Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am mai tras cate un fum doar cand ma imbatam. Da nu cred ca mai mult de 3-4 de cand m-am lasat. Si nu in plamani, ci pufaiala. Asa gust nasol imi ramanea in gura incat ma spalam pe dinti 10 minute. Pur si simplu mi-e rau si scarba de la ele. Nici tutun la punga nu mai pot fuma. Noroc ca-i schimbase ceva gustul.
![]() Si tinand cont ca m-am lasat de fumat in una din cele mai negre zile ale mele, nu prea vad ce m-ar determina sa ma reapuc. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ah, acum se spulbera tot sprijinul meu moral, adica idolul in ale renuntatului de fumat, Victoras a mai pus gura pe tigari de cand s-a lasat?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu ma, doar te incearca pe tine, sa vada cat esti de puternic. Normal ca nu.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Am o tigara intr-o mana, o bricheta in cealalta...
![]() This post has been edited by Merced: 14 Jun 2010, 22:00 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Un pistol in cealalta
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, io am pus gura pentru ca, de beat ce eram, nu ma puteam abtine sa nu fac pe grozavul, sa le areat tuturor ca io nu ma mai reapuc nici daca trag dintr-o tigara. N-auzi ca am pufait si nu mi-a priit? Probabil ca voiam sa ma conving si pe mine ca nu-mi mai trebuie si chiar nu-mi mai trebuie.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Prea tarziu. Am aprins tigara. Ah, ce senzatie, uitasem ce bine poate sa fie
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Inainte sa tragi din tigara aia obosita, gandeste-te bine ce avantaje ai daca o faci si ce avantaje ai daca n-o faci. Te domina un sul de tutun de 10 milimetri?
LE. Ce motiv pueril ai gasit... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Jun 2010, 22:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Vezi ca pot trai si cu responsabilitatea ca s-au lasat vreo 15 oameni de fumat datorita mie.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Sa speram ca exercitiul asta il ajuta pe Muttley cu ceva.
![]() Eu nici nu mai am tigari in casa, totusi bricheta Zippo o mai pastrez in cutia ei printr-un sertar undeva. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io am tinut tigarile pe care le aveam in buzunar in ziua in care m-am lasat (doua pachete
![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Jun 2010, 22:18 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Eu am lasat vreo luna in masina un pachet cu vreo trei tigari, in casa mai aveam doua in alt pachet, p-ala l-am tinut o saptamana in plus pana a ramas un amic venit in vizita fara tigari din cauza mea(am varsat un pahar peste ele din greseala), si le-am dat si p-alea.
Singuru' pachet pe care-l tin amintire este unul de Winston Lights mic, de prin 2005 cred ca-l am, l-am gasit in vechea imprimanta, acolo le tineam ascunse cand eram clasa a zecea. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Merced @ 14 Jun 2010, 22:00) Ba, ti-am zis ca nici bricheta nu mai am? Ca s-a terminat printr-o minunata coincidenta fix cand s-au terminat si sigarile...? Da' fii antena cum am fumat ultima tigara... Eram sambata dimineata, la masa. Il vad p-unu' cu tigara-n bot, ii cer si eu una. Aveam de gand sa ma duc in camera si s-o fumez pe buda in timp ce schelai ca un caine. Asa si fac. Abia ma mai puteam tine de coor, m-asez repede unde trebuia, ia bricheta goala. "Phiutu-i!" zic. Las' ca mai aveam una in masina. Cobor repede la subsol, sufletu', nu era acolo. Aprind tigara cu bricheta electrica, o sting numa' cat sa ramana putin jar cat s-o car repede cu liftul 4 nivele si sa nu lase fum in urma. Pe naiba, ca pana la lift s-a stins. Asa c-am fumat toata tigara in subsol, in parcare, cu frica de detectoarele de fum. Dup-aia m-am dus la baie cu inima franta. In ziua aia de sambata am mai fumat 2 tigari cersite. Si aia a fost tot. Deci inca un mit spulberat (in cazul meu de mult prea multe ori): ultima tigara nu trebuie sa fie una speciala. M-am mai "lasat de fumat" acu' vreo 2 ani tolanit in pat, cu lumina potrivita, geamul doar putin deschis, cracit si cu scrumiera pe piept. Acum, ultima oara, in momentul cel mai placut pentru o tigara si nici nu mi-a mers. Neah. Ultima nici nu mi-o amintesc, chit ca priveam pe viu la cea mai mare cursa de anduranta auto din lume, deci un moment unic, tigara nu mi-o amintesc. Daca n-am s-o duc la capat nici de data asta, macar pe viitor nu ma mai amarasc cu petreceri de adio speciale. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce face sevraju' din om!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
Mor de batranete pana posteaza asta
![]() PS: tot asta de-l astept acu', ma-nvata-ntr-o vreme cum sa combat pofta de fumat - apa. Sa mai zic cat pipi fac? Cum golesc sticle...? ![]() This post has been edited by Muttley: 14 Jun 2010, 22:37 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Imi amintesc ultimele trei tentative. Prima, undeva la un revelion, eram la tara, gasisem cu greu la plesneala Winston Lights d-alea vechi, pana sa le puna filtru alb si sa le numeasca Blue. Alea erau tigarile mele de "suflet" nu ma racaia gatu' de la ele, nu tuseam de la ele, am avut o mare "deceptie" cand le-au stricat, n-am mai gasit tigari care sa-mi placa, doar L&M albastru intr-o oarecare masura.
Oricum am deviat, sa revin: ma lasam, evident la 12 noaptea, in uralele noului an, parca era anu' cand ne-au primit in UE. Am rezistat fix vreo saptamana, d-aia plina de chinuri, in care am facut practic o "cursa" cu un amic care incerca acelasi lucru, ne-am tot tachinat care se apuca iar primul. A doua tentativa, tot revelion, asta cand treceam in 2008. Am fumat pana la capatul petrecerii, era p-aici prin oras, m-am dus cu taxiu' acasa, aveam juma' de pachet si o bricheta d-aia Cricket. Am aprins o tigara in fata blocului, pe la vreo 6 dimineata, am tras cateva fumuri, am aruncat bricheta si pachetu' pe jos, am mai tras un pic si am aruncat si tigara injurand cu patos. A avut efect cateva luni, dar tot asa, a fost o perioada nasoala, am "suferit" mult dupa tigari in lunile alea, practic cand ma enervam primul meu reflex era sa ma caut de tigari in buzunar. La fel si cand plecam din casa, nu puteam renunta la verificarea "clasica": telefon, portofel, chei, tigari. Chiar si acum s-a intamplat sa ma caut de vreo doua ori de tigari. A treia oara e asta de acum, tin minte perfect ultima tigara. Fusese ziua unui amic, efectiv n-am dormit in noaptea aia, am plecat aiurea dupa bairam, am fumat in aproape 48 de ore cam trei pachete de tigari, fara alea doua tigari ramase in pachet. Era parca ora 16-17, mancasem ceva, ma pusesem pe fotoliu sa fumez o tigara, mi-era o sila, tuseam, iar maica-mea a inceput iar ca o moara stricata "Nu ai si tu vointa sa te lasi de fumatul asta" bla bla bla. De cate ori mi-a zis asta, nici eu nu mai tin minte, insa acum parca a avut un fel de efect. I-am zis "Uite, o fumez p-asta si nu mai fumez dupaia, e bine?". Normal ca a crezut ca zic la misto, si eu credeam la fel. Insa m-am dus sa ma culc, m-am trezit a doua zi, si am zis, hai ma sa mai stau o zi, urmatoarea tot asa. Si cu cat avansezi practic realizezi ca era o porcarie fumatul, un viciu imputit, daunator si scump de care ai fi vrut mereu sa te descotorosesti, dar niciodata n-ai reusit. Nu m-am mintit niciodata cum fac altii "Fumatul e un fel de iubire a mea", "Imi place sa fumez, nu-mi face rau". Am fost mereu constient si am recunoscut-o ca e un viciu daunator, ca as vrea sa ma las dar nu pot, si erau momente in care ma gandeam oarecum serios sa ma las, fumam o tigara seara inainte de culcare, ziceam "Gata, e ultima!", ma duceam sa fac un dus si in timp ce ma spalam ma apuca o stare de anxietate teribila, de ajungeam sa ies in prosop direct la pachetu' de tigari, sa aprind una doar ca sa ma linistesc. Fumatul distruge psihicul uman, ca si alte droguri probabil, din fericire asta e singurul care pusese stapanire pe mine. Inchei acum, as mai fi scris macar cat sa iasa o nuvela, da' vrea Muttley sa se culce, si nu poate pana nu citeste cuvintele pline de intelepciune pe care le impartasesc cu multimea. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca te gandeai mai din timp, strangeai si tu bani de-o masina mai de Doamne-ajuta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
Asa e. Pana acum estimez ca am economisit vreo 1000 de lei.
Si prin "economisit" vreau sa zic "nu am ars niste cenzuraturi al caror fum daunator se trage in piept". This post has been edited by Merced: 14 Jun 2010, 22:45 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
La mine ar fi cam 10 000 ron.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Muttley |
![]()
|
Nu stiu de ce, da' LM-urile alea albastre le asociez cu un Opel Vectra A rosu, cu urme de colant galben, cu puntea spate stramba si oglinda la sofer lipita cu banda scoci.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Asta e replica? Sincer, ma asteptam la mai mult. Hai noapte buna! Si vorba aia: sa ne auzim nefumatori!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Auzi ma, daca tot esti la paris... baga si tu un pachet de Gitanes...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aoliouuuu ce tigara... Niciodata n-am putut fuma inu intreaga.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Nici eu, dar am scuza ca atunci cand am pus gura pe asa ceva, eram inca incepator in ale fumatului. Am incercat sa fumez singur una d-aia cu filtru d-ala scurt, am aruncat-o dupa trei fumuri ca mi se facuse rau. Cu una fara filtru l-am pacalit pe un fost coleg de liceu ca-i "iarba", am fumat patru insi la ea, el cu mult patos, pana la urma la ora de sport incepuse sa fuga cu mainile intinse in lateral si sa strige ca-i avion.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
nasol,adevarul e ca se duc multi bani pe tigari,cred ca o sa incerc si io sa ma las,da cum zicea un coleg:totul tine de bunavointa
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
Merced |
![]()
|
Mai mult vointa, decat "buna".
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:38 |