Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
![]() ![]() ![]() |
Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
Mache |
![]()
|
||
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Deocamdata se lauda cu faptul ca are doctorat in stiinte politice. Nu l-a anuntat nimeni ca un doctorat in stiinte politice generale este egal cu zero. Doctoratul se da pe un subdomeniu precis.
@ Costi: care domnisoara Vasile a plecat in Bagdad? Poate d-soara Ion (Jeanne Marie). Intamplator ieri am vazut butonand telecomanda emisiunea aia tampita de pe prima cu clarvazatori (unul dintre ei e administratirul blocului in care locuiesc ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Pentru ca poate i-ar gasi si atunci, ce farmec ar mai avea actiunea de recuperare a lor?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
@madalina: de ea este vorba
(ma refeream la tatal ei deputatul si fostul prefect de Buzau care dansa tontoroiu pe un banner DA pe care l-a remorcat apoi cu masina prin catunul respectiv - Vasile Ion) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mi-am dat seama, doar ca numele de familie e Ion.
Si cu totul intamplator Hayssam este prieten cu el... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(madalina @ 6 Apr 2005, 11:37) Intamplator ieri am vazut butonand telecomanda emisiunea aia tampita de pe prima cu clarvazatori (unul dintre ei e administratirul blocului in care locuiesc ![]() ![]() ![]() ![]() Si cum platiti intretinerea? Cioc-cioc la usa, ea intreaba cine e si voi ..GHICI? Sa revenim. Daca intr-adevar aia au fost eliberati atunci se justifica "tacerea" 1. Pentru ca toti astia "rapitii" trec printr-un program de debriefing in care sunt chestionati de baieti destepti ce si cum si ce fel... 2. Pentru ca poate ca au asteptat sa fie astia la "adapost" si de abia dupa aia l-au saltata pe arabitoi. ma..chiar asa il cheama pe fra'su? Mucles???? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
programul e de debriefing ca-i post coitum ca sa zic asa
![]() mucles tre' sa fie o gluma ; asta-i ala care a fugit cuu 1 mil de dolari ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Corect nenea..scuzati...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@costi mi-ai luat vorba din gu.. tastatura
![]() This post has been edited by kaspersky: 6 Apr 2005, 12:01 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
costi |
![]()
|
nu's de ce da taaaaare mi se pare mie ca la scuturatul araboiului cu pricina vor rasufla niste miesme dinspre PSD privind cel putin implicarea lui Vasile Ion asta ! iar despre rolul domisoarei Ion... hm... ramine de vazut. Daca tasu' a fost in cirdasie atunci a fost si ea !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai, fatuca asta, prin 90 (cind era liceana), era impotriva lu Iliescu si lu tacsu'.
Chiar la alegerile din 90, a pictat asfaltul si peretii cu Jos FSN. Intre timp nu mai stiu cum au evoluat lucrurile. Insa tacsu e bagat adinc in afaceri ci Ommar. |
--------------------
x
x
- x
|
|
madalina |
![]()
|
Cica chiar il cheama asa....Dar in frati deja m-am incurcat:
Hayssam are un frate ce a fugit cu un milion de dolari, mai are unul care a vorbit cu ziaristii alataieri, ala "rapit" arab are un frate arestat in Irak. Cum ii cheama , nu stiu. Pana joi nu au voie sa fie eliberati: ca joi si-a programat nea Nicu Vacaroiu apelul catre Parlamentul irakian pentru eliberarea jurnalistilor romani,. ![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
"Intre timp nu mai stiu cum au evoluat lucrurile"
Asta e ! Ca au evoluat. Si ea si taicasu' ! Noutati ceva ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Serviciile secrete lucreaza. Ziaristii se agita. Radioul national isi incepe fiecare jurnal de stiri cu propozitia: "Autoritatile pastreaza tacerea in privinta informatiei privind eliberarea ostaticilor."
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
QUOTE(driverx @ 5 Apr 2005, 21:59) ma daca iti e asa de scarba te tara asta de ce nu pleci in alta...sau s-o faci mai buna....... Mie mi-e scarba de politiecienii , conducatorii si agentii de ordine<SPP , SRI , etc> nu de tara....... nu mai generaliza ONTOPIC : Cum zicea si Radu Moraru , Ursu si analistul ala militar aseara la Nasu' ..... pana ziaristii nu sunt pe teritoriul roman nu poate afirmaa nimeni nimic....de ce sa spui DA si un popor intreg sa-si faca aluzii? mi-a placut atitudinea directorului de stiri de la Prima : "Si daca nu au fost salvati? daca e totul o minciuna" ...... cica s-ar fi ocupat de stabilirea locatiei si eliberarea lor ....serviciul de contra-informatii britanic si un comado 626 . . . asta cica din surse sigure...care nu au indus presa niciodata in eroare This post has been edited by ..IcemaN..: 6 Apr 2005, 12:45 |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
626 asta nu cumva e codul marmotei
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba cred ca da, al marmotei cu indeletniciri de ambalator de produse pe baza de cacao !
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema este: Ne facem au ba de ccao in fata intregii lumi?
Dupa ultimele dovezi de "dragoste" fata de poporul roman numai niste titluri de genul asta ne mai lipsesc din presa internationala - " Romanii si-au rapit singuri ziaristii ca sa-i bage si pe ei cineva in seama" - " Rapitorul ziaristilor romani - din anturajul presedintelui "("Iliescu" se va omite) - " Coruptia din Romania cot la cot (sold la sold) cu ALQueada" - " Basescu - Rambo din Balcani , PNA - CIAeul din Carpati" s.a.m.d. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratele lui Omar a declarat ca au pus la cale impreuna rapirea...
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ce bataie de joc!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Io nu mai inteleg nimic. Prea multi arabi cu prea multi frati. Poa sa sintetizeze cineva va rog, ca pe mine m-au pierdut pe drum.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
pt ashu
"Aseara, dupa ce presa a fost din nou asaltata de un val de zvonuri privind aducerea in tara a jurnalistilor rapiti in urma cu 11 zile, a venit informatia ca Mahmoud Omar, fratele lui Hayssam, si Yousuf Munaf, fratele lui Mohamad Munaf, au fost arestati la Bagdad. Surse din Ministerul de Interne irakian sustin ca Mahmoud (care este dat in urmarire si in Romania, pentru infractiuni economice) si Yousuf ar fi declarat ca fratii lor au planuit rapirea jurnalistilor romani. Alte surse spun ca ziaristii ar fi fost eliberati acum 48 de ore. Ei sunt retinuti pentru cercetari, deoarece se banuieste ca unul dintre ei este implicat in inscenare. " Ne-am facut de cacao. This post has been edited by costi: 7 Apr 2005, 10:00 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mersi Costi. Dar tot nu stiu cine-s mohamezii aia de mai sus. Zi-mi te rog de unde sa-l iau pe fiecare, ca sa zic asa.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Ashu, nu-ti incarca memoria cu mohamezii astia. In curind vor fi muuult mai multi, asa ca n-are nici un rost. Oricum le vei pierde firul.
Parerea mea... |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
Pai Omar Hayssam e asta ramas in RO, cu probleme psihice (care or sa-l scape) si care este acum arestat pe 29 de zile (patron la City Center, Manhatan, Bucovina) si frasu' e Mahmoud Omar care a tulit-o cu ceva vreme in urma cu 1 mil de USD si este acum urmarit.
Yousuf Munaf e "sponsorul" si "ghidul" celor trei la Bagdad si aparea in prima poza, stind lejer si putin plictisit in dr.; asta are ca frate pe unu' Mohamad Munaf care sta la Bagdad si e acum arestati acolo. (sau invers, oricum nu conteaza) Bref cei doi de aici (pe care-i lua nea Nelu in vizite) au complotat cu fratii din Bagdad si ne-am facut de kkt ! cel putin unul din ziaristi e implicat (eu o suspectez pe d'soara) pe care Becali a acuzat-o ca a primit BMW de la O.Hayssam This post has been edited by costi: 7 Apr 2005, 10:07 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
hehe, numai BMW?
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:42 |