Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Are urechi..
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Ce facut e :X:X cred ca trage la sala
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vad ca ai pompa de injecție mecanica.
Vezi dacă poți regla volumul maxim, poate mai câștigi un căluț sau poate vrei s-o faci mai economica și sa scapi de fumul ala negru. Uite AICI!. Păcat ca n-ai turbo. Si daca vrei sa fii nebun, probabil ca nu vrei dar totuși, uite AICI! injecție cu propan ![]() This post has been edited by 4x4: 26 Jun 2010, 14:58 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos.
Mi se pare o alegere mai inteleapta decat pemfeul. Daca poti merge cu ea asa, fara pompa de vacum mergi asa. Daca nu poti, nu se poate carpii aia veche, sa o sudezi/lipesti refaci, ceva? Referitor la tapiterie, ia o crema de maini sau Lapte Doina parca ii zice si unge-o, poate isi revine. Pe unde e rupta pielea nu e de ajuns sa o cosi, va trebui introdus si un suport prin spate din alta bucata de piele care sa preia eforturile. Incet incet o aduci pe linia de plutire, important e ca ai o coaja solida si neruginita, restul se face, mai un pivot, mai o bucsa, mai un electromotor, alternator etc-uri. E bine daca ai motorul diesel in acte, ca pe urma poti sa pui si TD daca ai chef dar astea aspirate tin o vesnicie daca nu iti bati joc de ele. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 26 Jun 2010, 13:12) Poza cu argon ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Care e logica pentru care cei care vand masini uita sa treaca pretul pe afis? Eu daca nu vad un pret, fie el si negociabil, nu am ce vorbi cu vanzatorul, simt ca vrea sa ma traga pe sfoara.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ma vede cineva?cascriu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu e aia, se gaseste doar Pierburg...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de masinuta nu stiu ce sa mai zic la fel ![]() This post has been edited by Merced: 26 Jun 2010, 23:02 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Faina machineta si mie imi place modelul asta de Peugeot. Spor la 'restaurat' ca sa zic asa, o sa urmaresc topicul 'din umbra' cum l-am urmarit si pe cel cu BMW-ul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
dar as fii curios cat cere pe peugeotu asta rosu..nare nimeni minute sa sune:D?
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Daca te roade curiozitatea , de ce nu suni tu ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
nu se vand monitoare gratis
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alex4u |
![]()
|
nu imi permit...
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 26 Jun 2010, 14:53) Vad ca ai pompa de injecție mecanica. Vezi dacă poți regla volumul maxim, poate mai câștigi un căluț sau poate vrei s-o faci mai economica și sa scapi de fumul ala negru. Uite AICI!. Păcat ca n-ai turbo. Si daca vrei sa fii nebun, probabil ca nu vrei dar totuși, uite AICI! injecție cu propan ![]() Ei merced te interesează umblatul la pompa de injecție? Evident ca după ce-ți faci frânele, mai întâi sa știi ca poți sa opresti și doar apoi gonești. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
Evident ca nu. De care fum negru sa scap? Ca nu prea scoate. Iar despre "caluti", ca-s 64, ca-s 70, mica diferenta, mai bine sa mearga asa cum au zis aia cand au proiectat-o, nu ma grabesc nicaieri.
This post has been edited by Merced: 27 Jun 2010, 18:42 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
4x4 |
![]()
|
Ok, am înțeles, dar la un moment dat spuneai ca dacă o calci brusc scoate fum, asa puteai sa mai reduci volumul de fum regalând raportul motorina/aer, dai mai putina motorina, rămân și mai multi bani în buzunar.
Oricum sfaturile vin din perspectiva mea și eu sunt înnebunit după orice modificare, mai ales dacă aduce ceva performante, dar GPL ii pui ![]() This post has been edited by 4x4: 27 Jun 2010, 18:48 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
4x4 |
![]()
|
Nu e neobișnuit dar dacă e cazul, o reglare a amestecului ar putea îmbunatățiri situația. Sau un catalizator, depinde de motor și de cât de bine funcționează.
Oricum eu recomandasem modificarea pentru o mărire a performantelor și doar asa secundar ca o metoda de economie. This post has been edited by 4x4: 27 Jun 2010, 18:58 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
iara poluati topice?
bre ala cu papucu, cate pompe de injectie tiau trecut prin maini? ca prea te dai intelept paici cu reglajele, pune mana pa chei intai si dupaia deschide gura/acuma pa bune siteul ala cu reglaje nu vezi ca e pentru alt motor- care nu seamana nici la unghia mica cu a lui merced la astea mecanice ce reglaje sa ii faci, ca oricum, la reglajele standard-cand ii dai talpa,pompa baga mult mai mult de cat poate arde motoru- si ajungi la un moment dat la o viteza anume.unde esti cu picioru in podea,nor in spate,..si nu fuge mai mult- de ce? pentru ca nare aer sa o arda This post has been edited by ct-03-tvy: 27 Jun 2010, 19:34 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 27 Jun 2010, 19:57) Nu e neobișnuit dar dacă e cazul, o reglare a amestecului ar putea îmbunatățiri situația. Sau un catalizator, depinde de motor și de cât de bine funcționează. Oricum eu recomandasem modificarea pentru o mărire a performantelor și doar asa secundar ca o metoda de economie. fum scoate si cu catalizator de euro 10,fara FP |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
4x4 |
![]()
|
Știu ca este vorba de motoare diferite, dar nu știu ce pompa de injecție are merced, poate are și el ceva asemănător, reglajul acela de max fuel apare la multe pompe mecanice.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
invartind de surubu de debit,.iti creste relantiu, /sau scade, deci trebuie sa reglezi si relantiu mai mic in final ce ai rezolvat? crezi ca pleaca masina de sub tine daca umbli acolo?
modificarea asta are succes doar in cazu motoarelor turbo, pompele avand resurse mult mai bune,capuri hidraulice mai mari ,si se umbla si la capsula turbineii / bov This post has been edited by ct-03-tvy: 27 Jun 2010, 19:41 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
4x4 |
![]()
|
Ai dreptate, nu vei obține mare brânză dar tot obții acolo ceva măcar un placebo, militez pentru reglajul de dragul reglajului, cred ca v-ați dat cu toții seama ca îmi place sa umblu la toate chestiile pe care le vad. Si eu acum de pe margine încerc sa am parte de un pic din satisfacția unei modificări de genul acesta, chiar dacă e făcută de altcineva, la pompa mea nu exista nici o reglare
![]() This post has been edited by 4x4: 27 Jun 2010, 20:07 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
4x4 |
![]()
|
Dublu post
This post has been edited by 4x4: 27 Jun 2010, 20:06 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
o pompa de vacuum de aro incepe de pe la 190lei.
sunt si variante turcesti. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:17 |