MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Oh, da exista si cocoane alcooliste si inca destule.
Ia pune la masa cativa fosti imbarligati si sa le vezi ce beau astea! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
tuica e din aia galbena, veche de pruna de buzau.. merge pe masa... Ptr. curci o sa iau, da, si ceva usor... (absinth
![]() na ca am primit poza de la petrecerea burlacilor... undeva in Vama (nu mai stiu exact unde).. sper sa nu fiu la fel in dimineata nuntii... Attached thumbnail(s) skija_vama.jpg ( Size: 58.73k ) Number of downloads: 443 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
![]() ![]() ![]() o sa fii la fel doar cu un tanjet tâmp pe figura mai ia ceva uiski, ca e unii care nu bea decat d'asta, eventual combinat cu porcarii gen redbull sau cola. Ti s-a mai spus, in medie o sticla de uiski la 1l pentru 10 oameni. Cate persoane ai, ca mi-e lene sa caut la inceput ? This post has been edited by Diac: 16 Sep 2010, 11:41 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
110-120... cam acolo.. dar garantat 30-35 de persoane nu au auzit de wisky... sunt drojdieri din aia care beau tuica la fel ca pe anafura...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.595 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Red bull il dai pe bani?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io nu stiu ce-i aia anafura, da' uiski beau.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
mai ia doua trei din astea la 0.75 ca sa fii sigur. Oricum daca raman, mai vine o zi de nastere, un Revelion ceva...
This post has been edited by Diac: 16 Sep 2010, 11:47 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
skija |
![]()
|
red bull? da' niste heroina nu or vrea? COLA FRATE!!! sau sa vina cu el de acasa...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Diac @ 16 Sep 2010, 12:47) mai ia doua trei din astea la 0.75 ca sa fii sigur. Oricum daca raman, mai vine o zi de nastere, un Revelion ceva... Poate vii la intilnirea de la Voineasa.... Cam lincezea propunerea, in absenta unui mobil pe masura. This post has been edited by corbex: 16 Sep 2010, 11:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
Deci io n-o sa-nteleg in viata mea care-i jmenu' cu bou' rosu combinat cu uiski! Era odata fitza, cind aparuse redbulu', ca baietasii vroia sa se-mbete da vroia sa vada lumea ca e si jmekeri, c-are bani si face ce vrea cu ei, da' nu s-au prins unii si se dau cosmopoliti bagind kkt d-asta-n ei...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Sep 2010, 11:03) Acum 2 luni a avut nunta sora-mea. Prietenul ei a vrut sa se rupa in figuri sa fie whiskey la discretie. A calculat el acolo, a zis ca mai bea lumea vin, bere, vodka ca fetele poate beau Martini sau lichioruri si a ajuns la conlcuzia ca ii sunt suficiente 20 de sticle de 0.7 de Jack pentru cei sub 100 de invitati. A pus cate 2 sticle pe masa si pe la mijlocul nuntii am plecat sa mai cumpar 10 sticle. La sfarsit a ramas cu aproape toata berea si cu celalate bauturi. S-au consumat in total 20 de sticle de Jack, 10 de J&B, o sticla de 1.5 de Jack data celor care au furat mireasa + o sticla de nu stiu ce whiskey de la bar de acolo si ceva vin. Toata lumea spunea : cine sa mai bea tuborg cand are Jack pe masa ? ![]() Lumea a fost multumita si asta s-a vazut a doua zi la numaratul banilor ![]() This post has been edited by Shush: 16 Sep 2010, 11:53 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(skija @ 16 Sep 2010, 11:35) tuica e din aia galbena, veche de pruna de buzau.. merge pe masa... ... Ma Skijo, ai grija ca fac astia controale! ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.595 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Normal, te-ai obisnuit la nuntile de cocalari cu uiski si redbul!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Macar aia beau scotch nu bourbon. Dar pe mine de la cola ma ia somnu'!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Plm,, pune si tu o baterie Duracell in pahar...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Sep 2010, 10:30) bucatzel, daca faci "nunta babalicilor", ii stringi pe toti la o masa mai mare si asta e. Nu stai sa te plimbi printre ei sa vezi daca li s-a asezat sarmaua bine, daca e sa nu fie ceva in regula... corectezi ca esti si tu la masa si observi, vezi daca nu le place muzica... e o chestie mai personala pe care o poti controla tu insuti a.i. sa nu plece lumea nemultumita. Cu tineretu' e mai simplu, ca-s d-ai tai, ii stii ce la place, stii ce si cit beau fiecare, etc., se imbraca fiecare cit mai lejer. Plus ca mincarea o poti reduce la minim. Garantat! Nu mai zic ca daca vine Marty si vrea s-o mameleasca pa vruna, intr-un fel arata in mijlocu' alora cu cravata apretata (ca asa stau unii la masa, cind le pui cravata zici ca le-ai activat spondiloza pentru urmatoarele 8 ore, cre' ca-i reflex conditionat) si-n alt fel arata-ntre preteni. In felu' asta apuci sa si maninci, sa te distrezi si nici sa nu atirni la banu' niciunuia. Ce e mai nasol e ca tre' sa-i suporti p-aia batrini cu pildele si invataturile lor. Eu daca as avea de ales sa merg la o nunta d-asta, as prefera sa merg la "nunta babalacilor" desi nu fac parte din categoria de varsta 50+. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
skija |
![]()
|
QUOTE(kum @ 16 Sep 2010, 11:52) cu 3 sarmale si o domnisoara de onoare se rezolva si Garda Financiara... eu pun tariile fine pe o masa separata sa se duca pedofilii sa-si ia cand vor... vinul si tuica pe masa... am mai vazut la nunti ca lumea prefera vinul... wisky/tequila/vodka or sa bea astia mai tinerei. Iar astia mai tinerei sunt genul care, atunci cand se termina wiskyul beau si acid de baterie... nu ii deranjeaza ca raman fara un anumit tip de bautura, atata timp cat exista o substanta inlocuitoare... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 16 Sep 2010, 12:05) Eu daca as avea de ales sa merg la o nunta d-asta, as prefera sa merg la "nunta babalacilor" desi nu fac parte din categoria de varsta 50+. Iti iei teapa, la nunta nu tine cu sorcova. ![]() QUOTE(skija @ 16 Sep 2010, 12:07) Ba, sa-ti traiasca, da' domnisoarele de onoare-s toate TCM-iste? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Diac |
![]()
|
Vezi ca poate mai e la CORA oferta la JB 63 RON sticla de 1l. Sambata l-am botezat pe Diac jr. si cunosc ofertele hipermarketurilor la trascau.
PS : mi-au ramas cam 8 doze de bou'rosu, ca nu a baut nimeni spre surprinderea mea. Skija le vrei? |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
skija |
![]()
|
nu le iau ma RedBull.. serios... pi noi, roacarii, nu amestecam otrava cu licoarea magica.. ce dracu? facem blasfemii din astea asa?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kum @ 16 Sep 2010, 12:52) Sa mai adaug Uniunea Compozitorilor, pentru DJ? http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2008/09...le-mirilor.html Noroc ca nu-i mare, si dijeii isi fac de obicei abonament pe tot anul, dar nu strica sa verifici ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Diac |
![]()
|
hai sa traiesti, asta e si parerea mea despre redbull si uiski
![]() This post has been edited by Diac: 16 Sep 2010, 12:18 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Exact problema cu energizantu' am avut-o la ultima nunta la care am participat. Cand am vazut ca-i duce unui tip pe masa, am cerut si eu pentru uischi, dar ala s-a uitat urat la mine si mi-a zis ca e pe bani. Am rezolvat insa problema dupa furtul miresii, cand am cerut si niste Red Bull pentru uz personal.
Nici la Ranca n-am avut energizant, dar grecu' pare-se ca n-are nevoie. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu beau eu porkarie de-aia, ma scuzi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
M-a rugat George sa-i tin locul, l-a chemat sefu'
http://dosarelepix.wordpress.com/2010/07/0...espre-red-bull/ |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu-mi permit eu Red Bull, in cel mai rau caz XL.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:34 |