Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
![]() ![]() ![]() |
Tuning motor 1.4/1.6 MPi, se poate imbunatati performanta Logan-ului?
Apolodor |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Sistemele patentate D-Chip® sunt concepute in asa fel incat un model este compatibil cu o serie de marci diferite de motoare de autoturisme. Permite-mi sa am dubii in legatura cu jucarioara asta ''generala''. Prefer oricand sa dau 300 E pe o harta speciala pentru motorul meu. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
e un bullshit asta cu chestie generala! De exemplu la VW/Audi exista harti total diferite pentru diferitele motoare 1.9TDI care au foarte multe in comun! Nu-mi zi mie ca jucarioara asta merge pe toate masinile.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu a zis nimeni ca il scoti de pe o masina si il bagi direct pe alta si merge. Domnul Roland s-a exprimat chiar asa : se face o mica modificare (in functie de ce masina ai binenteles) si pastrezi chipul respectiv , nu este necesra achizitionarea altui chip . Si crede-ma ca omu' stie ce vorbeste .
|
--------------------
Logan
2006/2008
|
Ice_2k |
![]()
|
deci iti pune alt soft... si atunci diferenta intre asta si resoftare este........?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
|
|
Apolodor |
![]()
|
Uite chestia asta n-am intrebat . Dar se presupune ca esti client fidel
![]() |
--------------------
Logan
2006/2008
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Ma ofer martor(poate si mai mult) pentru tdi vs ocatv
![]() D-Chip= porcarie(parerea mea) |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Ice_2k |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Aloooo!!!! Putem reveni la subiect, fără curse și alte întreceri????????
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost saptamana trecuta (mai precis vineri) la o spalatorie pe bd. expozitiei nr.3 (nu mai stiu bine numele Delta .... ceva de genu asta) si pe langa serviciile pe care le poate presta o spalatorie avea si un magazin de tuning. Ca proiect aveau in desfasurare un Logan 1,5 dci, erau doar la faza de optica, dar au zis ca au si un chip undeva la 300 e care iti crestea puterea de la 65 la 80 cp si mai punea vre-o 20-30 nm la cuplu, deci se apropia de 200. Momentan inca nu mi-am luat "golan" da cu putin noroc poate prind si eu un loc la campania "rabla", desi imi pare rau sa ma despart din frantuzoaica din poza.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ice_2k @ 21 Jun 2006, 09:23) masina mea a fost de curand re-softata asa ca nu ar avea nici un sens. Incerc sa conving un prieten care are motorul stock. Ice, ma bag eu ![]() MP cand va hotarati. Chiar sunt curios cum va iesi ![]() Parca era un circuit la Tunari ![]() This post has been edited by bj: 11 Jul 2006, 16:09 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
A facut cineva chip tuning la TCM, pt. 1.6 ? Poate sa puna ceva diagrame, 'inainte' si 'dupa' ? Thanks.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
revin cu informatii...
cipul pus de mine la firma de specialitate( nu dau nume sa nu fac antireclama ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Luni dupa-amiaza ma duc la Pitesti sa fac o resoftare a calculatorului cu un program original din Franta! Ce am inteles este ca , coboara turatia de cuplu , scade consumul si e mai vioaie pe reprize...De pret o sa va anunt si o sa vin cu revin cu detalii si impresii...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
te asteptam !!!! cu nerabdare!!!
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
ga!nusha |
![]()
|
QUOTE(Octav @ 3 Aug 2006, 22:36) Luni dupa-amiaza ma duc la Pitesti sa fac o resoftare a calculatorului cu un program original din Franta! Ce am inteles este ca , coboara turatia de cuplu , scade consumul si e mai vioaie pe reprize...De pret o sa va anunt si o sa vin cu revin cu detalii si impresii... Exact pe ala il am si eu...este cel despre care am povestit inainte...numa ca am aflat dupa ce am dat banu...ca daca stiam... |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
si la ce bani se gaseste la pitesti???
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
e soft original renault man !!!!
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ee, acelasi soft se mai gaseste si prin alte parti la preturi mai omenesti pentru o bagare de mufa, sa zicem pe la Bursa. . .
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
QUOTE(-Scorpio- @ 4 Aug 2006, 12:48) QUOTE este de fapt softu de la renault megane sport(ala coupe cu motor de 1.6 de prin 2oo1) facut de reno... adica de la asta http://carpictures.duble.com/Renault/Megan...995-1998)/1.jpg This post has been edited by ga!nusha: 4 Aug 2006, 14:16 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Gan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 August 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(hash @ 1 Aug 2006, 10:54) A facut cineva chip tuning la TCM, pt. 1.6 ? Poate sa puna ceva diagrame, 'inainte' si 'dupa' ? Thanks. Ieri 9 august m-am intalnit cu Dl.Voinea si mi-am facut un chiptuning la 1,5dci logan.Rezultatele sunt bune merita investitia si Dl.Voinea este un om serios.Mai greu este pentru ceilalti "participanti la trafic" care nu se dezmeticesc cand vad un logan,culmea si diesel,ca zboara pe langa ei la deal si in curbe!Multi au masini de 3-4 zeci de mii de euro! Multumiri inca o data domnului Voinea,domnului Klaus,domnuluiSechi. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci /MCV Stepway Blue 1.5 Blue dCi 95
2006 - Ambition /2019 Stepway
- DJ-xx-HCT Gan
|
|
6000rpm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 8 February 06 ![]() |
siii.... cum e, se merita... zi, zi, zi, zi
daca scot astia dci de 80 imi cumpar unu si ii pun un cip si-l arunc in 100cp de rup pamantul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007, Ambition
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
motor diesel mai mare decat asta care e deja pe logan nu prea cred ca or sa puna fiindca nu prea cred ca intra in compartimentul motor. asta de 1.5dci umple cam tot compartimentul motor, unul mai mare.....
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca unul dintre colegii forumisti a schimbat axa cu came,dar nu mai avem nici o veste despre rezultate...A comprimat cineva motorul?Exista si alte tuninguri inafara de cipuit?Daca cineva a incercat oarece si are rezultate am fi recunoscatori sa le faca publice....nu?
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Suntem 2 care am schimbat axul cu came ... eu am 1.4 si STI 1.6. Inca mai astept softul pentru noua axa de la Aspad(singurii care au zis ca pot face un soft pentru ea). Cand o sa-l am promit c-o pun pe banc si va zic ce a iesit.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci pana la urma,cat costa softul de la pitesti?????
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alecs_TGA |
![]()
|
domnu octav am trimis si pm
![]() multumesc |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Gan @ 10 Aug 2006, 10:54) Ieri 9 august m-am intalnit cu Dl.Voinea si mi-am facut un chiptuning la 1,5dci logan.Rezultatele sunt bune merita investitia si Dl.Voinea este un om serios.Mai greu este pentru ceilalti "participanti la trafic" care nu se dezmeticesc cand vad un logan,culmea si diesel,ca zboara pe langa ei la deal si in curbe!Multi au masini de 3-4 zeci de mii de euro! Multumiri inca o data domnului Voinea,domnului Klaus,domnuluiSechi. ![]() Nu te supara pe mine, dar aminteste-ti ca ai doar 80 CP nu 180. Si culmea cei care isi iau masini de "3-4 zeci de mii de euro!" nu o fac pentru a se lua la curse cu toate masinile de pe strada. Bucura-te de cei 15 cai in plus si de cuplul marit dar pastreaza totusi proportiile. E adevarat ca pentru Logan si cei 65 CP cu care venea stock erau destul de buni (motorul mi s-a parut ca se comporta destul de bine in conditii de utilizare normala), iar acum ai doar un plus de putere nu o racheta. Iti doresc cat mai multi km fara probleme in care sa te bucuri de plusul de putere. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
WinderBlue |
![]()
|
![]() Dubito ergo cogito, cogito ergo sum, sum ergo Deus est. Group: Members Posts: 87 Joined: 29 October 05 ![]() |
www.sumopower.com .... scuze ca sunt off-topic , dar m-a impresionat ce poti gasi pe aceasta pagina in legatura cu tuning-ul...
|
--------------------
Dacia
Sandero Steway II Prestige / 2017 / 0.9 TCe.
Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:24 |