Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bine, pana va hotarati voi io ma duc sa-mi pun organismul la orizontala.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
R.I.P.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am zis-o si am sa o mai zic .. de fumat te lasi deodata, fara pregatire. Te trezesti intr-o dimineata si zici :"GATA .. din momentul asta .. STOP !" .. si gata
![]() QUOTE(Victoras2001 @ 14 Jun 2010, 22:55) Asa a fost si la mine .. m-am lasat intr-o perioada de mare suparare ... cred ca ajuta sa mai ai un stres puternic pe langa cel de a te lasa de fumat. P.S.: eu am depasit 5 ani de cand nu m-am mai atins de tigari. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai in timp ce ma pregateam sa arunc electronica (deh, in mintea mea din cauza ei o patisem) si sa-mi cumpar un pachet de analoage (ca asa gasesc toti fumatorii motive hilare), m-am gandit asa: daca ma reapuc acum o sa-mi mearga mai bine? Raspunsul a venit de la sine. Imi faceam un rau in plus. Astea de genul "m-a inselat topmodelul" sau "a murit mama deci trebuie sa ma reapuc de fumat ca sa-mi treaca supararea" sunt pentru fanii lu' Onan. Invie? Daca ma reapucam de fumat imi recastigam banii pierduti?
Argumente pentru slabi. Recunosc, io fara electronica nici nu ma gandeam sa incerc sa ma las. Dar si cu electronica e o treaba. Va arat io vreo 10 prieteni care baga electronica de un an si tot nu s-au lasat de fumat. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Duminica, prima zi de nefumat, m-am trezit pe la 2 dup-amiaza. Dup-aia m-am culcat la 8 seara si m-am trezit direct luni. Luni, marti, ieri... am dormit mai mult ca de obicei.
In lunii mari ar trebui sa fiu ghiftuit de somn. Da' ma chinui intr-un mare hal sa-mi tin ochii deschisi! ![]() Ba, serios acu', lasatu' de fumat da somnolenta? Sau am cifilis? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E ca dracu', la mine a fost invers.
![]() ![]() Cauti motive sa te reapuci? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu. Da' mi-e anormal de somn si mananc in continuu.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Muttley @ 17 Jun 2010, 10:44) Teorie mult mai plauzibila. Ca si mult altii, bagai o tigare in bot cand te plictiseai. Acu' stai si te uiti la pereti/televizor. Obosit probabil ca esti, asa ca daca tot n-ai ce face, lovesti perna si faci lucrul de care ai naibii de multa nevoie, te odihnesti. Macar sigur cata vreme dormi nu simti nevoia unei tigari ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ti-am zis, bea apa, nu manca. Bine, tu poti manca ca nu esti deja cat porcu'. Dar nu in exces, ca maine-poimaine ajungi. Vezi ca o sa-ti trimit ceva pe mailul de Yahoo in cateva minute.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
Al dracu' sa fii ba!!!
Tu stii cata apa am baut de cand m-ai invatat tu la prostii? Stii de cate ori ma pij pe noapte? Stii cum pleoscaie de pereti cand ma misc? Forum mi-o trebuit ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
lasa... asa o sa-ti luceasca rinichii de nu-i drept si-adevarat.
Plus ca daca bei apa, scade senzatia de foame. Da' daca esti nemultumit, ia si tu si bea doua guri de apa odata, nu doua cani ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Am si eu vreo 3 luni (nun stiu, ca n-am numarat) de cand m-am lasat (e cam a doua incercare serioasa de a ma lasa).
In prima saptamana m-a ajutat mult guma nicorette. Acum am scapat si de nevoia psihica, si de cea fizica. Am trecut si peste cateva chesti destul de stresante, da' nici nu m-am gandit sa aprind o tigara. Sper sa nu ma mai reapuc. Data trecuta am facut prostia cu "hai ca bag una acum, ca nu se pune", acum nu mai cad in plasa asta. Efectele benefice s-au facut simtite cam dupa o luna. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Muttley |
![]()
|
Si care-s efectele alea benefice?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 17 Jun 2010, 11:42) Al dracu' sa fii ba!!! Tu stii cata apa am baut de cand m-ai invatat tu la prostii? Stii de cate ori ma pij pe noapte? Stii cum pleoscaie de pereti cand ma misc? Forum mi-o trebuit ![]() Ba eu beau cate cinci litri pe zi in general, da' noaptea nu ma pis decat foarte rar. Controleaza-te la doctor. ![]() Si vorba lui bucatzel ce dracu', iei doua inghitituri in loc sa bagi haleu ca porcu'. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Efecte benefice: nu mai tusesc dimineata pana vomez, nu mai pun sare si condimente in mancare cu polonicul, am redescoperit gusturi de mult uitate, mi-am recapatat mirosul, nu mai cheltul milioane pe luna, sper sa nu mai mor de cancer pulmonar ci de d-ala la colon...
![]() N-o sa-ti vina a crede cate se schimba. Nici macar pe oua nu mai pun sare. Nu-mi mai trebuie. O iau direct din branza sau mai stiu io din ce... Despre dormit, stii ce face tiganu' cand nu mai poate de foame? Se culca. Asa si eu. In prima zi, ca sa nu-mi vina cheful de fumat, nu m-am mai culcat la 2-3 dimineata ci la 7 seara. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Efecte benefice:
- nu ma mai ard plamanii cand fac cardio mai mult - sa zicem ca prietena mea e mai fericita ![]() - gustul amar de dimineata a disparut - tusea care abia incepuse sa apara a disparut - uneori ma durea/ardea stomacul. Nu mai exista asa ceva This post has been edited by ageana: 17 Jun 2010, 11:01 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(ageana @ 17 Jun 2010, 12:00) Ah, modestia asta. ![]() In rest, cu stomacul cel putin confirm. Se intampla chiar des sa ma doara, se intampla sa sughit doar cand trageam fumul de tigara in mine, luam Omez in unele perioade ca sa ma mai lase arsurile. De cand nu mai fumez nu tin minte sa se fi repetat. Cu gustul nu stiu ce sa zic, parca nu-i diferenta mare, cu mirosul in schimb este. Dimineata nu mai simt ca am scai in gat cand respir adanc, inainte parca ma gatuia cineva cu sarma ghimpata. Mai ales cand fumam tigari mai tari. Creste rezistenta fizica, creste pofta de viata. Cred ca am pus vreo 4-5 kile pe mine, dar la 100, ce mai conteaza... Plus ca nu mai cheltui 10 lei pe zi complet aiurea. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(ageana @ 17 Jun 2010, 11:00) Pai si ea s-a lasat? ![]() QUOTE(Merced @ 17 Jun 2010, 11:05) Aha, deci de cand nu mai fumezi dormi in casa. _______________________________________ Pana una-alta, numai sa am de la cine cere o tigara si o fumez de nu se vede ![]() This post has been edited by Muttley: 17 Jun 2010, 11:10 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Ce om slab esti.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
Da' de unde... Am facut un tratament cu niste pastile 6 zile si m-am ingrasat cu 7 kg. Ma uitam intr-o zi la burta si am belit ochii mari, nu-mi venea sa cred ce vad.
Mda, gata, nu stiu de ce, da' parca cu cat o palavragesc p-aici mai mult, cu atat e mai greu. Ma duc sa beau apa ![]() This post has been edited by Muttley: 17 Jun 2010, 11:15 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Psihic bizoane.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
Stiu ba jitselusule. Agonia-i de vina.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bucatzel |
![]()
|
Termina cu prostiile.
Ori te lasi, ori fumezi. nu te amagi cu prostii intre cele doua ca n-are rost. Efecte benefice. In scurta mea tentativa de lasat de fumat, care s-o dus dracu' din cauza ca n-am reusit sa disociez cafeaua de tigare, dupa vreo saptamana, incepusem sa simt cum imi multumesc plamanii. Cum in perioada aia mai si alergam dimineata, spre deosebire de diminetile in care inca mai fumam, nu ma mai intorceam in casa sufland ca o locomotiva. Acu' vreau sa incerc sa ma las de cafea ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Merced |
![]()
|
Eu de cafea m-am apucat dupa ce m-am lasat prima oara de fumat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu beau apa iarna o sticla de 2 litri cam intr-o saptamana, vara, sa zicem maxim un litru pe zi daca-i cald. Daca beau seara, sa zicem dupa 10 o cana cu apa, am vezica plina toata noaptea... Mi-e foarte lene sa ma dau jos
![]() Asa ca-l inteleg pe Muttley. Oricum, se chinuie degeaba, ca nu se va lasa de fumat, n-are atata ambitie. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Va lamentati ca babele! Va spun eu cum sa te lasi usor si sigur, stati numa' sa ma duc sa mai trag una, sa vorbesc in cunostinta de cauza !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am mai zis solutia e sa te lasi brusc de fumat. Io am reusit asa de la trei pachete pe zi acu ` 12 ani. Din pacate mahorca a ajuns sa ma atacheze si acu` pompa mea trage ponoasele kilometrilor de tigari fumate
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La 3 pachete pe zi aveai timp sa faci si altceva in afara sa fumezi toata ziua ?
![]() @vis-a-vis : spune si cate fructe mananci pe zi ca totusi doi litrii de apa pe saptamana (banuiesc ca ai inclus aici toate lichidele, adica nu 2 litrii de apa si 10 de suc cum fac eu ![]() This post has been edited by Shush: 17 Jun 2010, 12:41 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica aia care fumeaza sunt basisti....
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:10 |