Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
dariusz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Pentru cei care incearca sa se lase recomand cu caldura cartea "In sfarsit nefumator" scrisa de Allen Carr. Mult bullshirt american, dar o carte care ajuta
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Merced @ 5 Oct 2008, 01:03) Ba... Nu stiu cine (dac-o mai fi fost careva) l-o mai citit, da' eu l-am citit. Si tin sa-ti multumesc. Asta pentru ca m-o luat un MAAAARE somn!!!!!!!!!! ![]() Sa revin la cazu' meu. Eu: ce mancam azi? Ea: mergem si papam in oraaaaaaas!!!! ![]() Eu (in mintea mea): ce dracu' poa' sa se-ntample naspa?!? Ete ce se-ntampla naspa!!! Vine o duduie dintr-aia cu tava la masa ta, iti insira in fata o cola si-o apa plata, in juru' tau pufaie cateva zec de persoane si ti se urca sanjele-n cap ![]() ![]() M-am intors la masa razand ca un mic oligofren. Am aprins tigara aia cu o lumanare ambientala. Am tras fumu' de parca imi tinusem respiratia sub apa juma' de ora. Cuvintele nu pot exprima dezamagirea simtita... Dadusem 150 de mii pe tigari facute din musetel, salvie si coada soricelului ![]() Mda... sa nu uit... tot nu fumez ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu tigarile alea nu faci nimic. Decat te reapuci mai repede.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
O saptamana fara tigari yuhuuuu
|
--------------------
.
.
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Muttley mai bine iti cumparai o guma de mestecat cu nicotina in loc de tigarile alea. Crede-ma ca ajuta enorm la momente de criza cum ai avut tu.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
A venit sefa din nu stiu ce delegatie si a adus ciocolata. Muuuuuuuuulta ciocolata. Mi-e rau
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
Sa nu va apucati, e o prostie mare nicotina asta.
Matli, cartea ai citit`o care ti-am dat`o ? |
--------------------
.
.
|
Muttley |
![]()
|
Inca nu. As citi-o daca as putea s-o printez, da' nu stiu de ce nu vrea...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
De o saptamana am dat dracu tigarile.
Am trecut la pipa! Au inebunit aia la munca cand m-au vazut. ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
koldun |
![]()
|
Care mai e treaba? Cum stati la capitolul tabac?
![]() Sau... |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ca sa ma las de fumat, trebuie sa mor de ciroza.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
fumez dar nu beau, daca ma las de fumat ce fac ma apuc de baut ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu nu fumes can f u t. nui vrumos.
This post has been edited by Markos: 17 Oct 2008, 21:56 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa va zic...acu o saptamana, la serviciu, de dimineata m-am cerat rau cu o tuta care se crede mare scula pe bascula, adica sefa chiar daca nu mai e
![]() ![]() Parerea mea, daca doriti sa faceti ceva pentru voi, lasati-va de fumat sau nu va apucati ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
Eu fumam intr-e 15 - 30 de tigari pe zi. Pana Duminica, am 5 zile in acre am fumat 2 tigari,adica luni dimineata lka cafea in birou si tot luni dupa o masa bogata:D. De 4 zile nu am bagat tigara in gura, marti si miercuri urcam pe perete, tremuram dupa o tigara, simteam ca ma nebunesc, chiar acuma cand am adus aminte de tutun, mai am un chef nebun de fumat, dar sun tot mai rare. Daca reusesc sa nu fumez 20-25 de zile, pot sa zic ca m-am lasat definitiv, dupa 12 ani de fumat. Si pot economisii cel putin 7 ron / zi, 210 ron pe luna, 2520 ron / an, si 3500 de euro pe 5 ani, exact cat m-a costat mobila pt sufragerie si dormitor.
Va doresc bafta tuturor care se chinuie de lasat. This post has been edited by tzuku: 17 Oct 2008, 22:57 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(OAP @ 17 Oct 2008, 23:44) deaorece asteptam un baietel care a venit ieri ![]() Parerea mea, daca doriti sa faceti ceva pentru voi, lasati-va de fumat sau nu va apucati ![]() sa inteleg ca ai un baietel ? felicitari ![]() ![]() ![]() si acu , sa iti dau un sfat ! nu fuma in casa , in apropierea lui , sau in camera lui , chiar daca el nu e acolo. ideea e ca eu am sa incerc sa ma las tot pentru baietelul meu , ca de azi am inceput sa il duc la cursuri de inot , care costa 200 ron pe luna . adica contravaloarea tigarilor . asa ca le dau dracu , ca sa fie el fericit ( ii place foarte mult in apa ) , si sanatos . |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si eu care credeam ca le lasi pentru sanatatea ta, sa traiesti si sa-l vezi mare si frumos. Ca asa ar fi mai fericit.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(tzuku @ 17 Oct 2008, 22:56) O lae... N-am pus tigara in gura vreo patru luni si acum ma apropi iar de pachetu' pe zi... Nu e atat de usor sa te lasi. Incercati sa nu va mintiti... E o treaba de ani de zile, nu de cateva zeci de zile... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
in continuare fara tigari
am trecut cu bine un mare hop.... 4 zile la pescuit ma apropii de 9 luni fara tigari |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Oct 2008, 00:10) Si eu care credeam ca le lasi pentru sanatatea ta, sa traiesti si sa-l vezi mare si frumos. Ca asa ar fi mai fericit. ![]() pentru mine e mai importanta sanatatea lui , de aceea vreau sa ma las. in alta ordine de idei , daca ma las pentru sanatatea lui , automat inseamna ca voi fi si eu mai sanatos. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc frumos pentru urari, totul e in regula, iar momentan fac naveta maternitate acasa....dar fara tigari
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FLP |
![]()
|
luni fac 3 saptmani fara nicotina
![]() noua masina miroase mult mai bine This post has been edited by FLP: 18 Oct 2008, 12:26 |
--------------------
.
.
|
FLP |
![]()
|
Maine fac o luna fara tigari
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cat timp numezi orele/zilele/lunile .. nu ai scapat.
Oricum, tine-o tot asa ca o tii bine ![]() Cel mai periculos este in jurul sfarsitului primului an de statut de nefumator ... daca treci si de impasu ala, poti spune ca ai cam scapat. ** nota **: acum vreo 3 ani jumate am trecut si eu la nefumatori si cam stiu prin ce am trecut ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:46 |