Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
![]() ![]() ![]() |
Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
alex.breaz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- HD31DAL
|
|||
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Se poate ... la Pilot, la Borla ... si mai sunt cateva.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
alex.breaz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- HD31DAL
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, merita, dar diferenta se vede cel mai bine si cu filtru+cip.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
darkyro am auzit eu bine ca motorul tau ar fi cedat de la axa cu scame ??
sursa e de la un amic cu logan........ |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
nu ... nici pe departe ...
merge super ... s-au asezat si noile supape pe scaune ... astept softul ... inca-l mai astept ... offfff ... offff doar ce am venit de la munte de unde i-am rupt dintii ... trage dupa 4500 de te innebuneste. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Zeld |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 May 06 ![]() |
a zis careva ca si-a dat jos catalizatorul! Eu am citit intr-o revista, mai precis Cox, ca daca dai jos catalizatorul nu mai treci de ITP,si daca iti mai pui si o toba performanta risti sa ti-o distrugi...cei de aici sugereaza montarea unui catailizator performant...si nicidecum renuntarea la el
--- MIRC! This post has been edited by MoneyTalks: 22 May 2006, 14:51 |
--------------------
Volkswagen
Passat
- BV07CSK
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
am dat eu jos catalizatorul. nu patesti nimic ... doar ti se aprinde martorul de check engine de pe bord dupa cateva sute de km. daca te duci la service si-ti stergi eroarea ... o sa se aprinda din nou dupa alte cateva sute de km.
inca ceva ... am impresia ca a pierdut nitel din cuplu ... si castigi ceva putere ... o fi doar o impresie ... nu stiu. cat despre tobe ... daca-ti pui de inox ... iti rugineste tabla pe masina si tobele alea nu le spargi. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
http://tuning.masini.ro/ uitati aici chip tuning la logan
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
modream |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
"am impresia ca a pierdut nitel din cuplu ... si castigi ceva putere ... o fi doar o impresie ... nu stiu."
La chestia asta ce sa mai zic ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Opel Astra H
1.9 cdti 190 CP
- B-94-MMT
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
Cuplul se vede la reprize ... puterea la demaraj.
De ce crezi tu ca loganul 1.5 dci il uda cu apa pe cel de 1.6 pe reprize de demaraj 60-80, 80-120 in treapta 4, respectiv 5 si si-o fura pe demaraj 0-100 ???? ... fix de aceea zic ca am simtit o scadere a cuplului, pentru ca la o accelerare din mers o vad ca se urneste mai greu ... in schimb la un demaraj cu plecare de pe loc urca mult mai usor in ture ... sper ca m-am exprimat cat de cat explicit |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
STI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
Tuning motor dus la maxim...rezultat... un piston spart....Acum nu stiu exact ce a fost de vina. Am schimbat pistonul si setul de segmenti la toate pistoanele si motorul merge perfect .O sa ma chinui sa pun poze cu pistonul dar sunt cam mari.
Attached thumbnail(s) piston01.jpg ( Size: 117.9k ) Number of downloads: 917 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
ops am incurcat eu borcanele inseamna ca nu de darkyro auzisem ca a bulit motorul ci de sti
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
yle81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 May 06 ![]() |
....darkyro poate imi trimiti si mie un mail cu tot ce ai modificat tu la logan..am citit pana acum cateva idei si concluzi e ca se simte ceva-ceva..mersi
|
--------------------
Dacia
Logan
- DB-81-YLE
|
|
paxgallodacica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 20 February 05 From: Germania ![]() |
Aici este un site francez care vinde un chip pentru Loganul 1.5dCi :
http://www.kitpower.fr/index.asp?rub=zoom&...ia&modele=Logan si : http://www.kitpower.fr/index.asp?rub=zoom&...ia&modele=Logan |
--------------------
Citroën
Xantia 1.9TD
1996
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
la meridian am inteles ca se monteaza cip logan si nu se pierde nici o garantie............si se duce pe la 80 si un pic de cai din cate am inteles eu
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt cam piperate preturile . Poate din simplul motiv ca deocamdata sunt singurii. La banii astia nu se prea merita. Il asteptam pe domnu' Voinea cu remaparea aia.
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
normal ca fara, doar tre sa maninca si gura lor ceva
![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
WPO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 24 April 05 ![]() |
se poate tuna si motoru de logan destul de bine daca chiar vrei da asta inseamna bani enorm de mult pt un logan.eu is multumit de cum trage al meu.passat,golf,etc cu motor de 1.9tdi nu imi sta in fata.mam dat si cu un seat ibiza 1.4 benzina el cu prietena in masina si eu avind inca trei persoane si lam facut la vreo 2 masini diferenta de so socat gagiu.nu ii venea sa creada ca nu ii modificat nimica.am vrut sa imi pun si eu cip da doar 2-3 cp in plus nu merita.si apropo loganu nu-i masina de curse vrem nu vrem.ii ok asa cum ii.si totusi mi-as dori modelul 1.6 16v
![]() |
--------------------
Dacia
logan 1.6 full
- AR 07 HZT
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(WPO @ 19 Jun 2006, 00:15) ![]() ![]() ![]() Avand in vedere ca am in familie un golan 1.6 si un golf 1.9tdi permite-mi sa-ti spun ca BATI CAMPII! (no offense) Daca vrei, ne intalnim si facem 2-3 probe (de exemplu prin pasaj la victoriei, cu start lansat). This post has been edited by Ice_2k: 19 Jun 2006, 19:06 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
DAca vrei , ma bag eu! de care tdi e? cati cai?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Ice_2k |
![]()
|
90
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
am inteles ca prin chip tuning se castiga si in cai putere la dci (cresc la 80) si scade si consumul... sincer m-ar tenta un chip tuning doar pentru consum, ca de calutiii putere sunt multumit... pentru mine si sotie sunt suficienti cei 60 sau 64 cati sunt. Nedumerirea mea este: cum naiba creste puterea dar scade consumul????
Prin optimizare??? Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 20 Jun 2006, 07:56 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ice_2k |
![]()
|
acum ai 65 si ajunge pe la 80... consumul scade... dar de fiecare data cnad vezi "consumul scade" mai urmeaza ceva
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
la meridian am intelesc ca costa undeva pe la 350E de la un vecin cu diesel acum nush cat de buna e treaba dar e marfa si vreau sa va zic ca dieselul 1.5 dcio se tine pana la 120 dupa logan de 1,6 la usa de la sofer.......... dupa incepe sa piarda mai mult si la 1,4 i-a dat vre-o 2-3 masini asta cu conditia ca posesorul sa stie sa ii dea
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Ice_2k |
![]()
|
masina mea a fost de curand re-softata asa ca nu ar avea nici un sens. Incerc sa conving un prieten care are motorul stock.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
350 E chipul sau resoftatul?
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Resoftatul. Pentru astea mai noi nu mai exista 'chipul'.
This post has been edited by Codrin: 21 Jun 2006, 08:32 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:42 |