Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
chichi |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|||
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
eu mai am un pic și fac 3 luni de când nu am mai fumat. ideea la mine este că după ce fumez vreo 3 luni încep să mă simt fizic mai prost. adică resimt o stare de oboseală generală, îmi simt plămânii mai grei. dacă urc pe munte încep să gâfâi etc. întrebarea mea e dacă acest lucru se întâmplă și altora, pentru că văd că nevastă mea de exemplu nu are astfel de manifestări.
oricum am observat că la mine cel puțin este chestie de asociere. adică dacă vreau să mă relaxez=bere, vreau să mă calmez, relaxez=țigară, vreau să fiu fresh=cafea. așa că dacă simt nevoia să fumez => țigară= oboseală, stare de nașpa în general.Și nu mai fumez. plus că nu mă mai păcălesc cu faze de genul " una Și gata". |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
robert.t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
Am fumat vreo 5-6 ani incepand din facultate. Si m-am lasat la fel de brusc cum am inceput. Nu exista nici o metoda universala de a te lasa de fumat. E doar o chestie de vointa. "NU" si gata! Am implinit 2 ani si jumate de cand am renuntat.
PS: am vreo 3-4 prieteni care au zis ca se lasa si ei in aceeasi perioada. Au zis, DOAR. |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius @ 19 Aug 2005, 16:36) Trecu' mai mult de 4 luni, n-am pus tigara in gura... asta e bine ![]() Da' am cam luat 3-4 kg... ![]() si le je' se vede kilu' in plus in dinamometru, dar am zis ca la cat bag in burta asta e pacat sa o mai dau jos acuma ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Pt cei care inca nu s-au lasat de fumat sa incerce cu tigari din alea de guma topitoare(se mai produce asa ceva?)
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
mda, din nou m-am lasat de ideea de a ma lasa de fumat. Nu rezist dimineata fara cafea, si la cafea nu rezist fara tigara. Nasol tare.
Poate voi mai face o incercare la anu. |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Le-am redus si eu! De trei zile am trecut de la 1 pachet pe zi la 5 tigari/zi! Fumez numai la munca...din 2 in 2 ore..
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
"postez simultan si la "ce tigari fumati" si aici:D
sper sa postez in continuare AICI!!! ma las cand incepe scoala ca este de invatat si mai imi si umplu corpul cu fum:( cu bani care ii dadeam pe tigari vreau sa fac o rata (poate o camera video:) TIGARILE= sanatate distrusa cheltuiala de bani !!! |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Astazi ar fi trebuit sa ma las de fumat. N-am reusit
![]() Am pierdut si pariul - cate o bere timp de 30 zile. ![]() P.s. ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca sunt pe drumul cel bun. de vreo 4 sap ma ustura gatul (depinde de cat fumez). de vreo 3-4 zile ma ia cu febra si cu dureri si "racaieli" pe gat. nu mai pot sa fumez de cateva zile. am fumat cam 2 tigari pe zi, asa din politete pt colegi.
nici nu mai simt nevoia |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
vorba vine...toata lumea asteapta pauza de tigara
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mie mai greu mi se pare asteptarea Golanului decat sa te lasi de fumat . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Eu m-am lasat o data de fumat timp de doi ani si apoi , printr-o prostie (colegi/anturaj/minte putina/...) m-am apucat iar (prima data o tigaa pe zi , apoi doua , ...) .
Acum m-am lasat iar (am 10 zile) dar acum mi se pare mult mai usor , adica nu mai am acea senzatie de nervozitate accentuata , ci pur si simplu primele doua zile au fost grele apoi liniste . Nici nu-mi vine inca sa cred ce usor este , pt. ca data trecuta , dupa 6 luni tot imi mai era pofta . Sper sa reusiti toti . Bafta! This post has been edited by kum: 12 Sep 2005, 20:17 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
cu vointa
![]() |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Daca postez cumva OFF topic rog sa fie sters. Am incercat si eu sa ma las de fumat, dar nu prea merge. "Dintr-o data" e cam greu sa te lasi. In schimb am incercat sa fumez mai putin. Si asta am reusit "eliminind" locurile sau ocaziile in care fumam.
Prin asta vreau sa spun: 1. In masina nu se mai fumeaza, (in masina care o am acum nu s-a fumat niciodata, am cumparat-o de la nefumator si a tinut sa precizeze treaba asta) cel putin pina la venirea in Romania, pentru ca la drum lung, ca fumator sa nu fumezi cind conduci e cam greu, si la fel nu imi pot permite sa fac pauze de fiecare data cind vreau sa fumez o tigara. 2. Cred ca nu sint singurul care fuma in sufragerie, la tv sau in camera cu computerul. La fel, se fumeaza doar in bucatarie si vara doar in gradina pe terasa. 3. Cind mergeam sa joc tenis sau fotbal la fel imi faceam pauza de tigara, pe care la fel am eliminat-o, urmind sa fumez cind ajung acasa. Cel putin pe mine chestiile astea m-au ajutat sa mai reduc din tigari, adica dintr-un pachet si jumatate pe zi sa ajung cam la 10 - 15 tigari maxim. Mai ales faza cu ne-fumatul in masina direct imi place, miroase mai bine in masina si se murdareste mai greu. Sint curios daca or sa ajute si pe altcineva chestiile astea. In schimb nu pot sa renunt la tigara de dimineata de la cafea, dar si acolo de la 3 am redus doar la una - maxim doua. P.S.: plus de asta, pauze mai mari intre tigarile care au ramas dupa ce am facut ce am scris la 1, 2 si 3. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Fumez de 9 ani si jumatate si nu reusesc sa ma las... am avut multe tentative, din pacate toate esuate. Am ajuns sa nu mai imi cumpar tigari... ca sa nu mai fumez, pt ca imi e jena sa tot cer tigari de la altii ... asa am reusit sa le reduc drastic !
Reusisem sa reduc de la 1 pachet pe zi la 2-3 tigari, apoi a venit sesiunea de vara ... restantele mi-au mancat nervii ... tigarile sanatatea ... si nu pot sa scap de ele ... azi nu am fumat deloc pt ca am dat intr-un soi de raceala foarte urata in care nu pot nici macar sa mananc pt ca ma ustura gatul ... ca atare nu am fumat deloc azi ... si nu e rau deloc. Sper sa reusesc si in continuare sa nu fumez. Dar din pacate nu prea imi gasesc vointa necesara. in legatura cu ce spunea "Smurdo", ca nu poate lasa tigara de dimineata care se ascociaza foarte bine cu cafeaua ... nu stiu cum am reusit ca am scapat de amandoua ![]() Va doresc bafta la toti in lupata cu tigarile ... |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@Cei care fumeaza de 15-20 ani + : Foarte simplu va lasati de fumat
![]() Step 1 : Excursie pana la doctor Step 2 : Analize Step 3 : Ascultati cu atentie rezultatul analizelor si sfatul doctorului Step 4 : Incercati sa nu panicati cand va spune ca nu mai aveti mult daca mai bagati O SINGURA tigara in gura. And you're cured! ![]() This post has been edited by AND: 27 Sep 2005, 23:14 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Din propria experiență, am constatat că la renunțarea la acest viciu, nu țin jumătățile de măsură. Adică, nu merge prin reducerea numărului de țigări. Trebuie abandonat obiceiul deodată. Altfel, slabe șanse de reușită. Mie mi-a fost relativ ușor să mă las din momentul cînd am dorit asta.
![]() Pentru cei cu voința mai fițoasă, recomand încercarea de a renunța într-o perioadă de răceală, gripă, guturai, cînd fumu' are gustul neplăcut caracteristic. Cînd fumam, răcit fiind, aveam impresia că mi-a fătat o pisică în gură. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Muad'Dib |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 August 05 ![]() |
am fumat peste 10 ani. fumam 1-2 pachete pe zi, L&M rosu. 99% dependent de nicotina. daca trecea o ora fara tigara eram terminat. imi tremurau mainile, dadeam din picioare si cautam cu orice pret sa aprind o tigara. pe care o sudam cu sete. nu fumam in casa... iarna, pe un ger napraznic ieseam pe balcon, sudam repede tigara si inghetat la maini reintram. groaznic cum pute o gura tabagica dupa o tigara sudata. am avut o perioada lunga in care fumam Gitanes Caporal (alea in pachet mic albastru, care se deschide precum cutia de chibrituri) - cunoscatorii stiu ce crima erau alea. Nu imi ajungea un pachet. In ultima vreme nu aveam absolut nici o problema din a trage un trabuc sau o tigara tare de foi complet in piept. parca trecea prin cos si iesea fumul afara. era dificil, jobul meu presupune o munca migaloasa, care imi permitea sa fumez in timp ce lucrez. practic, stateam cu tigara in coltul gurii permanent. dimineata tuseam. tuseam pana la lacrimi. m-am speriat de chestia asta... dar ceea ce m-a convins, nu imediat, a fost un deces cauzat de cancer pulmonar, al unui cunoscut in varsta de cca 55 ani. omul s-a stins in 6 luni sub ochii mei. a scazut sub 30 kg greutate. nu se mai putea misca din pat, pe spate i s-a mancat pielea de pe coloana. caci numai piele mai era. avea o rana deschisa prin care se vedea osul (vertebrala) de dimensiunile unei palete de tenis de masa. nu mai vorbea de o luna de zile, traia doar cu perfuzii, nici vorba de mancare. era o leguma si singurul semn de viata era o licarire de lumina in ochi atunci cand i se aducea la cap nepotelul care avea 1 an. trist, foarte trist. pentru acest om eu personal am facut cele crestinesti in momentul decesului, din aceasta cauza va relatez cu amanunte intime suferinta lui.
nu m-am lasat imediat, ci de-abea peste vreo 3 luni. dar cu siguranta experienta m-a marcat si m-a pus pe ganduri. nu m-a zdruncinat intr-atat de tare psihic, doar mi-a deschis ochii. viata mea reprezinta o fractiune de secunda din existenta omenirii. am si asa prea putin de trait pentru cat as vrea sa acumulez, pentru cat as vrea sa vad, sa experimentez. cu siguranta nu vreau sa mai scurtez din timpul asta. am 2 ani de cand n-am mai fumat. m-am lasat seara. am zis ca de maine nu mai fumez. e singura cale. dintr-odata. aveam tigari in casa, la lucru toti aproape fumau. a fost extrem de dificil. nicotina e un drog care induce sevraj, orice-ar spune oricine. a trecut cafeaua de dimineata, a trecut ora 11, apoi pranzul, cu greu si odihna de acasa si chiar si prima zi. dupa o saptamana imi era mult mai usor. am dat la un prieten tigarile din casa... care inca erau acolo, neatinse. am ramas inca cu o sechela a viciului gestual. mestec chestii marunte ... rezistente, mici bucati de fir, soricei de strans cablurile (fascete) etc. e mai sanatos. suport fumul de tigara... atata timp cat nu e inecacios si nu vine de la Carpati sau echivalent. nu suport mirosul de gura - aparat respirator mutilat de tabac. asta e groaznic. trimit lumea de langa mine si nu permit sa se apropie cand imi vorbesc. celor care inca mai dati bani frumosi pe fum zburator prin aer si va mai si nenorociti sanatatea cu asta va doresc intelepciune si vointa. celor care se ascund dupa sloganele : fumez lights sau ultra lights, sau reduc zilnic cate o tigara din portie, va spun... asa nu te lasi niciodata. |
--------------------
Dacia
Break 1.4 CLI
- MM 78 MTA
|
|
ted_2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 June 05 ![]() |
Sunt 100% de acord cu muad'dib. M-am lasat de fumat pe 01 ian, anul asta. Dintr-o data, fara nici o problema. Precizez ca fumam de 17 ani, in momentul in care m-am lasat tocmai ma pregateam sa depasesc 2 pachete pe zi...
![]() Fara sa tai nodul gordian nu cred ca se poate, am mai incercat si inainte sa reduc numarul de tigari...pur si simplu nu s-a putut. De aceea, sustin parerea lui muad'dib in intregime. E doar chestie de vointa si motivatie. Si nu mi-a zis nici un doctor ca mor daca nu ma las, a fost hotararea mea... Toata luna decemrie 2004 m-am motivat zi de zi, astfel incat am reusit sa nu simt nici o nevoie cand m-am lasat. Cea mai mare problema a fost sa-mi gasesc o ocupatie noua... ![]() Va urez bafta tuturor celor care vreti sa va lasati. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- VL-XX-XXX Daca crezi ca educatia este scumpa asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta.
- John M. Capozzi |
|
luci_cta |
![]()
|
. Group: Members Posts: 44 Joined: 15 September 05 From: Constanta ![]() |
Impresionant postul 111 ! Eu nu am reusit sa ma las de pe azi pe maine in schimb am aplicat o alta metoda. Am decis intr-o zi sa nu mai fumez mai mult de o tigare pe ora, iar apoi, saptamanal, renuntam la cate una sau doua dintre ele.Deasemeni oricare ora trecuta fara a fuma nu cumula tigarea cu cea din ora urmatoare.Usor, usor, am ajuns (destul de chinuit, ce-i drept) la vreo trei pe zi, cand am zis ca e deja timpul sa nu mai insist.Am de atunci 22 luni si nu ma vad deloc apucandu-ma iar.Bafta tuturor care incearca sa se lase! Va avertizez totusi ca nu e deloc usor, dar toata afacerea tine doar de vointa.Efectul colateral va fi in 90% din reusite, o ingrasare, dar merita incercat!
|
--------------------
Dacia/Honda
Sandero/CR-V Hibrid
2016/2020
- CT-18-xxx/CT-21-XXX
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vai.
Sa dea dreq ca aiurea este.Nu sa stau fara tigare efectiv.Ci rontaitul permanent.. Sa va explic: Tatal meu, a murit acum ani buni de cancer pulmonar, bunicul meu, traiseste bine mersi si fumeaza de stinge. Tata nu a fumat niciodata. Asa ca mie, mi se rupea de argumentele cu poze cu plamani ofiliti si alea...vax - am doua contra argumente...in sfarsit.Fumator sunt din clasa a IX-a ...si mult am fumat. De vre-o 4 ani, 3 pachete Marlboro rosu zilnic, si asta pt ca nu dorm mai mult de 5-6 ore din 24, si frecvent trec 36 fara sa inchid un ochi... Brusc, ieri, mi s-a pus pata.Repet, nu din motive de sanatate, si asta pentru ca amaraciunea legata de ironia sortii tatalui meu e inca puternica. Ma enerveaza gustul de closet din gura dimineata, mirosul hainelor si al mainilor,si pana la urma, faptul ca dau aproape 1500$ pe an pe tigari. Asa ca ieri pe la 9 dimineata am zis stop- Acum, am jumatate de pachet la care ma uit cu scarba, ieri dua amiaza am aprins una si foarte kkacioasa la gust a fost, si am aruncat-o dupa 2 fumuri. Problema mea e ca nu stiu ce sa mai mananc!!! Am golit magazinul de langa mine de fructe, biscuiti, dulciuri si seminte.Ma ustura limba de la seminte, pe care de altfel le urasc. De 6 ani incerc sa ma ingras.Cand am renuntat la sport, am pierdut, culmea, am pierdut 15 KG.De Cativa ani nu imi place la 70KG si vreau sa pun pe mine. DAR in ritmul asta o sa pun 50.Cei care ati trecut prin asta, ce kkt sa fac sa nu mai rontai tot ce este comestibil? |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun ... Acu povestea mea:
Inca nu pot sa spun ca m-am lasat de fumat, dar consider acest topic un fel de topic al "Fumatorilor anononimi".... care incearca sa se lase de fumat... Insasi faptul ca am citit TOT topicul pana la prezentul post FARA SA FUMEZ este o performanta pentru mine.... (de obicei in perioada asta de timp fumam 1-2 tigari cel putin)... BINEINTELES CA VREAU SA MA LAS DE FUMAT !!!! si chiar urlu dupa asta ... Pentru mine lasatul de fumat a inceput acum vreo 4 ani cand m-am insurat ..... Soacra si toata lumea ma intreba cand ma voi lasa de fumat iar eu raspundeam cu nonsalanta ca ma voi lasa de fumat atunci cand nevasta va ramane insarcinata.. stiind ca are ceva probleme cu ramasul insarcinata .... Ei bine acu sa intamplat minunea (sotia a ramas insarcinata) culmea fara "demersuri speciale"... Iar eu trebe SA MA LAS DE FUMAT ...... Doar sunt om de cuvant nu? ![]() Un singur aspect vreau sa precizez: FUMEZ DIN CLASA A IV-A .... da da am scris corect... din clasa a IV-a (4) deci de pe la 10 ani ... iar acum am 31 de ani ....face-ti voi socoteala ..... nu de alta dar mie imi este frica sa fac aceasta socoteala... Si fumator de la 2 pachete in sus (2 pachete in sus) / 1 zi .....Asa cum am mai spus sper ca ultima tigara sa o fi fumat-o acum o ora si jumatate .... o sa va tin la curent ...... Indiferent de rezultat .... Incerc sa le las brusc chit ca o saptamana nu o sa ma mai inteleg cu nimeni .... Doamne ajuta ..... ![]() This post has been edited by nairam: 13 Oct 2005, 21:39 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Din pacate nu am reusit sa ma las de fumat ...
![]() ![]() ![]() O sa mai incerc odata cat de curand ... TREBUIE sa ma las de fumat pt ca la iarna vreau sa incep antrenamentele pe munte ( planuiesc o iesire din tara peste vreo 2 ani pe Elbrus ) |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Moldavia |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 14 October 05 From: Iasi ![]() |
Fumez de 3 ani . Pana acum 2 luni fumam 2 pachete pe zi . Acum am inceput sa le raresc ...am ajuns la 1 pachet la 2-3 zile , pana (sper) o sa ma las de-a binelea.
|
--------------------
Dacia
Berlina
- IS-02-KAM Skipper , don't you think we should tell them that the boat is out of gas ?
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Ieri am implinit un an de cand m-am lasat de fumat, adica am trecut BRUSC, de la 2 pachete / zi ( daca era ziua mai "lunga" se faceau 3, ba mai erau momente in care desfaceam si pachetul al patrulea ) la ZERO tigari / zi.
Nu va mai feriti de metoda cu "vointa". NICI EU NU CREDEAM CA O SA POT... si nu fumam "lights", fumam Marlboro rosu, lung. M-am lasat cu pachetele de tigari in casa si cu unul desfacut, pe masa in bucatarie. Am scos tigarea din pachet, am zis "nu mai fumez", am bagat-o la loc si gata. M-am tinut de cuvant. Nu a fost usor, am mai scos de cateva ori tigarea in primele zile, dar mi-am repectat promisiunea data MIE. "Vreau sa ma las dar n-am vointa" este o scuza... "Stie cineva vreo metoda in afara de vointa ?" nu mai este nici macar o scuza.... "Am incercat dar nu am putut" este o explicatie un pic prea copilareasca.... Ma adresez celor care doresc cu adevarat sa se lase de fumat (si nu am nimic impotriva fumatorilor ca oameni i: CHIAR NU SUNTETI IN STARE SA VA CONTROLATI IMPULSUL DE A APRINDE TIGARA ????? Se poate....Eu am reusit.... Au reusit si altii.... Voi? This post has been edited by GABY IS BACK !: 28 Dec 2005, 21:58 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu impulsul de a aprinde tigara il consider floare la ureche!
Pa mine ma omoara faptul ca ametesc, mi se usuca gura, ma apuca toti dracii, imi bag pechinezul in cine apuc ![]() Eu fumez la fel de mult ca tine si sa mor daca pot sa ma las!!! Atata timp cat esti dependent de mahoarca, nu cred ca e suficient sa spui, de maine nu mai fumez!!! Stii cu cata pofta am mantuit acum o otrava? ![]() Poate daca-mi spune doctorul: maine mori! Atunci se poate s-o las. Desi sunt un dobitoc tampit. Ma trezesc dimineata si tusesc pana vars!!! Apoi, ca un bou, imi aprind o tigara! Huo mie! Dependenta ne-o da nicotina. Asta e in sange. Cel mai usor e sa-ti schimbi sangele! Atunci s-a dus ....ulii de suflet nicotina! Dar pana acolo, sper ca mai e... ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si iaca se implinesc usor , usor 4 (PATRU
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:03 |