Renault Latitude, Laguna Sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Latitude, Laguna Sedan
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg ce compara colegul aici. eu vorbeam de comparatia latitude-laguna 3.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(eduardsebe @ 6 Apr 2011, 13:48) M-am urcat azi in Latitude ..am gasit si eu o masina in care sa am loc in spate si sa stau si lejer. tu ai clio daca nu ma insel.Clio este un dezastru la locurile de spate , asta daca esti mai inalt.Eu am 1.93 si m-am chinuit ca naiba ca sa stau in spate.Nici la volan nu stai lejer.Este pt oameni mai mici ![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer si Laguna e dezastru la spatiul in spate...mai ales la picioare. Din motivul asta Latitude poate sa fie o alternativa buna pentru cei care pun pret pe spatiul in spate. Tu zici ca nu te intereseaza asta, si eu zic uneori dar asta e valabila la masinile mici. Cand iei o masina mare o iei pt ca ai nevoie de spatiu si in spate.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
gresit, m-am urcat azi in latitude in spate si in laguna e boierie fata de limuzina asta a lui peste. bancheta este cocotata foarte sus, fata de scaunele din fata, eu am 1.85 si nu puteam sta cu capul drept pentru ca atingeam de sus, iar in plus, cand am vrut sa am dau jos a trebuit sa fac o miscare de contorsionist si sa ma aplec si mai mult in fata ca sa nu ating de partea laterala care coboara foarte mult in jos si limiteaza si mai mult spatiul.
nu am stat atat de prost in spate decat in insignia si in fluence. pai in comparatie cu astea 3 la mine in sedan se sta boiereste in spate!! pacat ca in latitude in fata senzatia este super, chiar iti da senzatia de premium asa... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Am vazut si eu azi unul negru. Nu mi se pare o masina impunatoare, nu mi se pare o masina speciala, e doar o masina... Cand trece o Laguna Coupe neagra pe langa tine aia e senzatie
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
L-am vazut si eu acum doua saptamani si sincer este destul de O.K !
Daca vreti masina cu spatiu mare in fata si mai ales in spate, treceti pe la un dealer Skoda si urcati-va intr-un Superb ! Cat ai fi de carcotas si nu ai ce sa-i reprosezi Superbului ( iar ca pret si nivele de echipare sta mai bine decat Latitude ) P.S Ce-i drept nu are masaj in scaunul soferului si nici ionizator ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Va tot incontrati cu locurile din spate de la Fluence, Laguna si Latitude. Ce inaltime are Sarkozy 1,60m cu tocurile Carlei, deci e normal sa nu ai loc la cap in spate ci doar pe canapea in modelele mai devreme enumerate care au fost facute cam dupa el. Vel Satis a fost facut dupa Chirac care avea cca 1,90m.
Nu credeti ca rationamentul meu e logic? ![]() P.S. Cine are nevoie de spatiu pentru cap sa-si ia Logan. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Cristy_re |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 20 March 09 From: timisoara ![]() |
eu am fost de multe ori la reprezentanta renault, dar niciodata nu am vazut Latitude, a vazuto cineva, i-a facut cineva test drive....?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999/1
- TM 08 ALS
|
|
soare_body |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 468 Joined: 10 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Acum o saptamana la AutoCobalcescu Splai erau doua Latitude-uri una expusa in showroom si una pt test drive. Daca ai curiozitatea necesara, du-te cu incredere acolo ca sigur inca sunt.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Authentique
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Am vazut una la Paris joia trecuta, masina de drive-test de la un concesionar Renault de unde am luat ceva piese pentru Megane, nu m-a dat pe spate, desi era echiparea Initiale, finisarea mi s-a parut slabuta pentru banii pe care ii cer pe ea...plus ca se vede de la o posta influenta asiatica...alaturi era o Laguna III faza 2 si arata mult mai bine...Din pacate, Skoda Superb e mai bine finisata decat Latitude...Nu am apucat sa si merg cu ea, ca nu aveam unde (era ora de varf, concesionar in centrul Parisului, ambuteiaje pe toate partile, nu aveam unde sa ma duc sa o incerc...data aviatoare)...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
M-am urcat azi intr-un Latitude. Dezamagitor interiorul
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Era cumva Latitude Initiale?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Era la 17400 E parca, deci nu cred.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 7 Apr 2011, 10:07) tu ai clio daca nu ma insel.Clio este un dezastru la locurile de spate , asta daca esti mai inalt.Eu am 1.93 si m-am chinuit ca naiba ca sa stau in spate.Nici la volan nu stai lejer.Este pt oameni mai mici ![]() ![]() ![]() Asa e ![]() PS...tot Laguna 3 prefer ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Ia loc intr-un Initiale si stam de vorba
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Modus, ia loc intr-o Laguna echipare de baza si ia loc intr-un Latitude echipare de baza. La finisari Laguna sta mai bine decat fratele ei mai mare. Sunt la fel de sigur si ca o Laguna Initiale sta mai bine decat un Latitude Initiale.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
in latitude initiale inca nu am avut onoarea sa ma sui. Am vazut in showroom cand ma dusei cu a mea minunata laguna initiale la servis, dar incompetenta celor de acolo mi-a crescut tensiunea si nu m-am mai uitat in showroom. Mi se pare ca latitude a pierdut un pic din nebunia frantuzeasca pe care o are velsatis, laguna, avantime.
This post has been edited by pishky: 26 Apr 2011, 12:21 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Modus |
![]()
|
Am vazut astazi unul superb V6 dCi Initiale Paris in parcarea Renault Timisoara de pe Miresei. Superb interiorul, iar masina arata foarte bine http://www.renault.ro/media/brosuri/brosur...ra-Latitude.pdf
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Asiaticile astea au mai toate evacuarea gazelor de eșapament pe dreapta?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
LGZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Imi place mult.
L-as prefera in dauna unui 508. |
--------------------
Daewoo
Leganza
2000 CDX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Modus @ 30 Apr 2011, 18:42) Am vazut astazi unul superb V6 dCi Initiale Paris in parcarea Renault Timisoara de pe Miresei. Superb interiorul, iar masina arata foarte bine http://www.renault.ro/media/brosuri/brosur...ra-Latitude.pdf interiorul Lagunei 3 mi se pare mult mai reusit |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(LGZ @ 1 May 2011, 20:32) L-as prefera in dauna unui 508. Nu cred ca poti gasi un Latitude cu dotarile, si pretul unui 508, care are si cutie robotizata. ![]() |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
vazui acu cateva zile la bras un latitude argintiu in parcare, din exterior si interiorul prin geam . Masina arata bine din lateral, foarte bine din spate si banal din fata. Comparand cu masini care ar fi din aceeasi clasa, pe care le-am vazut as zice ca arata mai bine ca skoda superb, insa e sub ford mondeo si mai ales mazda 6. Ce mi-a placut e ca desi e mai mare ca superbul ca dimensiuni (4,89m latitude vs 4.83m la superb) , nu pare asa de masiv ca superbul.
This post has been edited by aphophis: 2 May 2011, 00:19 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Habar n-aveam ce e cu Latitude asta si dadui si io pe goagal. Cica se vrea inlocuitorul lui Safrane, dupa esecul rasunator al lui Velsatis. Pai, sa ma bata mama, Safrane se vinde deja, in Orientul Mijlociu, dar se vinde.
renault-safrane-0.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Pentru Squirell... In Asia, in general sa circula pe partea stanga a drumului, deci avand evacuarea pe treapta, gazele nu sunt eliminate direct spre trotuar(pietoni). Asta este explicatia mea, cel putin.
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
Modus |
![]()
|
http://www.automobiletv.ro/event.php?id=433
In ultimul numar Autoshow am citit un test interesant cu Latitude. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
"16. Unul din punctele forte a lui Fluence este cutia de viteza automata in sase trepte care prin functionarea acesteia ridica turatia la schimbare treptelor, compensand astfel " gaura turbo ".
E bine ca nu le mai poti deosebi una de cealalta ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
''''La capitolul izolare fonica Latitude exceleaza. La viteza de 130 km/h zgomotul este doar de 67,1 dB'''
Identic cu o Toyota Avensis Combi 2.2 D-4D. Un BMW 325d din 2008 are 64 db la 130km/h. Iar seria 3 nu este model de lux la bmw. ![]() Renault si cutia automata ![]() This post has been edited by M i h a i: 2 May 2011, 13:46 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:52 |