Poezia care ne place, sa aiba ce citi tot tax-tristu'
![]() ![]() ![]() |
Poezia care ne place, sa aiba ce citi tot tax-tristu'
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
?
Lui bmwh : hopa mitica, cade jos si se ridica , nu se sparge nu se strica chiar daca e apa mica si -a mai scos o minciunica, mica, mica, dar tot pica. This post has been edited by rodi: 18 Dec 2010, 16:35 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Te-am intrebat ceva?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 10 Dec 2010, 01:13) din ciclul: o imagine face cit o mie de cuvinte, va prezint viziunea poetului: ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 18 Dec 2010, 16:48) Nu este adevarat ,,Te-a mancat in Grecia". http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2774500 on: Dan Galbina Cântec tigănesc Doamne, nu fi nasparliu, unduiesc din sant în gard pentru-o gură de rachiu, să-mi dau foc dar să nu ard Să-mi dau foc, să vad în jur să fac noaptea ca de var ... sar să-mi muste din contur câini turbati, ca din jaguar. Când e noaptea tuciurie, câinii cum să-i fac să tacă ?! Pentru asta dă-mi tărie o litrută, o bărdacă. Doamne, pivnicer hain, dă-mi o duscă, două degetele din fântâna ta cu vin tremurat doar de stele. Doamne, urcă-ti laptele în sân, vreau un toi sau o cinzeacă să îmbăt ... să uit ... să în ... îngerul din off să-mi tacă. Doamne, Doamne dă-mi un zeu îmbibat cu cloroform, să-l miros si să nu-l beu, să m-agăt de cer să dorm. This post has been edited by rodi: 19 Dec 2010, 23:40 |
--------------------
---
---
---
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(rodi @ 19 Dec 2010, 23:38) Nu este adevarat ,,Te-a mancat in Grecia". http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2774500 Bai nene, te cheama Markos cumva? Sau vrei neaparat sa fii luat in seama si nu are cine sa te bage...? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Partidul doarme...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
rodi |
![]()
|
Balcanism pe apa Dunarii :
Stefan Baciu Cântacel pe caprarii Covrigari si iaurgii bragagii si suialgii placântari si surugii vin la orele tarzii islicari, lumanarari cofetari si ciubucari rahagii si halvitari panglicari si cutitari palicari si surtucari papugii si ghinarari opincari si gaitanari tutungii si camatari simigii si haimanale beizadele si pasale din Fanar iavas-iavas cad spre Dunare'n oras. |
--------------------
---
---
---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hai să mă dau și eu în stambă...
![]() ODA SARMALEI (Pastorel Teodoreanu) Cum s-ar defini sarmaua? Vis inaripat al verzei ce-l avu cat a durat somnul lung metamorfozic in butoiul de murat... Potpuriu de porc si vaca, simfonia tocaturii, imn de lauda mancarii, inaltat in cerul gurii. O cocheta care-si scalda trupu-n sos si in smantana si se-nfasoara in varza ca in valuri de cadana. O abila diplomata ce-a-ncheiat o stransa liga c-o bardaca de vin rosu si-un ceaun de mamaliga. Oponenta din principiu si un strasnic adversar pentru tot ce e dieta sau regim alimentar. Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata ce te-mbie cu mirosuri de slanina afumata. Locatara principala tine-n spatiu tolerate, perle de piper picante, boabe de orez umflate. O prozaica'nnascuta, cum s-o prinzi in prozodie ca de cand e lumea, porcul n-a citit o poezie. Un aducator de sete, de bei vinul cu ocaua. Iata-n cateva cuvinte, cum s-ar defini .. sarmaua !!! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Singurul defect al lui Pastorel (din punctul meu de vedere) e ca-i placea spritu' cam mult. Mult prea mult! In rest mi se pare un poet deosebit, de mare geniu.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Apropo de pastorel teodoreanu:
Pentru subtilul amator Care-și respectă al său gât E bună apa de izvor Dar ca uzaj extern. Atât! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
rodi |
![]()
|
Cea mai buna bautura este apa de izvor , daca pui o picatura, intr-un kil de vinisor
(Pastorea, ![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
Cea mai buna bautura
Este apa de izvor Nici in pwwwla nu te doare Nici de pizzzzd nu ti-e dor |
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vdaniel @ 22 Dec 2010, 16:53) Cea mai buna bautura Este apa de izvor Nici in pwwwla nu te doare Nici de pizzzzd nu ti-e dor SanTerra, mai precis. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rodi |
![]()
|
Lucian Blaga Izvorul nopții Frumoaso, ți-s ochii-așa de negri încât seara când stau culcat cu capu-n poala ta îmi pare că ochii tăi, adânci, sunt izvorul din care tainic curge noaptea peste văi și peste munți și peste seșuri acoperind pământul c-o mare de-ntuneric. Așa-s de negri ochii tăi, lumina mea. Florin Bogardo |
--------------------
---
---
---
|
|
rodi |
![]()
|
Doina
de M. Eminescu Fragment Stefane, Maria Ta, Tu la Putna nu mai sta, Las’ Arhimandritului Toata grija schitului, Lasa grija Sfintilor In sama parintilor, Clopotele sa le traga Ziua ‘ntreaga, noaptea ‘ntreaga, Doar s-a ‘ndura Dumnezeu Ca sa-ti mântui neamul tau! Tu te ‘nalta din mormânt Sa te-aud din corn sunând Si Moldova adunând. De-i suna din corn odata, Ai s-aduni Moldova toata, De-i suna de doua ori Iti vin codri ‘n ajutor, De-i suna a treia oara Toti dusmanii or sa piara Din hotara în hotara, Indragi-i-ar ciorile Si spânzuratorile! 1470 martie - aprilie. Tătarii crimleni conduși de Eminek năvălesc în Moldova și devastează nordul țării până la târgul Siret. Eminek este luat prizonier și închis la Cetatea Albă. august, 20 - Lupta de la Lipnic, pe Nistru. Oștile moldovenești i-au învins pe tătarii care făcuseră o incursiune în Moldova, eliberând robii capturați și redobândind prăzile. Fiul marelui han Mamak este luat prizonier și ucis. Astfel , Armata lui Stefan cel Mare a oprit expansiunea tatarilor, ultimul val al popoarelor migratoare asupra Europei. |
--------------------
---
---
---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Anul viitor poate o sa aibe loc batalia de la Snagov, dintre Stefan cel Mic si navalitorii asfaltatori.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Batalia de la Ranca s-a desfasurat deja. S-a dat intre subsemnatu' si fostu' lui patron. IAr a cistigat bulangiu' ala, 'te-m-as in asfaltu' lui!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune-ti caucioace de macadam si-ti cistigi independenta. Atunchi chiar poti sa te pishi pe asfalturile lui.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Unde, ma, pe schinare?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"Ninge drept de sus în jos
Perpendicular pe sol. Daca bate nitel vantul Se schimba un pic si unghiul." Markos - "Exilat în Romania", 2007, Ed.Agricola |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mie mi-a placut mai mult stroafa cu ninsu' serpuit in plan orizontal, da' n-o mai gasesc
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Una in engleza, productie propie 24 decembrie 2010, cu ocazia unui concurs de pe forumul unui MMPOG
Oh, Christmas, oh Christmas I love you so much Cause I love Jesus and carols and punch. And Santa forgive me, I wasn't quite nice, Cause I Killed some zombies and sold stuff at high price. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
Sagalnici fulgi cazind de-aiurea
Se-aseaza pe masina Si n-am cu ce sa-i curat nene 'Nainte de chenzina! This post has been edited by corbex: 27 Dec 2010, 18:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(kog @ 27 Dec 2010, 16:07) Una in engleza, productie propie 24 decembrie 2010, cu ocazia unui concurs de pe forumul unui MMPOG Oh, Christmas, oh Christmas I love you so much Cause I love Jesus and carols and punch. And Santa forgive me, I wasn't quite nice, Cause I Killed some zombies and sold stuff at high price. Daca-mi permiti, pentru o impresie mai buna: Cause I Killed some zombies and sold stuff at high price. se inlocuieste cu: For killing zombies and selling spice. Succesuri! |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Marty |
![]()
|
Sau Old Spice.
This post has been edited by Marty: 27 Dec 2010, 19:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
rodi |
![]()
|
Cand te scuturi de zapada
de Mihai Margineanu Cand te scuturi de zapada, Nu stii cat esti de frumoasa. Ochii-s verzi, zapada-i alba, Si se face cald in casa. |
--------------------
---
---
---
|
|
corbex |
![]()
|
Cind te scuturi, stropi sar lenes
prin-prejur , ce monoton! Dara ultimul va cade Ati ghicit, in pantalon ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Lasa-ma sa ghicesc...
De corbex, nu-i asa? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Marty |
![]()
|
Bre nea corbex, da' ia bre si matale un parcur (chiloti,deh)...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:05 |