Renault Latitude, Laguna Sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Latitude, Laguna Sedan
paul_s |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- .
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 2 May 2011, 13:24) Unul din punctele forte a lui Fluence este cutia de viteza automata in sase trepte Pana si un Mitsu Colt de generatie veche are cutie automata in 6 trepte ...QUOTE(paul_s @ 2 May 2011, 16:44) Chiar sunt curios de niste date. Ceva armonici, etc ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Presupun ca e amplitudinea maxima a zgomotelor din gama 20Hz-20.000Hz. In afara nu vad ce relevanta ar avea.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Am avut duminica ocazia sa conduc cativa km un latitude cu motor diesel de 2l si 170 caluti, cutie automata.
Mi-a placut cum suna motorul cand schimba la rosu ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
De curiozitate (ca posesor de masina cu cutie automata): cum ai facut tu ca sa schimbi vitezele "la rosu" (adica in plaja de turatii foarte mari ale motorului)?
Pentru ca o cutie de viteze automata moderna nu permite intrarea in plaja de turatii mari ale motorului, schimband vitezele la turatia optima pentru treapta respectiva. Intrarea "pe rosu" poate aparea doar pe modul manual-secvential, dar si atunci iti intra in limitare daca plaja de turatii devine periculoasa, intra in joc dispozitivele de reglare a cuplului motor, etc. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Da, pe manual secvential si ai dreptate, nu ma lasa decat sa ma apropii de zona rosie si trecea automat in superioara
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Masina e relativ silentioasa (M9R 150 BVM) chiar si la viteze ridicate (>130 kmh)...cu conditia sa nu dai drumul la stergatoare
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(TAW @ 2 May 2011, 21:26) Masina e relativ silentioasa (M9R 150 BVM) chiar si la viteze ridicate (>130 kmh)... Asa cum ziceam si mai sus, in tr. 6 la 140km/h sa ai 2000rpm nu este o mare realizare. Au facut-o altii de cateva generatii ... si la masini care costa de cateva ori mai putin.This post has been edited by IRONICK: 3 May 2011, 08:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce-mi place mie la noile modele Reno sunt evacuarile!
Oare de ce Meganeul 2 arata misto cu bara intreaga iar restul arata horror cu teava aia infecta nichelata? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si Laguna 2 arata misto (nu vezi evacuarea) .Sa vezi ce misto se vede Laguna 3 din spate , tot esapamentul.Parca este o camila.Pacat de stopurile alea.Oricum sunt altii si mai penibili - vezi mitupisi (lanser) . Probabil tendinta asta este numai la noi odata cu pdg.Arata ca naiba dar este sanatos.Nu m-am uitat la latitude daca este tot asa camila. Stie cineva daca este latitude la test?
|
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Imi pare rau dar date nu am, mie mi s-a facut doar o introducere in acustica, in domeniul meu nefiind foarte importanta, dar retin ca aanumite frecvente sau combinatii de fregvente sunt receptate ( subiectiv ) de urechea umana mai deranjante decat altele si cred ca iti poti da seama de chestia asta si intuitiv
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ca te referi ca cele de frecventa inalta sunt suparatoare e adevarat(si intr-adevar subiectiv), dar nu am auzit la nicio masina in interior sunete de genul decat de la frane si alea cand sunt uzate.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Am vazut-o azi pe strada, probabil va fi un esec de renume pt Renault, n-are sare si piper, absolut nimic sa-ti sara in ochi.
508-ul de la leul francez este cu 10 clase peste. |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(fizzo @ 9 May 2011, 21:37) Am vazut-o azi pe strada, probabil va fi un esec de renume pt Renault, n-are sare si piper, absolut nimic sa-ti sara in ochi. 508-ul de la leul francez este cu 10 clase peste. "la Latitude réalise un début de carrière très correct par rapport à celle.... qu'elle ne remplace pas, avec 420 unités. La C6, très vieillissante est hors jeu avec 50 unités." http://www.planeterenault.com/news-3243-Re...Avril-2011.html |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De parca ar avea vreo legatura Latitude cu C6
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Modus |
![]()
|
Conform dimensiunilor in ce clasa este? Vad ca topicul are subtitlul de Laguna sedan. Cumva sunt facute pe aceeasi platforma tehnica?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca lumea si-ar lua masina dupa dimensiuni...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Am vazut si eu azi in Iasi un Latitude, argintiu deschis, cu numere provizorii. Evident, am "recunoscut" de la distanta grila radiatorului. Spatele arata frumos, linia laterala nu e rea, zic eu.
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Suspensie hidropneumatica cu functie sport, si punte spate cu efect auto-directional.
Nu poti sa-ti inchipui ce inseamna sa ai o asa suspensie pe masina, pana nu faci un drum de 1000 km cu una. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 11 May 2011, 15:13) Nu stiam; au si ei 4 roti directoare pe C5 cum are Renault pe Laguna? = ti-a raspuns balanel Intradevar, dieselul de la C5 toarce si nu are vibratii de zici ca este benzina. Chiar nu exista loc de comparatie.Dieselul pe C5 de 177 de cai e mai performant decat 2.0 dCi 180 pe Laguna? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
alura de vw passat
stopuri de audi a4 faruri de bmw toate marcile "populare" de masini ieftine tind sa faca "o limuzina" cu care sa-si creasca nr de clienti..si preturile.. dupa vw,care fabricau cozonaci si broaste pe roti in anii 70 ,fabricau cazane pe roti in anii 80, ieftine ... si acum au pretentii exagerate incepand cu eternul si banalul golf la renault care faceau masini de comedie (vezi luis de funes ) opel chiar au dat lovitura cu insignia (necunoscatorii sa taca ) tiganul de etnie rroma (barbat n.t) tot bemve vrea cocalarul maneloid tot la audi viseaza reno isi ia familistul burtos,angajat la o multinationala,semi-intelectual,cu un plod la gradinita particulara si casa cu fosa in curte in "suburbii" |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 11 May 2011, 16:49) Intradevar, dieselul de la C5 toarce si nu are vibratii de zici ca este benzina. Chiar nu exista loc de comparatie. Viteza maxima, reprize, stabilitate in curbe, consum, airbaguri laterale cu 2 faze de umflare? Vad ca C5 rupe Laguna, iar Latitude e surclasat de toate masinile |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
This post has been edited by mariusd4: 11 May 2011, 19:26 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am testat timp de 3 zile noul Latitude... am ramas placut surprins. Doar Laguna 4Control e mai misto ca el, dar aia e cu totul alta mancare de peste.
Asadar: - interior cu materiale bune si foarte bune. Se putea o piele mai moale, insa jos palaria pentru plasticul de pe usi, care la alte masini de 29k euro e jenant de tare. - bine asamblat, se vede ca zona in care se fabrica masina conteaza ![]() - scaunul soferului, cu masaj, e genial, e cel mai reusit scaun de masaj din cele incercate de mine (pe Citroen si pe masinile grupului VAG) - motorul de 170CP are rezerve impresionante de putere, chiar daca nu e ajutat de cutie; la drum lung e o placere - era musai un mod Sport pe cutie, din pacate singura alternativa Renault va fi un CVT care nu suplineste insa o automata cu mod Sport - cutia nu e lenta, ci, ca mai toate automatele de pe masinile de clasa medie si medie superioara, se incapataneaza sa urce in trepte prea repede, de unde si senzatia de motor lesinat. La accelerarile continue insa schimba foarte rapid; de-aia zic ca daca avea mod Sport, era alta viata in oras. Cand o comuti in manual, schimbi mai repede decat daca ai fi optat pentru o cutie manuala, insa ce folos? - suspensiile sunt orientate spre confort, chiar daca talonul scurt al anvelopelor de pe masina de test cam zdruncina trenul de rulare. Sinusoidele verticale sunt insa destul de ample, cam prea ample pentru drumurile noastre (salta masina) - directia e surprinzator de rapida si de exacta, ruliul e minim in virajele ample, dar se simte la manevrele din scurt - vizibilitatea e in topul clasei, chiar daca dimensiunile masinii cer acomodare - insonorizarea e de nota 11 - sistemul audio Bose care vine impreuna cu navigatia e si el de nota 9-10 - spatiul interior e exact din filmul care trebuie; si in spate ai loc de trei zile de post, portbagajul la fel, urias; spatiile de stocare, cu exceptia cotierei prea mici, la fel - designul exterior nu imi spune din pacate absolut nimic, nu e o masina pe care as alege-o pentru frumusete; totusi, are o conceptie de design unitara, de la un cap la altul. Concluzia mea: Masina merita cu varf si indesat cei 29k euro cat era exemplarul testat (aproape complet dotat), dar nu stiu cati vor decarta atatia bani pe o limuzina Renault. De fapt aici va fi si problema ei, indiferent ca Renault o pozitioneaza ca o Laguna mai mare (deci NU ca un Vel Satis nou). |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.605 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Untitled.jpg ( Size: 66.19k )
Number of downloads: 463
Putin rau de tot. Mai slab decat Latitude s-au vandut doar: 23. Nissan Primastar, 20 unitati, 22. Peugeot Bipper, 19 21. Nissan Tiida, 19 20. Lancia Musa, 19 19. Subaru Justy, 17 18. Daihatsu Materia, 17 17. Infiniti M, 14 16. Chevrolet Nubira, 14 15. Nissan Cube, 12 14. Fiat Croma, 12 13. Honda Insight, 10 12. Mazda CX-9, 8 11. Cadillac Escalade, 8 10. Daihatsu Copen, 8 9. Peugeot 407, 7 8. Citroen C6, 7 7. Dodge Nitro, 7 6. Lada 1118, 6 5. Infiniti EX, 4 4. Dodge Journey, 4. 3. VW New Beetle, 3 2. Lexus LS, 3 1. Ssangyong Rexton, 2 Deci, putem trage concluzia ca Latitude apartine grupului select de masini "exotice" cumparate de fani sau excetrici ![]() LE: Scuze, am uitat sa precizez: date valabile pentru inmatricularile de masini noi in Germania, Aprilie 2011. SURSA This post has been edited by Bwwlan: 12 May 2011, 21:43 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Modus |
![]()
|
Asta in ce tara? Ai vreo sursa? Link????
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:06 |