Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
gonty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|||
catalin 30 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 March 07 ![]() |
eu am reusit.
Nu e chiar asa de greu |
--------------------
dacia
logan
2006/laureate 1.4
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dupa permisul de conducere auto, pemrisul de conducere al calculatoarelor si 1001 de alte permise, englezii vor sa introduca permisul de fumator. O noua "perversitate" in campania impotriva fumatorilor...
![]() Cica, va costa 10 lire, si fara permis nu vei putea cumpara tigari din magazine. Oare din ce va consta examenul? O sa fie nevoie de spaga sau il vom putea promova "pe bune"... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu e timpul trecut sa te reapuci
![]() oricum vointa face totul! daca vrei cu adevarat sa te lasi de fumat te vei lasa! daca nu... poti sa folosesti toate metodele din lume ca nu o sa reusesti! |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
mda..
am fumat si eu vreo 3 ani.. eram prin liceu clasa a 11-a, a 12-a si primul an de facultate.. de ce m-am apucat? anturajul prost.. de ce m-am lasat? actuala sotie mi-a zis ca ma paraseste daca nu ma las.. si sincer am ales, ori ea ori tigarile.. nu regret alegerea facuta.. imi este mult mai bine fara ele.. nu am avut nu stiu ce metode.. pur si simplu m-am lasat.. punct.. am avut vointa presupun.. bafta multa oricui vrea sa se lase.. cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Asta cu vointa e cu dute vino. E un factor, un prag psihologic mai mult. Dupa parerea mea, cel mai urat moment atunci cand vrei sa te lasi este prima zi. Dupa aceea a doua s.a.m.d.
![]() Din pacate sunt fumator de 15 ani. Am inceput cu Viceroy rosu, dupa care am trecut la Malboro rosu si acolo am ramas. Au existat perioade in care fumam si 3 pachete pe zi. Desi nu am zis decat 1 ca ma las (din pacate nu am reusit din motive mentionate mai sus), intentionez sa ma las in curand. Apropo de cartea minunata, unde o gasesc si eu ? Referitor la faza cu ingrasatul ... Din punctul meu de vedere, nu lasatul de fumat de ingrasa, ci faptul ca dupa ce te lasi rontai mereu cate ceva ca sa inlocuiesti reflexul de a duce tigarea la gura. Succes tuturor care vor sa se lase si va anunt cand ma hotarasc. |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ca sa continuam jurnalul ... in iunie se implinesc 3 ani de cand am lasat tigarile .. dupa 11 ani de fumat.
Parca nu imi vine sa cred ca eu eram ala cu tigara in mana cand ma mai uit peste poze ![]() Acum, uitandu-ma in urma, pot spune ca a meritat clar sa ma las de fumat. In afara de faptul ca am luat 4-5 Kg in greutate in primele 6 luni dupa ce m-am lasat de fumat, greutatea mea a ramas constanta si nu tin minte sa ma fi repezit la frigider de fiecare data cand imi aduceam aminte de vrenurile cand fumam ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
adipo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 88 Joined: 20 September 05 From: Pitesti ![]() |
Ma apucasem sa scriu un roman intreg aici despre cum m-am lasat de fumat, dar dupa 2 refresh-uri automate ale site-ului m-am lasat pagubas.
Pe scurt: de 4 saptamani nu am mai pus tutun in gura strict prin tratament adjutant, care chit ca este de 2-3 ori mai scump decat fumatul pe mine unul m-a ajutat. Sper sa dureze 3 luni tratamentul iar dupa sa imi pierd orice deprindere de a fuma, sa nu ma deranjeze exagerat cand se fumeaza langa mine si mai ales sa nu recidivez. Pana acum, in 20 de ani de fumat am avut o singura tentativa de o saptamana. |
--------------------
Dacia
1410
1996 / 1600cmc
- AG-XX-XXX + Peugeot 206 Sedan Plus (2007)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu le-am lasat la inceputul anului, dar pana la urma n-am rezistat tentatiei si acum vreo patru zile am aprins una. Surpriza dupa 3 fumuri am pus-o in gunoi. Gatul ma ustura, in gura aveam un gust scarbos, m-am spalat 10 min pe dinti dupaia.
Sunt destul de increzator ca n-o sa mai fiu fumator vreodata in viata asta. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
pe 3 mai fac 3 (trei) ani de cind m-am lasat de fumat si de cafea. 3 ani si 25 de kile, am luat. Am renuntat la ele brusc si nu le duc lipsa decit la o bauta. Fumam minim 2 pachete, media 3, pe zi iar cafea de la juma de litru-n sus si nu conta ora.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
adipo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 88 Joined: 20 September 05 From: Pitesti ![]() |
Eu unul in prima saptamana aveam "turbare" in mine dupa o tigara (adica dupa gest nu dupa nicotina propriuzis ca pe asta inca o iau din plasturi) asa ca am luat din cele medicinale si am reusit cam de-o saptamana sa ma las si de ele. Oricum put groaznic dar te ajuta "sa ai ceva intre degete". Am aprins din greseala "o normala" si m-am inecat cam prin a doua saptamana de "lasat". Parca n-as fi spus totusi nu insa am avut vointa necesara sa o arunc dupa primul fum.
Raman la parerea ca cel mai mare pericol este recidiva, odata trecuta perioada de "dezintoxicare". In cei 20 de ani am trecut de la 10 la 70 de tigaret si inapoi la 10 tigaret pe zi. In cele 4 saptamani de lasat am trecut de la 82 la 88 de kg (la doar 1.67m) insa doar pentru ca am o pofta de mancare mai mare decat de obicei si inca n-am reusit sa ma apuc de ceva exercitii fizice (pe care le planiesc si pe astea de 2-3 ani). De cafea m-am lasat cu 2 ani inainte. La fel, beam pana la un litru pe zi de nu mai avea nici un efect. Recordul a fost de 3 litri "ness cu cola" intr-o singura zi de m-am speriat singur de mine si am zis ca nu mai vreau cafea. Acum daca beau o cescuta la 2 luni si doar cand sunt intradevar obosit si am nevoie sa nu adorm. This post has been edited by adipo: 22 Apr 2008, 12:43 |
--------------------
Dacia
1410
1996 / 1600cmc
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() ![]() Noroc ca nevasta-mea nu intra pe forumul asta, ca atunci sa vezi campania conjugala antifumat bazata pe "vezi ca se poate, numai tu nu vrei sa incerci..." |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adipo |
![]()
|
Sa stii ca si eu am avut parte de campanie d-asta din partea nevestei (m-a tocat 2 ani din ultimii 11 la cap sa ma las iar intr-un final se aliase cu maicamea si cu restul din jurul ei..dar u de asta m-am lasat).
Am zis sa ma las sa vad daca pot trai si fara a tine "tigareta intre deste" ca prea se lasau multi in jurul meu. Si am ales calea mai usoara pentru mine (tratament) dar care ma cam ustura la buzunar (comparativ cu fumatul in continuare adica). Sper insa ca dupa 3 luni totul sa fie amintire definitiv si sa nu recidivez. Fiecare face cum vrea! |
--------------------
Dacia
1410
1996 / 1600cmc
|
|
radian |
![]()
|
2 din 11, hmmm, la mine e vorba de 18 din 18... Noroc ca soacra-sa n-o sustine, ca si ea-i fumatoare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adipo |
![]()
|
Daca ai de cheltuit in jur de 10-20RON/zi pe lasat de fumat iti spun cum am scapat de gura nevestei
![]() Asta e varianta care pe mine m-a aranjat cel mai bine ...fara sa intru in vertijuri (ameteli), nervozitate sporita si altele. Doar ca "puteam" mai rau ca inainte de a fuma ...insa toti ma lasau in pace ca doar eram la tratament ![]() M-am ales doar cu o pofta de mancare ceva mai mare decat de obicei ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1996 / 1600cmc
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Trusa de lasat brusc fumatul : ( ptr. dependenti )
- Dorinta 100% - Raceala la git (din aia ca nu poti fuma , ca daca fumezi simti ca-ti vomiti plaminii ). - Concediu macar 4 zile - Intelegerea familiei (si sprijinul ) Momentul cel mai greu de trecut este momentul in care scade nicotina din singe si dependenta cere o tigara . Pentru aceasta se ia o raceala la nivelul cailor respiratorii care va va face sa uitati cel putin 48 de ore de tigari . Atentie dupa aceasta perioada puneti in functiune 100% dorinta si asa raciti , dupa ce ati zacut in pat , nu care cumva sa vina careva sa va enerveze , apelam la intelegerea familiei si dormim cit putem , doua zile (cred ca va sunt de ajuns), in perioada aceasta se maninca foarte putin , dealtfel datorita racelii nu prea o sa aveti pofta de mincare . Dupa aceasta perioada ar trebuie deja sa va fi trecut perioada de sevraj nicotinic , organismul nemaicerind nicotina . Va ridicati din pat si faceti citiva pasi , BINE AI VENIT IN LUMEA NEFUMATORILOR , de acum este momentul sa inlocuiesti prostul obicei de a fuma , care iti va da tircoale , cu ceva util , ATENTIE , nu dulciuri sau mincare ca o dai in alta , mai grava ca fumatul : OBEZITATEA . Eu era sa alunec in aceasta directie , dupa ce m-am lasat de fumat mi-era o foame ....... Imi luasem de ceva vreme un multifunctional din ala de fitnes , de cite ori imi venea sa fumez , ma asezam la aparat si mai bagam 30 pentru miini , oboseam si nu mai ma gindeam la tigara , curios ca cu timpul , nu mai oboseam la 30 si am mai pus o greutate (mai am 7 ![]() Patite de mine si povestite voua pentru a va fi de folos ! A si nu uitati sa-mi multumiti cind va da rezultate , costa mai putin de 5,6 Ron/zi ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 22 Apr 2008, 16:00 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Pe 28 noiembrie fac 4 ani de cand m-am last de fumat
![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
eu nu am fumat, nu am pus tigara aprinsa in gura pana acum si sper ca nu am s-o fac.....costa....si as putea lua benzina din banii aia..si dauneaza la sanatate
un coleg care mersterea..ca si noi de altfel a patit asa: cu tigara aprinsa, regla scosese capacul de la carburator, si s-a apropiat cam tare de benzina aia...si l-a parlit destul de bine cu tot cu tigara ![]() asa m-am lecuit si eu sa testez cu mana daca este tensiune...am atins reteaua de 380V si mi s-a taiat pt scurt timp respiratia..de atunci nu ating firele fara sa masor ce tensiune au |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
VLADIautomobile |
![]()
|
![]() cu 1 passat in - Group: Members Posts: 159 Joined: 23 October 07 From: Timisoara ![]() |
Foarte bun sfatul lui Logan1.5dci, nu am mai auzit asa ceva dar sunt foarte sigur ca e un sfat excelent. Bine, pe langa asta mai e si vointa, ca daca nu vrei poti sa nu fumezi o saptamana si dupa asta sa fumezi ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.
Eu in 27 iunie am 3 ani de cand m-am lasat, dar la mine a fost mai simplu: nu am mai fumat si gata(nu a fost chiar asa de simplu ![]() This post has been edited by VLADIautomobile: 22 Apr 2008, 15:26 |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
- TM 22 ZCH What the mind can conceive and believe, it can achieve!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 22 Apr 2008, 14:36) Trusa de lasat brusc fumatul : ( ptr. dependenti ) - Dorinta 100% - Raceala la git (din aia ca nu poti fuma , ca daca fumezi simti ca-ti vomiti plaminii ). - Concediu macar 4 zile - Intelegerea familiei (si sprijinul ) Momentul cel mai greu de trecut este momentul in care scade nicotina din singe si dependenta cere o tigara . Pentru aceasta se ia o raceala la nivelul cailor respiratorii care va va face sa uitati cel putin 48 de ore de tigari . Atentie dupa aceasta perioada puneti in functiune 100% dorinta si asa raciti , dupa ce ati zacut in pat , nu care cumva sa vina careva sa va enerveze , apelam la intelegerea familiei si dormim cit putem , doua zile (cred ca va sunt de ajuns), in perioada aceasta se maninca foarte putin , dealtfel datorita racelii nu prea o sa aveti pofta de mincare . Dupa aceasta perioada ar trebuie deja sa va fi trecut perioada de sevraj nicotinic , organismul nemaicerind nicotina . Va ridicati din pat si faceti citiva pasi , BINE AI VENIT IN LUMEA NEFUMATORILOR , de acum este momentul sa inlocuiesti prostul obicei de a fuma , care iti va da tircoale , cu ceva util , ATENTIE , nu dulciuri sau mincare ca o dai in alta , mai grava ca fumatul : OBEZITATEA . Eu era sa alunec in aceasta directie , dupa ce m-am lasat de fumat mi-era o foame ....... Imi luasem de ceva vreme un multifunctional din ala de fitnes , de cite ori imi venea sa fumez , ma asezam la aparat si mai bagam 30 pentru miini , oboseam si nu mai ma gindeam la tigara , curios ca cu timpul , nu mai oboseam la 30 si am mai pus o greutate (mai am 7 ![]() Patite de mine si povestite voua pentru a va fi de folos ! A si nu uitati sa-mi multumiti cind va da rezultate , costa mai putin de 5,6 Ron/zi ![]() Nu pot sa cred!!!!! e un caz aproape la indigo asta al meu.. racit.. nu serios, dar racit, si fumatul era mai complicat un pic, si in plus stateam acasa.. (acasa nu prea fumez.. nu agreeaza parintii, si din respect) eu eram in "vacanta" (seisune) si mai citeam una alta pt examenele ce urmau, (deci nici pe afara la o bila* cu prietenii n-am prea iesit) si tot asa pana cand am tras linie si adun: 0 tigari in 7zile.. si asta fara sa fac vreun efort special, si cel mai amuzant e ca a fost neintentionat (dupa vreo zi jumate m-am prins si am constatat: "coaeeee.. n-am mai fumat nimic de o zi juma' " si de aici incercam sa maresc un pic recordu) la ora actuala fac vreo 3luni de cand m-am lasat, iar acuma doar de dragul "recordului" personal n-o sa-l stric cu o tigara.. valoreaza prea putin tigara din punctul asta de vedere.. iar eu sunt mai perfectionist si radical de fel, asadar mai mult din orgoliu n-o sa mai fumez. Acuma o sa vad si reversul.. ca deh.. toti tovarasii mei fumeaza ca apucatii (ca si mine acu ceva timp), iar pe la cate un party/poker nocturn (camera de 3x4 + masa de 8jucatori, 7fumatori, eu mai nefericit nefumator - dar las ca am avut noroc si am luat potu' )/biliard obscur in camere mici si nevetilate... aicea e o mica problema ca se simte mirosul de tigara ca si cum as fuma.. dar mai urat (e vorba de fumul "second hand" pana la urma, care e ceva mai urat), macar e bine ca desi conditiile sunt ispititoare (fum mult, bautura, discutii/biliard/poker/party/o activitate de genul - mare consumatoare de tigari,.... si tot n-am cedat.. adica nu fumez activ ) dar am inceput sa evit locurile astea supraaglomerate de fum (nu-s d-ala care stramba din nas la fumul de culoarul facultatii -acolo e aproape aer deschis, tavan la 5m, latime 4m, lungime 30-100m @poli ), dar totusi.. "bombele" fumigene de cartier le raresc.. (decat o bere la bomba de la coltu blocului, mai influentez si eu decizia si propun o bila prin texas/idm.. mult mai sanatoase din punctul asta de vedere) ca efecte diverse.. am slabit 3kg, si bag la ciocolata in mine ca spartul - e o antinomie.. dar am un metabolism mai incins, si am remarcat ca lasatu asta de fumat ma costa mai mult decat fumam.. (fac ce fac si sparg bani in stanga si in dreapta @fornetti, snickers, cola, cafea (rar 1/saptamana cand e cazu sa ma trezesc), shaorma, pizza, etc.. - asta e efect psihologic.. acu ca nu mai fumez eu zic .. aaaam bani, imi permit.. pana cand dupa ceva timp trag linie si constat ca da cu minus. fumam de vreo 7ani ( @ august 2000 inainte de liceu) This post has been edited by Asi: 22 Apr 2008, 21:34 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
m-am lasat de doua luni.
in prima zi am mancat 1 kg de mentosane (7 ron). a fost greu, pentru ca in ziua aia a fost avarie la caldura, si era frig in casa. sa mai si mananci mentosane pe frig.... a doua zi am uitat sa iau mentosane, a fost mai greu. de a treia zi, a fost tot mai usor. am pus in prima luna juma 15 kg pe mine, in ultimele 2 sapt 2 kg. deci, cred ca o sa se stabilizeze. oricum, mananc mult si des. multe dulciuri. oricum, e mai bine decat sa fumez. economic, nu ies mai bine. inainte, la lucru, fumam 1 pachet mc si mancam un sandwich: 2.5+2.5=5ron acum mananc in acelasi timp de 20ron. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In doua luni 17kg?! Cred ca era mai sanatos fumatul..
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
problema nu e asa grava, dupa o viza de italia scazusem la 68 de kg. nu am mai recuperat de la venire. am 1.85m. acu am ajuns la 85 de kg. e drept ca tot timpul am fost mai slab, e un record acum pt mine.
23 Apr 2008, 20:29: dupa cele 15 eram ingrijorat, acum sunt mai linistit ca am vazut ca s-a temperat fenomenul. oricum, daca ating 90 ma apuc de fumat inapoi. macar daca tot am de ales intre doua belele, o aleg pe cea in care cheltui mai putin. 23 Apr 2008, 20:30: p.s. sa nu va puna naiba sa va duceti la sere in sicilia! This post has been edited by slaiciprian: 23 Apr 2008, 20:30 |
--------------------
dacia
1310
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit sa ma las de tutun brusc, dupa vreo 3-4 incercari esuate.
Ultima tigara pe care am fumat-o, a fost pe 28 aprilie 2000. Viceroy rosu. Pana atunci aveam 5 ani la activ de fumat, uneori ajungand si la 2-3 pachete / zi sau noapte (baruri, discoteci...deh de-ale varstei ![]() ...si da, am luat in greutate ulterior insa in timp...20 si ceva de kile ![]() This post has been edited by Kojak: 23 Apr 2008, 20:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
@slaiciprian - 1.85 si 85kg nu e chiar rau, dar saltul a fost destul de brusc
![]() ![]() @Kojak 28 aprilie 2000. Viceroy rosu. - inca mai tii minte data exacta dupa 8 ani?! Memorie de elefant? ![]() Ca sa nu doar carcotesc pe aici, de vreo 3 saptamani n-am mai fumat nici eu; nu ma simt mai bine, dar nici mai rau - si nici nu stiu dac-o sa prind 80 de ani. Nici 70 n-ar fi rau, daca stau si ma gandesc. Macar sa-i fac pe picioarele mele. ![]() Cat despre cartea magica - e o frectie pe picior de lemn, ajuta doar daca esti usor influentabil - sau te prefaci ca esti. C'mon, fumatul e placut. This post has been edited by AIX: 23 Apr 2008, 21:11 |
--------------------
.
.
.
|
|
adipo |
![]()
|
Eu cred ca fiecare trebuie sa-si gaseasca calea prin care sa se lase de fumat in functie de cum se stie el de motivat.
Ca va avea doar vointa, ca va apela la tratament ajutator, substituenti, carti motivationale, etc, chiar nu conteaza. Important este sa vrei! ...si poate la fel de important este sa ai sustinerea celor din jur iar tu sa te informezi ce se poate intampla cu reactiile tale o vreme pentru a nu intra in panica ca te-ai ingrasat, ca ai vertijuri, dureri de stomac, dorinte absurde, sau poate ca nu ai nici o reactie. Depinde de la individ la individ, nu cred sa existe o reteta unica. Si nu mai ganditi ca "nu am mai fumat de ..." sau "nu mai fumez din data de ..., ora...". In felul asta iti amintesti mereu ca ai fumat si mai poate exista tentatia de a incerca aceasta "placere", ca daca tot ai reusit sa te lasi odata vei mai reusi inca odata, sau ce conteaza un fum?! Gandeste ACUM NU FUMEZ, EU NU FUMEZ! PS: asa-i ca-s bun la scris carti motivationale?! ![]() (si chiar n-am citit asa ceva in viata mea, ca imi pare pierdere de timp sa citesc cum as putea sa ma motivez singur dupa modelul lui X) |
--------------------
Dacia
1410
1996 / 1600cmc
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
E acum daca ati reusit (sa va lasati de fumat ) un pont ca sa nu va ingrasati , inainte de fiecare masa beti un pahar de apa .
Acum comentarii o sa fie multe , da , dorinta , vointa , samd samd E clar , ingrasarea se produce din dezechilibrul dintre cit combustibil ai bagat si cit ai consumat , e la faza cu paharul cu apa , pacalesti rezervorul (stomacul) si bagi mai putin combustibil . Un lucru mai putin stiut este ca nicotina il ajuta pe fumator sa aiba randamentul mai prost (arderi mai intense) , acum daca v-ati lasat de fumat ori mincati mai putin ori va ardeti caloriile in vre-un fel. ![]() ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
slaiciprian |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:06 |