Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu trebuie sa ma las si de baut
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Serios vorbind prefer oricand ca oricine sa fie fumator decat alcoolic, inclusiv, sau mai bine zis, mai ales eu. Am avut o faza in prima luna cand ma lasasem, beam o bere pe seara cel putin, abia asteptam momentu', pe care am depasit-o atunci, dar in general cred ca e mai bine sa inlocuiesti un viciu daunator cu unul mai putin daunator. Si cum pot sa fumez 30 de tigari pe zi fara sa-mi modifice comportamentu' in vreun fel, daca as bea 10 beri n-as putea sa spun ca asta s-ar mai intampla...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
@sorin: m-am lasat de cateva saptamani, doar in seara asta am comis-o. NU o sa se mai intample.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
O sa se mai intample... Stiu ca nu asta vrei sa auzi, dar asta e adevaru'...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ageana |
![]()
|
Taci ma! In calitate de consatean
![]() Da, sunt de acord ca e posibil sa se mai intample (oricum nu in scurt timp), dar de apucat de fumat sunt sigur ca nu! |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
hai ma, ce ? o bere pe seara inseamna ca esti alcoolic?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Merced |
![]()
|
E si bautu', de bere in cazul asta, ca fumatu', azi bei una, maine doua, cand depasesti o anumita masura sau cand incepi sa bei de nebun la ore fixe, fara sa fie ceva social macar, de genu' o bere in oras cu prietenii, parerea mea ca te apropi serios de statutul asta...
ageana, e pe undeva un reply de-al meu, cand am comis-o si eu prima oara dupa patru luni, nu dupa trei saptamani, si la fel am zis, ca poate o mai comit, dar sigur nu ma apuc din nou. Surpriza, tocmai vin de la o tigara, si e probabil a cinspea azi. Modul asta de gandire nu e bun. Daca zici ca n-o mai comiti deloc, nu ca mai tarziu, ca poate vreodata, ai sanse. Altfel esti ca si reapucat. Totusi prelungeste cat mai mult momentu', face bine organismului. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi incep a 4-a saptamana fara tigari
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Liviu @ 28 Oct 2008, 19:32) ionutctn, problema in 90% din cazuri nu e dependenta fizica .. de aia scapi relativ usor (plasturi, guma de mestecat cu nicotina). Problema reala este dependenta psihica. Ala e adevaratul dusman. Gresit! Cu lasatul de fumat totul sta in nicotina... la aia trebuie sa renunti, nu la tigari... |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ageana |
![]()
|
La mine nu e asa. Adica e o dependenta de gest. E o modalitatea de a alunga intr-un oarecare masura plictiseala.
This post has been edited by ageana: 31 Oct 2008, 11:00 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ageana, te minti singur... e un lucru comun intalnit intre fumatori ce spui tu.
Dar nu e chiar asa. Dependenta vine numai si numai de nicotina. E foarte simplu.... De aia eu nu m-am lasat cu plasturi, guma si alte prostii. In primul rand trebuie sa renunti la nicotina, apoi la tigari e mult mai usor sa renunti |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
adipo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 88 Joined: 20 September 05 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(adipo @ 22 Apr 2008, 12:20) Ma apucasem sa scriu un roman intreg aici despre cum m-am lasat de fumat, dar dupa 2 refresh-uri automate ale site-ului m-am lasat pagubas. Pe scurt: de 4 saptamani nu am mai pus tutun in gura strict prin tratament adjutant, care chit ca este de 2-3 ori mai scump decat fumatul pe mine unul m-a ajutat. Sper sa dureze 3 luni tratamentul iar dupa sa imi pierd orice deprindere de a fuma, sa nu ma deranjeze exagerat cand se fumeaza langa mine si mai ales sa nu recidivez. Pana acum, in 20 de ani de fumat am avut o singura tentativa de o saptamana. Inca nefumator ![]() Recunosc, citind ce scrieti voi pe aici ma trece un usor fior pe sira spinarii si se lasa un nod in stomac cu gandul la toate prin care am trecut in acea perioada. Poate ca v-ar fi mult mai usor daca nu a-ti sta pe langa fumatori in primele 2 luni si mai ales daca nu a-ti renunta la substitutele de nicotina (plasturi, guma, etc) si la gest (de a fuma tigari medicinale) imediat ce a-ti trecut de prima saptamana... Eu am luat tratamentul "ca la carte" timp de 6 saptamani, dupa care am constatat ca nu il mai suport si l-am lasat (mai trebuia continuat aproximativ 2 saptamani cu concentratii mai mici). Bafta in continuare celor care vror sa se lase si "succesuri" celor care continua sa nu fumeze. Celor care fumeaza in continuare ...fiecare stie mai bine ce si cum pentru EL insusi. |
--------------------
Dacia
1410
1996 / 1600cmc
- AG-XX-XXX + Peugeot 206 Sedan Plus (2007)
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 31 Oct 2008, 01:18) Sa nu crezi ca alcoolismul inseamna doar sa te rupi o data la doua-trei zile,ci sa simti nevoia sa bei in fiecare zi;de exemplu daca le interzici mosilor aia de pe la sate tuica de zi cu zi,dau in tremurici... |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
Mai degraba esti alcoolic daca bei zilnic, nu cine stie ce cantitate, dar sa bei, decat daca te faci praf de doua ori pe luna si in rest nu bei nimic.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ageana |
![]()
|
@koldun: nu, dar acum am cea mai mare pofta de tigara de pana acum. Probabil si pt ca am o insomnie, m-as plimba si fuma o tigara.
Dar nu fumez numai de-al dracu' asa, sa vad daca leșin de pofta ![]() Culmea mi se pare ca la inceput nu am avut poftele astea, ci tocmai acum dupa mai mult timp. Insa rezist eroic. Cand mi se mai face pofta ma mai uit pe topicul asta. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(bion @ 7 Nov 2008, 18:01) Si cei care ling ceva pileala zilnic si cei care se fac pulbere de cateva ori pe luna sunt tot alcoolici. Nu sunt de acord din simplul motiv ca aia care beau de doua-trei o ori pe luna mai mult, pot trai si fara betia respectiva, pe cand aia care nu beau zilnic se chinuie sa se abtina. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
misu78 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Complicat, al dracului! Fumez si citesc.Si eu sunt un fumator inrait. Fumez de 16 ani si am ajuns la peste un pachet pe zi in medie. Am un pachet de rezerva la servici, unu acasa si doua in masina, toate nedesfacute doar in caz ca raman fara. Inainta imi cumparam cate un cartus, acum iau doar cite un pachet sau doua. Nevasta ma bate la cap sa ma las, baiatul la fel. Bine ca s-a lasat nevasta care incepuse sa fumeze doar din cauza ca ma vedea pe mine cu cita placere trageam din tigara. Colegul de birou fumeaza de rupe, 3 pachete/zi. Cand a plecat in Bosnia in misiune a plecat cu 500 DE PACHETE DE TIGARI CARPATI LA EL. Acum e in Afganistan si ii duc dorul. Era singurul meu ajutor in certurile cu sefii. Ca ne da amenda, ca ne ia primele, ca ne freaca pe ridiche........lasati-ne frate in treaba noastra. M-am lasat de fumat pentru 1 luna acum 6 ani. La iesirile cu prietenii, la fiecare bere intrau 3 tigari, x 10-15 beri.......cam 2 pachete in 6-7 ore. Am zis ca daca ies la bere si nu fumez, am scapat. Da de unde! Am avut doua escapade si degeaba.Chinuri, salivari si pofta de tigare tot timpul. M-am apucat iarasi.Se poate!!!!!! Cum dracu sa fac?Dupa ce termin toate tigarile, vreau sa incerc iarasi. Cred ca o sa incerc cu plasturi si cu nicorete. Sper sa nu ma ingras ca deja la 175 cm am 95 de kg. Voi posta in continuare si o sa va tin la curent cu stadiul lucrarilor. Orice ajutor si sugestie e bine venita. Pace voua!
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Am vreo 5-6 saptamani, nu le mai numar pentru ca nu mai conteaza, de cand m-am lasat. Dupa o vizita la Institutul de Pneumologie Marius Nasta. Este singurul spital in care am fost , in curtea caruia se fuma de numa-numa.
Era un batranel, pe la 55-60 de ani , care nu putea sa mearga din cauza ca plamanii nu puteau primi indeajuns oxigen. Avea BPOC. Omul fusese fumator , la un moment dat renuntase la fumat. Dar deja era prea tarziu. In fine , am stat vrea 3 ore in institutul respectiv , si mi-a fost de ajuns. |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
koldun |
![]()
|
@misu87
Opreste-te cand inca mai ai tigari. Fara plasturi and shit. Si te vei ingrasa, nu-ti face probleme. Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Ba nu te vei ingrasa daca o iei progresiv cu lasatul de nicotina, nu brusc. Eu cu plasturi si guma cu nicotina nu m-am ingrasat DELOC, dar totul s-a facut progresiv. Sotia care s-a lasat brusc a pus insa cateva kilograme. Pana la urma nu mai conteaza kilogramele, important este ca am scapat amandoi de tigari dupa peste 10 ani de fumat.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sunt in primele zile de incervari disperate de a ma lasa... NICORETTE RULZZZZZ!!!
PS: greu al dracu'... da' sper sa reushesc... BAFTA MIE!!! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ageana |
![]()
|
Sa ai putere maxima skija! Pe mine cand ma mai apuca pofta mai citesc topicul asta.
Eu am intrat in a 4-a luna de cand nu mai fumez (am fumat astea 2 saptamani de concediu 4 tigari). Atat! In rest nimic. Bafta noua! ![]() This post has been edited by ageana: 7 Jan 2009, 21:55 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
vorba aia:
Sa te lasi de fumat e usor, eu m-am lasat de sute de ori |
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:31 |