Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ia sa mai incerc o data......
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Am 6 luni decand m-am lasat de fumat si nu imi mai trebuie cat oi trai. M-am lasat pur si simplu, fara sa o raresc, fara sa clefai Nicorette sau alte prostii. Trebuie totusi sa-ti lipseasco o doaga, adica sa ai o mica doza de nebunie, suficient cat sa-ti depasesti limitele si sa reusesti sa renunti. E un razboi pe care daca il castigi iei bonus 10 ani la viata pe putin, si elimini un lucru care te controleaza si te face mai vulnerabil.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
8 luni fara tigari
![]() 12 luni ori 8 2 meleoane egal 24 de meleoane ![]() adica un concediu allinclusive cadou ,gratis,free,mocca,pe degeaba ![]() This post has been edited by FireChief: 29 Sep 2008, 21:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
gratis,free,moca,
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
e vreo poarta noua p-acilea????
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
l@u |
![]()
|
nu mai e un defect profesional
![]() 29 Sep 2008, 23:03: nu mai e un defect profesional ![]() 29 Sep 2008, 23:03: nu mai e un defect profesional ![]() This post has been edited by l@u: 29 Sep 2008, 22:03 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
l@u |
![]()
|
ca sa intelegi mai bine
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
si sa inchidem acolada deschisa de userul de mai sus si sa revenim la subiect
merita si e bine sa va lasati eu am fumat peste 20 de ani si dupa mai multe incercari cu durate mai lungi si mai scurte (intre o saptamina si o luna0 ...am zis gata am incercat sa nu mai repet greselile, cind m-am luat din plictiseala,la peste sau la o petrecere am 8 luni fara tigari .... m-am ingrasat,acum lucrez la eliminarea kg in plus un sfat prietenesc...nu merita nici banii nici sanatatea irosita...v-o spune unul care a trecut prin asta bafta |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
17 ore pana acum...deja putin ametit, nu am dormit bine azi noapte, pofta de lichide si mancare a crescut....
|
--------------------
.
.
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ieri seara la 6 am fumat ultima sigara din pachet si am zis GATA!
Am ajuns acasa pe la 8, fata avea 4 tigari intr-un pachet. "Ce facem cu astea?" am intrebat-o... Ea - "Le fumam, eu 2, tu 2 si gata, ne lasam!" P-ale mele le-am fumat una dupa alta ca sa scap odata. Azi dimineata de la 5 de cand m-am trezit pana la 8:30 cand am ajuns la munca m-am foit ca un agitat ce eram. Am mai sutit 2 tigari de la colegi pan-acu'. Da' gata, m-am lasat! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
nu Muttley, inca esti fumator... nu asa merge treaba...
eu am deja cam 20 de ore de cand nu am fumat |
--------------------
.
.
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
@FLP si Muttley
Poimaine aveti 2 zile. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
FLP |
![]()
|
a?
30 Sep 2008, 10:59: poimaine o sa am 3 zile.... primele 3-5 zile am inteles ca sunt cele mai grele This post has been edited by FLP: 30 Sep 2008, 09:59 |
--------------------
.
.
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
un mic sfat! incercati sa va ocupati timpul cu ceva... asta ajuta sa mai uitati de tigari:) va spune unul care fumeaza dar care s-a si lasat o perioada... am observat ca cu cat aveam mai multe de facut cu atat nu ma mai gandeam la tigari si automat nu aveam timp sa fumez:)
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
N-am fumat de ieri de la 3 dup-amiaza pana azi dimineata la 9
![]() Ce dracu fac, ca la munca e ca-n bar, fumeaza astia ca turbatii, mai ales ca ma tot cheama si pe mine ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
eu tot nu am fumat DELOC...
astept sa treaca pragul critic de 3 zile |
--------------------
.
.
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
si eu vreau s ama las, dar problema in borou la servici suntem 3, toti fumatori, nu stiu cum sa fac ca pana acuma max 3 zile am rezistat fara tutun
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Muttley |
![]()
|
La asta nu m-am gandit
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
baga ciocolata in timp ce ei fumeaza
|
--------------------
.
.
|
Muttley |
![]()
|
Apropo... Am mancat dimineata ca spartu'. La metrou am mai halit 3 covrigi. Acu' ma duc la tonomat dupa ciocolata. Am o foame-n mine de ma sperii...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
La fel si eu :-s.
TU cum stai cu greutatea corporala? Mie imi prinde bine putin ingrasat... tu stai bine ? Ai grija ca o sa incepi sa pui pe tine |
--------------------
.
.
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand m-am lasat de fumat (ce-i drept apoi m-am apucat iar) si ma chemau colegii la o tigara cu toate ca stiau ca incerc sa ma las de fumat, ma duceam cu o felie de lamaie. Ce injuraturi imi luam, mama - mama.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Muttley |
![]()
|
85 kg / 1.85 inaltime. NU am nevoie sa ma ingras
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
nu trebuie sa ai nevoie ... ca o sa te ingrasi (daca reusesti sa te lasi) fara sa vrei
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
@Muttley
Lasa si ciocolata si cafeaua. |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Muttley |
![]()
|
Tocmai am mancat un sandvis mare. Asta ca a pomenit FLP de ciocolata.
Acu' a trebuit sa zici tu de cafea ![]() So... brb ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
Cafeaua nu e buna. Cand nu mai fumezi devii agitat, cu ajutorul cafelei te agiti si mai rau. Ciocolata merge.
De ce nu e buna ciocolata koldun ? |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:38 |