MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 16 Sep 2010, 09:22) Iti dai seama ca nu veneam cu progenitura la intilniri!!! Ce sa-l iau p-ala dupa mine sa f*t tuturor distractia ? Io l-am vrut, io-l suport!Oricum, revenind ontopic, sunt singuru' care considera ca cel mai simplu/frumos/elegant e sa faci doua nunti? Una cu familiile si tot felul de rude, cunostinte si obligatii, si alta cu prietenii. ii duci pe aia batrini la circiuma, le bagi un mic sub nas si o sticla de vin, o chemi pe Marioara Murarescu sa mixeze la platane si cu asta basta! P-aia tinerii ii duci in alta parte, le dai o sticla de uiski, un senvij si o sticla de cola si le pui Vibe FM. Si mai ieftin, si mai simplu, si mai ok. Si nici nu te mai plimbi printre mese cu miloaga, cu "va simteti bine? va mai doare infarctu'?". PLM, poate-s io mai ciudat... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Sep 2010, 09:27) ... PLM, poate-s io mai ciudat... ... Ciudat? Tu? Noooo! Nu ej'ma ciudat! Cum sa fii ciudat? Esti de-a dreptu' defect! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
e f ok asa.. a facut sora-mea si a fost bine... o nunta cu prietenii si rudele apropiate si o nunta cu obligatii si babalaci... si a iesit minunat...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Muttley @ 15 Sep 2010, 23:18) Matli, de la nunta la cantina pana la restaurant de x stele e cale lunga. Oricum, cea mai mare cheltuiala ( peste 50% ) e meniul, si ala e in functie de numarul de invitati. Urmatoarea cheltuiala e in functie iarasi de pretentii. Amenajare sala + flori. Florile nu inseamna doar buchetu' miresei ![]() Foto-video. Poate oscila de la un gigel care tine camera foto intr-o mana, cea video in cealalta, si maximul artisitc e poza in care mirele tine mireasa in palma, pana la echipa de 4 cameramani, 2 fotografi, si echipament adus cu duba, iar la sfarsit montaj facut ca lumea din ce-au filmat o noapte intreaga. Dijei. asta, comparativ ii ieftin, dar din punctul meu de vedere, skill-ul lui dicteaza daca nunta e disctractie, sau plictiseala intinsa pe 10 ore. Cel mai simplu, incerci sa dai de unul care o facut treaba buna la vreo nunta la care ai fost. Si mai e cazarea invitatilor care nu-s din zona. Eu unul nu sunt fan cazat invitati pe la casele rudelor apropiate din zona. A, da... plus un milion de maruntisuri. Outfit-ul miresei (rochie, pantofi, bijuterii, machiaj, coafor * ), trening nou pentru mire ![]() * Intr-o buna zi o sa trantesc un bolovan prin geamul vreunui salon de coafura. Cum aude coafeza parola magica "pentru nunta", s-o si dublat tariful. @marty. daca ai timp si energie de doua nunti... poate. This post has been edited by bucatzel: 16 Sep 2010, 09:42 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
bucatzel, daca faci "nunta babalicilor", ii stringi pe toti la o masa mai mare si asta e. Nu stai sa te plimbi printre ei sa vezi daca li s-a asezat sarmaua bine, daca e sa nu fie ceva in regula... corectezi ca esti si tu la masa si observi, vezi daca nu le place muzica... e o chestie mai personala pe care o poti controla tu insuti a.i. sa nu plece lumea nemultumita.
Cu tineretu' e mai simplu, ca-s d-ai tai, ii stii ce la place, stii ce si cit beau fiecare, etc., se imbraca fiecare cit mai lejer. Plus ca mincarea o poti reduce la minim. Garantat! Nu mai zic ca daca vine Marty si vrea s-o mameleasca pa vruna, intr-un fel arata in mijlocu' alora cu cravata apretata (ca asa stau unii la masa, cind le pui cravata zici ca le-ai activat spondiloza pentru urmatoarele 8 ore, cre' ca-i reflex conditionat) si-n alt fel arata-ntre preteni. In felu' asta apuci sa si maninci, sa te distrezi si nici sa nu atirni la banu' niciunuia. Ce e mai nasol e ca tre' sa-i suporti p-aia batrini cu pildele si invataturile lor. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Exemple cu pilde si invataturi va rugam!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Sep 2010, 18:39) Ba Laure, am facut eu un topic odata, mai demult. Ideea e ca daca vrei sa te simti bine, sa-i f*ti in gura pa toti si sa nu stai cu miloaga printre ei, sa nu-ti tremure chilotii de menu si bautura, sa nu te f*ta grija de muzica, o faci sa fie sarbatoarea ta si pe ei invitati la bucuria ta, deci nu le iei niciun ban. Da' daca vrei sa-ti iasa banu' gros, sa faci pwla mare, sa numeri la bani pina dimineata zilei a 7-a, etc., tre' sa stai la pwla lor ca milogu'. Cand am facut nunta in 2008, tocmai ca sa nu stau sa numar banii la sfarsit si sa-mi tremure chilotii ca nu acopar nota, am facut un credit de nevoi personale de 8000 de euro. La carciuma nota a fost cam 6000. La sfarsit am platit din aia si m-am dus acasa, une ne-am pus pe numarat darul. Planul era sa rambursam creditu' imediat....dar nu s-a intamplat asa. Hai ca mi-am adus aminte de o intrebare : in noaptea nuntii mai exista si miri care mai au putere sa faca sex? ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
poate cu domnisoarele de onoare
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
vesti relativ proaste... aia 8 mii de euro sunt defapt vreo 10.000E...
sa va faceti o idee va pun frumos o lista de costuri... meniuri 6285 vin 100 tuica 0 wisky 30 vodca 20 tequila 10 rochie 800 pantofi 100 costum 100 verighete 400 foto 350 vide 350 DJ 350 flori 300 invitatii 250 tort 100 total 9545 pe care-l mananca in gaurica sa se insoare, sa ia aminte de la astia patiti.. na... insurati-va... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Marty |
![]()
|
Ba skija, tu iei uiski de 30 de euro? Adica 2 sticle? Si Tequila cita iei de 10 euro, 2 shoturi?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Faci sex o laie in noaptea nuntii. Te dor picioarele, burtile, si muschi pe care nici nu stiai ca ii ai dupa 12 ore de stat in picioare. Si oricum nu te cred ca ai mireaza din aia neinceputa ca nu pari vreun berbec religios ca pilif. Oricum, daca te mai tin puterile poti sa mai bei linistit acasa o glajda de vin si sa te urci pe proaspata doamna SK(fulger)JA.
Acu am zarit, preturile cam alea sunt. Cam putine tarii si vinuri, dar per ansamblu cam aia e, te duce undeva pe la 100 Euroi de cap de invitat hranit baut si distrat. This post has been edited by dizzy: 16 Sep 2010, 11:05 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(skija @ 16 Sep 2010, 12:01) wisky 30 vodca 20 tequila 10 astea-s doar pt mine, nu? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
unitatea de masura era ml......
![]() E o reteta de cockteil This post has been edited by corbex: 16 Sep 2010, 11:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Corbex, daca e asa cum zici, sa stii ca aia e exact cantitatea necesara ca sa ma enervez.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Si ce faci cind te enervezi? Te duci si cumperi?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Da' ce, crezi c-ar fi prima oara?
Mai nasol a fost la ultima nunta la care am participat, ca eram in mijlocu' padurii si n-aveam de unde lua trascau. Asa ca m-am abtinut si am plecat cu masina acasa. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
skija |
![]()
|
ma scuzati.. am copiat gresit...
wisky 150 vodca 20 tequila 20 total ar fi: 9675 wisky iau 10 sticle, la 50ron, vodaka si tequila cate 2 sticle... avand in vedere ca mai am 100l vin si 30l tuica... le ajunge da-i dracu' de alcolisti.. This post has been edited by skija: 16 Sep 2010, 11:26 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Uiski la 50 de ron? Am o presimtire rea, baga marca si cantitatea!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(skija @ 16 Sep 2010, 12:01) 1. Beuturi... ori ai uitat un 0, ori asta-i doar avansu', si se deconteaza la sfarsit, in functie de cat se consuma. L.E. Iarasi, e prea tarziu pentru tine, dar poate ii ajuta pe altii. Daca iei beutura, ia-o toata de la firme de distributie. Ori ai parte de discount-uri, ori de chestii suplimentare promotional. La mine o fost o sticla de Absolut promotie la 2 de Jack. In lpus, cu astia poti negocia sa-ti ia inapoi toata bautura neconsumata. Avantajos in cazul in care berea nu-i acoperita de meniul restaurantului. 2. Ce tortu' pacii pentru 100 de persoane ai luat in banii aia? This post has been edited by bucatzel: 16 Sep 2010, 11:33 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
skija |
![]()
|
jack... la 0.75l
tortul are 10-12 kg (30ron kg) ce mah, ziceti ca e pustina bautura? serios acu.... This post has been edited by skija: 16 Sep 2010, 11:29 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
nu.. cu bataia se ocupa MantaB...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Tuica nu-ti recomand sa le dai - poate o palinca buna, daca ai. Eventual tuica tine-o pentru a doua zi. Ceva Martini pentru doamne nu pui?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
corbex |
![]()
|
Exista si doamne alcooliste?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 16:13 |