Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
![]() ![]() |
Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
Andy_ACS |
![]() ![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@hitman1234 - hai sa iti explic eu: notiunile de 'subturare' si turatie prea mica sunt STRANS legate de sarcina motorului. Adica e ok sa mergi su cu 1400rpm daca esti in coborare osoara sau in palier si ai acceleratia foarte usor ciupita, viteza constanta. Dar nu e ok sa mergi cu turatia asta daca e o urcare si pentru a mentine viteza bagi piciorul adanc in acceleratie sau daca vrei sa accelerezi repede.
La turatia mica motorul produce o putere mica, cuplu mai mic, acestea sunt uficiente daca mergi usurel, fara a vrea sa accelerezi, fara a tracta nimic. Daca vrei accelerari, viteze mari, depasiri, rampe ai nevoie de o putere mai mare care se obtine la turatii mai mari. DSG-ul tine masina la turatii foarte mici cand e cazul si la turatii foarte mari cand e nevoie. Asa ca se compenseaza dpdv al posibilei calamine. (adica nu tine motorul mereu in 1500rpm cum e posibil sa faca un sofer 'econom' de cutie manuala). Edit: vad ca a mai expivcat cineva mai repede ![]() Edit2: mirceateodorescu683 - si ai parcat masina in felul asta? Sa te dai jos din ea si sa parcheze singura? Ai asa curaj? (banuiesc ca ai casco) Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 13 Sep 2009, 09:22 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 12 Sep 2009, 23:01) Chiar mi se par inocenti si puerili cei care se avanta in discutii despre sute de cai, in conditiile de trafic si de mentalitate romanesti Mie mi se pare pueril postul tau. Nu discuta nimeni de sute de cai si nici de fructiferii de pe marginea drumului. Era vorba de senzatia puterii (te citez inca o data "propulsand puternic masina sub tine") si nu cat de repede ajungi la destinatie. Si nici nu ti-a reprosat nimeni ca ai masina submotorizata.This post has been edited by IRONICK: 13 Sep 2009, 10:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
n`am apucat sa citesc toate posturile din topicu asta pt ca e mareeeeeeee.
Mircea felicitari pt masina. Imi place combinatia de stiluri: poti merge imbracat la costum si sa cobori la opera din ea, poti sa alergi cu ea ca un pusti cu ochelarii pe nas, poti sa duci copii la scoala ca intr`o masina de familie si poti merge cu ea la un drum lung ca intr`o limuzina. Discutii despre cai putere? Mi se par absolut normale. n`ai unde sa`i dezvolti in oras? ba poate ca ai... ca asa ne cumparam toti masini cu moatoare de 1L. Vorba lu` ironick, e vorba de putere nu de viteza, sa simti cum "iti pleaca tot capul spre tetiera" nu sa mai vezi doar 4 metri din asflat in fata. sa stii ca atunci cand urci o bordura nu`ti aude tot cartierul motorul, si mai e si mandria de barbat: masina mea are multa putere? eh asa a crescut si puterea mea. |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
- B8x8BBB fost twingar si fost TDI-st
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 13 Sep 2009, 10:05) A mea are asistenta la parcare. Cu alte cuvinte, mergi de-a lungul unui sir de masini, ca sa parchezi lateral, senzorii fata-spate iti spun cand e loc si unde sa opresti, iei mainile de pe volan, accelerezi si franezi cand "iti spune masina" si aceasta se strecoara intre celelalte doua. Parktronicu' e si mai smecher: il activezi, ajungi in locul de parcare (spatiu sufiecient, etc.), iesi din masina, si o lasi sa se "bage" singura la locul ei, dupa care o incui. ![]() ![]() 13 Sep 2009, 12:26: This post has been edited by C@talin: 13 Sep 2009, 11:26 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 13 Sep 2009, 10:51) Mie mi se pare pueril postul tau. Nu discuta nimeni de sute de cai si nici de fructiferii de pe marginea drumului. Era vorba de senzatia puterii (te citez inca o data "propulsand puternic masina sub tine") si nu cat de repede ajungi la destinatie. Si nici nu ti-a reprosat nimeni ca ai masina submotorizata. N-am zis nicaieri ca iti rupe gatul. Dar, fata de Dacie (saraca, am spalat-o azi, ca se cam umpluse de gainat ![]() A mea nu face ca in filmuletul lui Catalin, trebuie sa fiu eu inauntru, ca sa accelerez sau sa franez. Doar traiectoria este data de masina. This post has been edited by mirceateodorescu683: 13 Sep 2009, 12:18 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Fain...da' trebe casco....musai
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poti lua masina in leasing fara sa aiba casco?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Niste kickdown-uri scurte. Mentionez ca eram pe drum cu serpentine, la deal, cu trafic.
Trebuia sa opresc muzica. Am crezut ca e de ajuns sa o dau incet. Mai am doua, cu treapta sport, da la urmatorul post, asa ca, va rog, un raspuns cat de mic... This post has been edited by mirceateodorescu683: 13 Sep 2009, 12:27 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Ce repede s-a dus 4-5-6....
![]() Ceva asemanator DSG-ului pe alte masini? This post has been edited by Madriann: 13 Sep 2009, 12:35 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Si modul Sport (celalalt era Drive).
Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 12 Sep 2009, 21:19) Se cam face de rusina fauveu' cu asa aparator ![]() Cutia are preselectate treptele imediat urmatoare in sus si in jos, sa zicem ca rulam in a 4-a, disponibile sunt a 3-a si a 5-a si nu poate sari peste ele. Se pare ca intradevar vorbesti in necunostinta de cauza ....DSG-ul sare si cate 2 sau chiar 3 trepte odata...dovada este in filmuletele de mai sus.unde vezi tu in kickdown ca trece de la 5 prin 4 ca sa ajunga la 3. instantaneu trece in 3 si se tureaza tot instantaneu,nu are ezitare ca si cum ar trece prin treapta intermediara ......stai jos ai nota 3.mai bine taceai. 13 Sep 2009, 14:19: QUOTE(Madriann @ 13 Sep 2009, 13:35) Am mai mers cu un CX7 si avea o cutie care reactiona identic cu dsg-ul This post has been edited by l@u: 13 Sep 2009, 13:19 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Parca si Ford are ceva asemanator cu DSG.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Madriann |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
l@u |
![]()
|
CX7-le ala era adus din USA de aceea avea cutie automata caci am cautat la noi pe site si nu se comercializeaza CX7 decat cu cutie manuala.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Ai voie sa o duci in turatii asa de ridicate in perioada rodajului?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaþie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ehh motoarele astea sunt la bateriile litiu cam vin deja rodate
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Asa se zice, dar totusi e bine sa respectie indicatiile producatorului privind rodajul, cel putin pentru linistea ta.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaþie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Auzi L@u, tu confunzi retrogradarea foarte rapida prin 2-3 trepte, care se face mult mai rapid decat ai reusi tu pe o manuala, cu sarirea a 2-3 trepte. Cutia DSG nu poate sari trepte din cauza felului in care este construita. Ca sa ajunga din a 5-a in a 3-a trece si prin a 4-a. Ca mintea ta nu poate sa priceapa ca nu-i nevoie sa si debreize in a 4-a este cu totul alta problema. Cel mai bine ar fi sa te pui pe citit vis a vis de acest tip de cutie cu ambreiaj dublu
![]() Mintea ta refuza sa priceapa ca nu-ti este afisata in bord pe display trecerea prin 1-2 trepte intermediare. Daca aveai putin curiozitate ai fi simtit ca nu schimba la fel de "instant" in momentele astea ![]() ![]() Turatia nu strica un motor chiar asa usor. Din moment ce totul este la temperatura optima de functionare, bine lubrefiat, asemenea reprize n-au cum sa dauneze motorului. Presupunem ca doc nu scartaie la fiecare semafor in oras ca este in rodaj ![]() This post has been edited by dr_mKe: 13 Sep 2009, 15:44 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
l@u |
![]()
|
Bine ma atotstiutorule ramai la ceea ce crezi si gata. Apropo nu are cum sa scartaie la semafor.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
dc anume nu are cum?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
traction control
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(C@talin @ 10 Sep 2009, 11:54) bai la bulangii mai astia cu pissaturi .azi doi amarati cu pissat.da nici unu nu ma lasat si pe mine .Unu chiar lam vazut cum ieisise din coloana mea si sa bagat tare prin stanga.sa taie el tot. QUOTE(l@u @ 10 Sep 2009, 12:56) Da, cu mintea imbacsita de manele si OTV. De fapt asta e modelul de roman adevarat, pentru 90% din populatia tarii. Omul cu BMW/Audi/VW, lant mare de aur la gat si tricou si ochelari de 20 roni din bazar, care depaseste toate coloanele de masini si se baga cu japca. |
--------------------
-
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am ºi eu tricou de 20 de ron de bazar ..... asta te face un cocalar?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Lant de 500 euro cu tricou de 5 euro...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Duyu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 13 Sep 2009, 09:05) A mea are asistenta la parcare. Cu alte cuvinte, mergi de-a lungul unui sir de masini, ca sa parchezi lateral, senzorii fata-spate iti spun cand e loc si unde sa opresti, iei mainile de pe volan, accelerezi si franezi cand "iti spune masina" si aceasta se strecoara intre celelalte doua. Parktronicu' e si mai smecher: il activezi, ajungi in locul de parcare (spatiu sufiecient, etc.), iesi din masina, si o lasi sa se "bage" singura la locul ei, dupa care o incui. Eu stiam ca sistemul acela de parcheaza "efectiv" singura este disponibil numai la Passat CC si Superb 2 deocamdata si parca la Golf 6. Gresesc cumva? This post has been edited by mirceateodorescu683: 13 Sep 2009, 19:08 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Eu totusi am o mare nedumerire la topicul asta.
Omul asta, Mircea medicul (ca doctor sunt si eu, dar in altceva), chiar este manelist sau face el bâza asa ??? |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
Duyu |
![]()
|
E manelist in special cand asculta Guns N' Roses.
![]() ![]() This post has been edited by Duyu: 13 Sep 2009, 17:34 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:58 |