Teribilist filmat cand a depasit pe linia continua, si a facut praf o masina
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teribilist filmat cand a depasit pe linia continua, si a facut praf o masina
Amedeus |
![]()
|
||
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|||
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
serios ba........muierea e de vina
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Rudotel, rudoteeeeeeeeel!!!
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
bun scenicu asta
![]() ce frana sa mai puna dacia si daca punea frana din dreptu trecerii nu se oprea avea ceva viteza asta e clar si chiar a inceput sa franeze imediat dupa trecere dar degeaba viteza prea mare ati incercat sa opriti de la 100km/h la 0 la un semafor sa vezi ca nu te opresti unde vrei tu ci un pic mai departe decat te asteptai ? This post has been edited by tuner: 14 Jul 2009, 00:35 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
nu prea mergem cu 100 pe unde sunt semafoare
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
am incercat eu si nu ai dreptate, la Porsche 911 se opreste chiar mai inainte.
![]() This post has been edited by verde57: 14 Jul 2009, 16:06 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.470 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Fomeea e de vina. clar. N-a fost in stare sa aplice prioritatea de smecher. (Prioritate similara cu cea de chiu7)
Nu zic ca retardu' ala cu dacia mai merita carnet restu' vietii... Dar ca sa fac o comparatie, virajul ala stanga pe care l-o facut ea arata exact ca un copil care vine de dupa colt si fuge pe trecere. FARA SA SE OPREASCA SI SA SE ASIGURE. Ar trebui sa se faca obligatorie vizualizarea emisiunii aleia a lu' Vochina in timpu' scolii de soferi. Sa se prinda ca daca in jurul tau sa intampla o greseala (a ta sau a altuia) te-ai ars. plm, noaptea pun frana cand vad ca se apropie masina de pe strada cu cedeaza si ma conving ca pune frana. Tipa s-o complacut ca e sotul ei in spate pe post de "scut", ca de "si el semnalizeaza stanga" , si as fi in stare sa pariez ca nu s-o asigurat. Da' nu mai fiti si voi atat de bisericosi, sa-mi spuneti ca daca ati face aceeasi manevra de mai multe ori (cum probabil s-o mai intamplat), la un moment dat nu ati calca si voi pe bec. doar ca n-o fost un smecheras in depasire atunci. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Fratzica |
![]()
|
gizaz craist, avea si 4 copii in masina:
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/acc...i-au-murit.html |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
imi aduce aminte de o veche zicala...Dumnezeu nu bate cu parul..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
4 copii erau in spate, ea cu inca o femeie in fata.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Reporterul a zis 2 femei în față, 3 copii și soacra în spate.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Fratzica |
![]()
|
am auzit eu prost probabil. sorry
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
oare aveau centurile???????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Procuror cu centură pusă, mai rar...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
verde57 |
![]()
|
procuror!!!!! pai inseamna ca omu ala e sigur nevinovat
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Procuroare si e moarta, deci nu mai conteaza.
In cazul asta poti sa spui ca femeia e de vina si te sustin. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Aia nu e curba de la iesirea de pe A1? Foarte stransa curba, mai ales dupa ce vii cu viteza de pe autostrada. Era sa ma frig si eu odata acolo si nu cred ca aveam mai mult de 60-70. Daca era si obosita dupa atata drum (am inteles ca venea de la mare)..... Bine ca au scapat copiii
Oricum Dumnezeu nu doarme! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci nu e semn cu curba periculoasa ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca e curba de la A1, aia e ciudata rau. Tot tinde sa ma pacaleasca si pe mine. Bine, nu in halul in care a facut-o pe femeia aia, dar ajung sa abordez curba o idee mai agresiv decat as fi vrut
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, ca limita de viteza e pentru fraieri...
Ar fi bine de punctat ca tronsonul respectiv de drum NU face parte din A1, ci e la iesirea de pe respectiva autostrada. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Asta a abordat-o prea agresiv. Eu tind sa cred ca a fost neatentie sau a adormit la volan.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
Mie mi se pare ca de fapt nu a abordat curba deloc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Cumatra de la volan s-a dus glont.Nu a vazut nici o curba.Din curiozitate...ce viteza avea?
Probabil ca in noul cod rutier este prevazut ca procurorii pot circula No Limit pe orice drum. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Amedeus |
![]()
|
QUOTE(iulian sn2001 @ 15 Jul 2009, 20:08) Din curiozitate...ce viteza avea? Zicea unul din comentatorii video clipului ca il depasise cu cateva minute inainte si cica el avea 150 km/h ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Oare ce viteza avea? E destul de aiurea curba aia petru ca este destul de aproape de locul unde se termina autostrada si venind cu viteza mare te poate fura. Asta pentru ca nu se respecta limitele de viteza.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Legal ala cu dacia e de vina dar din punc de vedere instinctiv cum dracu s-a asigurat matracuca aia?! nu l-a vazut ca era angajat in depasire de la jde metri.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 10 Jul 2009, 18:55) nu se vede daca era linie intrerupta acolo. Daca era linie continua vina e impartita. Daca nu, nu e. Fratzica imi permit sa te contrazic, chiar daca este linie intrerupta acolo, vina este impartita -> Conduita preventiva: intotdeauna trebuie sa te asiguri la schimbarea directie de mers (vezi urmarile in cazul de fata) Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 42.17k ) Number of downloads: 184 2.jpg ( Size: 38.23k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 18:53 |