Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
![]() ![]() |
Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Cand eram in liceu, luni si vineri "dansam" pe "You can't bring me down" a lu' Suicidal Tendencies si "F...ing Hostile" a lu' Pantera. Student fiind, au inceput sa-mi placa cei care ma disperau in liceu: Guns, Aerosmith, Deep Purple, Whitesnake, Doors, Led Zeppelin, Dio, etc.
Acum ma incanta Guta si Roxana, printesa Ardealului. ![]() Etape ale inaintarii in varsta, ale evolutiei si ale atrofiei neuronale. This post has been edited by mirceateodorescu683: 13 Sep 2009, 18:29 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 13 Sep 2009, 17:27) Cand eram in liceu, luni si vineri "dansam" pe "You can't bring me down" a lu' Suicidal Tendencies si "F...ing Hostile" a lu' Pantera. Student fiind, au inceput sa-mi placa cei care ma disperau in liceu: Guns, Aerosmith, Deep Purple, Whitesnake, Doors, Led Zeppelin, Dio, etc. Acum ma incanta Guta si Roxana, printesa Ardealului. ![]() Etape ale inaintarii in varsta, ale evolutiei si ale atrofiei neuronale. Adica acum te incanta aia care te disperau in facultate ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Si am tricou de 5 lei. Lant nu-mi permit.
Gip Gip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu gasesc pe Youtube cu Passat. This post has been edited by mirceateodorescu683: 13 Sep 2009, 18:57 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 13 Sep 2009, 17:49) ![]() ![]() ![]() This post has been edited by adrian_c: 13 Sep 2009, 19:00 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Doctore, ca tot sunt in durere...si nu v-am intrebat..."anvelopele cum e"? (standard sau ce ati comandat...)
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nor fi montana
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(C@talin @ 13 Sep 2009, 12:14) ![]() ![]() <span class='edit'>13 Sep 2009, 12:26:</span> Io ma mir ca nu o sarit nimeni sa zica ca-i naspa Passat-ul, ca nu o reusit sa o parcheze din prima. QUOTE(l@u @ 13 Sep 2009, 16:45) Nu are rost, ti se pare ca ai cu cine discuta? This post has been edited by Serje: 13 Sep 2009, 19:27 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
oricum e interesant ca stie si cu spatele nu doar laterala.parkarea automata
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
@ L@u: nu poate scartai in modul clasic din pacate, dar cand intra turbina da oleaca de scartz, cel putin la GTI scartaie. Asta ar fi alta belea la DSG, nu stiu cum se pot face starturi cu fum din roti, macar asa putin sa arate bine de-afara
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 13 Sep 2009, 19:49) Ia si videoclipul. ![]() tinu GHITA OLARU -jeep_jeep-Mr A propos, superba zona intre Slava Rusa si Slava Cercheza, drumul Macin-Caugagia-Baia il fac de fiecare data cand ma duc la mare, e bun si liber, cu serpentine, o placere sa urci masina in ture fara sa te tina vreo rabla la deal din urcare. |
--------------------
.
.
.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Azi sunt de garda. M-am spalat pe dinti cantand "gip, gip...". Trebuia sa-mi iau?
![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 14 Sep 2009, 05:33 Attached thumbnail(s) scan0001.jpg ( Size: 34.81k ) Number of downloads: 612 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Ar cam fi cazul...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaþie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(dogy_10 @ 13 Sep 2009, 20:11) ok, credeam ca zici ca din cauza dsg-ului nu poate....... poti sa decuplezi esp-ul la passat? ca din cate stiu in momentul ala se decupleaza si asr Se poate decupla ASR-ul ...are buton ,dar nu este recomandat QUOTE(dr_mKe @ 13 Sep 2009, 21:28) @ L@u: nu poate scartai in modul clasic din pacate, dar cand intra turbina da oleaca de scartz, cel putin la GTI scartaie. Asta ar fi alta belea la DSG, nu stiu cum se pot face starturi cu fum din roti, macar asa putin sa arate bine de-afara ![]() Daca vrei sa pleci cu scart nu faci decat sa pleci ultimul caci da sa scartaie pentru o fractiune de secunda dar imediat ASR-ul iti taie puterea motorului si pleci ca un melc obosit, asta chiar si la o cutie manuala.Daca vrei scart decuplezi ASR-ul si intradevar poti arunca pe sosea cu cateva zeci de lei. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ce benzina e conform cu EN 228?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 14 Sep 2009, 06:32) Cand semnezi hartia aia inseamna ca esti de acord ca producatorul iti scoate din garantie sistemul de injectie daca se gaseste mizerie sau apa in filtrul de motorina sau in circuit. Bine, nu cred sa fie injectoarele la VW sensibile ca cele de la 1.5 dci, dar sfatul meu e sa alimentezi numai de la statii gen Rompetrol, Mol, OMV, preferabil nu fransize, sa fii atent pe ce pompa pune mana angajatul ala de la statie, ca au mai fost cazuri cand s-a alimentat cu benzina in loc de motorina, si dupa greseala asta trebuie sa te duci la service sa-ti curete tot sistemul, si costa destul de mult, cam cateva sute de lei. Si daca masina e euro 5, pe mine unul ma lasa rece, important e sa nu scoata fum, am vazut destule noneuro sau euro 2 care nu scoteau fum, precum si euro 4 care te afumau de nu mai vedeai in spate. Oricum, banuiesc ca are FDP masina, asa ca sfatul meu e sa o tii cat de cat turata si odata pe saptamana sau la 2 saptamani sa o scoti la un drum ceva mai lung, sa nu se colmateze filtrul ala de la mers doar 5 km dimineata si 5 km seara. |
--------------------
.
.
.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 11 Sep 2009, 12:57) stimati colegi...doctor poate sa fie oricine... chiar si eu daca imi dau doctoratul...... cu medicii e mai greu..... deci domnu doctor..... cu masina manelista..... cum urcati bordurili din urbe cu fustele alea de la spoileru fata???? nea mirciulica... nu ai raspuns la afaza cu bordurili si fustele.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Sep 2009, 09:11) Oricum, banuiesc ca are FDP masina, asa ca sfatul meu e sa o tii cat de cat turata si odata pe saptamana sau la 2 saptamani sa o scoti la un drum ceva mai lung, sa nu se colmateze filtrul ala de la mers doar 5 km dimineata si 5 km seara. Explica-mi si mie cum "convingi" o cutie automata sa tina motorul turat ! Ca-i dai blana si se tureaza motorul , e partea a 2-a , dar in rest ?! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
fustele le da jos sau le ridica ...depinde de cati clienti mai asteapta la rand
![]() <span class='edit'>14 Sep 2009, 13:15:</span> QUOTE(cosmin_2300 @ 14 Sep 2009, 13:10) Explica-mi si mie cum "convingi" o cutie automata sa tina motorul turat ! Ca-i dai blana si se tureaza motorul , e partea a 2-a , dar in rest ?! o pui pe tiptronic si schimbi manual sau pe sport si o tii la limita de schimbare This post has been edited by l@u: 14 Sep 2009, 12:16 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Asta cand vrei sa cureti motorul , dar in rest ? Citeste quote-ul dat de mine sa vezi ca el ii recomanda sa tina motorul mereu mai turat ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
Da' ce el fabrica pisaturi de ,,recomanda"...toata lumea da sfaturi dar putini cunosc.Am sa ma uit in cartea mea sa vad daca se recomanda ca la x zile sa o turezi de sa o ia dracu cu toate ca nu prea cred.B6 nu este o masina exclusiv de mers in afara orasului asa cum nu este nici o masina din clasa ei de oras sau de afara.
EDIT: si nu se curata motorul ci geometria variabila de la turbo si filtrul DPF ;filtrul DPF adica filtrul de particule diesel se auto-curata printr-un proces dictat de computerul motorului care comanda un timp de injectie suplimentar la evacuare, crescand temperatura gazelor la iesire si initiind arderea la peste 700 grade Celsius a particulelor de carbon adunate in filtru. This post has been edited by l@u: 14 Sep 2009, 18:56 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cu siguranta n-ai sa gasesti astfel de recomandari p-acolo
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
RadNoise |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 22 November 08 From: Iasi ![]() |
asr-ul nu se poate decupla decat pe skoda octavia, care nu are esp.
la restul masinilor din gama vag, care au optiunea esp, au automat in standard si abs+asr. astfel abs si asr vor fi tot timpul active, esp-ul putand fi decuplat dintr-un buton. chiar si asa este impropriu zis decuplat, pentru ca el isi face simtita prezenta, dar este ceva mai permisiv si nu intervine atat de rapid cum o face de obicei. singura masina de serie cu esp+ abs + asr complet decuplabile este ferrari. felicitari posesorului pentru masina, este o alegere excelenta. foarte bine si atent dotata. |
--------------------
Renault
Twingo
1999
- IS - 07 - CZE Diagnoza Vw, Audi, Skoda, Seat, Opel, Fiat, Ford - incepand cu 25 lei
http://diagnoza.pinzaru.ro 0745362498 - Radu |
|
l@u |
![]()
|
Altu care se face ca stie da nu cunoaste....dute acum afara cauta un B5.5 uitate pe geam si spune ce scrie pe butonul de deasupra scrumierei in stanga , apoi da-ti o palma si editeaza postul.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adrian_c |
![]()
|
Domnule Mircea, dar firma de unde ai luat masina de ce si-a pus numele asta feroce : Auto Scorpion ??!
Cred ca era ultimul nume la care ma gandeam, de dealer auto bineinteles ! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:53 |