DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode

Merced
post 26 Apr 2008, 12:40
Post #181

No fear. No limit. No equal.

Group: Members

Te-ai reapucat sau ce?

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu_lb
post 6 May 2008, 13:22
Post #182

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(slaiciprian @ 23 Apr 2008, 16:23)
oricum, mananc mult si des. multe dulciuri. oricum, e mai bine decat sa fumez.
*

Hm! N-as zice. Am vazut destui fumatori batrani, dar obezi batrani - nu prea.
Dar, daca ai reusit sa te lasi de fumat, o sa te poti lasa si de mancat.
Dupa aia de baut, de internet, de condus, de femei ....
smile.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
User is offlineGalerie FotoPM
+
FLP
post 6 May 2008, 16:54
Post #183

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

Vreau si eu sa ma las de fumat, acesta este ultimul pachet... Va tin la curent sper sa imi iasa ceea ce vreau sa realizez

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
SSilent
post 7 May 2008, 00:15
Post #184

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

am patit-o eu cu fumatul...mai bine zis cu lasatul, reusisem sa ma las, vreo 4 zile nu am fumat si nu mai simteam nevoia, si intr-o dimineata eram foarte adormit, m-am dus la magazin si din reflex/greseala/obisnuinta nu stiu sigur am cerut si un pachet de tigari, si abea aproape de scara mi-am dat seama, si asa nu am reusit nici atunci sa ma las.............

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
AIX
post 7 May 2008, 10:21
Post #185

quite a regular

From: Bucuresti

Asta-i ca sexul din greseala, hehe icon_mrgreen.gif

This post has been edited by AIX: 7 May 2008, 10:21

--------------------
. . .
+
adipo
post 23 May 2008, 09:57
Post #186

Membru

From: Pitesti

Mi-am reamintit de topicul asta si l-am cautat pentru a vedea de cand m-am lasat de fumat. De acum am doua luni din ce vad, daca in prima luna am facut tratament zilnic iar doua saptamani am "fumat" tigarete medicinale, in urmatoarele doua saptamani am aplicat tratamentul din doua in doua zile (din vina importatorului care nu a adus plasturii de concentratie mai mica pe piata). De ceva timp am ramas "pe picioarele mele" doar, as fi ipocrit sa spun ca mi-a trecut asa repede (inca mai am momente in care ma gandesc la faptul ca nu mai fumez - dovada si faptul ca am rascolit dupa topicul asta).
Si un articol bine scris zis eu din presa de azi:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...te-contagioasa/

Renunțarea la tutun este contagioasă
Dacă unul dintre membrii familiei se lasă de fumat, există șanse de 67% ca și ceilalți să-i urmeze exemplul. Între prieteni sau colegi de serviciu, șansele sunt de 36%, arată un studiu american realizat pe o perioadă de peste 30 de ani. Cel mai ușor renunță la tutun persoanele cu un nivel de educație ridicat.

Renunțarea la fumat este contagioasă din punct de vedere social și cultural, arată un studiu amplu, realizat de cercetătorii americani de la Harvard Medical School, pe o perioadă de peste 30 de ani. Cea mai mare influență a fost observată în relațiile foarte apropiate. În cupluri, când un partener renunță la fumat, șansa ca și celălalt să facă același lucru este de 67%. Între prieteni sau colegi de serviciu, șansele ca unul să urmeze exemplul celuilalt sunt de 36%, indică studiul publicat în „New England Journal of Medicine“ și citat de Washington Post.

Fumătorii educați renunță mai ușor la țigări

Cea mai mare influență a fost observată în relațiile foarte apropiate. „Renunțarea la fumat nu are legătură strict cu nicotina, ci mai ales cu influența anturajului. Există pe de o parte influența de acasă, care este cea mai importantă, și influența celor de la locul de muncă. Am o pacientă care încearcă să se lase de fumat, însă la serviciu nu rezistă să nu fumeze câte o țigară din cauza celor din jurul ei, fumători“, spune pneumologul Magda Ciobanu, coordonatorul Centrului pentru Renunțarea la Fumat de la Institutul „Marius Nasta“ din București.

Renunțarea la fumat este contagioasă și în grupurile sociale, unde nu toți membrii se cunosc. Pentru a ilustra acest fenomen, cercetătorii au descris un grup de trei fumători, A, B și C. A este prieten cu B, iar B este prieten cu C, care nu-l cunoaște pe A. Dacă C renunță la fumat, probabilitatea ca A să-i urmeze exemplul crește cu 30%, indiferent dacă B a renunțat sau nu la tutun. În acest caz, persoana intermediară joacă un rol de mesager al normelor sociale, concluzionează cercetătorii.

„Am descoperit că grupuri întregi de persoane care nu se cunoșteau au renunțat la tutun în același timp. Este ca un schimb cultural sau de stare de spirit în cadrul grupului social de persoane legate de acest lucru“, afirmă Nicholas Christakis, profesor la Facultatea de Medicină de la Harvard Medical School.

Studiul mai arată că nivelul de educaț ie este important. „Suntem influențați de decizia de a renunța la tutun a unei persoane cu un nivel de educație ridicat. Suntem însă și mai influențați de alte persoane care nu mai fumează, dacă și noi avem un nivel înalt de educație“, afirmă Nicholas Christakis.

Vicioșii sunt marginalizați social

Potrivit studiului, fumătorii sunt din ce în ce mai marginalizați în grupurile sociale. În 1971, nimeni nu făcea diferențe sociale între fumători și nefumători. „Din 1980-1990, am observat o schimbare radicală de atitudine, prin respingerea fumătorilor. Contrar a ce puteam gândi când eram liceeni, fumatul a devenit o strategie foarte proastă pentru cei care vor să devină populari“, afirmă James Fowler. Această marginalizare, încurajată deopotrivă de campanii și legi antifumat, pare să atingă toate straturile demografice, precum și toate nivelurile de educație.

Cercetarea a fost realizată pe un grup de aproximativ 12.100 de persoane, în perioada 1971-2003. Oamenii de știință au înregistrat toate schimbările din viața personală a acestora: căsătorii, divorțuri sau decese. La studiu au fost implicați inclusiv prietenii, colegii de serviciu și vecinii celor în cauză, ceea ce le-a permis autorilor studiului să poată observa în jur de 53.230 de relații sociale, familiale și profesionale.

MĂSURĂ

Chantix, interzis piloților de avion

Piloții și controlorii de trafic aerian din Statele Unite nu vor mai avea voie să consume medicamentul Chantix, din cauza efectelor adverse care ar putea pune în pericol zborurile, a anunțat, săptămâna aceasta, The Federal Aviation Administration. În luna februarie, agenția americană responsabilă cu reglementarea alimentației și medicamentelor (FDA) a transmis o avertizare publică privind o serie de tulburări psihice la persoanele care au luat Chantix, medicament folosit pentru a scăpa de dependența de tutun.

--------------------
Dacia 1410 1996 / 1600cmc - AG-XX-XXX
+ Peugeot 206 Sedan Plus (2007)
+
K-gula
post 23 May 2008, 12:39
Post #187

Membru incepator

From: Brasov

Cool ... mama cati fumatoi in tara asta ... si eu fumez de vreo 5 ani cam 2 pachete pe zi si de o saptamna, in 7 zile cred ca am fumat pana intr-un pachet. mai precis 20 tigari in 7 zile ... metoda ... sipla >>> vointa si pufarine cu miere si caramel comercializate in supermarcheturi. am devenit o rozatoare si nr tigarilor a scazut mult.

Poate veti rade dar la mine asta functioneaza .... smile.gif)

--------------------
Dacia Logan ABS+, 1.4MPI 11.03.2008 - BV-08-KED
+
Victoras2001
post 23 May 2008, 12:45
Post #188

Membru autentic

Eu o sa ma las de fumat cand voi da coltul din cauza cirozei. icon_mrgreen.gif
Da voi sa nu faceti ca mine. biggrin.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
andreiutzu
post 23 May 2008, 23:05
Post #189

Membru autentic

tatal meu a fumat la greu cred ca 20 de ani si a reusit sa se lase. simplu prima tigara o fuma mai tarziu decat de obicei pana a reusit.
personal fumez din cls a10a din lic si de 3 saptamani nu am mai fumat deloc. am zis ca nu se merita sa ard 6 lei pe zi...prima saptamana este cea mai grea...adica apana acum la mine asta a fost.

--------------------
Dacia Logan Laureate 2009 - DJ-04-ANN
+
fabius
post 24 May 2008, 02:44
Post #190

Membru incepator

Si eu m-am lasat timp de 2 saptamani, dar este greu cand ii vezi pe cei din jurul tau ca fumeaza.
Mai ales la scoala.
Cea mai buna modalitate de a te lasa de fumat, este atunci cand esti bolnav, cel putin la mine asa s-a intamplat.
Am fost racit vreo 2 zile in care am stat la pat cu gatul umflat, si logic ca nu am fumat pt ca imi facea rau la gat.
Iar dupa ce mi-am revenit am zis ca e momentul ideal sa ma las, corpul deja nu mai cerea nicotina.
Dar dupa ceva timp m-am reapucat.
Oricum... sunt inca tanar, ma distrez.
O sa ma las eu mai spre batranete biggrin.gif

--------------------
volkswagen transporter 1990 - gl 02 wvm
+
radian
post 24 May 2008, 06:42
Post #191

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(Victoras2001 @ 23 May 2008, 12:45)
Eu o sa ma las de fumat cand voi da coltul din cauza cirozei. icon_mrgreen.gif
Da voi sa nu faceti ca mine.  biggrin.gif
*

radmasa.gif

Corect, sa ne vedem de viciile noastre si sa-i lasam pe nefumatori sa moara ei sanatosi tun!

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Merced
post 24 May 2008, 07:59
Post #192

Ba eu de la revelion si pana acum am mai fumat. De vreo doua ori prin aprilie, ca sa ma conving ca nu-mi place, ca aveam momente in care mi se facea pofta. Dupa 5-6 fumuri de L&M rosu, de care am si fumat vreo sase luni, pur si simplu nu mai intra. Pe langa gustu' naspa care-mi ramanea in gura.
M-am mai imbatat de vreo doua ori si am fumat si cate o tigara intreaga dar d-astea lights, panarame, dar tot asa, trebuia sa trag doar putin in piept ca nu intra. In cazul asta, nu pot spune ca n-o sa mai fumez ocazional(adica cand sunt destul de beat incat sa nu mai simt dezavantajele), dar sper ca nu voi mai cumpara niciodata un pachet de tigari pentru mine.
Foarte importanta a fost perioada de vreo trei luni jumate in care n-am tras nici macar un fum, si in care am pierdut gustul lor. Cea mai nasoala insa e dependenta psihica. Am momente cand la drum lung cu masina se apuca piticii din cap sa-mi spuna ca ar fi buna o tigara. Adevaru' e ca era relaxant drumu' asa... laugh.gif Ce ma bucura e ca la nervi nu ma mai gandesc la tutun, cand eram fumator sa-mi aprind o tigara era primul lucru pe care-l faceam cand ma enervam.
Am zis si pe alt topic ca din punct de vedere al sanatatii nu s-a vazut vreo imbunatatire drastica. Mai degraba in buzunar s-a simtit, sincer...

--------------------
it's a kind of peace.
+
Corbu'
post 24 May 2008, 09:44
Post #193

Membru autentic

From: Canada

Intru si eu in grupul celor ce Incearca sa se lase de fumat.
Incepand cu pastele mi-am propus sa ma las, mi-am cumparat plasturi cu nicotina si guma de mestecat cu nicotina si am inceput "tratamentul". Nu m-am retinut total de la tigari, in primele zile mai scapam cate 2-3 tigari dar aveau gust ciudat si parca nu picau bine. Solutia mai simpla era guma cu nicotina pentru a-mi satisface pofta de gust de tigara.
Inca nu am terminat cu tratamentul, am ajuns sa tai plasturele cu nicotina in 3 pentru a scade doza, gumele cu nicotina sunt acum cu concentratie la jumatate, nu mai am pofta de tigari decat FOARTE rar. Si atunci culmea uneori nu ma abtin, aprind una, ma stramb de gust, trag o data in piept, tusesc bine si o sting. NU mai imi plac si poftele de tigari sunt din ce in ce mai rare. Asta am vrut sa reusesc sa ma las nemaiplacandu-mi tigarile si vad ca merge. Pentru ca daca ramai cu nostalgie si placere dupa ele, oricand exista riscul sa te reapuci de fumat.

Succes la toti cei care incearca sa se lase !

This post has been edited by Corbu': 24 May 2008, 09:46

--------------------
------- ------- -------

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
Dreamer
post 24 May 2008, 11:32
Post #194

Un visator hoinar ...

From: Brasov

AM decis sa ma las de fumat. Nu mi-am luat plasturi, nici bomboane sau guma de mestecat. Am zis ca nu mai vreau! Am mai incercat sa fumez o tigara ieri si am inceput sa tusesc. Tentatie exista .... mai ales dimineata la cafea, sau cand mai merg cu masina, dar am gasit remediu .... tigari medicinale! Se gasesc la farmacii si sunt 15RON. Fara tutun si fara nicotina! Partea nasoala ca au si un pic de gudron. Dar bag 2-3 din astea pe zi si nu mai am treaba biggrin.gif

--------------------
Ex Renault Megane 1, 2 si 4 2002 diesel, 2004 si 2017 benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
+
Merced
post 24 May 2008, 14:03
Post #195

De la alea nu tusesti? Sincer cu cu nicotina n-am avut vreodata probleme, adica nu cred ca ajunsesem atat de dependent fizic. N-am tremurat noptile cand nu am mai fumat. Problema e cu piticii din creier care-ti spun ca acum ar fi buna o tigara. Sincer decat sa fumez d-alea de 15 lei pachetu', mai bine imi iau ceva lights si fumez. Din punctul meu de vedere daca m-as apuca acum sa fumez medicinale, urmatorul pas ar fi sa revin la alea normale. Ceea ce sper sa nu fac.

--------------------
it's a kind of peace.
+
bolidu
post 24 May 2008, 14:25
Post #196

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Am incercat si eu sa ma las de fumat da` pauza ... Am incercat prima data cu cingo dala cu nicotina dar imi lasa un gust ciudat in gat si tot imi venea sa trag o tigare ... Am fost bolnav 2 zile si nu am mai fumat si am zis ca gata am reusit. Dupa ce m-am insanatosit i-ar m-am apucat...
In zilele libere fumez cam 13-15 tigari pe zi iar cand sunt la servici depasesc lejer un pachet pe zi. Cand vezi pe unu ca fumeaza hai sa aprinzi si tu una, te invita o colega la o tigare si o cafea pe hol nu o refuzi ca nu e frumos nu ? laugh.gif

Eu la capitolul vointa stau prost de tot cu toate ca imi doresc sa las tigarile nu stiu cum sa fac...

Atatea discuti despre tutun... ma duc sa trag o tigare biggrin.gif

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
0(*_*)0
post 10 Jul 2008, 16:13
Post #197

...plecat cu sorcova

Nefumator de 2 zile aaaa......... ce naspa ma simt.Da nu dau inapoi...
Ma cam cert cu toata lumea laugh.gif

--------------------
Dacia Logan KISS fm 1,4 MPI 2007 - AG-XX-MIV
+
bion
post 10 Jul 2008, 16:34
Post #198

Membru autentic

From: TM

Si faci liniute cu frigideru` cool.gif . Sunt tablete care ajuta mai mult decat pedala de acceleratie cand devii prea nervos wink.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
0(*_*)0
post 10 Jul 2008, 16:45
Post #199

...plecat cu sorcova

La mine merge cu pedala+vointa biggrin.gif ,la altii cu tablete,bomboane,guma,seminte etc(fumate toate smile.gif )

--------------------
+
adip
post 10 Jul 2008, 16:49
Post #200

Banned

From: Melbourne, Victoria

Deci pe bune, copilul ala n-are nici o vina ca tu vrei sa te lasi de fumat. Si chiar daca n-ai vrut sa-l faci, nu-i problema, sunt altii care nu pot sa aiba copii dar ar vrea, ai face un bine sa-l dai pe-ala mic cuiva mai responsabil, mai sunt oameni carora pe pasa.
Stiu ca o sa-mi iau ban, dar eu te-as calca in picioare in momentul asta

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
0(*_*)0
post 10 Jul 2008, 16:53
Post #201

...plecat cu sorcova

Ce copil...ce tot vb acolo?
Esti sigur ca postezi unde trebuie?

P.S.De ce sa iei ban? blink.gif

--------------------
+
adip
post 10 Jul 2008, 17:02
Post #202

Banned

QUOTE(0(*_*)0 @ 11 Jul 2008, 00:53)
Ce copil...ce tot vb acolo?Esti sigur ca postezi unde trebuie?

Pai tot nick-ul tau povesteste aici:
http://www.daciaclub.ro/Din-ciclul-Loganul...or-t118174.html
QUOTE(0(*_*)0 @ 10 Jul 2008, 02:14)
Astazi pe la ora pranzului m-am gandit sa mai turez putin Loganul(KissFM 1,4 MPI...5800km)pe autostrada Bucuresti-Pitesti
La bord Eu tongue.gif si una bucata copil de 8 ani smile.gif.
La plecare cu vantu'(tare) in spate, viteza atinsa 145 km/h fara apasare la blana.
Fiindca aparent esti...
QUOTE(0(*_*)0 @ 11 Jul 2008, 00:13)
Nefumator de 2 zile aaaa......... ce naspa ma simt.Da nu dau inapoi...
Ma cam cert cu toata lumea laugh.gif
Se vede, da' cu ala mic ce-ai avut?
QUOTE(0(*_*)0 @ 11 Jul 2008, 00:53)
P.S.De ce sa iei ban? blink.gif
Fiindca nu sunt de acord ca anomaliile genetice/biologice sa aiba dreptul sa procreeze si sa acceseze calculatorul ca sa posteze aberatii pe forumuri. Si nu ma refer la mine, ci la tine, esti lamurit acum?

--------------------
* * *
+
0(*_*)0
post 10 Jul 2008, 17:09
Post #203

...plecat cu sorcova

QUOTE(adip @ 10 Jul 2008, 17:02)
Pai tot nick-ul tau povesteste aici:
http://www.daciaclub.ro/Din-ciclul-Loganul...or-t118174.html
Fiindca aparent esti... Se vede, da' cu ala mic ce-ai avut?Fiindca nu sunt de acord ca anomaliile genetice/biologice sa aiba dreptul sa procreeze si sa acceseze calculatorul ca sa posteze aberatii pe forumuri. Si nu ma refer la mine, ci la tine, esti lamurit acum?
*

Eh...noah dute tu la OTV si fa o drama din asta
Se vede, da' cu ala mic ce-ai avut?
Ce uameni! smile.gif

Bine ca nu esti Matrix ca ma palmuiai radmasa.gif

This post has been edited by 0(*_*)0: 10 Jul 2008, 17:10

--------------------
+
adip
post 10 Jul 2008, 17:15
Post #204

Banned

QUOTE(0(*_*)0 @ 11 Jul 2008, 01:09)
Bine ca nu esti Matrix ca ma palmuiai radmasa.gif
E, lasa ca te-a palmuit natura destul, nu mai e nevoie sa ma fac io matrix. Pacat ca apar si victime colaterale

--------------------
* * *
+
0(*_*)0
post 10 Jul 2008, 17:20
Post #205

...plecat cu sorcova

QUOTE(adip @ 10 Jul 2008, 17:15)
E, lasa ca te-a palmuit natura destul, nu mai e nevoie sa ma fac io matrix. Pacat ca apar si victime colaterale
*

Victime colaterale!? Stai mai linistit ca am glumit.Nu trebuie sa te sinucizi numai din atat :ca am mers eu cu nush cat si cu nush cine in masina. excl.gif

--------------------
+
Alexu7
post 10 Jul 2008, 17:25
Post #206

zân

From: Europa

cat naiba va costa un pachet de tigari?
nu mai bine un suc natural? rolleyes.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
koldun
post 10 Jul 2008, 17:40
Post #207

un om

From: CT

In scurt timp ~ € 3-4...

Succese!

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
bion
post 10 Jul 2008, 17:59
Post #208

Membru autentic

From: TM

Ala e pretu` pentru fraieri. Ca restu` cumpara de la vaporu` arabesc sau de la poporu` frate ucrainean

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
koldun
post 10 Jul 2008, 19:48
Post #209

un om

From: CT

...si de fumat tot nu se lasa!

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
Corbu'
post 10 Jul 2008, 21:07
Post #210

Membru autentic

From: Canada

QUOTE(Corbu' @ 24 May 2008, 09:44)
Intru si eu in grupul celor ce Incearca sa se lase de fumat.
Incepand cu pastele mi-am propus sa ma las, mi-am cumparat plasturi cu nicotina si guma de mestecat cu nicotina si am inceput "tratamentul". Nu m-am retinut total de la tigari, in primele zile mai scapam cate 2-3 tigari dar aveau gust ciudat si parca nu picau bine. Solutia mai simpla era guma cu nicotina pentru a-mi satisface pofta de gust de tigara.
Inca nu am terminat cu tratamentul, am ajuns sa tai plasturele cu nicotina in 3 pentru a scade doza, gumele cu nicotina sunt acum cu concentratie la jumatate, nu mai am pofta de tigari decat FOARTE rar. Si atunci culmea uneori nu ma abtin, aprind una, ma stramb de gust, trag o data in piept, tusesc bine si o sting. NU mai imi plac si poftele de tigari sunt din ce in ce mai rare. Asta am vrut sa reusesc sa ma las nemaiplacandu-mi tigarile si vad ca merge. Pentru ca daca ramai cu nostalgie si placere dupa ele, oricand exista riscul sa te reapuci de fumat.

Succes la toti cei care incearca sa se lase !
*

De paste am incercat tratamentul, am reusit sa ma las de fumat. NU mai tolerez asa de bine fumul de tigara, chiar am incercat sa trag din una si m-am inecat urat de tot, gustul mi s-a parut dezgustator. Pofta mai am de tigara, dar nu de nicotina ci imi este pofta de tigara atunci cand imi placea .... numai ca acum nu mai imi place; este mai mult o pofta dupa ceva ce nu mai exista. Metoda mea a constat nu in abstinenta totala, ci am reusit sa ma las nemaiplacandu-mi tigarile. La ultima guma cu nicotina mestecata m-am inecat urat de tot, nu mai suportam gustul de nicotina.
Din punctul meu de vedere plasturii si gumele de mestecat Nicorette functioneaza si ma bucur ca am gasit o metoda care a functionat, am incercat destule.

--------------------
------- ------- -------

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
28 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 14:50
Forum Renault