DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vaccinarea impotriva AH1N1, Pro sau contra

skija
post 10 Jan 2010, 16:05
Post #151

proud not to be american

Group: Members
From: Bucharest/Buzau

bah... =))))) ma jur! acum am vazut la televizor... mie mi-a facut aseara vaccinul chiar asta: CERCEL ...

ASTA M-A INTEPAT! sunt 99% sigur ca el era... asta e ministrul ala de care se vorbeste?

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 10 Jan 2010, 16:09
Post #152

No fear. No limit. No equal.

Secretar de stat mai exact.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
skija
post 10 Jan 2010, 16:13
Post #153

proud not to be american

mortii lui in carca... e clar.. am aviara... tongue.gif

--------------------
+
Micutzu_BH
post 10 Jan 2010, 16:15
Post #154

Driving around

From: D'aci ia

Streinu Cercel e doar un secretar de stat, dar un bun profesionist; ministrul Sanatatii e Cseke Attila.

--------------------
Dacia Logan Ambition - 2005
Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
+
skija
post 10 Jan 2010, 16:23
Post #155

proud not to be american

haaaa... ungurii!!!! e mana lor!! Medicamente, medicamenteeee!!!

bai nus' ce e Cercel asta, stiu doar ca el m-a intepat.. erau 4 persoane care intepau in camera aia, eu m-am nimerit la el. L-am intrebat (cu coltul gurii ce-i drept) daca am de sa sa-mi fac griji (imediat dupa ce m-a vaccinat) si a bagat un "nee..." (un fel de: e apa chioara... nu-i problem).

Atata tot...

--------------------
+
prince persia
post 10 Jan 2010, 16:51
Post #156

Membru incepator

contra bine inteles

--------------------
dacia berlina 1 dacia 2003 dacia berlina - sj02saj
+
Jack Daniel's
post 10 Jan 2010, 17:20
Post #157

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(skija @ 10 Jan 2010, 17:23)
haaaa... ungurii!!!! e mana lor!! Medicamente, medicamenteeee!!!
bai nus' ce e Cercel asta, stiu doar ca el m-a intepat.. erau 4 persoane care intepau in camera aia, eu m-am nimerit la el. L-am intrebat (cu coltul gurii ce-i drept) daca am de sa sa-mi fac griji (imediat dupa ce m-a vaccinat) si a bagat un "nee..." (un fel de: e apa chioara... nu-i problem).

Atata tot...
*

A aratat la TV ca vaccina si Cercel.

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
kaspersky
post 10 Jan 2010, 17:29
Post #158

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

ce treaba are un prefect cu medicii si cu contractele lor cu CJAS?

sa nu care cumva sa scape vreunul nevaccinat

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
lucianac79
post 10 Jan 2010, 17:42
Post #159

.

From: Roman,Iasi.

Chestiuni de genul asta ma fac sa fiu suspicios cu privire la gravitatea pe care acest virus o prezinta si la absoluta necesitate a tratamentului recomandat.

Cum poti sa nu fii suspicios cand putem spune ca mai avem cel putin un exemplu de tratament profilactic ce a fost respins in mai multe tari si ca doar reactia puternica a romanilor a dus la reconsiderarea obligativitatii acestuia si in Romania.

--------------------
Dacia Logan Laureate 2010 - .
+
Micutzu_BH
post 10 Jan 2010, 18:44
Post #160

Driving around

Medicii au spus ca avea acest virus A( /H1/N1) in organism cu 8 zile inainte de internare. Imi este greu sa cred ca eu nu am nimic. Este vorba de o pandemie, nu? Ar trebui sa fie extrem de periculos sa intri in contact cu o persoana avand o boala inalt contagioasa. Noi am plecat la munte impreuna(doar eu cu el in masina) spre filmarile de sarbatori, chiar cu 5 zile inainte de internare, am respirat acelasi aer timp de 8 ore. La filmare chiar am facut o gluma si am mancat de la el din mancare. Sunt o fire destul de sensibila la raceli, chiar e posibil sa nu am nimic? Nici macar o raceala avand in vedere ca in scoala luam orice raceala foarte repede.

Este cumva vorba de o mediatizare a unui virus care se doreste a fi condus spre manipularea maselor?
Oare asemenea “pandemie” functioneaza ca o gripa oarecare? In fiecare an mor oameni de gripa sau pneumonie. Nu am studiat medicina, dar imi pot da seama ca Toni pur si simplu nu a acceptat sa recunoasca ca este bonlav. S-a contrazis ca o sa se faca bine, tocmai pentru ca adora atat de mult ceea ce facea si nu putea sa stea nici macar o zi in casa sa se faca bine.

Asa a fost sa fie si nu ar trebui sa ne folosim de Toni sa cream stiri “senzationale” ca la Otv, doar pentru a vinde mai mult informatia sau acest vaccin(care cu siguranta are si efecte secundare).

Nu se mediatizeaza prea mult totusi acest virus?

Eu vreau doar sa-l lasam pe Toni sa se odihneasca in pace.

Sa-i purtam in memorie cele mai frumoase ganduri.

Asta e parerea Oanei despre decesul lui Toni (Dumnezeu sa-l ierte!) si "nebunia" creata in jurul vaccinarii sau nu impotriva AH1N1.

--------------------
Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
+
eXtenSion
post 10 Jan 2010, 19:19
Post #161

Membru autentic

Bun, daca am ajuns la parerea Oanei.. Nu vad de ce naiba si-ar petrece cineva o secunda din timpul scurtei vieti citind parerea unei fete care accepta statutul de "obiect de decor" si isi flutura fundul pe la tv drept meserie.

E clar. Mai bine v-ati fi uitat la realitatea ca povesteau despre gripa, gripe trecute, de ce sunt mai afectati tinerii samd...

Totusi, acum ca stiu, ma bucur ca Oana nu e manipulata si reprezinta elita "treaza"...

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
Micutzu_BH
post 10 Jan 2010, 19:30
Post #162

Driving around

Nea eXtenSion, nu e vorba de parerea "obiectului de decor" (strugurii sunt acri) ci e vorba de o persoana care a fost langa Toni cand acesta era infectat si n-a luat virusu`. Daca e asa de periculos cum il prezinta astia pe la TV ar trebui ca si ea sa fie infectata, dar culmea, nu e.
Explica-mi si mie unde a disparut aviara? Ca doar si asta a fost foarte periculoasa; cine stie poate vine si gripa "polara".

--------------------
+
Garett
post 10 Jan 2010, 19:38
Post #163

Membru autentic

From: Galati

Mai nou retardatul asta de Streinu-Cercel se pare ca a ordonat vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale, sub amenintarea interzicerii activitatii!
Daca nici asta nu mai e dictatura nu stiu ce naiba mai e! mad.gif

This post has been edited by Garett: 10 Jan 2010, 19:39

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
eXtenSion
post 10 Jan 2010, 19:58
Post #164

Membru autentic

Da, dictatura... e mai normal ca un doctor, la care se duce fiecare bolnav de gripa, sa o poata da mai departe la zeci de oameni pana sa isi dea seama ca e bolnav... Daca nu vor sa ia o pauza si gata.

micutzu> Daca pentru tine genul acela de fata intra la struguri acri.. Sa stii ca nu trebuie sa ai nicio calitate ca sa iti gasesti una, decat incredere in tine -tupeu aproape nesimtit- si sac de abureli. Daca dai de una mai "avansata" mai ai nevoie si de un portofel incapator.

In al doilea rand, nu te vaccina si gata. Eu nu am zis niciodata ca e foarte bine sa te sau sa nu te vaccinezi, ci ca eu sunt de parere ca nu faci nicio branza daca nu te vaccinezi. Atata tot.

This post has been edited by eXtenSion: 10 Jan 2010, 20:02

--------------------
+
Micutzu_BH
post 10 Jan 2010, 20:11
Post #165

Driving around

Strugurii nu erau acri pentru mine, tu ai folosit expresia "obiect de decor" la adresa unei femei si am simtit o urma de invidie. In fine...
Si totusi, cum iti explici faptul ca ea si nici ceilalti colegi de la Cronica n-au luat virusu`?

--------------------
+
Garett
post 10 Jan 2010, 20:16
Post #166

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(eXtenSion @ 10 Jan 2010, 19:58)
Da, dictatura... e mai normal ca un doctor, la care se duce fiecare bolnav de gripa, sa o poata da mai departe la zeci de oameni pana sa isi dea seama ca e bolnav... Daca nu vor sa ia o pauza si gata.
*

Fiecare este liber sa decida pentru el daca se vaccineaza sau nu! Punct!
Orice alte consideratii sunt nule si neavenite, iar obligativitatea vaccinarii daca vrei sa-ti practici meseria mi se pare o marsavie!
Isi asuma Cercel raspunderea pentru eventualele complicatii, se angajeaza sa plateasca personal daune in cazul unor probleme? Daca nu, "ciocu' mic" vorba lui Miki Shpaga!
Si stai fara grija cei mai in masura sa-si dea seama daca sunt bolnavi sau nu sunt chiar medicii!

This post has been edited by Garett: 10 Jan 2010, 20:17

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
eXtenSion
post 10 Jan 2010, 20:28
Post #167

Membru autentic

Da, fiecare este liber. Dar nu esti liber sa fii doctor si sa vii in pijama in sala de operatie, nu?

micutzu> Poate are alt rol in acea emisiune si eu nu mi-am dat seama...

Cat despre gripa, probabil are o imunitate mai mare, nu stiu. La gripa Spaniola erau predispusi tinerii si nu batrani, de ex. Deci daca erai tu acum 80 de ani spuneai ca "daca e asa tare gripa asta de ce bunicul, bunica, tata, mama, matusa, unchiul, socrul nu s-au imbolnavit, dar a murit baiatul?" ...

--------------------
+
kaspersky
post 10 Jan 2010, 20:37
Post #168

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

oare care e mai periculoasa? gripa sezonala sau cea porcina? pai ia sa vedem:

Ordinary seasonal flu (normal flu) occurs every year and affects 10-15% of population.

For most people it is an unpleasant but not life-threatening infection. Most people recover within one or two weeks without requiring medical treatment.

It is not without complications, however, and in an average year there are around 12,000, mainly elderly, people who die from seasonal influenza in England and Wales..

sursa: BBC, England's Chief Medical Officer Sir Liam Donaldson

deci anual 12000 mor de gripa sezonala in Anglia + Tara Galilor, iar numarul persoanelor afectate este intre 6-9 milioane (totalul populatiei e aprox 61 mil)
aici vedem ca pina in prezent au murit 100 persoane de gripa porcina in toata marea britanie iar numarul persoanelor infectate a fost 34600.

This post has been edited by kaspersky: 10 Jan 2010, 20:43

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Micutzu_BH
post 10 Jan 2010, 20:43
Post #169

Driving around

OffTopic: Nu e vorba de ce "rol" are in aceea emisiune, e vorba de o femeie, pana la urma... dara asta e, nu toti respectam femeile.

Daca citeai atent ceea cea ce a spus iti dadeai seama ca e o fire mai sensibila si are o imunitate mai scazuta.
Sunt o fire destul de sensibila la raceli, chiar e posibil sa nu am nimic? Nici macar o raceala avand in vedere ca in scoala luam orice raceala foarte repede.

Singurul adevar universal-valabil e ca fiecare decide pentru el, daca isi face sau nu vaccinul. Eu am ales (deocamdata) sa nu-l fac.
Sanatate!

--------------------
+
eXtenSion
post 10 Jan 2010, 20:51
Post #170

Membru autentic

Crezi ca despre Dan Negru, de exemplu, am o parere mai buna? Sau despre acela care sta si face glume idioate in direct? Daca dadeai link spre blogul lor acelasi lucru spuneam. smile.gif

In fine, voiam sa subliniez ca nu poti sti sigur de ce s-au sau nu s-au imbolnavit unii si altii.

This post has been edited by eXtenSion: 10 Jan 2010, 21:02

--------------------
+
DannyY
post 10 Jan 2010, 21:21
Post #171

Marele plictisit

Nene eXtension, am sentimentul ca si o anume Roberta Anastase a fost obiect de decor pana s-a gasit cineva sa vada si altceva.
Stiu, nu se compara, una e asa si ailalta e invers...

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
Marty
post 10 Jan 2010, 23:51
Post #172

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(skija @ 10 Jan 2010, 16:05)
bah... =))))) ma jur! acum am vazut la televizor... mie mi-a facut aseara vaccinul chiar asta: CERCEL ...
*

Bine ca nu te-a vaccinat asta (tot Cercel il cheama)
Ionut_Cercel.jpg

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
77licu
post 10 Jan 2010, 23:58
Post #173

Membru autentic

From: Bacau

Na ca-i spurcat forumu cu puradei.
Apropo,de ăștia nu se lipește porcina?că n-am văzut nici o pirandă/puradel/mustăcios la cozile porcine

This post has been edited by 77licu: 11 Jan 2010, 00:01

--------------------
Dacia MCV . - BC
+
vizitatorul
post 11 Jan 2010, 00:49
Post #174

Membru autentic

QUOTE(eXtenSion @ 10 Jan 2010, 20:28)
Cat despre gripa, probabil are o imunitate mai mare, nu stiu. La gripa Spaniola erau predispusi tinerii si nu batrani, de ex. Deci daca erai tu acum 80 de ani spuneai ca "daca e asa tare gripa asta de ce bunicul, bunica, tata, mama, matusa, unchiul, socrul nu s-au imbolnavit, dar a murit baiatul?" ...
*

Da ...pentru ca amprenta acelui virus s-a mai manifestat poate cu ani buni in urma iar generatiile afectate atunci au dobandit imunitate
Parerea mea esta contrara si impotriva trendului vaccinarii impotriva oricarui virus ar fi el....un vaccin antiviral se manifesta pe doua fronturi (unite sau individuale)...unul de aducere in organism a armelor de lupta impotriva virusulu propri-uzis...al doilea de introducere a unei (hai sa-i spunem)holograme de virus "bun" care sa lupte cu virusul tinta....obs ca se obtin vcc dedicate in fiecare an ...cel din anul precedent neavand eficacitate...deci...nu facem decat sa lenevim sistemul imunitar sau sa-l pacalim..si cu timpul chiar sa-l atrofiem....poa statele ar trebui sa-si focalizeze fondurile dedicate catre tehnici tehnologii modalitati de "dezvoltare" a imunitatii poplatiei
Legat de "porcina"...nu esta singurul si nici ultimul....va lua alt nume anul viitor,alta forma ,alt loc de origine,alta ruta poate...este tributul globalizarii,tributul liberei circulatii,tributul lumii moderne...a plecat ca un simplu stranut si a ajuns vedeta sezonului
Fiecare tre sa-si traga proprile concluzii,fiecare tre sa si le expuna...insa statul are obligatia sa puna ordine in acest subiect,nu sa-l lase la bunul plac si personala interpretare a televiziunilor a ziarelor
scuzati lipsa de fluiditate ...
Bafta

--------------------
Dacia 1310 L 1998 - B453SCU
+
Geox16v
post 11 Jan 2010, 11:08
Post #175

Membru autentic

QUOTE(SilviuB @ 9 Jan 2010, 10:01)
Ce te mai intereseaza ? Daca scapi tu...
*

De ce imi face impresia ca tu ai asigurare rca la carpatica? mad.gif
Problema mea a inceput de la faptul ca am un copil si vreau sa fac ce e mai bine ptr el ,si anume daca eu ma vaccinez si anume nu mai fac gripa dar pot sa o transmit nu e bine ca pot sa o transmit fara sa stiu ca am asa ceva
In cazul in care eu ma imbolnavesc si nu sunt vaccinat pot sa ma izolez fata de el de la primele simptome si sa ma tratez
Nu sunt obez sau sa am alte boli care sa produca complicatii dar lucrez cu publicul si sunt expus riscului, si incerc sa caut cea mai buna varianta ptr mine

--------------------
EX-DACIA LOGAN PRESTIGE 2006 1,6 16v
Creierul a invins intotdeauna muschii!
+
corbex
post 11 Jan 2010, 11:21
Post #176

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Ma vaccinez impotriva porcinei cind va muri prima suina de virusul asta. Astept marea stire pe Antena - 1-2-3 si pe ProTv.
Astia dau manipulantii afara de la CFR si-i baga manipulatori la Tv si ministere.

@Geox16v Eu nu lucrez cu publicul, dar tu ce parere ai, in metrou se gaseste destul public, asa incit chestia asta sa nu mai conteze? Dar in autobus si tramvai?

This post has been edited by corbex: 11 Jan 2010, 11:30

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
bogdan_90
post 11 Jan 2010, 11:25
Post #177

baiatu' cu apa

a inceput lumea sa crizeze cu virusul asta .cu cine vb sau ma intalnesc prima intrebare e daca m-am vaccinat.

--------------------
ford focus 2007 - xxx
plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
+
ady85btz
post 11 Jan 2010, 11:31
Post #178

Membru onorific

From: Bucuresti

ma batea gandul sa ma vaccinez,dar pentru moment am renuntat la idee

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
ceribros
post 11 Jan 2010, 11:39
Post #179

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Cel mai bun vaccin este usturoi cu vodca tongue.gif

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
DMG
post 11 Jan 2010, 11:40
Post #180

Membru incepator

From: Ploiesti

QUOTE(bogdan_90 @ 11 Jan 2010, 11:25)
a inceput lumea sa crizeze cu virusul asta .cu cine vb sau ma intalnesc prima intrebare e daca m-am vaccinat.
*

Efectul de turma este omniprezent in Romanica...nu-i de mirare! Daca l-as prinde pe Cercel doar atat l-as intreba! De ce acest vaccin a fost transportat oriunde in tara strict sub paza militarizata? De ce au trebuit luate aceste masuri draconice? Transportau oare antrax sau ogive nucleare? Are acest vaccin valente teroriste sau de alta natura, incat sa fie nevoie de paza militarizata?

--------------------
Opel Vectra B 1998 motor X16XEL - PH XX DMG
+
17 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 16:48
Forum Renault