MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Decat un Red Bull mai bine un somn bun!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dac nu stii, nu stii ! Red Label asta e, somnifer. n-are prospect si trebuie sa-ti stabilesti singur doza, da' cit de greu poa' sa fie?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai doza o stabilesti asa:
Nici sa te culci treaz, nici sa te scoli beat, cam aia e doza! This post has been edited by dizzy: 16 Sep 2010, 13:35 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe principiul: sunt un domn ce puta mea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE(radian @ 16 Sep 2010, 09:22) Pentru asta nu-i obligatoriu sa aiba nevasta... ii poate aduce "o veche cunostinta" bucuria pe cap si fara acte. ![]() QUOTE(skija @ 16 Sep 2010, 11:01) vesti relativ proaste... aia 8 mii de euro sunt defapt vreo 10.000E... sa va faceti o idee va pun frumos o lista de costuri... meniuri 6285 vin 100 tuica 0 wisky 30 vodca 20 tequila 10 rochie 800 pantofi 100 costum 100 verighete 400 foto 350 vide 350 DJ 350 flori 300 invitatii 250 tort 100 total 9545 pe care-l mananca in gaurica sa se insoare, sa ia aminte de la astia patiti.. na... insurati-va... Incepi sa dai in spate? Simt cumva o urma de indoiala... relaxeaza-te, e normal sa te simti asa. ![]() Ea a dat 800 Euro pe rochie si tu numai 100?!? Nu ti se pare diferenta un pic cam mare? OK, vrei sa-i faci pe plac, dar nici chiar asa. ![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 16 Sep 2010, 16:35 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
100 ieuro costumu de ginerica? Asta e sigur moldovean sh-a luat din bazar trening di fash si adidashi orijinali.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 16 Sep 2010, 17:33) Las' ca vezi tu cand te-o pali norocul cum te uiti la preturi de rochii de mireasa ca la numerele de telefon... Faza povestita de nevasta-mea de la aventurile ei de-atunci. Intra ea cu o prietena in magazin, se uita, le place, stramba din nas ca e prea mult material sintetic, dar totusi arata bine, se uita la eticheta... 2000. Hmm, cum naiba de-s atat de ieftine? Raspunsul vanzatoarei: "Preturile sunt in euro" NEEEEEEEXT |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce adidasi, ma, nu esti in toate apele? Pantofi d-aia cu toc si ciucurasi, ca aia dau bine la treling.
16 Sep 2010, 16:58: Astia ai mei sunt mai cascavalisti, nu-si iau femelele rochii de la noi, se duc in strainatate. A dat una fro 5000 de iepuroi in Spania. Apropos de rochiile de mireasa, in Libia era chiar misto faza. Ori o cumparai, ori o inchiriai. This post has been edited by Marty: 16 Sep 2010, 16:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E si la noi din alea de inchiriat.Asta daca te referi la rochii , la mirese habar n-am
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai luat tot uiskiul la fel, recte Jack?
![]() Intreb pt ca asa cum unii (cazul Marty) nu suporta scotchul, la fel altii (recte io) nu suporta burbuanele americanesti. Mai bine luai jumi-juma, parerea mea. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 16 Sep 2010, 16:40) Nu zi de 2 ori. ![]() ![]() QUOTE(bion @ 16 Sep 2010, 16:48) 100 ieuro costumu de ginerica? Asta e sigur moldovean sh-a luat din bazar trening di fash si adidashi orijinali. ![]() Asa? ![]() QUOTE(bucatzel @ 16 Sep 2010, 16:54) Las' ca vezi tu cand te-o pali norocul cum te uiti la preturi de rochii de mireasa ca la numerele de telefon... Slabe sanse; sau macar sper sa nu ma insor a 2-a oara... Mi-a ajuns o data si pana acum am supravietuit cu stoicism - azi se implinesc 7 ani si-o saptamana. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Sep 2010, 17:55) A dat una fro 5000 de iepuroi in Spania. io o lasam în Spania. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(corbex @ 16 Sep 2010, 13:06) M-a rugat George sa-i tin locul, l-a chemat sefu' http://dosarelepix.wordpress.com/2010/07/0...espre-red-bull/ 2 ani de zile am fost "dependent" de asa ceva. Acum beau doar ocazional. Daca nu am murit eu la cate "excesuri" am facut, nu moare nimeni ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bion |
![]()
|
If you wanna be happy for the rest of your life
Never make a pretty woman your wife So from my personal point of view Get an ugly girl to marry you A pretty woman makes her husband look small And very often causes his downfall As soon as he marries her then she starts To do the things that will break his heart But if you make an ugly woman your wife you'll be happy for the rest of your life An ugly woman cooks meals on time And she'll always give you peace of mind Don't let your friends say you have no taste Go ahead and marry anyway Though her face is ugly, her eyes don't match Take it from me, she's a better catch |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
pentru cine nu stie engleza, venerabilul sugereaza ceva de genul:
This post has been edited by Markos: 16 Sep 2010, 18:05 Attached thumbnail(s) ugly_bride.jpg ( Size: 51.73k ) Number of downloads: 303 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
ugly_bride_02.jpg ( Size: 28.26k )
Number of downloads: 340
gron51l.jpg.png ( Size: 202.78k ) Number of downloads: 324 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Skija, de undeva te cunosc......acu am vazut poza din Vama si sa fiu a naibii de nu te cunosc de undeva....
|
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Markos |
![]()
|
![]() iarta-l, ca se însoara.. This post has been edited by Markos: 16 Sep 2010, 18:12 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca-ti datoreaza niste bani...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
Un santaj ceva
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Aia e, ca nu-si aminteste citi ! Si poate nu se merita.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 16 Sep 2010, 17:13) Grecule, eu n-am zis nicaieri ca nu suport scotch-ul, am zis doar ca nu suport mastrapolu'/otrava de gindaci/ieftinaciunile! Poate vei fi surprins sa afli ca taria mea preferata se numeste Ballantines, da' e un special reserve si are vreo 12 ani vechime. Prima oara ne-am intilnit la botezu' lu' Sdreantsa, ca l-am luat la pachet, neavind cum sa beau atunci ca eram cu masina.6241.jpg This post has been edited by Marty: 16 Sep 2010, 18:49 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Sper ca s-a retinut !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
am înteles, dar daca e s-o luam asa, uiskiul de 50 de lei din alimentara e tot otrava de gandaci, indiferent ca e scoci sau giec.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Adevaru' e ca Red Label-ul ala pe care l-ai luat tu la Ranca era adevaraciune.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:04 |