Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
![]() ![]() ![]() |
Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
costi, ce "ziare" citesti si tu? Ce "ziar" mai e si asta?
Imi place ca totusi, jos acolo au desenat asa: "Ziarul nostru pastreaza rezerve si fata de aceste informatii." |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
pana la urma sunt si urmari pozitive, acum sa rapeasca pe bune un roman in Irak, nu mai crede nimeni nimic, incepand cu preasa internationala si terminand cu autoritatile romane, deci romanii devin o prada neinteresanta pentru teroristii irakieni...
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Bai suntem de risul curcilor, de cacao, popor de telenovele, ce mai.....fii ploii.
Dar in acelasi timp, dintr-o pseudo-mindrie nationala adusa la extrem, singura de fapt ramasa, ne plingem de mama focului ca suntem persecutati in Europa. |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
@driverx
he, he, he - "Tricolorul" e ziarul lui "Rom Mare" dar cum serviciul lor de informatii bate SRI/DIE la un loc, data fiind densitatea pe centimetru patrat, de fosti securisti adoptati de partid, il folosesc pe post de sursa de informatii la o adica ... This post has been edited by costi: 7 Apr 2005, 10:46 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Au fost gasiti ziaristii romani din Irak!
Dupa gasirea lui Bin Laden, au fost gasiti si astia. Tot cu Google Maps... ![]() Nici nu-i de mirare care e prima locatie gasita... ![]() Attached thumbnail(s) romanii.jpg ( Size: 235.75k ) Number of downloads: 92 |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Adica?
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
Warner Bross Studios = inscenare
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Mda...trebuia sa ma duca capu'....mersi Costi!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate, in ce societate traiesc, mi-e si groaza!! Atata prostie si rautate la un loc...Cine.. pisici a mai scos-o si pe asta ca : sigur e implicat unul dintre ziaristi?! Habar n-au ce spun! Neamul lui Iuda a scos-o pe asta! Ii cunosc pe toti cei trei ziaristi, pe cei de la Prima mai bine, in special pe Marie-Jeanne, care este o fata superba, onesta, puternica si o f. buna ziarista, care are coloana ei vertebrala proprie: nu pe a lui taica-su sau pe a lui alde Omar. Ziaristii sunt dincolo de orice banuieli murdare de genul astora. S-a mers cu scenarita prea departe, zau, unii sunt bolnavi de ura si nu o pot lasa deoparte nici in Postul Pastelui. Pe Jana nu am vazut-o atat de ravasita si de descurajata niciodata. Sorin...ce sa mai zic, era cazut psihic. Oamenii aia traiesc o drama, oameni buni, treziti-va si puneti-va in locul lor pt. o secunda, mental si nu mai luati in derizoriu o situatie dramatica ce ar putea inca sa devina o situatie tragica. S-au tot pus intrebari legate de mesajul Janei cu "nu e o gluma". Pai toata redactia Prima facea misto de ei cand au plecat, glumite colegiale gen: Ti-ai facut testamentul, ti-ai spus ultima rugaciune, Allah sa va aiba-n paza...etc,etc. Cred ca niciodata nu se vor mai face glume in redactia aia pe probleme potential grave. Toti colegii au fost si sunt socati de cand au aflat vestea rapirii. Inscenarea, singura inscenare posibila consta in aceea ca ei au fost alesi sa fie victime. Atat si nimic mai mult. Nimeni nu-si face publicitate prin situatii in care si-ar putea pierde viata si ar fi bine sa inteleaga adevarul asta si zvonacii si fitilistii si pizmasii si carcotasii. Solidaritate! Ti-e greata de solidaritatea de breasla din Romania. Ziaristii s-au intrecut in a se lauda cat de destepti si de prevezatori au fost sau ar fi fost ei in locul celor trei sau, cat de "pe semnatura" i-ar fi lasat sa plece in Irak pe angajatii lor ziaristi (vezi Cornel Nistorescu). Tara lui "ba pe-a...-tii!"J'accuse!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Parerea ta, dar sunt prea multe elemente care ne indreptatesc sa credem altceva. Oricum, eu raman la parerea exprimata initial ca e cusuta cu ata alba. Gandeste-te si tu putin de ce ar face Hayssan asta atata exces de generozitate (4.000.000 usd).Mamaaa ce altruist! Se gasise fratilor filantropul de ahrab, da' suntem noi ingrati si nu vrem sa-i apreciem ajutorul! He, he, nu suntem asa rai si prosti cum ne consideri tu Lady V, doar ca nu inghitim galustele arabului si ale puterii( pe ale celor din urma le-am inghitit destul in campania electorala pt alegeri generale si prezidentiale). E drept ca jurnalistii nu cred ca sunt implicati cu buna stiinta in aceasta diversiune, cu toate ca n-as baga mana-n foc pt. Marie-Jeanne.
"Nimeni nu-si face publicitate prin situatii in care si-ar putea pierde viata si ar fi bine sa inteleaga ..." - Corect ce spui, numai ca parerea altora este ca ei nu prea au fost in pericol real. Eu am impresia ca Sorin nu era cazut psihic, ci nu putea ridica ochii din pamant de rusinea la care, cred ca fara voia sa, lua parte. "Ii cunosc pe toti cei trei ziaristi, pe cei de la Prima mai bine, in special pe Marie-Jeanne, care este o fata superba, onesta, puternica si o f. buna ziarista, care are coloana ei vertebrala proprie: nu pe a lui taica-su sau pe a lui alde Omar" - Dar pe ce finantare a plecat Marie-Jeanne sa faca reportaje in Irak daca nu pe a lui Omar, care deja se stie ca e prieten cu taica-su ? Si daca o cunosti asa de bine precum sustii, poate ne spui si noua daca e adevarat ca a primit cadou un BMW de la Omar inainte sa plece. Poate stii tu si modelul, eventual culoarea ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu acuz ziaristii de nimic. Cred ca, dimpotriva, ei sunt prinsi la mijloc intr-un joc politic ingrozitor, din care fac parte serviciile secrete romanesti, mafia araba din Romania, PSD-ul (ca tinta), Basescu si CIA-ul (pusi la curent, si profitand de asta pentru a demola definitiv mafia araba din Romania si PSD-ul) si nu in ultimul rand niste lameri de "teroristi" de prin Irak.
Sunt chiar curios: oare cum e vremea in Siria pe timpul asta?... ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am zis ca nu cred ca s-a pus la cale totul din tara, mai precis de clica lui Omar (lucru pe care, desigur, doar il banuiesc, asa ca si voi), dar am zis ca sigur Jana e dincolo de orice banuieli pentru oricine o cunoste cat de cat. Bag mana-n foc pentru ea si pentru Sorin. Ca are taica-su pacate, asta e viata! Nu ne alegem familia in care ne nastem. Viitorul ne va dovedi cum au stat de fapt lucrurile si veti vedea ca va inselati daca ii credeti amestecati pe ziaristi in inscenare. Cat despre BMW este cumparat de la Omar (nu primit cadou!!) la un pret mai bun, e negru si e de prin 2000. La modele nu ma pricep da...arata tare fain! Da' las' ca si Giugiuca mea e frumoasa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
maddan |
![]()
|
Iar eu repet ca voi astia de la Prima ar trebui sa-i cautati prin Siria...
![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Ok, eu ma recunosc depasit de chestiune
![]() Astept cele doua luni reglemetare sperand ca o sa fie ok si o sa ni se povesteasca in direct ce si cum s-a intamplat, eventual cu o suava scufundare de Titanic a celor care vor fi fiind implicati. Mai ales aici, ca in Irak, cu tot puseul de avant global, ma intereseaza mai putin. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Lady V. |
![]()
|
maddane, care-i faza cu Siria ca nu-s pe aceeasi lungime de unda cu tine? Nu-mi cade fisa!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca maddan spune ca jurnalistii au fost deja mutati in Siria, unde are Omar (este sirian, nu ?) legaturi mai puternice probabil si pot fi protejati mai bine de teroristii adevarati din Irak, care ar putea sa emita niscai pretentii. Am auzit si o varianta cum ca ar fi deja in USA, hmm.. da' suna cam ciudat, nu cred.
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
maddan |
![]()
|
lar... exact.
Oricum, eu am zis acum o saptamana ca mai avem 2 luni pana sa-i vedem. A trecut o saptamana, mai avem 1 luna si 3 saptamani... Eu sper sa-i vedem acasa mult mai repede. Dar asta nu depinde de ei, din pacate... |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
maddan |
![]()
|
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA.....
Da, imi pare rau, am gresit locul (vezi mai sus, pozele). Warner Bros a deschis studiouri si in Irak, acolo, in cazarmele americane. Uite ca la asta nu m-am gandit. Oare aia de tineau armele in maini nu erau cumva ajutoarele de bucatar de la popota? ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
maddan |
![]()
|
Mda... Se pare ca ne indreptam din pacate spre cele doua luni...
http://www.revistapresei.ro/articol_19899-...e-ii-detine.htm Oare cine o fi sursa intoxicatiilor lui Mile Carpenisan? Sau ale lui Basescu? Te doare capul, zau asa... |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Haideti sa reinviem discutia si sa mai facem scenarii.
Se pare ca situatia s-a schimbat. Acum au revendicari politice, vor sa o taiem din Irak. Ca de nu, in 4 zile....kaput. |
--------------------
x
x
- x
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu se fi intamplat ce zicea Maddan mai sus. Poate acum au intrat adevaratii teroristi pe fir si au luat problema in mana. Oricum, se-mpute treaba. Doamne ajuta!
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
din pacate se pare ca asa sta treaba!
aseara au spus ca este posibil ca cei trei sa fi trecut in mina unor teroristi profesionisti; in cazul asta situatia se cam impute....! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai ce ma deranjeaza este ca deja CTP, Cristoiu, fac spume pe la TV-uri si-si dau cu parerea, ca deh, politicienii sunt vinovati, ca ce treaba am avut noi sa mergem in Irak, Afganistan etc.
Acum spun ca ce ne trebuia NATO si acum X ani, ca daca nu facem una, alta, ADIO NATO. Parerea mea este ca presa a cam stricat tot in legatura cu rapirea asta. Au facut tot felul de scenarii (noi puteam sa le facem aici, ca deh, suntem 6000), au mincat atit kkt incit i-a intaritat pe acei rapitori habarnisti, incit i-au dat pe mina unora mai adevarati. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
nu palavragelile retarde ale lui Cristoiu si scenariile lui CTP ma deranjeaza.
ma deranjeaza informatiile false servite cu nonsalanta de presa. vezi cazul Mile Carpenisan care, foarte dezgustat, se jura ca totul e o farsa si cei 3 sunt bine mersi si liberi. asta e cu adevarat scarbos. nu mai era vorba de ouale lui Nastase aici, decent ar fi fost sa nu se apuce de mizerii din astea, cu informatii neverificate si aruncate din voleu in mintile noastre. This post has been edited by Lolek: 22 Apr 2005, 19:12 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
maddan |
![]()
|
Din pacate, se pare ca cele mai negre temeri se adeveresc...
![]() Daca, bazandu-ma pe dezgustul lui Mile Carpenisan si pe neprofesionalismul "teroristilor" care ii rapisera la inceput pe romani eram aproape sigur ca e lovitura CIA de care ar fi profitat din mers Base pentru curatarea mafiei arabe din Romania, de data asta registrul se schimba. Oamenii astia arata a "the real thing". Nu stiu daca primii au scapat cu viata, cert e ca daca transferul s-a efectuat intre cele doua grupari, ceva fundamental le scapa americanilor si serviciilor secrete care ii urmaresc pe romani. Evident, oamenii cer oficial retragerea trupelor din Irak. Totusi, eu sunt convins ca cererile lor si mai oficiale, dar pe canalele confidentiale, sunt de natura baneasca. Din pacate, 4 zile la inceputul unui weekend este un termen acordat de obicei de aceia care sunt damn serious pe treaba lor: termenul expira luni. Weekendul este o perioada care dezavantajeaza autoritatile - cooperare mai grea, mai greu de instalat aparate de urmarire a tranzactiilor, etc. Interesant ca aia nu spun nimic de arabetii nostri bagati dupa gratii... Cat a trecut deja? 3 saptamani?... Prea repede au iesit astia cu adevarata cerere, fir-ar sa fie! ![]() Sper sa reuseasca sa-i imbuneze cu bani, caci altfel... Naspa, naspa, naspa, sucks big time! ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Da, acum nu mai e de gluma, multi au facut misto de rapitori. Eu am atras atentia pe forum, ca nu am deschis acest topic pt. caterinca, mi s-a reprosat chiar ca sunt prea serios. Ce e de facut? Cotroceniul urmeaza sa dea in curind o declaratie.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
lar |
![]()
|
Eu as inclina sa cred ca e si o consecinta a arestarii lui Omar Hayssan. Ce au zis ei, l-ati arestat pe Omar, stati sa vedeti cum va zburam din Irak cu toata armata voastra. Si au predat stafeta (probabil pe niscai lovele) unor fundamentalisti adevarati. Eroare elementara a lui Basescu, acum se vede adevarata lui "valoare" de om politic, sau mai bine zis politician, trebuia sa se faca frate cu Omar pana trecea puntea.Sau e ceva mai complicat ?
![]() This post has been edited by lar: 22 Apr 2005, 21:31 |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Daca Basescu avea "valoare politica", mai bine il facea consilier prezidential pe probleme de aparare sau sef la SRI.
![]() Tocmai de aici rezida valoarea lui Base, nu sta la discutie cu infractorii, nu negociaza cu ei. Sa speram ca o va tine tot asa . |
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:49 |