Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
![]() ![]() |
Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Of of... Pagina 12 e relativă. Depinde de setările fiecăruia. La mine sunt 50 de postări pe pagină, deci acest topic are 10 pagini.
Dacă vrei să faci ceva util, pui link sau DAI NUMĂRUL POSTĂRII... |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am gasit...multumesc...nu merje.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 22 Sep 2009, 18:15) Of of... Pagina 12 e relativă. Depinde de setările fiecăruia. La mine sunt 50 de postări pe pagină, deci acest topic are 10 pagini. Dacă vrei să faci ceva util, pui link sau DAI NUMĂRUL POSTĂRII... Iar ne umilesti cu cunostintele tale? Iarta-ne, te rog, macar pe acest topic! LE: Ce ambitie, sa faci topicuri cu multe pagini. Si al meu are 10 spui? Trebuie sa fac mai multe? De ce? This post has been edited by mirceateodorescu683: 22 Sep 2009, 19:29 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu încerca să te disculpi, invocând pluralul... Oricum n-ai priceput nimic...
|
--------------------
-
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Poate tu esti naiv si nu te dumiresti, mai stii? Chiar toti e prosti ca nu stiu numarul șaibei?
This post has been edited by mirceateodorescu683: 22 Sep 2009, 19:47 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu toți... tu...
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cred ca s-a ajuns prea departe.
Treaba e cat se poate de clara - in modul sport and o alca cutia schimba aproape de 5000 rpm. Mai exact 4600. Mare chestie nu mi se pare ca a zis circa 5000. A aproximat. Oricum avand DSG-ul nici nu il intereseaza prea tare la cat schimba, pur si simplu o calca si cutia se descurca in functie de modul setat si 'talpa' primita. @mirceateodorescu683 - nu stiu daca sesizezi dar unii colegi te iau usor peste picior, pot spune ca ti-ai facut-o singur cand ai inceput jurnalul asta cu treburi gen 'pissat' sau 'manelistul'. Pacat de masinuta sa o gratulezi cu asa apelative, ca vad ca esti multumit de ea, arata bine, se conduce frumos. Poate reusesti sa editezi pana nu afla masinuta si se supara ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Defapt a început mult mai devreme, când a zis ce-a zis de posesorii de Logan...
|
--------------------
-
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Domnu' "Handa akkor" denumirea topicului si a masinii este un raspuns la lipsa de bun simt a ta siu a unuia care a luat, pe merit, fro 30 de zile de pedeapsa, ca sa se bronzeze in mai abitir Libia. Precum observi, din respect, cum am zis, imi mentin marca de masina, si anume Logan, in descrierea profilului meu.
Masina din titlu este mult peste ceea ce iti inchipui matale, iar eu am demnitatea mea. Asa ca nu te mai obosi sa scrii pe acest topic. Deschide altul sau ocupa-te de al tau. Anunt moderatorii ca voi sterge, de acum inainte, asa cum imi permite regulamentul, toate postarile lui MAERSK pe acest topic. Parerea lui nu conteaza in aceasta sectiune a forumului. This post has been edited by mirceateodorescu683: 22 Sep 2009, 20:37 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Titlul l-ai pus de la inceput asa. De mult trebuia sa faci curatenie, acum degaba te plangi. Si vezi ca daca stergi posturi scade si numarul de pagini.
![]() This post has been edited by BZN: 22 Sep 2009, 20:29 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Poti sa consulti, te rog, un topic cu masina de 30-35000 euro deschis la Cafenea?
Acum nu pot sterge titlul, asa este, dar nici nu as fi facut-o, chiar daca as fi putut. Este menit sa irite pe cei care nu stiu de gluma. Pentru cei care mi-au inteles mesajul, tot respectul! LE: Ce-a castigat Argon cu numarul de pagini, ca eu nu stiu? ![]() ![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 22 Sep 2009, 20:36 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Stimabile, tot n-ai inteles cu numarul de pagini si te-ai luat de Maersk aiurea.
Numarul de postari afisabile pe fiecare pagina se poate modifica de fiecare utilizator dupa bunul plac. Evident, la setarile implicite, topicul tau are x pagini, dar in functie de ce am setat eu, sa zicem, poate avea mai multe sau mai putine. La asta se referea Maersk ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 22 Sep 2009, 21:23) Domnu' "Handa akkor" denumirea topicului si a masinii este un raspuns la lipsa de bun simt a ta siu a unuia care a luat, pe merit, fro 30 de zile de pedeapsa, ca sa se bronzeze in mai abitir Libia. Daca-mi spui tu DE CE merita Marty pedeapsa primita , eu iti promit ca iti dau o bere / un suc / o sticla cu apa ( la elegere una din ele ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Crezi ca sunt atat de ignorant ca n-am inteles chestia cu setarile? Nu de aia m-am luat de respectivul, cat din cauza lipsei de respect, sau macar de obiectivitate, si a intolerantei de care da dovada. Nu il cunosc, nu ma cunoaste si deci nu este cazul sa isi dea cu parerea despre persoana mea.
In concluzie, voi fi si eu intolerant cu el. Chiar daca topicul meu va avea, ulterior, doar 2 pagini ![]() Pedepsele se primesc pentru incalcare de regulament si sunt aplicate de moderatori. Care nu cred ca au ceva personal cu oricare din useri. Nu tin sa fiu popular. Cand pe acest topic s-a discutat altceva decat despre masina mea, eu nu eram "on line". Si apoi s-au strans atatea replici ca nu am avut chef, din lene, sa le sterg. Dar daca dati inapoi, observati ca nu am continuat "firul" dezbaterii. This post has been edited by mirceateodorescu683: 22 Sep 2009, 20:57 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
BZN |
![]()
|
Eee, atunci de ce pastrezi in jurnal muntele de postari care n-au nici in clin nici in maneca cu masina?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Nu am spus? De lene. Dar dac tineti neaparat, pot incerca. Uite postul 210 nu mai este al userului Diana, ci al altuia, care ii raspunde imediat. Cineva a vorbit de cel putin 100. Promit ca merg inainte, da' sa ma apuce cheful. Ca trebuie sa reiau tot topicul.
![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 22 Sep 2009, 21:13 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Explozia de comentarii dupa "aproape 5000 de ture" este cat se poate de tipica pentru mentalitatea .ro din pacate. Ce bine era daca calcai capra vecinului. Asta e important, sa moara capra vecinului
![]() Nu ti se pare cunoscuta atitudinea asta de la job ? ![]() ![]() Nu stiu cat s-a priceput ironia din titlul topicului ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Mednick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 September 09 ![]() |
Dom' Doctor , individul caruia i-ai dat ban pe topicu matale face parte dn categoria " mai bine m-as m***urba in fata unei japoneze, decat sa f*t o nemtoaica...
Scuzati dar nu m-am putut abtine...(e o adaptare din avatarul unui forumist) Asteptam in continuare impresii...(consum, greierasi, etc) |
--------------------
Skoda
Octavia II
Elegance 2007 pHarmacist acid
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Cam off-topic...dar poate mai potolesc spiritele...ce diferente sunt intre DSG si o cutie robotizata de la Pejo? (apare o versiune la un motor de 1,6 diesel)
This post has been edited by Madriann: 23 Sep 2009, 17:38 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Este aceeasi cutie cu cea de la Citroen? "Cutie pilotata" in traducerea astora din Romania?
This post has been edited by St: 23 Sep 2009, 23:34 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Daca tot a deraiat topicul de la subiect (sunt la moda deraierile...) vreau sa intreb si eu ceva. Ce au unii useri cu profesia omului?! Daca e doctor, simt ei neaparat nevoia de a ventila in spatiul virtual anonim eventualele frustrari fata de doctori? Exemplu perfect e userul Diana; din cauza unei nenorociri familiale ce zice ca i s-a intimplat, posibil din cauza unui doctor zice-se spagar, il ia la intrebari pe initiatorul topicului de unde are bani sa-si ia passat!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De ce ? ai cunoscut doctori sa nu fie spagari???? eu din nefericire inca nu....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Precum am zis, se sterge.
![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 24 Sep 2009, 14:57 |
--------------------
-
-
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
hai iute cu print-screen-ul ca vine owner-ul si iti sterge postul..
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 24 Sep 2009, 14:55 |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 24 Sep 2009, 10:38) Eu am cunoscut doctori corecti, buni profesionisti, care m-au ajutat. Respect! Oricum daca nu ai cunoscut nu inseamna ca nu sunt, poate unul dintre ei e chiar pe acest topic ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 03:41 |