DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cat de pacatosi suntem?, discutie starnita de "un banc"

driverx
post 12 Apr 2005, 09:52
Post #61

--- Membru cu ralanti ---

Group: Members

hooo mai usor nea eek.

Intradevar, cum zicea cineva, asta e o discutie care nu poate avea nici cap nici coada. Dar daca credinciosii vor respect, atunci sa ofere si ei respect pentru atei, nu de alta, dar tot oameni suntem.

Dupa ultimele cercetari, noi am fi intr-o a treia renastere a pamantului. Toate cele trei faze ar fi despartite de (probabil) un impact mare cu un meteorit. Se stie deja ca dinozaurii asa au disparut, desi mai sunt veseli care vor sa sustina alte teorii sustinute de bete de chibrite, dar se pare ca inaintea dinosaurilor a mai fost o perioada. Dinosaurii ar fi trait in a doua faza. La ambele cataclisme, pamantul a avut muult de suferit, mare parte din vietuitoare (mai ales alea mari) neavand nici o sansa de supravietuire.

Noah, drajii mei credinciosi....unde sunt astea in Biblie? In care din cele 6 zile s-au intamplat astea? Sper ca nu va apucati sa ne explicati ca dinozaurii nu au existat.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
OCEBE
post 12 Apr 2005, 10:19
Post #62

Membru autentic

From: galati

QUOTE(Funny @ 12 Apr 2005, 07:38)
Imi scapa mie ceva? mad.gif
*

eu nu l-am priceput pe cosmin_m; sau poate eu stiam alt banc care nu era cu "minoritari".

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
eek
post 12 Apr 2005, 10:23
Post #63

Membru incepator

From: McTropolis

Se fac in numele credintei atata tampenii.
Poti fii un om bun fara sa crezi in dumnezeu.
Chiar au nevoie oamenii de un bau bau ca sa mai faca lucruri bune ocazional?

--------------------
Oltena 12 TRS
+
romulus
post 12 Apr 2005, 10:38
Post #64

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

QUOTE(driverx @ 12 Apr 2005, 09:52)
Noah, drajii mei credinciosi....unde sunt astea in Biblie? In care din cele 6 zile s-au intamplat astea? Sper ca nu va apucati sa ne explicati ca dinozaurii nu au existat.
*

driverx. Pai la cum stii dumneata, cam in ce perioada fura dinozaurii? Daca bine stiu eu, acu cateva milioane de ani nu? Buuuun.... Cati ani are biblia? Tot asa, daca stiu eu bine, in biblie se zice de facerea lumii nu de facerea pamantului. Ei, se pare ca atunci cand dinozaurii se bateau linistiti pe acest pamant, Dumnezeu nu era. No, amu, cand o vinit asta, o gasit pamantu gol, ca aia o mierlisera si o zis " cool!!! pamant liber, hai sa facem viata!!!" fara sa stie saracul ca viata era deja. No, amu, daca s-o apucat cineva sa scrie ce o facut tipu atunci, doar nu era sa submineze autoritatea tutelara si sa zica ca o fo viata inainte, nu? Io asa zic. No, amu, poate gresesc, nu tre s-o iei de buna...

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
eek
post 12 Apr 2005, 10:59
Post #65

Membru incepator

@romulus
Pai la cum stii dumneata, cam in ce perioada fura dinozaurii?

Pot spune eu cu exactitate: dupa 1989 dinozaurii fura cam in orice perioada fiscala.

--------------------
Oltena 12 TRS
+
madalina
post 12 Apr 2005, 11:05
Post #66

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(romulus @ 12 Apr 2005, 10:38)
Tot asa, daca stiu eu bine, in biblie se zice de facerea lumii nu de facerea pamantului.
*

In capitolul Geneza se vorbeste de la facerea pamantului, soarelui etc

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
vv
post 12 Apr 2005, 11:10
Post #67

dilbert.com

Bai e incredibil cum se leaga unii oameni de forma nu de fond.
Unde scrie in Biblie "asta s-a intamplat acum 5000 de ani?". Si ce legatura au dinozaurii cu tampeniile care se fac in numele credintei? In numele eradicarii terorismului se omoara oameni nevinovati - asta inseamna ca terorismul e un lucru bun?

Oricum explicatia lui romulus e super-tare: hai sa gasim o modalitate de a interpreta ad-literam ceva ce nu are absolut nici un sens daca e luat ad-literam.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
romulus
post 12 Apr 2005, 11:12
Post #68

QUOTE(madalina @ 12 Apr 2005, 11:05)
In capitolul Geneza se vorbeste de la facerea pamantului, soarelui etc
*

Oooopss! mai bine taceam blush.gif

--------------------
+
vv
post 12 Apr 2005, 11:17
Post #69

dilbert.com

eek - o intrebare pentru tine: care crezi tu ca e mesajul Bibliei? Asa, de curiozitate. Cum l-ai sintetiza?

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
driverx
post 12 Apr 2005, 11:21
Post #70

eek Fara Off-Topic please.

@madalina. OK. Si acolo vorbeste de fenomenele prezentate de mine? S-au obosit sa va povesteasca de dinozauri care au domnit mai mult decat noi sau decat o sa fim noi pe pamantul asta?

Cum se zice..."we are a moment in time" si ne-am gasit destepti sa inventam tot felul de chestii supranaturale ca sa ne justificam si sa ne ascundem slabiciunile. Patetic pentru secolul 21.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Watchful snake
post 12 Apr 2005, 11:30
Post #71

Membru

From: București

Pot să răspund eu în locul lui eek ? Religia și Biblia sînt (unele dintre posibilele) răspunsuri la trei întrebări vechi de cînd lumea: cine sîntem, de unde venim și unde ne ducem...

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
+
madalina
post 12 Apr 2005, 12:01
Post #72

Membru autentic

QUOTE(driverx @ 12 Apr 2005, 11:21)

@madalina. OK. Si acolo vorbeste de fenomenele prezentate de mine? S-au obosit sa va povesteasca de dinozauri care au domnit mai mult decat noi sau decat o sa fim noi pe pamantul asta?

*

Nu se poveste de dinozauri, nu cred ca are vreo relevanta. Se vorbeste de cele 7 zile ale creatiei. Ceea ce nu se spune, dar se 8nterpreteaza este ca Dumnezeu este atemporal, asa ca o "zi" din facere poate sa insemne cateva milioane de ani.

oricum , cel putin ordinea aparitiei este demonstrata si stiintific.

OT Driverx, cel mai critice ceva dupa ce cunosti. Imi pare rau, dar cineva ce critica Biblia, Coranul, povestile lui creanga sau mai stiu eu ce, daca nu citeste macar textul de baza, vorbeste cam dupa ureche.

--------------------
+
kaspersky
post 12 Apr 2005, 12:09
Post #73

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Buna observatia madalinei cu atemporalitatea! Nu trebuie sa se ia ad-literam zile, eu as fi mai general si as zice perioade sau ceva de genul asta. In Geneza Soarele apare relativ tirziu, ziua a patra cred, iar acesta joaca un rol crucial in lumea noastra la delimitarea zilelor.

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
romulus
post 12 Apr 2005, 12:10
Post #74

Cred ca gresesti, Watchful snake. Religia si biblia au fost si vor fi unelte de supunere a maselor. Daca nu supunere fizica, macar supunere morala . Asa cum nu stim acum daca exista cu adevarat o entitate suprema care ne controleaza si ne manevreaza, nuam stiut nici inainte si nu vom sti vreodata. promisiunile cu viata vesnica si alte alea, sunt vorbe. Hai sa zicem ca sunt un Iuda modern care nu cred pana nu vad. A nu se uita ce putere a avut biserica in istorie. Cica sa faci ce zice popa nu ce face el... Adica el are dezlegare sa faca ce vrea? Popa e omul lui Dumnezeu pe pamant. Pai daca ei se poarta asa, cum sa mai crezi?
Apropo, cica papa ar fi facut minuni... Cine suntem? Suntem oameni, asa cum porcii sunt porci, cainii, caini, etc. De unde venim? De nicaieri. (oare stramosii mei ce farfurie zburatoare or fi avut?) Unde ne ducem? IN PAMANT.. La 2m adancime (cel putin aia care nu vom fi arsi si pastrati intr-o vaza). Asta e viata, domnule. E prezent, e amintire si speranta. Pentru mine, cel putin cel mai important e prezentul. Amintirea e aiurea, speranta e inutila.

--------------------
+
vv
post 12 Apr 2005, 12:14
Post #75

dilbert.com

e mult mai mult decat un raspuns la una sau trei intrebari. Iti definesc lucrurile importante in viata (care? pai fiecare cum o citeste. Poate pentru unii li se pare important un ritual, stiu si eu ce li se poate parea important?). E un mesaj ca oamenii nu sunt perfecti si ca asta e ok, nu la perfectiune trebuie sa aspiri. E un mesaj ca "fiecare zi e prima zi din restul vietii tale", ca ai de ales in orice moment si ca alegerile pe care le faci te definesc, nu istoria ta.
Am spus niste platitudini, nu? De cate ori ati auzit expresia "n-am avut de ales?". Foarte putini oameni constientizeaza optiunile pe care le au, de obicei se merge pe cea mai evidenta cale.

--------------------
+
madalina
post 12 Apr 2005, 12:21
Post #76

Membru autentic

QUOTE(romulus @ 12 Apr 2005, 12:10)
. Hai sa zicem ca sunt un Iuda modern care nu cred pana nu vad. A
*

Romulus, Toma era cel ce nu credea pana nu vedea. Iuda era tradatorul...

--------------------
+
Lexy
post 12 Apr 2005, 12:21
Post #77

Just ME

Sa ne amintim discutia celor doi-Keanu Al Pacino in Devil's Advocate cu FREE WILL si faza care o zice diavolul la sfarsit ...

"Vanity is definetly my favourite sin!"

Dzeu todeauna ne arata calea..numai ca uneori este grea de ales si ne facem ca nu am vazut;)

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
eek
post 12 Apr 2005, 12:33
Post #78

Membru incepator

@VV
eek - o intrebare pentru tine: care crezi tu ca e mesajul Bibliei? Asa, de curiozitate. Cum l-ai sintetiza?

sa nu preacurvesti.
observ pertinent ca dumnezeu a pus cuvantul prea, lasand cumva la latitudinea cititorului aprecierea. foarte democratic

--------------------
Oltena 12 TRS
+
romulus
post 12 Apr 2005, 12:38
Post #79

QUOTE(madalina @ 12 Apr 2005, 12:21)
Romulus, Toma era cel ce nu credea pana nu vedea. Iuda era tradatorul...
*

Mi se... to acolo e. Ai dreptate Iuda e ala care pana la al treilea cantat al cocosilor il va fi tradat pe Isus. O clipa de neatentie... smile.gif

--------------------
+
Watchful snake
post 12 Apr 2005, 12:41
Post #80

Membru

From: București

QUOTE(romulus @ 12 Apr 2005, 14:10)
Religia si biblia au fost si vor fi unelte de supunere a maselor.
*

Corect. Dar dacă desființezi religia, ce pui în loc? Milioane de oameni cred că nu este nevoie de altceva, dar alte milioane (cu mult mai multe decît primele) au nevoie de ea... Motivele sînt prea numeroase pentru a fi rezumate în cîteva cuvinte smile.gif

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
+
driverx
post 12 Apr 2005, 12:43
Post #81

QUOTE(Lexy @ 12 Apr 2005, 13:21)
Dzeu todeauna ne arata calea..numai ca uneori este grea de ales si ne facem ca nu am vazut;)
*

Ar fi fain sa fie macar ce zici tu. De obicei credinciosu dupa ce face o greseala, zice "Asa a fost voia lu D-zeu" sau "Ahhh....D-zeu mi-a aratat calea, dar eu nu l-am urmat" Gizas....pai oricine e destept dupa aia. unsure.gif

madalina...eu chiar nu stiu de ce eviti faza cu dinozaurii ca este unul din bunele exemple sa vezi (asta numa' daca vrei) cat de limitata si falsa este in ziua de azi Biblia.

Intradevar eu nu prea am citit biblia, dar am primit chiar fooooarte multe lectii de religie de la bunica mea care este o credincioasa adevarata, nu dinasta care numa zice ca crede in dumnezeu, nu e in stare sa traiasca dupa legile in care traieste, ce sa mai zic de respectat etica si morala faina pe care Biblia ar trebui sa il invete. Am primit destule informatii, intre timp a inceput sa ma pasioneze si stiinta si orice care ma ajuta sa fac link-uri intre diverse chestii. Te ajuta mult sa intelegi lumea asta (nu neaparat in detaliu, ca nu sunt medic, astronaut, cercetator, etc etc etc) dar o viziune de ansamblu cat de cat corecta se poate avea, daca studiezi in diverse domenii si reusesti sa vezi similitudinile. Asta daca vrei si poti. Stiu cum e before si after cu crezutu in D-zeu.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
vv
post 12 Apr 2005, 12:48
Post #82

dilbert.com

@eek - exista doua variante: sau nu ai inteles si nu te-a interesat niciodata sa intelegi, sau pentru tine chiar asta e mesajul ei cel mai important. Tind sa cred ca prima varianta se aplica.
Analizand strict cuvintele: nu uita ca biblia nu a fost scrisa in romana. Nu m-as lega de "prea". Tu ce cuvant ai fi folosit?
E interesant cum tu 'urasti' biblia dar ceea ce iti doresti tu se suprapune peste mesajul ei. De exemplu: "Chiar au nevoie oamenii de un bau bau ca sa mai faca lucruri bune ocazional?"
A propos, in numele iubirii fata de animale (si a urii fata de rasa umana) se pot face lucruri mult mai naspa. De exemplu s-ar putea face un virus care sa afecteze doar oamenii si sa omoare cateva miliarde - crezi ca ar fi o fapta buna? Mai buna decat alte "fapte bune" facute in numele credintei?

--------------------
+
madalina
post 12 Apr 2005, 12:52
Post #83

Membru autentic

In biblie se spune ca au existat animale inainte de aparitia omului, dar unica fiinta ce are suflet este omul, asa ca doar el conteaza in biblie. Nu este o carte de istorie.

Apropo de educatia religioasa, foarte putini dintre cei ce merg in biserici cunosc semnificatiile gesturilor lor. Nu uita dictonul biblic: crede si nu cerceta.

religia fost si inca este un factor determinant in intreaga lume. Credem sau nu intr-o religie, credem sau nu in Dumnezeu ( e o diferenta intre cele doua), nu conteaza decat la nivel individual.

Din pacate este tragic ca ins ecolul 21 oamenii inca mai omoara alti oameni in numele credintei. E tragic ca Bush militeaza pentru valorile crestine, cand laicizarea vietii politice ar trebui sa fie sfanta.

--------------------
+
driverx
post 12 Apr 2005, 12:55
Post #84

QUOTE(Watchful snake @ 12 Apr 2005, 13:41)
Corect. Dar dacă desființezi religia, ce pui în loc? Milioane de oameni cred că nu este nevoie de altceva, dar alte milioane (cu mult mai multe decît primele) au nevoie de ea... Motivele sînt prea numeroase pentru a fi rezumate în cîteva cuvinte  smile.gif
*

Exact. Asta ziceam si eu cateva post-uri mai sus. Din pacate este un "rau" necesar. De ce spun "rau"? Pentru simplu fapt ca marea majoritate din acele milioane credincioase se indobitocesc de tot, si fac multe fapte "neortodoxe" luptand orbeste pentru "credinta". Vezi razboaiele din iugolslavia. Alt exemplu ar fi Coranul, care tampeste efectiv populatia, si cand te gandesti ca cu sute bune de ani, chiar mii, astea erau popoarele cele mai puternice si dezvoltate din lume. E trist. Pentru ce toate astea? Ar fi fain sa se uite CA LUMEA la trecutul lor sa vada ce au avut cu adevarat, nu sa se uite pe jumatate si dupa aia sa judece pe jumatate.

In istorie, o gramada de probleme, razboaie si morti sunt rezultate in urma tampirii omenirii cu tot felul de religii. (mai ales cand doua religii se lovesc cap in cap, atunci chiar iese cu foc de artificii). Unde e respectul pentru cel de langa tine? Unde e sa nu omori? Unde e sa nu furi.

Eu....primind acele lectii de religie stiti ce am facut dragi credinciosi?? Am incercat sa extrag tot ce e valoros (ca invataminte) din Biblie, mi le-am implementat in cap ca lumea, am inchis biblia si am lasat deoparte povestiile si prostiile de bau bau pentru mase, si incerc sa duc o viata cat mai corecta posibil. Nu ma stresez ca am pacatuit si ca ma bate D-zeu, ci stau si judec DE CE am gresit, CARE au fost CONDITIILE si incerc ca data viitoare sa nu se repete. Putini credinciosi am vazut care sa calce stramb intr-o problema o singura data. Dar de fiecare data era stresat ca a pacatuit.

QUOTE(madalina @ 12 Apr 2005, 13:52)
Nu uita dictonul biblic: crede si nu cerceta.
*

Yeah....cum sa nu. Tu nu vezi ca e un indiciu bun "Fii oaie si nu incerca sa intelegi" ? As muri de ras sa vad un militant pentru libertate si "free of speech" care sa imi zica "Crede si nu cerceta". M-as pune pe jos de ras.

QUOTE(madalina @ 12 Apr 2005, 13:52)
Din pacate este tragic ca ins ecolul 21 oamenii inca mai omoara alti oameni in numele credintei.
*

Aici ai perfecta dreptate. Dar pentru a intelege si DE CE se intampla asta, trebuie sa incepi sa cercetezi si sa nu mai crezi orbeste. E dureros ce (si cum) vezi lucrurile imediat dupa, dar dupa un timp totul devine asa de clar, de nu ai habar. Cat timp o sa stai cu ideea "Crede si nu cerceta" in seculu 30 oamenii o sa se mai omoare intre ei in numele credintei. Imi pare rau ca nu iti pot dovedi asta pentru viitor. Pentru trecut, nu trebuie sa fac nimic sa iti dovedesc, ca istoria o arata foarte clar, ASTA DACA VREI SA VEZI.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
vv
post 12 Apr 2005, 13:04
Post #85

dilbert.com

Driverx - esti cel putin naiv la faza asta. De ce a atacat America Iugoslavia? Dar Afghanistan? Dar Irak? din motive de religie?
Dar Vietnam? "sa moara comunistii" - ce legatura are asta cu vreo religie?

Masele vor fi tot timpul manipulabile. Nu religia e de vina pentru asta - ci dorinta oamenilor in general de a nu fi manipulati. Oamenii prefera sa stie nu sa inteleaga (ca e prea greu).

This post has been edited by vv: 12 Apr 2005, 13:04

--------------------
+
Lolek
Post #86

Ignorog

Ateismul are fix aceleasi bube ca si oricare dintre religii. Si nimic mai steril decat o luare la tranta intre unele si altele.

In fond si la urma urmei nimeni n-o sa ma elibereze facandu-ma sa gandesc pozitiv asupra liberului arbitru in momentul in care ma trece treaba mica (un exemplu scurt in care o a doua cale nu e posibila) dar in acelasi timp nici n-o sa reuseasca nimeni sa ma neutralizeze in niste dogme vreodata.

Un lucru onorabil de criticat ar fi trenduri, tendinte si manifestari ca urmare ale unora sau altora dintre ideologii, pentru ca pe mine personal de fapt asta ma omoara mai mult. Si le putem zice linistiti pacate.

A-propos, Vanity = orgoliu, parte a personalitatii. Vanity is my favorite sin, also (sigur, in doze ne-letale).

This post has been edited by Lolek: 12 Apr 2005, 13:11

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
paul_s
Post #87

.

From: .

Cateva consideratii
Sa nu se critice nici credinta nici stiinta dupa excesele cauzate de ele :-uite cate crime in numele credinteei -soo bulsit
sau supravietuirea celui mai puternic - hitler hotarit sa omoare toate rasele inferioare
comparetia om - dinozaur este inutila omul este o fiinta superioara si din punct de vedere religios si stiintific -- de ce ar scrie in geneza de dinozauri daca nu scrie de crocodili , sau am vrea acum ca sa fie acolo trecute toate speciile disparute -geneza e o alegorie , cine nu vede asta si ia totul ad-litteram nu o sa ajunga nicaieri , poate doar la concluzia ca e o mare prostie

This post has been edited by paul_s: 12 Apr 2005, 13:11

--------------------
. . . - .
+
madalina
post 12 Apr 2005, 13:13
Post #88

Membru autentic

Driverx, cred ca ma confunzi. Eu sunt pentru libertatea religioasa, a crede sau a nu crede, a merge la biserica, sinagoga, templu sau orice altceva, dar acest lucru trebuie sa ramana in sfera privata si orice om sa aiba dreptul de a alege sau nu o religie.

Mi se pare complet aiurea "crede si nu cerceta" - incercam sa-ti spun ca o idee despre religie iti poti face numai citind singur, dicutand cu unii ce au studiat mai mult fenomenul, nu ascultand pe cineva ce merge la biserica, fara a avea intentia de o jigni pe bunica ta.

Bush vorbeste de valori crestine pe plan intern, ar vrea sa interzica avorturile din motive crestine, blameaza mamele singure si tot asa, ca nu respecta morala crestina. Daca esti musulman in SUA esti potential terorist - s anu uitam ca a avut loc o expulzare in masa a arabilor din SUA imediat dupa 11.septembrie. Unde este prezumptia de nevinovatie?

Evreii si arabii se omoara reciproc pentru a stapani un teritoriu important ca semnificatie religioasa.

--------------------
+
driverx
post 12 Apr 2005, 13:15
Post #89

QUOTE(vv @ 12 Apr 2005, 14:04)
Driverx - esti cel putin naiv la faza asta. De ce a atacat America Iugoslavia? Dar Afghanistan? Dar Irak? din motive de religie?
Dar Vietnam? "sa moara comunistii" - ce legatura are asta cu vreo religie?

Masele vor fi tot timpul manipulabile. Nu religia e de vina pentru asta - ci dorinta oamenilor in general de a nu fi manipulati. Oamenii prefera sa stie nu sa inteleaga (ca e prea greu).
*

vv...hai sa lasam teoria conspiratie acuma cool.gif vorbim de religii. Problema cu motivatia americii de interventie in aceste tari, e un alt subiect, interesant de discutat. Stim cu toti (cred) interesele. A se vedea ce "curat" au lucrat in cazul ultimului razboi din Golf. Nu sunt arme de distrugere in masa? No problem, le inventam.

Totul a fost un baubau inventat de administratia americana ca sa justifice tot in fata prostimii americane. Cam asa e si cu religiile. Bushulica le-a pus ceva sub bot la oameni, ei au inceput sa pape, si le-a inchis gura. Bush = Human God cool.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
miki
post 12 Apr 2005, 13:16
Post #90

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(madalina @ 12 Apr 2005, 09:01)
Nu se poveste de dinozauri, nu cred ca are vreo relevanta. Se vorbeste de cele 7 zile ale creatiei. Ceea ce nu se spune, dar se 8nterpreteaza este ca Dumnezeu este atemporal, asa ca o "zi" din facere poate sa insemne cateva milioane de ani.

oricum , cel putin ordinea aparitiei este demonstrata si stiintific.

*

Io ma intreb: avind invedere urmatorul citat, ordinea nu este cumva gresita?
" La inceput a fost cuvintul! Si cuvintul era dumnezeu!"

Cum oare se poate demonmstra stiintific ca asta a fost ordinea?

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
9 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:53
Forum Renault