Honda greenchallenge, concurs de condus eco
![]() ![]() ![]() |
Honda greenchallenge, concurs de condus eco
emilgreus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 August 08 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
GRAND SCENIC, 1.5 dCi, 110CP, MT6
2015
|
|||
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am calificat pe pozitia a 14-a la general!
Dupa ce a inceput lumea sa triseze m-am resemnat si nu am mai jucat. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt pe 40 si ceva, mai mult de 33 de puncte la acel joc stupid nu am reusit sa adun.
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
emilgreus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 August 08 From: Ploiesti ![]() |
Pe 33 si eu deocamdata. ....
Dar nu sunt asa importante calificarile, importanta e semifinala. Sper ca o sa fie pe bune......ar fi pacat pentru renumele lor..... 9 Apr 2010, 09:33: Vad ca deocamdata nu s-au afisat listele cu semifinalistii..... in mod normal trebuia ca pagina de calificari sa fie accesibila pana ieri la miezul noptii... 9 Apr 2010, 13:08: S-au afisat si listele cu semifinalele. Peste tot se va da semifinala pe Accord (diesel si benzina, automat dar si manual), cu doua exceptii: - Arad - unde va fi un civic sedan 1.8 benzina - Dambovita - unde nu s-a afisat inca. Eu unul sunt inscris la Dambovita.... Mai e cineva inscris aici? This post has been edited by emilgreus: 9 Apr 2010, 12:08 |
--------------------
RENAULT
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Foarte tare...
![]() Doctore, te vei plimba cu 2.4 A/T ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Pentru Iasi e un Accord 2.0 cutie manuala... iar traseul e unul binecunoscut localnicilor, Iasi-Sarca (pe E583).
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Cluj e Accordul 2.2. Nu ma suparam sa fie o benzinara, da asta e...
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot maºina in ploaie sã se tuneze cand tunã
|
|
voodoo85 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 April 10 ![]() |
La constanta e un accord 2.2 MT , traseu de la ct la mangalia si inapoi.nu am condus diesel pana acum dar sper sa ma descurc. cred schimbarea viteyelor la 1.200 ar fi ok nu?
|
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Amu nici chiar asa
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Deci n-ai condus diesel, dar ai supernova cu motor 1.5 85cp? Daca tot ti-ai facut cont sa ceri sfaturi, puteai macar sa completezi profilul serios, nu la misto...
|
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ce ironie dom'le, sa mi se dea mie pentru condus super economic o Honda cu asemenea motor
![]() Drumul respectiv este de belea rau, super aglomerat ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
emilgreus |
![]()
|
2.2-ul executive cu MT si pentru Targoviste.
Drumul in schimb e dificil. E trafic de camioane si TIR-uri foarte intens. In fine asa este. Masina in schimb e pe gustul meu ![]() A fost sunat cineva pentru programari? Cred ca vor incepe de saptamana viitoare. Din cate am vazut or sa se afiseze ''in timp real'' pe site. Bafta tuturor! |
--------------------
RENAULT
2015
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Mdea.. ma bucur ca s-au terminat calificarile on-line si ca am reusit "marea performanta" de a ma numara printre cei ce vor avea ocazia sa mearga mai departe.
Masina imi convine foarte bine, asta in conditiile in care nu am mai condus niciodata vreo Honda. Dar imi place modelul ![]() Tartasesti.. habar nu am unde vine asta. Ma rog, o sa fac rost de o masina de la servici sa fac traseul, ca idee macar. Nu am pretentia de a ma numara printre cei 2 norocosi (de la Carpati Motor) care vor intra in finala. Nu stiu daca sunt in stare sa conduc chiar atat de economic, dar cu siguranta voi incerca. Multa bafta tuturor va urez, si fie ca spiritul de fairplay sa existe in permanenta !! This post has been edited by sonycu: 9 Apr 2010, 19:44 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
emilgreus |
![]()
|
Si niste statistici, daca to nu am ce face
![]() masinile din semifinale: --- Accord:7 - 2.2 diesel ; 7 - 2.0 benzina ; 1 - 2.4 benzina --- Civic Sedan: 1 - 1.8 benzina cutii de viteza automate : Bucuresti, Timis, Arges Cea mai interesanta provocare mi se pare intradevar 2.4 A/T in Timis - chiar sunt curios ce consumuri or sa obtina. Referitor la traseu: -cel mai scurt traseu - 33km Timis -cel mai lung traseu - 71km Cluj -cel mai ''lejer'' d.p.d.v. al vitezei medii - Brasov - 40km intr-o ora -cel mai ''rapid'' d.p.d.v. al vitezeii medii - Maramures - 56km intr-o ora |
--------------------
RENAULT
2015
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Consum mare, ce vrei si tu de la un benzen de 200 cp
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Si cu tine la volan
![]() Exista sanse sa-ti consume sub 20 % ?! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
are 7,4 mixt cu loganu 16v, dar conduce mai pensionar ca mine, era sa nu-l recunosc, cred ca se antreneaza pentru Honda.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Recunosc, am condus precum un pensionar gen Walter Rohrl
![]() In general asa conduc in oras. Conduc la fel de bine eco precum conduc ca la raliu ![]() This post has been edited by dr_mKe: 9 Apr 2010, 21:05 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
voodoo85 |
![]()
|
1:supernova mea e pe benzina, datele le-am luat din talon!
2:si chiar daca ar fi , sa zicem prin absurd ca de 4 ani ii bag benzina in loc de motorina nu inteleg de ce te ambalezi asa? 3:deci , la 1200 diesel e putin , trebuie turatie mai mare? 10 Apr 2010, 01:14: vom conduce in functie de clasament oare?sau aleator? This post has been edited by voodoo85: 10 Apr 2010, 00:14 |
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
Bulldog |
![]()
|
Lasa, ca e bine. M-am mai informat cum e cu dieselele astea de la Honda. Poti sa schimbi si mai jos de 1200, e ok.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Nici traseul de la Iasi nu e foarte dificil, insa depinde mult de ora/zi, si de cat de bine stii sa manipulezi dealurile, intr-o zingura zona traseul este ingust, dar dealurile pot pune ceva probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(voodoo85 @ 10 Apr 2010, 01:12) Supernova ta, daca ai asa ceva, are motor de 1.4 si 75cp... 1.5 85cp e motorizare diesel aparuta la multi ani dupa iesirea din fabricatie a supernovei. QUOTE(Bulldog @ 10 Apr 2010, 02:11) Lasa, ca e bine. M-am mai informat cum e cu dieselele astea de la Honda. Poti sa schimbi si mai jos de 1200, e ok. Cum sa schimbi mai jos de 1200? Sa retrogradezi poate... Ca daca schimbi din 2 in 3 sau din 3 in 4, vei cadea sub turatia de ralanti... Si pentru ce sa schimbi asa jos? In definitiv se poate schimba si din 1 in 6, dar nu cred ca aduce nimic benefic... This post has been edited by C a t a l i n: 10 Apr 2010, 08:45 |
--------------------
-
-
|
|
emilgreus |
![]()
|
@voodoo85: cateva particularitati are motorului masinii pe care o vei conduce la Constanta:
- motorul de 2.2 i-DTEC, din aluminiu - 150CP si 350Nm. Are sistem de injectie multi-stage ce permite motorului sa se adapteze conditiilor de drum prin efectuarea unor injectii de combustibil mici dupa injectia principala. Astfel motorul este unul deosebit de elastic, avand un randament f. bun la turatii joase (mai mult decat orice Diesel obisnuit) - cuplul cel mai mare intre 1600 si 2500 rpm. Valoarea lui este intre 325 si 350 Nm. - ca o regula generala regimul optim de turatii este intre 1600 si maxim 3200 rpm. Sper ca ti-am putut fi de ajutor. Iar la chestia cu supernova de 85 CP ii dau dreptate lui Catalin. Poate ne faci o poza cu talonul sa inlaturam orice dubiu ![]() Bafta! |
--------------------
RENAULT
2015
|
|
Bulldog |
![]()
|
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pai vad ca e concurent direct de-al meu, asa ca nu-i problema... Nu castig eu, dar nici el...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
emilgreus |
![]()
|
O metoda prin care se poate trisa:
Resetat doar consumul mediu in mers, dupa ce masina a fost ''alergata'' pentru a obtine timp bun. Kilometrii partiali, viteza medie si timpul nu vor fi afectati. Este posibil? Sincer sa fiu nu stiu care e soft-ul CB-ului pentru Accord. Cel putin la masina mea este posibil. Si din nou ma intreb - Concursul va fi pe bune? E posibil sa aplice ''metoda'' asta? Ce parere aveti? This post has been edited by emilgreus: 10 Apr 2010, 19:32 |
--------------------
RENAULT
2015
|
|
voodoo85 |
![]()
|
Va multumesc mult pentru detalii!opricum traseu este unul cu surprize pentru ca in agigea se lucreaza la niste alveole si au pus nisip pe prima banda deci se poate crea coada , iar cel mai important zic eu e vantu, suntem la mare vantu o sa fie o prob! In fine!
are cineva din constanta regulamentul pentru drive test? am voie de ex sa pliez oglinzile in mers sau sa opresc motoru in vale(nu ar fi indicat)? 10 Apr 2010, 20:35: teoretic ar trebui sa fie pe bune, dar stiu tu.........cine este inscris in PCR (pile cunostinte relatii)..................!sper sa fie fair play si din partea organizatorului si din partea concurentilor, adica sa nu ne trezim cu unu in fata noastra care a vazut o musca pe sosea si baga picioru in frana. This post has been edited by voodoo85: 10 Apr 2010, 19:35 |
--------------------
OZN
ver II
1670 CP
- ct 08 zyw
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
CB se controleaza de pe volan, sunt 3 butoane in dreapta jos (sau 5 butoane, daca masina are ACC) - 2 butoane cu sageti - info, cu care se defileaza prin diferitele informatii afisate, si un buton de selectare / resetare.
Consumul instant e afisat aproximativ ca la CR-V, prin segmente, fiecare segment inseamna 1L/100Km, gradat intre 0 si 15L/100Km. Consumul mediu e afisat cu o singura zecimala, si are o rata de refresh de 10 secunde. Sunt 2 trip computere, A si B. Pentru a reseta pe oricare din ele se tine apasat butonul SEL/RESET. La resetare devin 0 toate valorile pentru acel trip (consum mediu, distanta). Deci nu se poate trisa astfel. Comutarea intre trip A si B se face prin apasarea scurta SEL/RESET. Trip A poate fi configurat sa se reseteze automat la fiecare realimentare cu carburant, dar nu va fi cazul. |
--------------------
-
-
|
|
emilgreus |
![]()
|
Anul trecut nu s-au putut plia oglinzile - oricum castigul la aerodinamica in felul asta e nesemnificativ.
Cat despre oprirea motorului la vale - ATENTIE! Ramai fara servofrana, servodirectie + risti sa ti se blocheze volanul.....vreau sa cred ca ai glumit ![]() |
--------------------
RENAULT
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Viteza medie cu care se va circula, avand in vedere distanta totala a traseelor si timpul maxim alocat, va fi prea mica pentru a conta astfel de detalii precum oglinzile... Iar acele oglinzi sunt destul de bine proiectate, nu cred ca Cx-ul lor e foarte diferit in pozitia pliat, fata de pozitia normala.
Ma intreb unde dracu e valea aia in care sa opreasca el motorul, si daca stie cat e consumul in frana de motor.... Plus ca daca l-ar opri, CB ar afisa informatii false... This post has been edited by C a t a l i n: 10 Apr 2010, 19:54 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:39 |