DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode

Dreamer
post 29 Dec 2005, 07:52
Post #121

Un visator hoinar ...

Group: Members
From: Brasov

Eu chiar nu am reusit sa ma las de fumat ... pentru o vreme reusisem .... dar a venit sesiunea din vara de restante ... si m-am apucat din nou. Acum ca mi-am schimbat locul de munca, mai mult stres ... iar am inceput sa fumez un pachet pe zi. sad.gif

--------------------
Ex Renault Megane 1, 2 si 4 2002 diesel, 2004 si 2017 benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
urduban
post 29 Dec 2005, 11:20
Post #122

Membru

From: Bucuresti-Sebastian

cum este o viroza care circula in iarna asta, am contactat-o si eu!!! tongue.gif
Toate bune dupa prima saptamana cu tuse non-stop si febra mare ma simt mai bine....

Si sunt dus la un control de rutina la plamani ....Ma asculta doctorul (un sunet ciudat in partea stanga ) urmeaza o radiografie , o citeste (o forma usoara de pneumonie ohmy.gif =>tratatament ,izolat in casa:( si tot tacamul acum de sarbatori..

Si imi tine si morala cu tigarile(am fumat si eu cam 2 ani din cauza "anturajului" dar am reusit sa ma las cam de 1 luna, mentionez ca nu e foarte greu...) si mi-a spus ca toti pacientii lui (el lucrand la SMC) cu probleme grave sunt FUMATORI si 3/4 din acestia MOR de CANCER

O sa incerc sa scanez radiografia sa vedeti cat de "iritati" pot fi plamanii numai dupa 2 ani de fumuri!!!

--------------------
Dacia Supernova ,Matiz - B-28-xxx
+
florindu
post 29 Dec 2005, 11:25
Post #123

Membru' doar, dar vechi!

From: ...acu' Timisoara

Eu zic ca-i doar doar o problema de vointa.

Am inceput sa fumez pe la 17 ani, acu am 36. Am facut un pariu in armata ca pot sa nu fumez o luna si am castigat. In urma cu trei ani am facut o pauza de un an, dupa care nu am mai fumat mai mult de 1 tigara in medie pe zi. Iar acum fumez doar de placere, nu de nevoie, cel mult 2-3 tigari pe saptamana.
Imi place sa savurez o tigara de foi la o cafea, din cand in cand.

--------------------
Renault MeganeII 1,5dCi/80CP 2005 -
Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004
Juniorul: Nintendo Wii

Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin
+
bion
post 29 Dec 2005, 12:09
Post #124

Membru autentic

From: TM

E adevarat: e suficient sa vrei sa te lasi de fumat.Am fumat 27 de ani , in ultimii 2 cate trei pachete pe zi. Culmea e ca le suportam bine . Nu tuseam nu imi era rau dimineata decat rar.Am oprit brusc fumatul si in primele zile nestiind cum voi rectiona mi-am propus:Nu fumez astazi!.Au trecut 71/2 ani. smile.gif Am devenit acum un inversunat antifumator excl.gif Cu un pic de vointa reusiti!

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
alex275
post 29 Dec 2005, 12:13
Post #125

Membru autentic

Group: Banned
From: Bucuresti

Si cand isi aprinde "Gogu" tigara in fata ta, ce faci!?

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
bion
post 29 Dec 2005, 12:20
Post #126

Membru autentic

From: TM

gun3.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
alex275
post 29 Dec 2005, 13:01
Post #127

Membru autentic

Pai bine, pe forum ai mitraliera (iar eu sunt de acord cu ea!), dar cand iesi? Daca ramai fara gloante? tongue.gif

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
anpop
post 29 Dec 2005, 13:44
Post #128

Sef de pisica!

QUOTE(alex275 @ 29 Dec 2005, 13:01)
Pai bine, pe forum ai mitraliera (iar eu sunt de acord cu ea!), dar cand iesi? Daca ramai fara gloante? tongue.gif
*

imi permit sa raspund io'...am ceva luni de antifumat si cateva kile zdravene puse pe mine...(bleah..trebuie sa slabesc...)
daca cineva isi aprinde o tigara si nu ma deranjaza..adica e un loc cat de cat aerisit... e OK, nu ma deranjeaza, nu imi face pofta....insa daca e un loc mai stramt (si public) si il rog sa mai amane un pic, iar el nu vrea.... trag o basina sanatoasa sau un ragait! dupa care parasesc incinta 243.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
Smudo
post 29 Dec 2005, 14:10
Post #129

Membru autentic

QUOTE(kum @ 28 Dec 2005, 23:53)
Am uitat sa va mentionez ca ceea ce m-a motivat sa ma las a fost Loganu' . Voiam de mult sa ma las dar stiti cum e : de maine ! Dar cand mi-a venit masina am zis GATA . Si gata a fost  !
*

Asta nici reclama ascunsa nu cred ca se mai poate numi... e direct pe fata. Ma faci de ma duc sa-mi iau masina noua (nu spun care), ma las de tigari si dau in altele mai rele pe urma... wacko.gif
P.S: biggrin.gif

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Rigor
post 29 Dec 2005, 15:03
Post #130

Membru autentic

From: Iasi

Mai frate...am calculat si eu cat timp am de cand fumez -14 ani, am fumat jumatate din viata. O gramada de timp, cre'ca a venit vremea sa ma las. Mai am o tigara in pachet, acu o arunc si ma las, gata. Va mai scriu sa va zic daca merge.

--------------------
ZKR Preferat - IS-01
+
SiloS
post 30 Dec 2005, 00:02
Post #131

Gangester

From: Buzau

Am redus din locurile de fumat si anume scoala si scara blocului . In zilele lucratoare bag 3 - 5 tigari si in weekend mai multe , insa niciodata nu depasesc 10 .

Terapia asta se pare ca a avut efect . De cand a venit vacanta si ies in oras non-stop fumez mai putin decat asta vara [ asta vara trageam peste 10 in fiecare zi . maxim 20 ] , adica nu trec de 10 nici daca ma chinui . Pur si simplu nu am pofta . Desi uneori imi aprind tigara numai cand ii vad pe tovarasi ca fac la fel ... Oricum , e bine ca fumez la jumate din cat fumam asta vara .

Ca efecte ... intr-o vreme ma trezeam cu un gust ciudat in gura [ tocmai la inceputul terapiei mele - cum fumam foarte putin intr-o zi , in dimineata urmatoare ma trezeam cu gust aiurea in gura ] . Dupa o saptamana a disparut .
Alt efect pozitiv - am un pachet mic de tigari pentru scoala > imi ajunge 4 zile . Anul trecut imi cumparam un pachet mic la una-doua zile .
De mentionat ca fetele apreciaza initiativa mea . biggrin.gif

Efect negativ ? SUNT SIGUR CA NU EXISTA .

ps : daca scumpesc "astia" tigarile de la anul .... cred ca o sa ajung sa fumez doar de dimineata si dupa masa .... si din cand in cand un trabuc .

This post has been edited by SiloS: 30 Dec 2005, 00:05

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Jack Daniel's
post 30 Dec 2005, 01:38
Post #132

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Mai bine sa nu ne apucam .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
SiloS
post 8 Apr 2006, 14:37
Post #133

Gangester

Nu prea e bine . Am ajuns la loc sa fumez ~5-6 tigari/zi .

Am fost aseara la un majorat [ ehe , ce mai vremuri tongue.gif ] si din pacate , am bagat de la 9 seara pana la 8 dimineata cand am ajuns acasa aproape un pachet + o nenorocire de trabuc . Ideea e ca nu m-am imbatat , astazi nu ma resimt , insa am flegma de aia in gat dupa o noapte intreaga de pufait .

Va rog bagati aici o poza la rezolutie mare cu un plaman cocosat de tigari , sa mi-l pun ca desktop , ca nu mai merge treaba .

ps : am ajuns in foame de bani si sa dau ~10 mii pe tigari zilnic mi se pare o desertaciune .

pps : nu uitati de poze , care aveti biggrin.gif

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
viulian
post 8 Apr 2006, 14:51
Post #134

Que ?

Creierul trebuie sa impace si el vinovatia ca fumezi cu dorinta de a fuma, asa ca... te vei trezi facand click sa Maximizezi fereastra, atunci cand iti vei aprinde o tigara ph34r.gif

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Gutenberg
post 9 Apr 2006, 11:45
Post #135

Membru incepator

From: Oradea

QUOTE(SiloS @ 8 Apr 2006, 14:37)
Nu prea e bine . Am ajuns la loc sa fumez ~5-6 tigari/zi  .

Am fost aseara la un majorat [ ehe , ce mai vremuri tongue.gif ] si din pacate , am bagat de la 9 seara pana la 8 dimineata cand am ajuns acasa aproape un pachet + o nenorocire de trabuc . Ideea e ca nu m-am imbatat , astazi nu ma resimt , insa am flegma de aia in gat dupa o noapte intreaga de pufait .

Va rog bagati aici o poza la rezolutie mare cu un plaman cocosat de tigari , sa mi-l pun ca desktop , ca nu mai merge treaba .

ps : am ajuns in foame de bani si sa dau ~10 mii pe tigari zilnic mi se pare o desertaciune .

pps : nu uitati de poze , care aveti biggrin.gif
*

Iaca niste poze. Nu sunt foarte mari, dar tot mai bine decat nimic icon_mrgreen.gif plamanii.jpg ( Size: 49.39k ) Number of downloads: 30
smokers_lungs.jpg ( Size: 37.37k ) Number of downloads: 32
lungs.jpg ( Size: 44.36k ) Number of downloads: 32

--------------------
Dacia Super Nova Clima - BH-XX-MAG
O carte se poate lovi de un cap si sa sune a gol , fara ca sa fie de vina... cartea.
+
Liviu
post 9 Apr 2006, 21:08
Post #136

expat naiv

From: Peste gard

Hai sa ma mai laud nitel .. poate mai stimulez pe altii ...

Au trecut 10 luni de la ultima tigara ... inca nu mi-a revenit nici o pofta de a fuma. Ma simt foarte bine (mult mai bine ca inainte) si am inceput sa fac si miscare dimineata ... deja nu ma mai recunosc cool.gif .

P.S.: Uite ca m-am ingrasat 5 Kg sad.gif ... sper ca miscarea sa ma ajute sa le dau jos ...

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
gonty
post 10 Apr 2006, 06:35
Post #137

Membru autentic

Bravo Liviu. Si cum ai reusit? Ma intereseaza reactia organismului in primele 2-3-4 saptamani. Sunt sigur ca daca as reusi sa trec peste aceasta perioada nu voi mai fuma in veci.... Iar faptul ca ai pus numai 5 kg este incurajator. EU AM AVUT O SINGURA TENTATIVA, insa intr-o saptamana am pus 8 KG blink.gif si devalizam frigiderul... Pacat ca, aceia dintre noi care s-au lasat, nu scriu si experientele traite, pe o perioada de 2-3 saptamani macar. Eu am tot sperat ca scumpesc astia tigarile dar din pacate tot amana momentul mad.gif , ca tot ceea ce ar fi bun pentru tarisoara asta.

PS. daca tin bine minte, acest topic era "lipicios". Ar fi util sa apara din nou acolo ca merita!

This post has been edited by gonty: 10 Apr 2006, 06:36

--------------------
Citroen C4 2.0 HDI 2007, SX Pack - IS96DEA
+
dizzy
post 10 Apr 2006, 09:01
Post #138

Work smart not hard!

Au am 1 an si o luna de cand m-am lasat de fumat.
In primele 2-3 luni a fost tare rau, ma enervam din nimic, eram tot timpul incordat, ma durea inima in puseuri de cate 2-3 minute. Dupa aia m-am linistit. Secretul e sa iti propui sa te premiezi cu ceva daca reusesti sa te lasi de fumat. De exemplu, dupa prima luna, te premiezi cu un week end la munte, si tot asa. De ingrasat nu m-am ingrasat fiindca dupa 3 luni de cand m-am lasat am tinut si un regim alimentar si chiar am slabit vreo 5 kg.
Acum mi-am propus sa mai slabesc 8 kg si sa ma premiez cu un laptop la sfarsit!

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
SiloS
post 10 Sep 2006, 04:27
Post #139

Gangester

de sters . mad.gif

This post has been edited by SiloS: 10 Sep 2006, 14:02

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
Ciombe
post 11 Sep 2006, 12:25
Post #140

Membru autentic

From: Arad

Cica "de sters"...

Io cred ca nu e neaparat nevoie sa te lasi 100% ...
De-ajuns pt sanatate sa nu mai fii fumator inrait - adica de la 2 pachete pe zi sa reusesti sa reduci la 1 pachet pe luna! 1 tigara la 2 zile sau 2 -3 tigari intr-un week-end. Sa-ti impui sa nu-ti trebuiasca tigari. Io nu am facut eforturi supraomenesti ca sa nu mai fumez. Pur si simplu NU MAI CUMPAR tigar. Am impulsul ala de a cumpara cate-data un pachet, da cand ajung la casa ma razgandesc, imi spun "las' ca imi iau cand ajung la ghereta din fata blocului" si bineinteles, cand ajung acasa sunt preocupat de locul de parcare si de cate masini o sa lovesc cand parchez caruta tongue.gif , si pur si simplu uit de tigari.. .imi aduc aminte abia sus c anu am tigari, da mi-e lene sa cobor, asa ca ca in mod normal desfac o bere si imi vad de viata. Am reusit din februarie pana acum sa reduc drastic tigarile si sa nu simt nevoia... In concediu mi-am permis sa fumez 2 pachete in 10 zile, da mai mult din plictiseala la volan.. Am terminat concediul si nu am mai cumparat tigari... Cred ca din 11 august pana in 11 septembrie am fumat in total 10 tigari ratacite prin casa. Chiar am avut ocazia sa fumez, au venit prieteni pe la mine care sunt fumatori, m-au servit cu tigari si nu mi-a trebuit... Deci se poate.

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
Marty
post 11 Sep 2006, 12:41
Post #141

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Cel mai usor mod de a te lasa de fumat e ...sa nu mai fumezi! smile.gif Parerea mea...

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
prody
post 11 Sep 2006, 18:46
Post #142

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Asa e Marty, e chiar cel mai usor mod, eu pana acum m-am lasa de vreo douaj'de ori in maniera asta .

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
hash
post 11 Sep 2006, 21:04
Post #143

calculatorist

Pe la batranete fumatorii fac artrita (pot sa-ti taie maini, picioare pentru asta), cancer la plamani, la ficat, sau raman invalizi, accidente vasculare ... Fiecare cu norocul lui, insa in functie de constitutie, pe la 50-60 de ani se cam decide treaba, si de acolo "there's no turning back", adica geaba te mai tratezi. Asa ca lasati-va cat inca va merge bine. Unchi-meu a murit la 55 de ani (insuficienta renala, fuma ca un turc), o ruda a facut cancer la plamani si s-a curatat in 4 luni (fumator din tinerete, zilnic 5-6 pachete).

Dati-i inainte ..

--------------------
- - -
+
Pedro
post 12 Sep 2006, 08:13
Post #144

Membru autentic

QUOTE(hash @ 11 Sep 2006, 22:04)
(fumator din tinerete, zilnic 5-6 pachete).
*

Nu te supara dar fabulezi, nu se poate fuma atat, tu nu realizezi ca nu exista minute cate tigari pe zi sau le lua pe post de hapuri da cine dracu poate sa manance 120 de bomboane pe zi, da-o naiba de jmecherie ca nu suntem prosti.

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
hash
post 12 Sep 2006, 09:08
Post #145

calculatorist

OK, poate nu fuma 5-6 pachete - cu atat mai rau.

Eu am dat niste exemple pe care le-am avut in familie, poate invata lumea ceva din asta.

--------------------
- - -
+
Ciombe
post 12 Sep 2006, 12:26
Post #146

Membru autentic

From: Arad

Bunicul meu fuma de la varsta de 12 ani Carpati si Snagov. Prefera fara filtru...
Era silvicultor. in ultimii 10 ani de viata a redus la 2 pachete pe zi. A trait pana la 72 de ani si a murit de cancer la aparatul digestiv. Pe langa tigari, bea minim 2 litri de vin pe zi, mai ales de cand iesise la pensie.
Cand a aflat ca are cancer si ca trebe sa renunte la fumat si beut a spus : "sa nu fumez, sa nu mai beau... pt ce dreacu sa mai traiesc?".
Acuma e discutabila chestia cu cancerul. Am avut o cunostiinta, a murit la 39 de ani de cancer. Nu fuma, rar mai bea cate o bere. De ce ti-e scris de-aia nu scapi.
Totusi, nu e bine sa exageram. Pt renuntarea la fumat trebe vointa si perseverenta.

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
radian
post 12 Sep 2006, 12:46
Post #147

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Hash, 6 pachete de tigari inseamna 120 bucati tigari. Ziua are 24 de ore x 60 minute = 1440 minute. Adica inseamna 12 tigari pe ora, adica 1 tigara la fiecare 5 minute. Numai dormi, numai mananci, numai faci nimic altceva, doar fumezi...

NU am luat in calcul varianta de a fi fumat 2 sau 3 tigari simultan.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
gonty
post 3 Jan 2007, 17:53
Post #148

Membru autentic

QUOTE(gonty @ 10 Apr 2006, 06:35)
Bravo Liviu. Si cum ai reusit? Ma intereseaza reactia organismului in primele 2-3-4 saptamani. Sunt sigur ca daca as reusi sa trec peste aceasta perioada nu voi mai fuma in veci.... Iar faptul ca ai pus numai 5 kg este incurajator. EU AM AVUT O SINGURA TENTATIVA, insa intr-o saptamana am pus 8 KG blink.gif  si devalizam frigiderul... Pacat ca, aceia dintre noi care s-au lasat, nu scriu si experientele traite, pe o perioada de 2-3 saptamani macar. Eu am tot sperat ca scumpesc astia tigarile dar din pacate tot amana momentul mad.gif , ca tot ceea ce ar fi bun pentru tarisoara asta.

PS. daca tin bine minte, acest topic era "lipicios". Ar fi util sa apara din nou acolo ca merita!
*

VICTORIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am 2 saptamani de cand nu am mai fumat. Si nici nu mai simt nevoia macar. Nu stiu daca aveti senzatia asta, dar chiar in momentul in care scriu aceste cuvinte imi dau lacrimile de bucurie ca sunt nefumator.
Nu mi-am putut inchipui ca ar fi asa de usor. Totul nu este altceva decat o chestiune de atitudine mentala. Si, culmea, cu tot cu sarbatori, cu petreceri cu bautura si alte alea, am putut sa ma bucur fara tigara si fara sa ma ingras!
Am fumat de la 15 ani si 11 luni, timp de 24 ani. O singura pauza am avut, intr-o tentativa de a ma lasa de fumat care nu m-a tinut decat 5 zile. Am incercat toate metodele posibile recomandate, cu guma, cu plasturi , cu Zyban, cu ceaiuri, cu vointa (si nu sunt un om care nu am vointa) dar degeaba.
Insa a existat un sprijin pentru mine, am citit o carte; chiar cu riscul de lua vreun "warn" pentru publicitate, ii dau titlul: "In sfarsit nefumator" - Metoda usoara a lui Allen Carr. Din pacate nu prea se gaseste prin librarii. Eu am cumparat-o in 2005 (atentie!) insa nu am reusit niciodata sa o citesc cu atentie, pana acum vreo 3 saptamani. Si a mers!

--------------------
Citroen C4 2.0 HDI 2007, SX Pack - IS96DEA
+
angel35
post 3 Jan 2007, 18:38
Post #149

Membru

Problema la mine ar fi simpla daca as reusi sa trec peste prima saptamina cind simptomele sunt:
-ameteala
-perceperea spatiului disproportionat(mai explicit nu mai apreciez corect distantele)
-nervozitate sporita
-totala lipsa de concentrare chiar si pentru lucruri marunte
De aici, inposibilitatea de a conduce, etc....
si totusi...trebuie asa le las......... mad.gif

--------------------
Logan Ambition - B-xx-CHE
+
summa
post 3 Jan 2007, 18:50
Post #150

Membru autentic

Fratilor am ajuns iar la 2 pachete pe zi.Asa nu se mai poate...Problema la mine este ca din 7 birouri fumeaza 8,ca sa zic asa.Toata lumea fumeaza,nu mai inteleg.Lucrez intr-un santier,stresul e mare,nu neaparat pentru mine,dar daca din 20 de colegi 18 fumeaza va imaginati si voi.Nu am scapare.Mor ca fumator pasiv,chiar daca ma las eu.E adevarata treaba asta cu nervii?Ca daca ma iau in clanta cu turcii pe aici,am pus-o.Platesc 200 de euro pe luna rata la masina,ce mama draq fac?E greu...Am incercat o data,acum vreun an...dar nu am rezistat.Help me.

--------------------
VW Polo 2003
+
28 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 11:30
Forum Renault