Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 5 May 2010, 22:07) Adica, daca eu fumez de 32 de ani, nu am intentionat sa ma las de fumat si nici nu intentionez s-o fac in viitorul apropiat, sunt un om lipsit de caracter? Du-te bai... Cu tot respectul nenea' , dar citeste atent. Am spus ca iti trebuie un caracter tare sa te lasi de fumat; nu ca nu ai caracter daca nu vrei sa te lasi de fumat. Mai citeste inca o data. Ai citit? Ok! Inca o data sa fim siguri.. |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am citit, si am recitit...
Principiul inductiei matematice, foarte pe scurt, zice ca, o afirmatie este adevarata atata vreme cat nu se poate demonstra ca exista cel putin o exceptie care sa contrazica respectiva afirmatie. Daca matale zici ca iti trebuie un caracter tare sa te lasi de fumat, din spusele tale se poate deduce ca cei care nu se lasa de fumat nu au carcater tare, ceea ce este o ipoteza falsa... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Serios ca dupa 32 de ani de fumat nu vrei sa te lasi?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 5 May 2010, 22:07) Adica, daca eu fumez de 32 de ani, nu am intentionat sa ma las de fumat si nici nu intentionez s-o fac in viitorul apropiat, sunt un om lipsit de caracter? Du-te bai... QUOTE(radian @ 5 May 2010, 23:06) Am citit, si am recitit... Principiul inductiei matematice, foarte pe scurt, zice ca, o afirmatie este adevarata atata vreme cat nu se poate demonstra ca exista cel putin o exceptie care sa contrazica respectiva afirmatie. Daca matale zici ca iti trebuie un caracter tare sa te lasi de fumat, din spusele tale se poate deduce ca cei care nu se lasa de fumat nu au carcater tare, ceea ce este o ipoteza falsa... foarte corect rationamentul! deducem ca cei care nu se pot lasa de fumat, nu au un caracter tare..nu ca nu au caracter deloc cum ai tipat tu mai sus ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Aproape 6 ani de cand m-am lasat. In primul an am mai pufait cate una, dar acum am ajuns sa nu mai suport fumul de loc.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
eu m-as lasa de fumat daca n-ar trebui sa ma apuc , in compensatie, de femei...
asta-i un viciu si mai daunator. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pai se poate, la varsta matale?
![]() grija la accidente http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/fan...a-in-vagin.html |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
asa zic si eu. decit sa dau bani pe ceapa si radiografii, mai bine-mi iau tigari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
...praz? Si ai si avantajul ca nu-ti lacrimeaza ochii cand ....
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
12 iunie, dup-amiaza, ultima.
Merced, abtine-te. Altii la fel. Mersi |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai sa ne spui si noua metoda conasule, ca aici cam asta facem.
Eu n-am ras decat cand a fost cazul, ti-am zis sa gandesti pozitiv si vei vedea ca se rezolva usor. ![]() Telefonu' imi zice ca n-am mai fumat de 113 zile. O iau pe urma lui Victoras, imi vine sa plang de bucurie. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu exista nicio metoda, nu mai fumez si gata. Imi vine sa bat pe toata lumea, in rest e perfect.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Decat sa te reapuci de fumat, mai bine pocesti 2-3 in jur si gata.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai nasol e ca dupa ce bate decat pe unu rau de tot, o sa-si dea seama ca nu i-a ajutat cu nimic. Tot o sa aiba chef de fumat si-atunci il va primi cu amaraciune pe nevinovat cum zace intins.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si o sa zica ganditor: parca mai mergea si un cap un gura ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Eu de vreo 6 ori am incercat, dar n-am rezistat mai mult de 36, 48 ore maxim...
Norma de 20-25 tigari/zi cateodata mai mult sau mai putin... |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba, io tot nu pot sa-mi explic. Singura chestie din cauza careia nu te poti lasa de fumat e nicotina. Fumand nicotina din analoage nu m-am putut lasa de fumat. Fumand nicotina din electronica m-am lasat de fumat in 3 saptamani. Adica bagam nicotina-n mine, iar organismul nu mi-a mai cerut-o dupa o perioada relativ scurta. Care-i spilu ca io nu ma prind?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Ma tu dupa atata timp te lasai oricum, cam toti fumatorii, daca n-apuca sa-i omoare canceru' se lasa la un moment dat.
![]() Am gasit un post de-al tau p-aici, inainte sa descoperi electronica, ceva de genu' "Eu ma las de fumat cand mor de ciroza". ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Si de fumat te poti apuca iar, iti trebuie doar vointa.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
Pa dracu'. Vointa este, mai lipsesc tigarile
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Ma tu trebuia sa poti sa-l citezi pe maestrul Victoras inainte sa te lasi de fumat. El bine a zis cam cand m-am lasat eu prin februarie, ca daca nu m-am tavalit in doua zile pe jos din lipsa fumatului, s-a dus dependenta fizica.
Totul e psihic, si tot el bine a zis, nu trebuie sa te gandesti cu tristete ca-ti lipsesc tigarile, ci trebuie sa te bucuri. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
Ba, mai taci dracu! Pana si bunica avea naturalete si credibilitate cand eram mic si se chinuia sa ma convinga ca nu e bine si nici frumos sa ma scarpin la outse de fata cu toata lumea.
Te aud pana aici cum inghiti in sec, ce naiba... ![]() Chestie dubioasa: azi a fost prima oara in... de fapt prima zi din toata viata mea de contribuabil in care NU am fumat la serviciu. Cand mi s-a mai intamplat de vreo 2 ori sa ma duc la munca croit pe nefumat (acu' vreo 4 ani si acu' cateva luni) am fost victima sigura. Am luat o tigara de la primu' care l-am vazut emanand fum. Azi a fost cam nasol, intre masina si cladire, apoi dupa prima ora, dupa masa, samd. Da' am reusit si parca totul pare mai usor acum. Si secretul, fiindc-asa cum zice Mercedu', exista si unu' dintr-asta - e de fapt un cumul de 2 factori: - nu am cui sa cer o tigara (ma rog, fug de ei cand ii vad, lua-i-ar dracu'); - un pachet e-n jur de 6 euro. Exista o iuda de om care peste o saptamana o sa vina de 17 ori pe zi la mine sa mergem afara sa fumam, da' pana atunci lucrez la a nu-mi mai trebui. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si uite asa te lasi de tigari, de femei... si devi... Filip
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Ba serios am vorbit. Recunosc, sunt momente in care mi-e pofta, dar din ce in ce mai rar. Tre sa fiu baut pentru asta, si chiar si atunci nu ma mai gandesc asa direct la fumat. Nu-mi mai place mirosul, acum toate tigarile mi se par ca miros ca alea aduse pe barca de la moldoveni, ca alea duhneau si cand fumam eu.
Dar cateva momente pe luna nu-s egale cu pofta constanta de fumat pe care o afisezi tu. Nu e neaparat simplu, dar trebuie sa gandesti pozitiv. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
Eu pana la urma cred ca renuntatul la fumat e conditionat numai de mentalitate.
Unii spuneti ca e dependenta de nicotina, bla bla. Prostii, e o dependenta inchipuita. Unii cu plasturi, guma de mestecat, tigari cu apa si pentium 1 in ele. Jenant. Altii spun ca trebuie ambitie si tarie ca sa treci peste tentatie, bla bla... Sunt de parere (acum, nu garantez ca nu m-oi suci peste 5 min sau 5 zile) ca totul tine de maturitate. Puterea de a intelege ce e bine (in cazul de fata gestica, puterea obisnuintei, poate nicotina) si ce e rau (restul). Si punerea astora in balanta cu rezultatu' nefumatului cred ca necesita maturitate. Acu' sa vad dac-am s-o am pana la capat. Si ce ma, si Pilif poate fi un model in viata. This post has been edited by Muttley: 14 Jun 2010, 21:51 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:08 |