Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
![]() ![]() |
Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.727 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Jun 2009, 11:34) Am fost cu Avensis si Laguna 2 ![]() QUOTE(argon @ 22 Jun 2009, 11:38) asa e, e in minus mult..la decibeli As face un test cu tine, da nu merita pierdut timpul din pacate. Dintre doua masini cu acelasi nivel de zgomotot in dB, pot exista diferente destul de sesizabile intre ce percepe urechea umana. Puna mana pe studiat si pe urma mai stam de vorba.This post has been edited by IRONICK: 22 Jun 2009, 10:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Capacitate mai mica, putere mai mica, cuplu mai mic(cred), dar consum mai mare
![]() Dar din Laguna si din Avensis se aud claxoanele ... deci a ta ar trebui sa fie peste astea ![]() This post has been edited by Serje: 22 Jun 2009, 10:42 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, uameni booni. Deci....omul asta si-a impus idea de la bun inceput, inainte de a lua Espero-ul, ca trebuie sa fie intr-o masina premium. Si indiferent de masina ar fi luat, in capul lui masina indeplineste acele calitati. Iar varsta nu isi spune deloc cuvantul.
Imi place de astia care iau masini de 10 ani cum zic ca totul e impecabil, ca totul merge perfect si totul merge super usor (directie, ambreiaj, etc). Dar m-as strica de ras daca ar exista posibilitatea ca acuma coreeni sa monteze AZI un Espero nou, sa il dea la argonel sa il conduca vreo 500 km si dupa aia sa se urce in covata lui. Cred ca ar avea un soc. MARE. Oricum, dupa ce trece efectul socului, pe topicul asta tot baliverne o sa scoata. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tre sa stau la rand, ca altii mi-au luat-o demult inainte...culmea, care nu au pus piciorul in ea, sau au pus intr-o cazatura de 500.000 km...ca loganu' stie tot prostu ce poate si ce nu, si sa n'ai masina, tot taximetristu, daca nu are Lancer are Logan.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Ce imi place domne cum condamna Loganul,unii cu niste cazaturi de dacii de pe vremea lui ceasca ,rad de Logan.Bai fratilor daca sunteti atat de smecheri dc mergeti cu rablele voastre si nu va luati ceva de calitate.Stiti cum e romanu nu are o chiftea in stomac,moare de foame,merge cu o troaca dar rade ,bineinteles de invidie, de unu ce si-a luat o masina noua.Bai astia ce va dati mari cunoscatori in ale masinilor,daca erati mari si tari nu laudati niste cazaturi de masini de acum 20 de ani.Va asigur daca aveati cash cat face un Logan ati fi cumparat ceva nou,nu troace dar cu pretentii de masini premium.Nu ma refer la Argon si al lui Espero,omu si-a luat ce a putut ,bv lui si sa se bucure de masina.Inca o data sa te bucuri de ea si poate odata si odata o sa ne bucuri cu un topic despre o masina nou nouta cu 0 km si 0 ani.Succese
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
argon a devenit un fel de romeoo!!!!!!!
hi lavs zis carrrrrrrrrr despre woo,,,,,, nu-mai de bine |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 Jun 2009, 08:08) Sefu', da de unde ai luat oloiul ala? ![]() Ca sa nu mai zic de rpetul ala extraordinar. http://www.mobil1.com.ro/cms/Gama_Mobil_Super_.aspx Ontopic: Misto masina! |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratzica, una e mobil 1, alta e mobil super...., alta zeama.
Nu va mira faptul ca la aceiasi bani se poate cumpara .... o nubira? E drept, cu ceva mai multi km, insa cu 2 airbaguri, ABS si mai mult loc? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
argonele... Eu am aproape 100.000 km facuti cu Espero, si nu sunt posesor de Logan, deci nu am niciun interes sa iau apararea unei masini pe care nici n-o am, si nici nu-mi place. Si eu la Espero chiar am tinut. Dar hai sa fim seriosi ca nu se compara masinile...
Nu vorbim de pret, e clar ca un Logan e mult mai scump, dar e si nou. Dar in rest Loganul e mult mai sigur din orice punct de vedere. As pune pariu ca Espero testat la normele actuale de siguranta n-ar lua nici macar o stea... Dar deh, e doar marketing, nu? Sa-ti stapanesti sanatos masinuta, nu ma intelege gresit, eu sper sa n-ajungi sa-i testezi siguranta pasiva, dar te rog eu mult nu mai abera pentru ca o masina moderna e o masina moderna, ca e urata sau nu, ca e scumpa sau nu, n-o poti compara cu o masina facuta acum aproape 20 de ani. Care apropo, nu e premium. Doar ca are geamuri electrice si a/c nu o face premium. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum ...SEXpero nu este premium...si voi acuma ii spuneti??? cum masina conceputa acum 20 ani???? cum..????? platforma de ascona.... cum??? nu se aud masinile de partea opusa??? cum????
Argoane.... nu aveam eu o parere buna despre tine de mai demult... dar acuma ai intrecut orice limta a bunului simt... pot spune ca ai inceput sa minti in nerusinare... Cum au mai spus si altii... mai sunt care au condus SEXpero, Cielo si altele.... dar de aici pana la aberatiile tale este cale lunga.... asa ca daca iti spun o gramada ca esti beat.... du-te si te culca.... ca rad curcile... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce oameni răi
![]() nu vă mai luați și voi de argonel.. are dreptate, espero e premium.. fara plumb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@A l e x
Nu conteaza ca n-are siguranta de nici un fel (activa sau pasiva), alea sunt pentru soferi prosti. Aia buni evita accidentul si fara ABS. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.727 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Jun 2009, 11:43) au pus intr-o cazatura de 500.000 km... Pai nu ai spus mah tu ca la 300.000km abia ies din rodaj???? Acum sunt cazaturi la 500.000km?22 Jun 2009, 13:28: QUOTE(einstein1984 @ 22 Jun 2009, 13:26) Aia buni evita accidentul si fara ABS Aia buni fac din pedala abeesul, independent pe fiecare roata ... handjob.gifThis post has been edited by IRONICK: 22 Jun 2009, 12:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Jun 2009, 13:52) orice ai zice o masina gen 'executive' si de 13 ani e peste clasa consumer de azi, conditia e sa nu fie rupta cum sunt restul Espero-urilor ce le vedem cu totii... E mid-size toata ziua, in clasa cu Passatul si cu Vectra. Woo a avut modele executive, da' nu prea au ajuns in Romania. Da' asta mai putin conteaza, sa se bucure proprietaru' de ea! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Ar vrea argonelu una din astea:
Leg-DaewooPrince2.jpg.. insa si asta era pe platforma de opel rekord. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Am si eu o intrebare pentru propietarii de masini astfel de superconfortabile: puntea spate nu e cumva rigida? Ceva gen Matiz?
Cat priveste comparatia cu loganul, e perfecta si cea cu 1.6 MPi k7m. Nu de alta, dar putearea e identica si cuplul tot pe acolo. Doar ca daewoo-ul are un arbore cu came in plus degeaba. This post has been edited by einstein1984: 22 Jun 2009, 14:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
nu.
si vezi ca 1,6 16v de woo are 105 cai, eu nu am d'ala. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
stim ca nu ai din ala...... stim...ne-ai spus...tu ....... ca ai 1.5 16v de 90 de cai.... motor pus ulerior si pe Cielo (asta iti spun eu ca sigur nu aveai habar).... stim cum sa nu.... si stim ca este ca si confort,dotari, insonorizare, stabilitate comparabila cu Avensis, Laguna, A4.... eu zic sa te mai dai cu ea... cred ca nici un A8 sau S Klasse nu se apropie de ea... mai au de invatat inca astia... si cand o conduci... lasa geamul usor crapat sa nu cumva sa trebuiasca sa te depaseasca vreo ambulanta si tu sa nu o auzi... ca cine stie ce pateste pacientul....
![]() ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 22 Jun 2009, 14:38 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 Jun 2009, 15:15) Am si eu o intrebare pentru propietarii de masini astfel de superconfortabile: puntea spate nu e cumva rigida? Ceva gen Matiz? Cat priveste comparatia cu loganul, e perfecta si cea cu 1.6 MPi k7m. Nu de alta, dar putearea e identica si cuplul tot pe acolo. Doar ca daewoo-ul are un arbore cu came in plus degeaba. Prima intrebare: NU A doua intrebare: Nu e identica... ai vreuna 1.6? facem o liniuta(dar sa nu bata vantul din spate ca esti clar avantajat) De la un alt proprietar de masina superconfortabila. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai asta ziceam si eu argoane, ca al tau are 1.5 si 90 de cai (la 4800 rpm, ceea ce mi se pare ridicol de putin de la un DOHC), 1.6 8V de la dacia are tot 90 de cai. Deci in afara de gusturile tale (ca nu stiu cum iti dai seama de la volan cate supape are animala pentru puteri identice), comparatia e perfect viabila.
Deci puntea spate e semirigida? Ca pe vremea Asconei nu cred sa fi fost independenta. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
R25-ul avea suspensie independenta pe spate.. si tot de pe vremea aia era
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 Jun 2009, 15:02) ...al tau are 1.5 si 90 de cai (la 4800 rpm, ceea ce mi se pare ridicol de putin de la un DOHC), 1.6 8V de la dacia are tot 90 de cai. Deci in afara de gusturile tale (ca nu stiu cum iti dai seama de la volan cate supape are animala pentru puteri identice), comparatia e perfect viabila... 1.6 MPi are 90cp pe la 5500 rpm. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Scula de bascula espero asta,cel mai tare jurnal de bord.Am mers si eu cu un cielo taxi acu vreo 2 zile si taximetristul zicea ca fiabile masini a mai facut daewoo.Adevarul e ca nu se auzea nimic de afara, asa de zgomotoasa era inauntru.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
argon hai astept sa demontezi bordu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu am observat ca in general (exista si exceptii) proprietarii de daewoo si de logan sunt foaaarte mandri de masinile lor.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:21 |