Uniforma scolara - avantaje si dezavantaje, Subiect fierbinte de dezbatut la rece
![]() ![]() ![]() |
Uniforma scolara - avantaje si dezavantaje, Subiect fierbinte de dezbatut la rece
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
poate fetita a vrut sa faca si ea impresie,sa se uite "profu" in ochisorii ei si trece .
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 26 Jan 2011, 21:14) sa nu-ti inchipui ca nu fac lectii de comunicare orala cu ei ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dom' profesor... Subjonctivul , nici in franceza, nici in engleza, nu este echivalent cu conjunctivul din limba romana. Intelesul este oarecum diferit, chiar daca exprimarea e aceeasi...
Sa zicem ca romana a renuntat la subjonctiv si l-a inclus in conjunctiv? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Subjonctivul in franceza este conjunctivitul in romana.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e comunicare orala, nu vizuala!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E acre, prefer ciresele.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(DannyY @ 26 Jan 2011, 22:32) Dom' profesor... Subjonctivul , nici in franceza, nici in engleza, nu este echivalent cu conjunctivul din limba romana. Intelesul este oarecum diferit, chiar daca exprimarea e aceeasi... Sa zicem ca romana a renuntat la subjonctiv si l-a inclus in conjunctiv? Stiu asta... Dar tu cum ai vrea sa inteleaga mucosu' de-a 9-a cu ce se mananca subjonctivul ? Intreaba tu orice profesor de franceza vrei tu si ai sa afli ca el preda la clasa subjonctivul si nu conjunctivul. 26 Jan 2011, 23:32: QUOTE(Markos @ 26 Jan 2011, 23:29) Communication orale ou par ecrit ? ![]() This post has been edited by dragoselu: 26 Jan 2011, 22:32 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Daca pleci direct cu "mucosu"'...
This post has been edited by daniM: 26 Jan 2011, 22:32 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 26 Jan 2011, 22:18) Va luati de el absolut degeaba. Ce, crezi ca ii convenea mai bine duduii sa ii dea un subiect de genu, povesteste-ne despre tine si hobby-urile tale in 10 fraze? Hai sa fim seriosi. Dragoselu, subiectele erau cunoscute dinainte? Adica, le-ai dat un set de intrebari, si le-ai spus ca una din ele le pica la ascultat pentru finala campionatului de trimestrul asta? a zis de vreo zece ori: "mii de euro" si "concediu in dupai", mai ceva ca giobs in prezentarea de la ifan. A, da, era suparata ca lu fii-sa i s-a interzis sa mearga cu ifan for la jcuala ![]() ![]() Desigur ca stia din ce o ascult, exercitiile au fost date ca tema, iar tema a fost partial rezolvata in clasa. 26 Jan 2011, 23:36: QUOTE(daniM @ 26 Jan 2011, 23:32) Ma stramb si eu, scuze, copilul. ![]() This post has been edited by dragoselu: 26 Jan 2011, 22:36 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(DannyY @ 26 Jan 2011, 12:02) Asa am votat si eu. Uniformele au disparut la revolutie, cand romanii au dat de libertate si au raspuns cu "nu vreau" la orice regula. Asa fac de atunci incoace. QUOTE(Marty @ 26 Jan 2011, 12:14) De ce, postai de pe mobil in timp ce mergeai pe gheata? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 26 Jan 2011, 23:24) Sa vezi tu ce "orbeala" ii prinde pe elevi cand trebuie sa le predai subjonctivul mai mult ca perfect (folosit doar in limba literara, il gasesti in Proust), inclusiv concordanta timpurilor la subjonctiv (limba literara)... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu am urmarit topicul,dar sper ca ati auzit-o
http://www.radiozu.ro/farse/farsa-uniforma-179 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
dragoselu, faci si meditatii?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
nyky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 17 March 10 From: Tm ![]() |
Mai eu sunt deacord cu introducerea uniformelor, in liceu noi am fost obligati sa purtam, dar nu era faza de un model, ceva cat de cat normal. Adica sa se vada ca te duci la scoala, in mare parte noi purtam sacou si camasa , dar totusi aratam si noi ca facem parte dintr-un colectiv, acest lucru se intampla acum 4ani. Pai cand ieseam mai multe clase pe centru se stia ca se terminara orele si pleaca elevi, era un fel de mandrie sa sti ca faci parte din grup. Dupa ce am terminat liceul s-au schimbat regulile si puteai sa te duci cu ce vrei, pijama, blugi rupti si sutienu la vedere. Eu cam asa as vedea uniforma ca fiind ceva cu care te imbraci sa arati decent si cat de cat ca ceilalti, daca vrei sa arati a boschetar, cocalar si prostituata , da sigur, da nu in scoala. Parerea mea, nu dati cu paru.
|
--------------------
Fiat/ Alfa Romeo
STILO/ 159
2002 . 1.2 16volti , 80 de cai./ 2.4 jtdm
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Cu paru'? Cum adica? Dar ce parere ai despre noi?
Pai e un forum civilizat, intelectual, aici au loc discutii civilizate si elevate pe teme tehnice, dar si pe alte teme de interes general, cum ar fi medicina, etc... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
nyky |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Fiat/ Alfa Romeo
STILO/ 159
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
pe bune, stiu eu unii care au ajuns mari oameni de cultura, stat si arme dupa un stagiu de ceva ani pe aici.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
sau mari avocati
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
nyky, eu am impresia ca tu vrei sa fii D'Artagnan, al patrulea dintre cei trei muschetari.
Daca ma-nsel, scuze... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
nyky |
![]()
|
Nu am aspiratii de genul asta, prefer sa fiu un user obisnuit care mai mult citeste decat scrie. Da gata ca iarasi e offtopic, sa revenim la uniforme, ca eu chiar daca nu am terminat liceul de mult timp tot as fi bucuros sa vad ca macar se incearca revenirea la o uniforma cat de cat decenta, sau macar sa sti ca ala e elev si se duce la scoala.
|
--------------------
Fiat/ Alfa Romeo
STILO/ 159
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Intrebati-i pe elevi ce vor
![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-ancurcat putin, era Voda Lapusneanu, cind voia iar sa se faca popa.
This post has been edited by corbex: 28 Jan 2011, 13:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Moshu SA-TI SPUN CEVA LA URECHE SA NU AUDA LUMEA. Ala era chiar Rares Petru.
Nenea ala cu creierii zdruncinati a zis si ele ceva dara nu aia "Daca voi nu vreti, eu va vreau,... si daca voi nu ma iubiti, eu va iubesc pre voi, si voi merge si cu voia ori fara voia " ![]() Sa nu faci lectiile cu nepotii ca-i lasi repetenti la istorie ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
"ai bre, fii serios, s-au gasit memoriile olografe ale lu' Piotr Rares?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
jurnalul intim. ce credeai, ca sebastian a fost primul?
|
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:38 |