Vaccinarea impotriva AH1N1, Pro sau contra
![]() ![]() ![]() |
Vaccinarea impotriva AH1N1, Pro sau contra
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu in continuare ma simt cam dubios, asa ca azi mi-am luat liber si zac. In ultimele doua zile luasem cate un Antinevralgic inainte de culcare. Plus ca aseara am bagat o baie fierbinte cu sare, am transpirat vreo trei ore dupaia de a trebuit sa schimb pana si asternuturile, nu mai zic de haine, ca alea le-am schimbat la ora.
Azi aveam temperatura masurata axial 37 de grade pe la 10, si pe la 14, 36.9 grade. Sunt decis sa nu mai iau niciun fel de doctorie astazi, ca nu cumva sa maschez o eventuala febra cauzata de cine stie, poate chiar dracia asta de AH1N1. Revin cu detalii. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
viorelu |
![]()
|
LoganClubPitesti Group: Members Posts: 49 Joined: 15 October 07 From: Pitesti ![]() |
Gripa porcina?...o porcarie domn'e
![]() Nu m-am vaccinat de gripa pana acum...nici de acum incolo...bagati toate rahaturile in corp sa va faceti sistemul imunitar praf... This post has been edited by viorelu: 11 Jan 2010, 16:56 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/logan kiss/1.4 mpi
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ce am primit azi pe mail...
QUOTE Un reputat neurochirurg ne pune in garda! Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala). Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate. Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze. Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock) |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
De ieri iau Calciu cu D3, ca deh, D3 simplu nu prea se gaseste. Si nu mai iau antitermice deloc. Oricum parca ma simt mai bine acu'.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
http://stirileprotv.ro/ah1n1-ro/
Baaa. Nu mai dati din gura si lasati-i sa se vaccineze. Cu cat se vaccineaza mai multi, cu atat scade riscul ca noi, cei din cealalta tabara, sa ne contaminam. Deci incolonarea si la vaccin cu voi. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am auzit ca ar trebui sa ajunga acest vaccin si in facultate. Are cineva idee cand ajunge si in Constanta? Acum in perioada examenelor este destul de periculos, stam cate 100 in sala la un examen si multi si-au petrecut vacanta in strainatate sau chiar in tara si nu se stie daca au luat sau nu virusul.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Merced |
![]()
|
@Victoras:Eu credeam ca pe tine te-a luat virusu', ca n-ai mai dat de cam mult p-aici.
![]() Problema e alta. Te uiti la teveu' si vezi cozi interminabile la vaccinat. Pana in momentu' de fata nu s-a vaccinat decat 0.7% din populatie. Asa ca ma gandesc ce omor ar fi fost daca 10% s-ar fi dus. ![]() Cine n-a lasat pe cine sa se vaccineze? De maine cumpar bag si o lingura de ulei de peste dimineata. Oricum rau n-are cum sa faca, daca o tine si gripa la distanta, ramane de vazut. @BeciAcustic: Mergi la doctoru' de familie sa te vaccinezi. ![]() This post has been edited by Merced: 11 Jan 2010, 21:47 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Medicamenteeeeee, sa am pardon ca nu-i medicament, am uitat. ...betmen betmen.
![]() PS: De prin 20-21 decembrie pana in 4-5 ianuarie s-a cam uitat de gripa pe la tembelizoare. Sa inteleg ca alcoolu` de sarbatori a fost tamaduitor? ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 11 Jan 2010, 21:33) De ieri iau Calciu cu D3, ca deh, D3 simplu nu prea se gaseste. Si nu mai iau antitermice deloc. Oricum parca ma simt mai bine acu'. Se gaseste, trebuie doar sa cauti. ![]() This post has been edited by Andrul: 11 Jan 2010, 21:58 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
2005 Ambition
|
|
Merced |
![]()
|
Viata noastra e in joc si tu crezi ca ne arde de reclame?
![]() Pune link te rog. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 11 Jan 2010, 21:46) Am observat remarca de pe topicul cu clipuri, dar am preferat sa nu-ti raspund acolo. Intelegi tu. ![]() Sa stii ca ai ghicit. Din pacate m-a cam luat VTDBDDS. Adica virusul trezirii din betia de dupa sarbatori. ![]() PS Insanatosire grabnica. This post has been edited by Victoras2001: 11 Jan 2010, 22:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
@Merced,
Ia si o ridiche neagra, o tai pe jumatate si o parte o feliezi si o consumi (cat poti), iar cealalta jumatate scobeste-o si pune 3-4 lingurite de zahar, las-o asa pina se creaza un sirop in acea cavitate, cam 12 ore si il bei!....dupa aia mai vorbim... Insanatosire grabnica! |
--------------------
Opel
Vectra B
- PH XX DMG
1998 motor X16XEL
|
|
Merced |
![]()
|
Cunosc leacu', mi se dadea in copilarie. Da' nu stiu daca contine vitamina D sau nu, stiu ca nu mai tuseam de la asa ceva.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
http://suplimente.ro/vitamine-si-minerale/...-d3-1000ui.html asta iau eu. Sunt gelule d-alea moi.
Degeaba cautati surse de vitamina D in mancare, nu se gaseste aproape deloc (decat daca mancati mult ficat, zilnic). This post has been edited by Andrul: 12 Jan 2010, 10:38 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
2005 Ambition
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(DMG @ 12 Jan 2010, 00:57) @Merced, Ia si o ridiche neagra, o tai pe jumatate si o parte o feliezi si o consumi (cat poti), iar cealalta jumatate scobeste-o si pune 3-4 lingurite de zahar, las-o asa pina se creaza un sirop in acea cavitate, cam 12 ore si il bei!....dupa aia mai vorbim... Insanatosire grabnica! Asta e mai mult pentru tuse. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am citit un articol apartiand unui reputat virusolog evreu in care se sutinea cu argumente ca cel mai bun mod de imunizare impotriva AH1N1 ar fi un glont in cap
va multumesc pentru interesul acordat |
--------------------
/
/
/
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Supt sau înfipt?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daciafan |
![]()
|
supt ![]() This post has been edited by daciafan: 12 Jan 2010, 11:09 |
--------------------
/
/
/
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
sub forma de supozitor
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
stie careva, a ajuns si la Constanta?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dacia
- ot
92
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ce-mi plac chestiile gen "SURSE MEDICALE sustin ca..." Ce chacat sa-mi atace organismul dupa un an de zile? Celelalte vaccinuri cum slbz nu ataca? Numa' asta e mai al dracu' si e facut asa.. la misto, sa moara fraierii ca nu ne mai tine Pamantu'... Asa e? Pai daca o luam asa.. ce chacat conteaza ca oricum vine in 2012 sfarseala lumii si oricum o sugem toti in gaura neagra... asa ca ce conteaza?
Teoria conspiratiei ne face sa credem ca ce-i in churu nostru nu-i un morcov... nici macar o pu|a.. e un omulet maro' fara ochi care ne conduce cu joystickul de la PS2... sau Dumnezeu care ne controleaza cu degetul... si unora dintre noi le place senzatia... este? In puii mei ca nu muriti daca va faceti vaccinul, da' aveti sanse sa dati ortu' daca nu va faceti... asa ca alegeti! sunteti maturi (unii dintre voi) decideti cu capu' nu ce zic X si Y, istetii forumului? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.756 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(skija @ 12 Jan 2010, 12:38) ce-mi plac chestiile gen "SURSE MEDICALE sustin ca..." [...](unii dintre voi) decideti cu capu' nu ce zic X si Y, istetii forumului? dr_mke???? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
am facut vaccinu contra ah1n1 acum vreo 10 zile, pana acum nimic suspect. E drept ca de vreo un an nu am mai fost bolnav de nimic, insa de obicei cam 2 raceli sau gripe din astea faceam intr-un an. va doresc si voua sanatate cu sau fara vaccin si lasati conspiratiile astea. De ce n-ar fi ele valabile la vaccinul normal contra gripei sezoniere ? Si ala e 90% identic cu asta
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
L-am facut si eu astazi. Sunt persoane care-si fac anual vaccinul contra gripei sezoniere si n-am auzit de niciun caz de intoxicatie cu mercur, de ce ar fi asta altfel?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
ce amuzant e si n-ar trebui sa fie toti care nu s-au vaccinat cauta cusuri vaccinului iar cei care s-au vaccinat contrarul.
|
--------------------
ford
focus
- xxx
2007 plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
daciafan |
![]()
|
eu m-am vaccinat doar cand am aflat ca vaccinul e mortal (in acceptiunea unora)
|
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:55 |