Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
![]() ![]() ![]() |
Au demisionat "PSD-ii" din Guvern.
Marius97fer |
![]()
|
||
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(aphophis @ 7 Oct 2009, 22:45) [...]Hai sa spunem in cor cine a fost 4 ani la putere: 2 ani pnl+pdl, si 2 ani pnl+psd. Da nu vad pe nimeni sa zica de penelei ceva, ca deh ei is in opozitie, nu au facut nimica rau [...] Nu, dar cam toate asa zisele aliante in care a activat PD(L) au crapat. Chiar TOATE din vina alorlalti? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Base vrea parlament unicameral iar pesedistii nu vor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici UE nu permite, Romania s-a angajat sa adere la procesul de regionalizare care, SURPRIZA, necesita parlament bi-cameral.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ia sa faci o analiza atenta,rece,obiectiva!...Si surpriza...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Base a cerut sa se faca referendul pe treaba asta.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eu am incercat si am fost acuzat ca sunt fan psd si ca fac propaganda probase:) eu am zis in felul urmator! avem urmatorii oameni care candideaza la presedintie. ce se intampla daca ajunge presedinte unul sau altul? la ce sa ne asteptam? care ar fi beneficiul major prin venirea unuia sau altuia? care e cea mai buna alegere dintre toate variantele posibile?( chiar vreau sa evitam textetele de genu "as vota cu tiriac, isarescu, iliescu "etc. sa ne raportam la ce avem nu la ce am dori sa avem).
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marius97fer |
![]()
|
ia uite ce articol interesant. articol
daca au ajuns si mitingurile sociale sa fie de fapt politice... ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
pana la urma conteaza mai putin cine iese presedinte atat timp cat parlamentul este acelasi.
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' guvernu' n-o sa fie...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
la fel am zis si eu cand am vazut-o pe Udrea ministru, si pe Anastase la Camera Deputatilor si tot in tara sunt...
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da, ele oricum au dus-o bine indiferent de cine a fost la putere...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@kato
Fara suparare, dar esti naiv daca ai impresia ca poti anticipa ce se va intampla cu Romania in diferite ipoteze. Tu nu ai avut de-a face cu Base in ipostaza de primar general, ai fi stiut ca in 2004 a uitat tot ce a promis in campania electorala pt mandatul 2, a plans un pic si s-a repezit la functia de presedinte. Ni l-a lasat mostenire pe Videanu, despre care nu stiu ce parere ai dar eu il stiu binisor cat sa-mi dau seama ca e un alt rechin deloc diferit de altii. Dupa parerea mea, si Base e un escroc. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
base e tipul politicianului roman! nu e mai breaz ca si concurentii sai, asta am sustinut tot timpul, din cauza asta am fost acuzat ca as fi simpatizant psd. principalul contracandidat a lui base a promis 25.000de euro romanilor care se intorc in tara sa lucreze! toti mint cu nerusinare in speranta sa ne insele si sa ne atraga simpatia. oprescu a spus clar ca nu va folosi primaria capitalei ca rampa pentru presedintie si acum candideaza. alt mincinos. nati meir a recunoscut ca a cumparat semnaturi ca sa se inscrie la presedintie. nu ma este nevoie sa discutam despre el, chestia asta a spus totul. crin antonescu are in spate pe mult prea corectul patriciu. si tot asa.........
sunt naiv ca incerc sa vad ce ma asteapta? probabil, insa vreau sa vad dimensiunea raului, ca bine sunt convins ca nu va fi cu nici un candidat. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
mie imi sunt atat de dragi toti, asa ca promit : ii votez pe toti sa nu se supere. In turul doi, vorba lui badea: si o maslina de oaia daca candideaza impotriva lui Base votez cu ea. Dar geoana o fi mai bun decat maslina?
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
tribunul |
![]()
|
Pai mai vede ala salariu de la Felix daca nu-l are pe Base pe buze in fiecare emisiune de 100 ori, sau si asta face emisiuni independente.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(kato @ 8 Oct 2009, 08:05) [...] eu am zis in felul urmator! avem urmatorii oameni care candideaza la presedintie. ce se intampla daca ajunge presedinte unul sau altul? la ce sa ne asteptam? care ar fi beneficiul major prin venirea unuia sau altuia? care e cea mai buna alegere dintre toate variantele posibile?[...] Si daca din toti nu ai pe cine? QUOTE(vijelie @ 8 Oct 2009, 09:13) [...]ai fi stiut ca in 2004 a uitat tot ce a promis in campania electorala pt mandatul 2, a plans un pic si s-a repezit la functia de presedinte.[...] Si cine n-a facut la fel? TOTI au "uitat" ce au promis. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
kato |
![]()
|
"Si daca din toti nu ai pe cine?"
pai aici ai mare dreptate. insa unul tot trebuie sa iasa. intrebare este de ce ar fi mai bine sa iasa unul sau altul. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 8 Oct 2009, 09:44) a fost si sechelaru ala o maica tereza de bacau. LE articolam gasit interesant si articolul lui Patapievici This post has been edited by Marius97fer: 8 Oct 2009, 11:20 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 8 Oct 2009, 07:28) Nu, dar cam toate asa zisele aliante in care a activat PD(L) au crapat. Chiar TOATE din vina alorlalti? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Eu ma refeream la aliantele de la guvernare, alea in care PD[L] a fost [etern] partener. CDR, DA, PDL-PSD... da-o dracu, pdl cu psd e clar ca nu merge, unii stinga altii dreapta, dar nici cu ailalti de dreapta nu merge?
A, am inteles, imi sugerezi ca zeii/ingerii sint aia din pdl si au ailalti ceva cu ei. chiar toti? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
nope. cu psd-ul chiar nu am regrete ca ii scufunda. Sa se duca la naiba. Cu pnl-ul s-au rupt relatiile pt ca tariceanu nu a mai vrut sa dea drumul la scaun. Oricum nu sugerez ca pedeleii sunt nevinovati, da ma amuza cand vad ca unii ii vad pe penelei albi si imaculati, cand de fapt sunt la fel ca restul. Si unii mai trag speranta ca va fi altfel cu pnl-ul, uitand anii in care tariceanu a fost pm. Btw, stiti ca se pune la cale o alianta pnl-psd, daca iese antonescu presedinte?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
psd-plm din partea mea..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Toti o apa si-un pamant. Niste derbedei!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 9 Oct 2009, 07:15) [...]Oricum nu sugerez ca pedeleii sunt nevinovati, da ma amuza cand vad ca unii ii vad pe penelei albi si imaculati, cand de fapt sunt la fel ca restul. [...] Nu, ideea e asa: ma insor cu una, divortam rapid. Ma insor cu alta, iar divort, a treia, si tot asa. In situatia asta chiar eu sint cel imaculat si nepatat si ex-sotiile sint defecte? sau de fapt trebuie sa ma "caut" eu de oarece? Asta spuneam de PDL, ei nu s-au inteles cu niciunii. In situatia asta sugerezi ca "aia" sint vinovati si pdl oita alba imaculata? Sau, de fapt, au si ei defecte mari de "coabitare"? Ma rog, acum, dupa atitea incercari de fel de fel de combinatii concluzia e ca toti vor puterea si capatuiala. Caz in care, ma rog sa candideze oarece nemti pe aici sau.. vreun tepes. This post has been edited by diaconuliviu: 9 Oct 2009, 09:22 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(aphophis @ 9 Oct 2009, 07:15) Peneleii, cum le zici tu ![]() Tariceanu a fost singurul care a avut curajul sa sustina sus si tare ca legea majorarii salariilor profesorilor cu 50% este o aberatie, si s-a opus aplicarii ei, in timp ce Basescu, Boc, Geoana, Andronescu si toti ceilalti, la aceea data plangeau cu lacrimi de crocodil (din motive evident electorale) pe umarul profesorilor... In rest, aveti dreptate, motive de a-i inura se pot gasi o gramada pentru oricare din liderii politici. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
Si daca ii injuram ce rezolvam?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:24 |