Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Recent am fost cu un amic si a facut identificarea cu 50 de lei daca tin eu bine minte. Sau a dat doar 50 cand a facut programarea... Asigurare am deja pe numele meu, aia iese din calcul. Iar numere, daca as avea buget in momentul respectiv o sa-mi bag initialele si un 33 acolo, daca nu, la rand si asta-i viata.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
teoX |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
In primavara era 100 ron identificarea, nu cred ca au preturi diferite in functie de judet.
La astea care au numere de RO, nu-i intereseaza decit sa corespunda seria de la motor si cea de la sasiu cu ce e in acte. (Ce am mai observat e ca s-au uitat discret si la "timbrele" de la folia de pe geamuri.) |
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Eu cand am facut identificarea in toamna am dat 90 de lei. S-au uitat la serii si atat. Eu am miscat-o, nu ei.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
O bifam doar daca o sa ma bage cei de la RAR in seama cu ea. Altfel nu o bifam.
![]() Am fost si am spalat-o azi, e prima zi in care pare sa nu mai ploua. Mai ales pentru interior m-am dus. Acum miroase a mere verzi. ![]() Edit: A inceput sa tune... ![]() This post has been edited by Merced: 3 Jul 2010, 15:28 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu tună,măi!S-or copt merele și pică!
![]() Cât despre țâdula celor de la pejo nici nu-mi bat capul.Dacă producătorul admite(printr-un act emis de un dealer oficial de-al său)montarea respectivelor anvelope sunt convins că cei de la RAR nu vor avea nimic impotrivă. În subsolul CIV iți va apărea mențiunea: "Anvelope opționale:cutare și cutare" Și gata! Te doare la bașcheți! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
Da, asa a fost. A plouat de a rupt. Oricum bine ca e interiorul luna, asta e viata, o sa tot ploua.
![]() Sa fie cum zici tu, eu ti-am povestit parca o faza similara patita de un amic, n-au vrut sa ii treaca dimensiunile nici cu "fituica" de la dealer. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cu noile taloane fara rubrica la roti nu se leaga nici naiba de tine, decat daca sunt nesimtit supradimensionate rotile.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Problema e la identificare, nu la altceva...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
marian-j |
![]()
|
Io ma refeream la nesuferitii aia de la itp,coane argoane!
![]() Colega Merced,cred ca ai omis sa-mi povestesti faza respectiva. In Tm n-am auzit sa fie refuzati cei ce vin cu hartii de la dealeri. ![]() This post has been edited by marian-j: 3 Jul 2010, 19:07 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
evil_2009 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 20 June 09 From: BUCURESTI ![]() |
a inceput ploaia si ii spala masina lu merced
![]() |
--------------------
dacia
solenza 1.9 d + logan 1.5 dci
europa / laureat
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ii iei de la dezmembrari 4 roti originale, cele mai ieftine (poate chiar gratis daca te intelegi cu paznicul de la cimitirul de masini, sau cine mai e p-acolo) si te duci la identificare cu ele.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
evil_2009 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 20 June 09 From: BUCURESTI ![]() |
vezi sa nu te scarpini cand nu te mananca cu motorina aia , cel mai bine ar fi sa te duci tu dupa ea si sa ti-o scoata din rezervor de la camion cand ti-o da , daca e buna si trage masina bine cu ea , vreau si eu dar mai intai sa vedem la tine cum merge ca nu ai pompa electronica
![]() |
--------------------
dacia
solenza 1.9 d + logan 1.5 dci
europa / laureat
|
|
marian-j |
![]()
|
N-au treaba aia la "Autentificare" cu rotile!
Pejo-ul are seriile ok(le-am lustruit constiincios INAINTE de a da Merced banii!).La acest capitol masina e beton.Armat! Coane argoane,io nu stiu ce ti-o bagat doftoru' in cap dar vreau sa te asigur ca te chem ca prieten nu ca dusman! ![]() Ca atare ma voi ingriji sa nu pleci nemultumit! ![]() Evident ca spaga va fi pe masura!! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
Coane, pai atunci nu cand merg la identificare tre sa ma duc cu "fituica" aia de la Pejo? Cand imi trec in carte dimensiunile respective?
![]() In alta ordine de idei, sa-mi zici si mie exact cum se numeste odorizantul ala bestial pe care-l aveai in masina, sa caut si eu p-aici. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
identificarea e una si omologarile sau ITP-ul e alta, tu te duci sa-ti verifice niste serii si sa-ti dea un certificat necesar la politie la inmatriculare, nu sa omologhezi sau sa-ti verifice nimic altceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Bine, si unde ma duc cu hartia sa omologhez? Sau o tin dupa mine in caz ca-i ceva, si o flutur in fata gaborilor/celor de la ITP daca comenteaza?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
dupa ce gati cu inmatricularea iti mai faci o programare pentru asta, intra pe net pe site-ul lor unde faci programarea si vezi acolo, nu poti face o programare pentru mai multe actiuni.
http://pro.rarom.ro/programari.asp?main |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
te mai ajunge distractia cu rotile inca o foaie
![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 4 Jul 2010, 10:12 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Daca nu vrei sa pastrezi rotile incearca sa le schimbi cu unele originale , cred ca ar trebui sa-ti iasa si ceva in plus la "afacerea" asta .
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
cred ca e mai moca trecerea rotilor existente in carte decat achizitionarea altora pe 14.
Dar cel mai moca e sa nu treci nimic, inafara de ITP nu te intreaba nimeni de ele daca ai talon nou. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu ma refeream sa le schimbe nu sa cumpere altele .Jantele lui sunt destul de aspectoase si mai scumpe ca unele de tabla , cred ca ar gasi doritori care sa dea jantele originale pe unele ca ale lui , poate chiar si cu o diferenta . Ar iesi mai ieftin la intretinerea masinii nemaitrebuind sa cumpere cauciucuri asa late.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
ie nasoale rau originalele/ o imbatranesc mult
e mai ok sa omologeze ce are masina acum taxa e pana intr-o 100 de lei nu tre sa te duci cu foaie de la deeler, in mon normal cei de la rar ar trebui sa aibe in calculator, dimensiunile ce pot fi puse pe masina respectiva,foaia decat in cazu in care nu au acolo asa ceva, te duci ca chestie si intrebi acolo .se pot pune roti pa 15"pa masina respectiva, sau merge cineva si intreaba,din judetul unde faci chestia asta,dupaia faci programare ,si te duci si ti le trece ![]() |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(CGDBZ @ 4 Jul 2010, 10:46) Eu ma refeream sa le schimbe nu sa cumpere altele .Jantele lui sunt destul de aspectoase si mai scumpe ca unele de tabla , cred ca ar gasi doritori care sa dea jantele originale pe unele ca ale lui , poate chiar si cu o diferenta . Ar iesi mai ieftin la intretinerea masinii nemaitrebuind sa cumpere cauciucuri asa late. e vorba de 15 vs 14, nu se pot pune gume de 14 pe jante de 15 ultima oara cand am verificat, iar referitor la costuri, aceasi marca si tip, un cauciuc nou 195/50/15 costa la fel sau chiar mai putin ca unul 175/65/14...ciudat. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cu cat e balonu mai mic cu atat e mai scumpa o guma. alea cu balon de 30 sunt 10mil buc daca nu mai mult
This post has been edited by C@talin: 4 Jul 2010, 12:54 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
o lae ia vezi niste preturi masurile ce am zis eu, si de asemenea 195/50/15 e mult mai ieftin decat 195/55/15
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:23 |