de serviciu cand se va programa Intalnirea Nationala a Solenzarilor voi veni si eu.Deci suntem aproape 3. Am vazut o intalnire,la TV, a posesorilor cu Subaru Impreza in cinstea lui Colin McRae si a fost super. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(romanvs @ 18 Jan 2009, 21:02) Am mai zis cel mai bun loc de intalnire ar putea fi undeva in centrul tarii.Se poate face intr-un weekend ,zic eu in lunile de vara ca sa iasa distractia bine.Se poate face de asemenea si un traseu la care sa participe membrii doritori cu Solenze,binenteles dupa distractie.Nu cred ca este chiar asa mare nevoie de sponsori,de un gratar si bere ..., are oricine prin buzunare ![]() Daca nu am sa fiu de serviciu cand se va programa Intalnirea Nationala a Solenzarilor voi veni si eu.Deci suntem aproape 3. Am vazut o intalnire,la TV, a posesorilor cu Subaru Impreza in cinstea lui Colin McRae si a fost super. Eu,propun sa facem un sondaj,si ce loc se va gasi mai frecvent ,in opinia solenzarilor,acela sa fie ales...eventual si data. |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
nenestean |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
benkenobi |
![]()
|
QUOTE(B-33 -SAC @ 18 Jan 2009, 23:46) la epava ( sau la epave, ca in ultima perioada numai de-alea erau) in c...l gol. ok? 18 Jan 2009, 23:50: acum pe bune- cred ca tot in centrul tarii este mai bine. sa fie drum scurt pentru toti This post has been edited by benkenobi: 18 Jan 2009, 22:50 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 18 Jan 2009, 22:49) la epava ( sau la epave, ca in ultima perioada numai de-alea erau) in c...l gol. ok? <span class='edit'>18 Jan 2009, 23:50:</span> acum pe bune- cred ca tot in centrul tarii este mai bine. sa fie drum scurt pentru toti sunt de acord ![]() da ca sa nu mergem mult(benzina benzina ...s-a facut 2.9 lei la petrom ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
nenestean |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
de acord
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Costinestiul e prea departe, pt mine unul, pt un weekend.Se vrea sa fie o intalnire a posesorilor de Dacii Solenza ,nu hai sa ne intalnim in concediu...
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
benkenobi |
![]()
|
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Banu1974 |
![]()
|
Deci?pana reusim noi sa stabilim ceva cert,Bucuresteni ne vedem la Carol vinerea la h 22
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acord cu oastfel de inilnire!Si sa siti ca intr-o "iubire" virsta nu conteaza!(fata de solenza)
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:40 |