Uniforma scolara - avantaje si dezavantaje, Subiect fierbinte de dezbatut la rece
![]() ![]() ![]() |
Uniforma scolara - avantaje si dezavantaje, Subiect fierbinte de dezbatut la rece
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Jan 2011, 19:34) Nu bre zice unii ca e din o scrisorica pe cand principele bastard era la Instanbul. Asta asa intre oligofrenii de varsta noastra care se foloseau de niste obiecte desuete si inutile numite carti si pierdeau timpul in niste locuri numite scoli. Eram clar oligofreni pen` ca purtam uniforme . Noroc ca unii romani au prasit altii mai destepti si mai smecheri decat noi. Mama prostiei e vesnic gravida.( cautati pe goagla) |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dannyy, maitre bion, Petrica Rares a spus el ceva, da-n orice caz nu ce-a "citat" odihnitu' ala!
This post has been edited by Marty: 28 Jan 2011, 20:48 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Scrisoarea lui Petru Rareș, trimisă judelui orașului Bistrița: ... Nădăjduim în Dumnezeu că vom fi ce am fost, și mai mult decât atâta, vom plăti tot pe tocmai...
Asta e cu gugalu ![]() Despre iubirea mea Roooooodddiiii : e brilianta e unica sper sa nu faca pui niciodata. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
Io am citat din neuronu nelovit de Alzheimer iar Roooddiiii din putzul gandirii.
Cand am gugalit am zis Old dirty bion rulz ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 28 Jan 2011, 19:56) Noroc cu Marean, ca a inventat goagalu, altfel oligofrenii n-aveau nici o sansa sa descopere autorul citatului, ca sa-l puna, doct, intre paranteze. Ce vorbesti, Danny? serios ? In nici un caz nu am citat de pe goagalu (esti infatuat), te asigur ca stiam citatul; cu replica asta gogonata nu faci decat sa ataci la persoana... Ok, Danny boy. Cand in vremurile de alta data elevii aveau uniforma, domnii profesori aveau si ei... Un exemplu sa dea si corpul profesoral si sa se dea si lor, o uniforma ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(rodi @ 30 Jan 2011, 14:05) Ce vorbesti, Danny? serios ? In nici un caz nu am citat de pe goagalu (esti infatuat), te asigur ca stiam citatul; cu replica asta gogonata nu faci decat sa ataci la persoana... Ok, Danny boy. Cand in vremurile de alta data elevii aveau uniforma, domnii profesori aveau si ei... Un exemplu sa dea si corpul profesoral si sa se dea si lor, o uniforma ![]() ![]() Cand aveau,bre,profii uniforme? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DannyY |
![]()
|
@rodi:
Io te-am mai trimis pe tine la buchiseala de cateva ori. Ori... ori iti place. Ai invatat diferenta dintre declinare si conjugare? Mi-ar placea sa cred ca da. Iar vorbesti in dodii, domnu' rodi. Profesorii n-au avut niciodata uniforma, cum gresit iti imaginezi prin aburii aia din capu' tau. In al doilea rand, profesorul poate avea ore la mai multe unitati scolare fara sa dea socoteala oligo... ups...asta... tuturor loazelor... Acu' te trec la loc (pe ignore), ca iar m-am saturat de elucubratiile tale. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
rodi |
![]()
|
La scoala din Scheii Brasovului...
|
--------------------
---
---
---
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 30 Jan 2011, 13:14) Profesorii n-au avut niciodata uniforma, cum gresit iti imaginezi prin aburii aia din capu' tau. In al doilea rand, profesorul poate avea ore la mai multe unitati scolare fara sa dea socoteala oligo... ups...asta... tuturor loazelor... Acu' te trec la loc (pe ignore), ca iar m-am saturat de elucubratiile tale. Nu-i nici o problema cand in clase loazele se vor uita cu ce haine de oras se plimba profii prin fata elevilor imbracati in uniforma - tunsi corespunzator, bendita, cravata si matricola nedescusuta ![]() Aici s-a gresit in tinuta obligatorie din scoli pe vremea lui Ceausescu: Sa-l fi vazut pe domnul meu de engleza ce blugi si ce coafura avea, sa o fi vazut si pe doamna de istorie, ce de margele, inele si toalete asortate, pantof toc cui si geanta de piele de aceeasi culoare. Toate profele se coafau sa arate bine in cancelarie, bietele eleve ... This post has been edited by rodi: 30 Jan 2011, 13:28 |
--------------------
---
---
---
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
bendita?
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
rodi |
![]()
|
Daca faci parte dintr-o institutie nu este o rusine sa porti o uniforma dar este frumos sa o poarte si profesorii, macar elemente de vestimentatie simbolice , cum au judecatorii, avocatii, posta romana, membrii orchestrelor comunale
![]() (dar fara tuns) This post has been edited by rodi: 30 Jan 2011, 13:32 |
--------------------
---
---
---
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(rodi @ 30 Jan 2011, 13:26) ... Sa-l fi vazut pe domnul meu de engleza ce blugi si ce coafura avea, sa o fi vazut si pe doamna de istorie, ce de margele, inele si toalete asortate, pantof toc cui si geanta de piele de aceeasi culoare. Toate profele se coafau sa arate bine in cancelarie, bietele eleve ... Bai, in idea ca ai mai mult de 18 ani, s-ar cuveni de facut o precizare, pe atunci profesorii mai castigau ceva banuti, isi permiteau, acum, dupa, reforma pedelista putini is cei care isi mai permit sa-si cumpere haine. Eventual de la SH. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(bion @ 28 Jan 2011, 20:26) Asta asa intre oligofrenii de varsta noastra care se foloseau de niste obiecte desuete si inutile numite carti si pierdeau timpul in niste locuri numite scoli. Eram clar oligofreni pen` ca purtam uniforme . Dom' bion, si eu ma incadrez la acelasi grad de oligofrenie ca dumneata. Cel putin asa sper. Dar de data asta cred ca ai inteles gresit ce-am zis eu. @radian: Tocmai ma bucuram (iar) ca nu mai vad ce scrijeleste rodica ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
rodi |
![]()
|
Ok, radian, idea cu doi de e, ideea, nu-i nimic, uniforma lor o da ministerul...
Dani eu sunt Rodi nu Rodica (Rodica este nevasta mea) am spus deja clar pe forum si tu persisti sa gresesti cu sexul meu (rusine, Danny, rusine) This post has been edited by rodi: 30 Jan 2011, 14:00 |
--------------------
---
---
---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
http://www.berlinonline.de/berliner-zeitun...0053/index.html
Isi fac si altii ganduri despre reintroducerea uniformei. Tipic pentru hitelristi ei fac un studiu de 6 ani dar dupa 2 ani apar rezultatele intermediare. Sunt curios. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(bion @ 30 Jan 2011, 14:13) http://www.berlinonline.de/berliner-zeitun...0053/index.html Isi fac si altii ganduri despre reintroducerea uniformei. Tipic pentru hitelristi ei fac un studiu de 6 ani dar dupa 2 ani apar rezultatele intermediare. Sunt curios. Al dracului invatamant comunist, m-a-nvatat doar franceza si engleza. Singur am mai fost in stare sa-nvat doar rusa, la nemteasca n-am ajuns. Noroc cu translatoru' Gogu... Cre' ca s-au inspirat din rodii, cu uniforma 'fur Lehrer'. Dar macar au experimentul sub control... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
rodi |
![]()
|
Aberezi Danny, topicul tau. Nemtii sunt un popor disciplinat...
Spiritul de trupa este si datorita uniformei iar comandantul (profesorul) trebuie sa o poarte. |
--------------------
---
---
---
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Coana Rodico, iar ai dat iama in iarba pisicii!
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Daca observati, are o obsesie cu on-topic si off-topic.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(Richelieu @ 30 Jan 2011, 15:11) QUOTE(Steel Tormentor @ 30 Jan 2011, 15:18) Daca observa onorata asistenta forumistica, offtopicul care il faceti voi. In special initierea flame-ului @Richelieu. Regulamentul forumului. On: Poate citesc si Camera Reprezentantilor si Senatul. In orice scoala, corpul profesoral al respectivei unitati de invatamant sa poarte semnele distinctive ale scolii. This post has been edited by rodi: 30 Jan 2011, 15:32 |
--------------------
---
---
---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Rodica modelator.
![]() Ca tot e liber postul ... This post has been edited by cdadan: 30 Jan 2011, 15:34 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
daniM |
![]()
|
Nu inteleg de ce si profesorii ar trebui sa aiba uniforme,in final am ajunge ca in asta
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:23 |