Poezia care ne place, sa aiba ce citi tot tax-tristu'
![]() ![]() ![]() |
Poezia care ne place, sa aiba ce citi tot tax-tristu'
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si alea tot un parcur da' cu craci. N-auzi ca se duce stropu' drept in pantaloni ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ciocolata Postavaru
Face powla precum paru. Deci, copii, voi tineti minte Doar aceste trei cuvinte: powla, paru, Postavaru. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-aveti pic de sensibilitate in voi! E de inteles munca pe care o depune Rodi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Daniel Drăgan
Umbra Cuvintele au umbra ca pietrele de hotar ca arborii si vita de vie ca adevarul dincolo de care e inca ceva. |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te cunosc dupa sandale, Cenusareaso,
Ca esti fata de locale, Cenusareaso! Te cunosc dupa cercei, Cenusareaso, Esti din Drumul Taberei, Cenusareaso! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu era din Salajean?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
In a penumbrelor amurg,
De vis Craciun, chiar daca firea plange Copiii toti care de bors se scurg Si-aude cum vampirii le bea sange. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ma-ncearca crincene regrete
C-am defecat dupa perete. De-amu-mi propun sa iau Scinteia Si la WC sa nu pierd cheia. De Betivel Mincatorescu |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ma-cearca un dulce sentiment
De lovitura moale de baros Si fabric un gand de prezent Cand tocmai erupe matu' gros. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
rodi |
![]()
|
Daniel Branzai
Popas la Roma Precum un fruct cazut spre radacini S-a-ntors din drum si-si afla-acuma rostul, Tot astfel ne-ntelegem, astazi, sortul, Caci noi la Roma, nu sintem straini! Septembrie, 1982. Langa Columna lui Traian ![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
corbex |
![]()
|
La Roma adesea s-ajung am visat
Calare pe cal sau pe vr-una din sat; Sa scot din desaga o ceapa si-un sis Si-apoi pe columna-ndelung sa ma pis. This post has been edited by corbex: 29 Dec 2010, 19:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
E urata, dar imi place, ma oboseste, dar e a mea
Mi-e greu resemnarea departarii s-o accept... De sunt aproape e prea mult, de sunt departe mi-e prea dor... S-o schimb credeam ca pot, dar e greu parte din mine a scoate Si-a-nlocui esenta-mi cu ceva strain si mult prea nou, Sper, incercand gandul a-l ascunde, indiferent a parea ca sunt, Trecand peste tot si toate, ca-ntr-o zi o voi vedea din nou... Romania, esti departe, dar aproape la mine-n gand! This post has been edited by eXtenSion: 29 Dec 2010, 20:30 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Din volumul Amintiri din profesionala
REVELION Gasca noastra cea fudula Asezata-n cap de ...masa Ospata mancare`aleasa Tuica de pruna balaie, Ce te mangaie la ... limba Gandurile ti le schimba Branza buna de trapista Scoasa chiar acum din ... lada Cine vrea, poate sa vada! Clisa alba ca si-o coala, Cum mananci, cum ti se ... pare Ca-i o bunatate mare! Maioneza a la mercur Sa manaci sa dai din... coate De atata satietate! Mici facuti cu ardei iute Cand mananci iti vine-a ... spune, Ah, ce de bucate bune! Fripturica de boboci Cu garnitura de ... varza La stomac sa nu te arza! Mere, pere, cozonaci Sa mananci pana te ... culci De atatea fructe dulci! Tort cu nuca cat caciula Care scoala-n sus si ... masa Daca nu intreaga casa! Iar la urma gazda fudula Pune mana drept pe... cupa Domnilor, cui meniul n-a placut, Apai, mama lui sa-i ... faca Alt meniu care sa-i placa! La Multi Ani! bion This post has been edited by bion: 29 Dec 2010, 19:21 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 29 Dec 2010, 19:15) E urata, dar imi place, ma oboseste, dar e a mea Mi-e greu resemnarea departarii s-o accept... De sunt aproape e prea mult, de sunt departe mi-e prea dor... S-o schimb credeam ca pot, dar e greu parte din mine a scoate Si-a-nlocui esenta-mi cu ceva strain si mult prea nou, Sper, incercand gandul a-l ascunde, indiferent a parea ca sunt, Trecand peste tot si toate, ca-ntr-o zi a o voi vedea din nou... Romania, esti departe, dar aproape la mine-n gand! Asta e oda inchinata conexiunii de la Tzapp? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
Stau rezemat de gard ca sa nu cad
Stele sunt rosii-aurii, stau sub un brad Ma uit la ceru-nalt si foarte larg Irig la radacina si seminte sparg. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
În câmpul ce ițea de bruturează,
A cțipitat un ptruț, ce-i drept cam bumbarbac, Dar zumbărala ghioală, încă trează, A cropoțit aproape, în cordac: Ce pisindreaua mea de brutușleagă, Și șomoiogul meu cu zdrolociță, Mi-ai bosfroholojit stroholojina! Țichi-mi-ai sima simibleagă! Morala: În lanțuri apa să se tragă! nina cassian, poezie in limba spargă. http://www.memoria.ro/?location=view_article&id=930 |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
Se filfiie spre nord cocorii. Nu-i chip sa poata sa-nteleaga Ce poezie-a stat s-aleaga Amicul nostru, Yhattori |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
Nina Cassian
Migratii Luni se agita huni; Marti, verzii longobarzi; de Miercuri (pe aisbergurI) si pana Joi (pe-un sloi), ca sa ajunga, Vineri la noi: vikingii tineri la care te strambi (stramba-te) astazi si-n alte Sambete spre Duminica: o zi fara migratii e cinica. |
--------------------
---
---
---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mama vine-acasa
Tata e sub masa Sor-mea s-epileaza Cwaele ma dor. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rodi |
![]()
|
Eminescu
Glossa fragment Vreme trece, vreme vine, Ce e rau si ce e bine, Tu te-ntreaba si socoate. |
--------------------
---
---
---
|
|
corbex |
![]()
|
Markos: Ala nu-i haiku, dom'le?
This post has been edited by corbex: 30 Dec 2010, 09:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
ma uit la luna, luna-i sus.
ma uit la stele, stele nu-s. ma uit la curte, curtea-i goala. ma uit la pwla, nu se scoala. deci, noapte buna, marioara! sper ca n-a mai fost! dac-a mai fost, atunci propun alta: ce te-as, ce te-as pina n-as mai! sapte mii nu te-ar cum io te-as! tu te-ai mai de cind io nu te-am? nu mai m-am, dar mai ca m-as mai! This post has been edited by yhattori: 30 Dec 2010, 09:43 |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
Se-asaza-nserarea, plutind ca o lotca
Tristetea-l cuprinde, o zi s-a mai dus ! Bion nu se lasa, cu capul pe sus Se duce la buda si trage o vodca. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
Visul WC-ului de visuri
Aprilie 2006 Se făcea că toți oamenii Se adunau in jurul meu Ca la un spectacol comic, Spărgand cu nonșalanță semințe Și comentand cu glas stins Ultimele cote ale hranei spirituale. -------- Nu incerc nici o părere de rău, Mintea imi este perfect liniștită. Mă preocupă doar igiena, Trag deci cu grăbire apa. George E. Florescu This post has been edited by rodi: 30 Dec 2010, 10:15 |
--------------------
---
---
---
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca e cu dedicatii am si io
E lung pamantul, ba e lat... Ba e rotund, ba e patrat, Spunea Corbex, dar era beat! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
zanzie |
![]()
|
Vreme trece vreme vine
De-Anul Nou tai o gaina Relaxeaza-te, simte-te bine Cand imi mirosi o basina. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Bai v-ati tampit
De cap. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
zanzie |
![]()
|
Vorbe de drag iti spun, mai curvo
Cuvinte de ocara Ce-mi place cand imi mesteci guma turbo Si cand dansezi la bara. (fara adresa, raspuns rapid) |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
Luceste armura si coifu-i de-arama
In coburi sint sticle, licoare de zeu. Suitu-sa Markos in sa fara teama: La Troia, la Troia plecat-am si eu ! This post has been edited by corbex: 30 Dec 2010, 11:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:37 |