Renault Latitude, Laguna Sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Latitude, Laguna Sedan
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca nu exista optionale la masina asta?
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Sunt curios daca are suspensie independenta pe puntea spate. Ar fi prima masina (berlina) reno cu asa ceva .
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Modus |
![]()
|
Are din cate stiu eu
VelSatis a avut suspensie multibrat pe spate |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Modus |
![]()
|
Si extensie garantie pe nivelele de echipare inferioare
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai francezi cam asta le si re[proseaza in comparatia cu skoda, printre altele.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
si r25 a avut suspensie independenta pe fiecare roata
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Modus |
![]()
|
Renault Timisoara are 36 de comenzi pentru Latitude.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cineva de acolo a comandat o flota de latitude?
This post has been edited by aphophis: 31 Mar 2011, 10:03 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am vazut-o si eu in trafic. Arata bine desi nu arata a Renault. E genul de masina banala facuta sa placa la cat mai multa lume. Cu o echipare decenta si preturi decente se va vinde bine. Are pret de Passat dar masina e mai mare.
This post has been edited by dizzy: 31 Mar 2011, 10:06 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Modus |
![]()
|
Firma unde lucrez eu a comandat unul; despre celelalte 35 nu stiu nimic.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ncristi |
![]()
|
Am vazut si eu unul in fata bancii transilvania (caldirea aia oribila care arata a avion de langa pasaj) de la baneasa .
Masina are aer germanic (arata a passat cum spunea cineva mai sus) si arta bine - da senzatia de masivitate.Este facuta sa prinda la cati mai multi fara a mai face experimente de design gen vel satis. Cu un pret apropiat de passat poate fi un succes. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu una la Serus si e foarte frumoasa masina...pacat ca era inchisa
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Cristi_ais |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 April 11 ![]() |
Aceeasi masina am vazut-o si eu numai ca am gasit-o deschisa
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
- B-56-AIS
|
|
Modus |
![]()
|
Si cum e?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mai slaba decat hyundai/kia la interior.
eu am stat in varianta de top. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.175 Joined: 13 October 06 ![]() |
Platitude e mai ieftin decat Laguna la acelasi nivel de dotari/motorizare, desi are mai mult plastic/tabla, pacat ca nu au scos un succesor pentru vel satis, o masina care arata fantastic la data lansarii, ca si megane 2 de altfel
![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
http://www.autobild.de/artikel/renault-lat...st-1597132.html
test comparativ in germania. nu e de mirare ca in germania a iesit in urma skodei, problema este ca si francezii au considerat skoda mai buna. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
O curiozitate:m-am uitat azi la un far de Latitude echipat cu Bi xenon si avea 3 becuri in far:xenonul ,cel de pozitie si inca unul (care cred ca este ce al DRL-lui??).Idem e si la Fluence.Problema este ca Fluence stiam ca nu are DRL.Deci ce o fi acel al 3 -lea bec?aveti idee?
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
dimitrivegas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 29 January 11 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Modus @ 31 Mar 2011, 09:45) Sunt incantat de producatorul francez, de produsele si serviciile lui, dar 36 mi se pare o cifra enorma. Adica, nu s-au vandut noi Bmw-uri la lansare in numar de 36, si alea sunt cautate frenetic peste tot in lume. Cine ar comanda un Renault, ca bun de lux, ca un nebun? Ca pe painea calda? Daca tot ai informatii din interior, pentru ce institutie/intreprindere sunt comenzile? Chiar nu pot sa-mi dau seama cine ar cumpara in masa Renault, la gama premium. Raspunsul celor de la Renault: Latitude face parte din segmentul mediu superior, este drept cu dimensiuni la limita superioara a acestuia, fiind best in class la acest capitol. Ne onoreaza perceptia asupra modelului alaturi de limuzine de lux, dar modelul nu inlocuieste Vel Satis, ci este modelul sedan Renault din acelasi segment cu Laguna. Motorizarile care echipeaza Latitude sunt: 2,0 16V 140 CP, 2,0 dCi 150 CP, 2,0 dCi 175 CP si intr-adevar motorul premium V6 dCi 240 CP, ultimele 2 motoare cuplate la o cutie automata in 6 trepte. Motorul V6 dCi este cel mai recent motor in 6 cilindri dezvoltat de Renault pentru Alianta Renault-Nissan: un cuplu maxim de 450 Nm disponibil de la 1500 tr/min, cu un consum excelent raportat la performante dinamice: 7,2 litri in ciclu mixt. In ciuda ofertei de produs (dimensiuni, echipamente, prestatii) care o pozitioneaza intr-adevar in universul limuzinelor de lux, preturile vor fi comparabile cu cele ale concurentilor directi si anume: VW Passat, Skoda Superb, Ford Mondeo, Opel Insignia, Honda Accord etc . sursa: Renault România Deci nu este de lux, ci doar o Laguna sedan cu dotari premium. This post has been edited by cmandrei: 6 Apr 2011, 10:09 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan/ Fluence
2006 Expression/2010 Privilege
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 4 Apr 2011, 10:44) Care kia sau hyundai - te referi la i10? ![]() This post has been edited by ncristi: 6 Apr 2011, 10:40 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(dimitrivegas @ 5 Apr 2011, 21:35) Daca tot ai informatii din interior, pentru ce institutie/intreprindere sunt comenzile? Chiar nu pot sa-mi dau seama cine ar cumpara in masa Renault, la gama premium. Eu lucrez pentru o companie franceza din Timisoara care a cumparat pana acum de la Renault Timisoara o Laguna 3 Dynamique break (faruri bixenon DRL) 2.0 dCi de 150 de cai, un Mégane 2 Sedan 1.5 dCi Privilége de 105 cai, un Mégane 2 Break 1.5 dCi Privilége de 105 cai si un Renault Fluence 1.5 dCi de 90 de cai (nu stiu exact ce nivel de echipare dar are ESP, geamuri electrice spate si dublu climatronic). Laguna va fi inlocuita de un Latitude 2.0 dCi de 150 de cai. Alte firme din Timisoara care ar fi putut comanda restul de 35 de Latitude pot fi: Alcatel, Real (care au incheiat ditamai contractul cu Renault Romania pentru flote - iar in Timisoara sunt 3 hyperlmarketuri Real), PlastValoire Elbromplast, Fabrica de Bere, Arabesque, Michel Thierry, etc. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ncristi
asai ca nu teai urcat in ultimele kia/hyundai. incepand de la ceed/i30, ix 35/sportage i 40/optima? chistia asta numita latitude este la acelasi nivel cu fluence. adica in urma lagunei. de curiozitate chiar am urcat in variatele de top laguna/latidute, ca erau una langa cealalta, si este o mare diferenta. incepand de la butoanele alea de koileos, platicul ala negru lucios si alte mici detalii care numai lux nu sunt. comparatia cu superb, un model mai low cost ca si passat, este cea mai adecvata. ai doua masini mari dar mai ieftine decat variantele lor din clasa medie. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ncristi |
![]()
|
Tocmai ce m-am dat jos dintr-un I30.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ce-i asa de tare la interiorul unui I30? Atata negru.... atata plictiseala. Nu mi-a placut de niciun fel, insa te cred cand zici ca e la nivelul Fluence-ului.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
M-am urcat azi in Latitude si pot spune cam am ramas impresionat intr-un mod placut...am gasit si eu o masina in care sa am loc in spate si sa stau si lejer.
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
dimitrivegas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 29 January 11 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 6 Apr 2011, 11:16) Detaliaza, te rog! @b76bgaarh Adevarul este ca Laguna are masaj in scaune sau sistem Take Care sau Samsung Super Plasma bi-mode, dar si camera video la marsarier. De ce unii nu vor sa priceapa faptul ca Fluence, Latitude sau Laguna III sunt mult mai bune decat precentele lor? Servodirectia sau placuta de frana este mai puternica pe aceastea, comparativ cu modelele anterioare. Sa nu mai vorbim de noua tehnologie disponibila. Dar, pentru cei de n-au bani de revizii, de alearga disperati la dezmembrari pentru bielete, brate stergatoare si capac de motor, deci, iata, n-au bani de un Renault cu toate dotarile, cum sa conteze lucrurile astea noi ESENTIALE? This post has been edited by cmandrei: 7 Apr 2011, 08:42 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan/ Fluence
2006 Expression/2010 Privilege
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Am zis ca il cred, ce-i de detaliat?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Am văzut și eu un Latitude azi. Așa cum era de așteptat, avea număr de RNR. Pentru multe luni de acum incolo cred că șansele rămân încă mari ca acest număr să fie pe toate modelele Latitude văzute
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:20 |