Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zān Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
spre centru la stanga 2 benzi, delimitate frumos, linie continua. buuuun. vine unu de bucuresti cu logan albastru si se incadreaza direct pe linia care despartea cele 2 benzi.
![]() ![]() A luat o m*icica de nu putea sa o duca de la adunatura de soferii nervosi care il ocoleau. ![]() Mai departe ma pregatesc sa fac stanga la o intersectie fara semafor mai mereu aglomerata. Dar peste noapte s-a pus semn cu stanga interzis; eu nestiind. Vine din spate pulitaiu si il vad cum se benocla sa ma vada ![]() ![]() io: Ce? ![]() el: Domnu conducator auto nu aveti voie sa faceti la stanga. io: Ma scuzati sa traiti ![]() ![]() Un + din partea mea pentru politia rutiera ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In general ai scris bine (nu are nicio legatura cu motoul tau), da am si eu o mica intrebare:
- spre centru cui, bre? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zān Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
spre centru orasului
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da ce cautai tu la Roma?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Mai era unu' cu numare de gorj pe Iuliu Maniu, se incadrase intre benzi, si nu stia saracu' pe care sa apuce, ca toti il claxonau si nici unul nu-l lasa ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
am ceva treaba prin busteni o saptamana .azi dim.plec pana la brasov parca au inebunit toti
![]() ![]() ![]() ![]() dar oricum sunt relaxat chiar shi cu chestiile neplacute de pe drum . ![]() |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
- b-23-REU
2006/2005 NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate mergeai prea incet si oamenii "incercau" sa te grabeasca.
|
--------------------
.
.
.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multa sanatate tuturor berbecilor care nu stiu sa mearga cu luminile aprinse. Pe ploaia asta abia ii vezi.
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Multa sanatate si timp indelungat sa fie pietoni! Urare adresata berbecilor care te claxoneaza cand opresti la trecerea de pietoni sa permiti acestora traversarea.
Bine ca politia sta cu fundu' pe scaune in birouri sau cu radaru' la ciupeala! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
O intrebare doar... sau o constatare..de ce oare soferii de Octavia pe litoral.. am intalnit cam 3 in 15 minute pe drumul dintre Eforie Nord si Neptun, atunci cand stai linistit in spatele lor pe la 100-110 cu semnal stanga aprins pe banda 2, banda 1 fiind libera nu se dau la o parte decat atunci cand ridic lumina farurilor la maxim in sus+proiectoare+faza lunga??
1. Eu am Reno Megan si ei Octavia? 2. Eu sunt un bou care sta linistit si asteapta sa se simta cel din fata cand stai cu semnal stanga aprins? 3. Ei sunt niste taraneti tdi-isti* care nu s-ar da in dreapta nici de-ai naibii decat atunci cand nu mai vad nimic din cauza fazei lungi si a proiectoarelor mele? * spre surprinderea mea pe drum m-am inteles foarte bine cu golfisti, passatisti si audisti Respect de la ZARAZA pentru conducatorii auto de calitate pe care i-am intalnit pe A2... o mare mirare pentru mine... s-a condus civilizat si normal ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si eu am observat in ultima vreme multe lucruri deloc magulitoare despre soferii de Octavii. Cred ca sunt pe primul loc intr-un anumit top.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Pe mine ma calca pe nervi astia cu dacia golan care au impresia ca si-au cumparat o masina sport de ultima generatie. PUNCT.
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
- BV 11 WUW
2004 1.9 TDI 131 CP STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pai ce nu-i asa
![]() Eu am limuzina nu troaca. ![]() This post has been edited by C@talin: 7 Aug 2007, 18:21 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nea rapidule, bine ca ne-ai spus! Vom tine cont de parerea lu' matale!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Apropo de taximetristi ... am intalnit unu aseara care mai avea putin loc si isi cerea scuze ca nu a vazut mai devreme ca eu voiam sa fac stanga sa intru pe o straduta. (el tocmai se asezase la rand la semafor) Vorba lui Semit, respet pentru el, ca a fost singurul taximetrist care sa faca un gest ca asta. Restu' sunt niste NESIMTITI!
In alta ordine de ideii, cu cateva zile inainte, un bosorog (taximetrist) s-a suit pe claxon cand s-a facut semaforul verde. Eu mai aveam vre-o trei masini in fata si am plecat intentionat foarte usor (cunosc semaforul si stiu cat tine). Cand am ajuns in dreptul lui s-a facut galben, si boul a ramas sa-l astepte pe urmatorul ca era in urma mea ... EL. Stiu, nu a fost frumos, dar merita din plin. This post has been edited by IRONICK: 7 Aug 2007, 18:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Duminica dupa amiaza am mers (normal de altfel) vre-o 5-6 km in spatele unui GolfV....fara inscriptia capacitatii cilindrice pe portbagaj....am ras ca prostu` singur si am stat cuminte acolo desi viteza de deplasare imi permitea sa il depasesc....si toate din cauza unu topic mai vechi...
BTW...welcome back TheFastOne ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel īn luminć, ancorat īn sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazć meandrele concretului.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Subscriu si eu la parerea despre birjarii de octavia. In ultima vreme constat ca-s din ce in ce mai multi nesimtiti in trafic care conduc octavia. Probabil ca-s prea frustrati fiindca n-au avut bani de passat, masina nesimtitului etalon.
This post has been edited by adip: 7 Aug 2007, 22:50 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Deci e simplu,romanu sare dupa dacie pe straina si porma el e mare sef sub skoda lui nu sta nimeni
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Cel mai tare ma enerveaza zmeii de italieni care s-au intors in tara(deh...si-au amintit ca mai au si copii acasa)...paraleli rau cu condusul...si se mai si dau mari ca..."ce domne` eu am condus 2000 de km din Italia pana aici"...
|
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
QUOTE(valeriu ciprian @ 8 Aug 2007, 07:17) Cel mai tare ma enerveaza zmeii de italieni care s-au intors in tara(deh...si-au amintit ca mai au si copii acasa)...paraleli rau cu condusul...si se mai si dau mari ca..."ce domne` eu am condus 2000 de km din Italia pana aici"... ......si am scapat viu ![]() subscriu! |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cretinii care gauresc strazile si nu-s in stare sa asflateze calumea dupa ce termina treaba!!! F*tu-va muma-n c*r de idioti! Gropile alea ar trebui unplute cu pishat si tinuti cu capul in ele pana nu mai au aer si iau cateva guri .
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Alexu7 |
![]()
|
QUOTE Cel mai tare ma enerveaza zmeii de italieni care s-au intors in tara(deh...si-au amintit ca mai au si copii acasa)...paraleli rau cu condusul...si se mai si dau mari ca..."ce domne` eu am condus 2000 de km din Italia pana aici"... QUOTE(vladrehau @ 8 Aug 2007, 09:46) si apoite suna de nu stiu unde: - vericule poti sa vii sa ma iei si pe mine ? - da nu erai cu masina? - ba da dar, aici nu se circula ca in italia ![]() stricase masina berbecu, facea la stanga, nu a dat prioritate si l-a impuns unu ![]() In italia domne` te mai lasa sa treci dar aicea la voi e dushmanie mare ![]() This post has been edited by AlexU: 8 Aug 2007, 13:01 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Poate din Cadillac sixteen 2010 nu se vad gropile.............de ce sunteti rai ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Log-on |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 April 07 ![]() |
... scuteristii care merg pe contrasens.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
Izzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 July 07 From: Galati ![]() |
Ma enerveaza 'soferii' care claxoneaza atunci cind opresti la trecere ca sa dai prioritate pietonilor.
![]() Ma mai sīcīie si soferii care, la semafoarele cronometrate, incep sa claxoneze cind mai sunt vreo 5 secunde pina se face verde si mai au si pretentia sa plec la 'semnalul' lor. ![]() Si daca tot vorbeam de pietoni ceva mai sus, ma enerveaza idiotii care se plimba, in dreptul trecerii, pe bordura sau chiar pe strada linga bordura, dar nu au nici o intentie de a trece si trebuie sa stai sa-i ghicesti care-s sinucigasi si care nu... ![]() Mai am una la capitolul pietoni: daca ei nu au permis considera ca nu trebuie sa stie (si sa respecte, evident) codul rutier si ignora semnalizarile masinilor iar unii mai cu mož traverseaza intersectiile foarte aglomerate exact cum au ajuns linga trecere, fiindca ei sunt pietoni si au prioritate la trecut pe trecere, chiar daca asta inseamna masini oprite si blocarea traficului. ![]() In rest, toate bune si frumoase... ![]() This post has been edited by Izzy: 8 Aug 2007, 15:14 |
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 05:07 |