Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 27 Feb 2015, 17:07) cum ziceam p'aci in romgleza, sunt convins ca tsipras a venit hotarat sa demaste sinistra conspiratie care tine popoarele prizoniere cu lanturile datoriei. Nu. Tsipras a "venit" sa puna laba pe putere. Ca toti populistii, dispus sa minta oricat si sa promita orice ca sa ajunga acolo. Acum mai trebuie sa faca doar ultimul "magic trick": sa-si convinga poporul ca le-a si dat ce-a promis... din pacate petru el, se pare ca deocamdata nu-si prea convinge nici colegii de alianta din interiorul Siryza. In final, daca grecii (poporul si conducatorii lor) ar avea intr-adevar sange in oo, ar iesi din Euro si si-ar lua finantele in maini proprii. Atunci s-ar transa pisica. Momentan se comporta ca un adolescent ce se bate cu caramida in piept ca-i independent si nu mai asculta de parinti, dar cand trebuie bani de benzina tot la tata merge. This post has been edited by IsNa: 27 Feb 2015, 15:48 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
grecii nu vor afara din euro. 60%+ sustin apartenenta la euro.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 27 Feb 2015, 18:45) Poi da, nu sa se interzica creditele, ci doar plata ratelor. Daca acum sunt cativa nebuni in strada, as fi curios sa vad cati ar iesi daca nu le mai plateste guvernul salariile la bugetari si pensiile. Plus alte angarale gen tva-ul de recuperat, etc. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Evident ca orice tara care e mai dezvoltata decat jermania e cah pt. propaganda nazi...pardon jermana...pe langa faptul ca Spania are mai multi km de autostrada decat jermania la o populatie aprox. de 2x mai mica in general infrastructura in Spania e peste cea din jermania...Barcelona,Madrid chiar Valencia....sunt peste Munchen din toate punctele de vedere.
E drept ca salariile sunt mai mici in spania insa daca luam in considerare PPP (paritatea puterii de cumparare) adica faptul ca in Spania cu 100 euro cumperi mult mai multe produse si servicii fata de jermania probabil spaniolii in medie traiesc mai bine ca jermanii. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
si PIB ul cum e?
si pib pe cap de locuitor? si ca suprafata cum e? This post has been edited by dizzy: 27 Feb 2015, 22:12 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai cu atat e mai de laudat Spania care cu un pib de vreo 2,5 x mai mic ca al jermaniei are mai multi km de autostrada si in general infrastructura e peste cea din jermania...din ce vad au si cea mai lunga retea de cale ferata pt. trenuri de mare viteza din ioropa - am fost cu ave cu 330 km/h - luat de pe gps...care stiu ca e cah - relevant e doar mirobolantul glonass - care avea doar o mica problema neimportanta bineinteles - nu exista acum vreo 4-5 ani cand am fost cu ave.
E mai mare suprafata spaniei insa relevant e faptul ca pe cap de locuitor spania are mai mult de dublu km de autostrada fata de jermania...ca sa nu mai zic ca raportul se mentine si in cazul caii ferate pt. trenurile de mare viteza....relevant intotdeuna e raportat la populatie - n-are nici un rost sa faci autostrada prin pustietate sau in fine intre localitati de cateva sute de locuitori...acolo e suficienta doar o sosea. Bine pt. cineva care se informeaza si nu inghite pe nerasuflate propaganda nazi...pardon jermana ...nu e nici o mirare ca jermanii-s mediocrii chiar si in ioropa - vorbim totusi de unul dintre cele mai puturoase popoare din ioropa - practic jermanii ultimii vreo 60 de ani au trait pe spinarea altora (mai ales a americanilor). This post has been edited by tony-s: 27 Feb 2015, 23:22 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
fata de spanioli care au trait numai pe spinarea lor. amuzant!
deci sa ai PIB ul mic pe cap de locuitor e de bine? si cam ce zone pustii are Spania? tu ai fost pe acolo sau doar de pe wiki zici? ai vazut cu ochii tai spanioli harnici? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am vazut eu. La WTA Tour.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s |
![]()
|
Autostrazile, calea ferata care-s mai mari decat in jermania au fost construite de spanioli care-s cam de 2x mai putini decat jermanii - practic doar pt. infrastructura spaniolii au lucrat de vreo 2x mai mult decat jermanii...si cum am mai zis si orasele sunt peste cele din jermania...in rest cam toate statisticile arata ca jermanii sunt printre cei mai mari trantori din ioropa.
Prin centrul spaniei sunt regiuni intregi slab populate...de altfel spania are una dintre cele mai mici densitati a populatiei din ioropa....in spania densitatea e de vreo 2.5 x mai mica ca-n jermania 236 fata de 593 si cum am mai spus nu e nimeni cretin sa faca autostrazi intre localitati cu sute sau mii de oameni: http://simple.wikipedia.org/wiki/List_of_c...ulation_density Referitor la PIB - in spania multe vreme a fost dictatura lui franco si au avut mult de recuperat fata de jermania care a fost umflata de americani prin planul marshall si nu numai. Ca sa nu mai zic ca fata de jermani Spania are o armata puternica iar jermanii nu cheltuie mai nimic pe armata atata timp cat USA are stationat acolo cea mai numeroasa forta militara din afara USA...evident ca atunci cand muncesti sa constuiesti totul singur e cu mult mai greu decat atunci cand traiesti pe spinarea altora ca jermani. This post has been edited by tony-s: 28 Feb 2015, 08:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
ia uimeste-ma cu vitejia armatei spaniole moderne!
da si mie cateva exemple de companii spaniole de top si dictatura lui Franco i-a fortat cineva sa o tina? Pana la urma ti-ai luat penthouseul in Madrid? Cat ne costa sa te muti acolo? This post has been edited by dizzy: 28 Feb 2015, 11:39 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
tony-s |
![]()
|
Pai in istoria recenta au participat doar in razboaie alaturi de americani....insa e printre putinele tari din lume care are 2 portavioane (jermanika n-are nici unul) si in general dupa Anglia probabil e a 2-a putere militara din ioropa, evident neluand in considerare rasia care e mai mult in asia.
Grupul Inditex din care fac parte Zara,Massimo Dutti,Bershka,Stradivarius,Pull and Bear... e cel mai mare retailer de haine din lume (jermania la nimic nu e nr. 1 in lume) ,Santander e una dintre cele mai mari banci din ioropa si mai sunt o gramada de alte companii spaniole - Iberia,Seat,Repsol,Joma,Chupa Chups.... Nu inteleg partea cu fortatul - din cate stiu definitia dictaturii e - impunerea unui regim impotriva vointei majoritatii populatiei....eu doar spuneam ca Spania n-a beneficiat de contextul favorabil pe care l-a avut jermania unde americanii au pompat zeci de miliarde (la valoarea de acum sute de miliarde de usd) care evident ca au umflat pib-ul jermaniei. Pana la urma am luat apartament in cluj...in spania erau prea complicate si de lunga durata formalitatile pt. un strain fara rezidenta....e superb cum romanasii au impresia ca birocratia s-a nascut in romanika - si din ce am inteles in spania e parfum fata de ce e prin franta... This post has been edited by tony-s: 28 Feb 2015, 15:46 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai am pus in primul rand companiile de care au auzit romanasii ...evident ca sunt si companii spaniole mult mai mari - Cepsa,Banesto,Mapfre,Festina,El Corte Ingles...am uitat si de Campofrio care e una dintre cele mai mari companii procesatoare de carne din ioropa.
This post has been edited by tony-s: 28 Feb 2015, 14:12 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vezi că Seat e nazist, taie-l de pe listă că-i rușine.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai o fi fost cumparata de masina poporului din jermania insa fabricile si productia SEAT e in spania....ceea ce face ca SEAT sa fie o masina decenta fata de gunoaiele de la masina poporului.
Dintre masinile facute in jermania - masinile poporului si opel-urile sunt niste gunoaie, e drept ca mertzanele,beamveurile si haudiurile sunt ok insa toate la preturi nesimtite ...pt. orice model de la astia 3 - se gasesc o gramada de variante mult mai ok ca raport calitate,performante.fiabilitate/pret.... This post has been edited by tony-s: 28 Feb 2015, 14:20 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 28 Feb 2015, 15:12) Dintre masinile facute in jermania - masinile poporului si opel-urile sunt niste gunoaie, e drept ca mertzanele,beamveurile si haudiurile sunt ok insa toate la preturi nesimtite ...pt. orice model de la astia 3 - se gasesc o gramada de variante mult mai ok ca raport calitate,performante.fiabilitate/pret.... moamaaaa ai zis de rau de GM, da-ti repede 2 palme! ia zi si tu vreo 3 alternative la Merc BMW Audi. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Seat nu se fabrica doar in Spania. Skoda Rapid si Seat Toledo sunt ambele facute in Cehia si sunt in mare parte la fel.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.192 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
tony-s |
![]()
|
Pai la pretul cu care cumperi de nou un rahat de seria 1, clasa a,b sau un haudi a1 iti iei un focus rs, leon cupra sau megane rs si daca vreti sa mergem la extrema cealalta cu pretul unui audi rs sau m6 iti iei ferrari sau aston martin....si cum am mai spus pt. orice model de la haudi,beamveu si mertzan gasesti la aceiasi bani sau mai ieftin o gramada de alte variante mult mai masini.
Si daca vreti comparat cu chevrolet si alte masini americane - decat un rahat de clasa b sau a3 cam cu aceiasi bani (sau mult mai ieftin din USA) cumperi Camaro....ca sa nu mai zic ca Mustangul in state e mai ieftin decat orice gunoi de la beamveu,haudi si mertzan din ioropa. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 12:39 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
Si atunci de ce te lauzi cu Daewoo-ul tau?
De ce nu ai Caca-maro din ala? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
tony-s |
![]()
|
Pai cand am luat eu lacetti-ul nu era camaro in romanika ....si oricum camaro nu e tocmai in aceiasi gama de preturi cu cat a costat lacetti.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai daca si a 1 sau clasa b sunt masini....hai ca seria 1 sau clasa a mai arata cat de cat a masina, insa n-as cumpara niciodata in locul unui focus rs, leon cupra sau octavia rs ca sa nu ma duc in USA la mustang sau camaro si ca sa nu mai zic ca as ramane si cu ceva bani.
Iar la extrema cealalta doar un prostovan ar putea cumpara un m6 sau un audi rs in locul unui ferrari sau aston martin - chiar si varianta cu mai putine dotari. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 15:00 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Toate alea din lista sunt mult mai masini decat tigaia aia pe care o conduci tu.
|
--------------------
.
.
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai iarasi comparam mere cu pere - unde am zis eu ca lacetti se compara cu clasa a sau seria 1....eu le compram cu focus rs,leon cupra megane rs sau din USA cu mustang sau camaro
Iar clasa b sau audi a1 sunt chiar niste rahaturi - bineinteles ca n-as refuza daca mi le-ar da cineva gratis insa le-as vinde imediat la prostovani ca sa cumpar altceva - chiar si un chevrolet cruze de ex. care e modelul in continuarea lui lacetti (cand am luat eu lacetti inca nu era introdus cruze)...si as si ramane cu o gramada de bani. Eu repet cea ce am spus de la inceput - nici un model de la haudi,mertzan sau beamve...nu-si merita banii - la aceiasi bani sau chiar mai putini sunt variante mult mai bune...bine discutia asta de la masini se poate generaliza - cam tot ce e jerman e doar propaganda ieftina si nu-si merita banii care se cer. Evident ca ma refer doar la piata de masini noi - la second e mai mult o loterie si nu-s prea relevante comparatiile mai ales ca preturile pot diferi foarte mult - o masina poate sa aiba km mai multi alta mai putini, o masina poate sa fi fost forjata la liniute, alta se poate sa fi fost condusa subturat de o proasta, una se poate sa fi fost intretinuta corect, alta sa-i fi fost schimbate consumabilele din ani in pasti si cu toate rahaturile contrafacute... This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 15:38 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 1 Mar 2015, 14:04) Spre deosebire de tot ce e hamerican ![]() QUOTE(tony-s @ 1 Mar 2015, 14:04) Da' cu femeile ce ai? Ce, barbatii nu pot fi in aceeasi categorie? As putea sa iti arat acum acum unul care este referinta de prostie. Orice alt prost, indiferent de sex, pare geniu prin comparatie. This post has been edited by Liviu: 1 Mar 2015, 15:32 |
--------------------
.
.
|
|
Han Solo |
![]()
|
Ausma, pe bune, voi nu va plictisiți? E cafenea, dar să reajungem la 'care e mai tare, superman sau omul păianjen', e cam puțin...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
Conform lui Bill, Superman e cel mai tare ever si nu poate fi inlocuit de nimeni.
De la sec 42 This post has been edited by Liviu: 1 Mar 2015, 15:52 |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:42 |