Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Shush @ 17 Jun 2010, 12:40) Eram un tot unitar cu tigara sau lipita de buza sau intre doua deste si lucram cu alelate trei la copita stg. si eram invelit itr-un nor permanent de fum. Chestia eraa ca si ceilalti colegi fumau; era ceva ca la balamuc ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce viciu nenorocit. Totusi vad ca trendu' e sa te lasi de fumat. Mai toti fumatorii numai despre lasat vorbesc. Cu ceva ani in urma, doar nefumatorii o tineau ca nu-i bine sa fumezi si-si mai luau si pe carca din cauza asta.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Trendul e dictat si de scumpirea constanta.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
n-o sa scapati niciodata de viciul asta asa ca nu va mai obositi sa tot discutati sau sa incercati sa va lasati
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asa gandesti tu? Te-ai reapucat de atatea ori incat nu crezi ca o sa te lasi vreodata?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
n-am inteles niciodata ce e aia sa bagi in tine atat fum. am tras si eu din tigareta 2 din curiozitate, nu mi-a placut si n-am mai bagat porcarii d-alea-n gura niciodata.
This post has been edited by dispeceru: 17 Jun 2010, 20:37 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Azi ma la-s iar de fumat! Mie mi se pare usor. Ai terminat ultima tigara, ai stins-o si pina la urmatoarea-ti promiti solemn sa nu mai fumezi niciuna. Sa vedem cind va fi urmatoarea, se pare ca aici e adevarata problema.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ca sa nu mai zic cu cine tine...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(dispeceru @ 17 Jun 2010, 20:36) am tras si eu din tigareta 2 din curiozitate, nu mi-a placut si n-am mai bagat porcarii d-alea-n gura niciodata. Altii au intrat la bulau din cauza tigaretei 2. ![]() Eu am vreo 2 luni de cand n-am mai tras nici macar un fum. Am zis pur si simplu intr-o zi ca nu mai am chef de fumat si asta a fost. |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
O fi reusit Muttley sa gaseasca pe cineva de la care sa ceara o tigara?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu
![]() 18 Jun 2010, 23:03: Tot nu. Da' faza damboulea... Primele zile fu usor, acu' ma dau de ceasu' mortii. Ma uitam in seara asta pe strada cum fumau muritorii si-mi dadeam palme-n sinea mea. Pana luni nu mai ies din casa. Oricum, luni cred ca ma trezeste colegu' ala, imi suna la usa direct si ma cheama sa fumam ![]() This post has been edited by Muttley: 18 Jun 2010, 23:03 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mananca si tu niste covrigei cand ti se face pofta de-o tigara!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca gandesti asa ii clar, o sa-l bagi din nou pe dracu-n gura.
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sau gandeste-te la agonia cancerului pulmonar...
si... te multumesti cu covrigeii! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mi-am recitit toate postarile si nu reusesc sa-mi dau seama ce dracu m-a motivat asa tare acu' o saptamana
![]() Daca gasesc acum o tigara n-o fumez, o mananc! Pilif, sa nu te apuci de fumat. Daca nu ai norocul (n-am scris gresit) sa mori din cauze nenaturale, mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa te lasi. Si-i naaaaspaaaaaaaaa... Maine stau toata ziua si citesc cartea aia. Daca nu functioneaza, aia e, ma duc si-mi cumpar. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 18 Jun 2010, 14:39) Ma uitam in seara asta pe strada cum fumau muritorii si-mi dadeam palme-n sinea mea. Pana luni nu mai ies din casa. Oricum, luni cred ca ma trezeste colegu' ala, imi suna la usa direct si ma cheama sa fumam ![]() Ba. Muritorii aia de pe strada si colegul tau SUNT DE COMPATIMIT, NU TU!!! Daca judeci la rece (si nu pricep de ce n-o faci) LOR LE VINE SA-SI DEA PALME PENTRU CA TU TE-AI LASAT DE FUMAT, IAR EI NU-S IN STARE!!! Esti om inteligent. N-ai cum sa nu constientizezi lucrul asta. Iar asta trebuie sa-ti dea forta de care ai nevoie. Sa vezi cum se uita la mine "muritorii" mei de prieteni in timp ce-si aprind a cata tigara oare, si-mi spun "ce bine de tine ca te-ai lasat, noi nu putem ![]() Daca ai stat cateva zile fara otrava, n-o mai baga-n gura. NU MERITA. Numai la asta gandeste-te. Abia dupa ce-ti vei aprinde tigara (sper din tot sufletul sa n-o faci) iti va veni intr-adevar sa-ti dai pumni si palme. Suferi acum, dar merita. Gaseste-ti dracu' ceva de facut, ca daca te gandesti toata ziua numai la fumat nu-i in favoarea ta. This post has been edited by Victoras2001: 19 Jun 2010, 08:48 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fii capitanul nostru!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Na c-a aparut vis-a-vis si mi-a venit o idee. Ia-ti bicla si baga ca nebunu zeci de km. Si daca o sa te roage unu' tot n-o sa-ti mai trebuiasca mahoarca. Plus ca se mai curata plamanii.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Avec velo a Paris, merveilleux...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
vizavi, nu te radea de piktoras, ca le zice bine maimutoiu'. Dupa ce i-am citit pledoaria, mi s-a transformat pofta de tigara in sete
![]() Hai c-am sa caut sa cumpar vreo troaca de bicla... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Si eu ma aflu in situatia de care pomeneste Victoras,adica,m-am lasat de fumat in decembrie impreuna cu inca vreo 4 colegi!Astazi sunt singurul care nu mai fumeaza si sunt intrebat mereu:"Da cum ai facut?"Se vede clar ca sunt invidiosi si injura intruna tigarile.Eu nu m-am lasat din cauze de sanatate ci din cauza de BANI!Acum,nu stiam cum sa fac sa ma mentin fara sa fumez...ce sa fac cu banii care imi ramaneau (fumam de 400 de ron pe luna),si am gasit solutia:mi-am luat Logan!!!Acum chiar daca as vrea sa ma apuc de fumat numai am cum pentru ca nu mai am bani!!!Am colegi mai amarati la munca care fumeaza si le-am spus ca in fata mea sa nu se planga de bani atata timp cat fumeaza!Acum chiar imi este mila de unii fumatori!Sunt constient ca nu isi doresc sa se trezeasca dimineata cu gatul plin de smog si de mizeria aia in gura,sunt constient ca nu isi doresc sa gafaie mereu si sa le puta gura dar nu am ce sa le fac daca nu sunt macar cat sunt eu de dusman tigarilor.Apropo, la Logan am imprumutat o suma pentru care dau 230 pe luna,deci ma ajunge mai ieftin masina
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai ma, mie nu mi-a dat telefon sa-mi spuna ca-i la Paris. Dar cred ca-i mai bine pentru el. Au aia niste piste pe acolo... Iar de inchiriat e imposibil sa nu gaseasca, plus ca trebuie sa aiba si ceva gioarse de vanzare.
De, daca i-a trebuit Paris... Statea colea-n Romanica pitoresca, ca nu vedea pe nimeni fumand. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Muttley |
![]()
|
'fiu sincer, dintre un Logan si tigari eu as alege tigarile... Da' copilu' cred ca e un argument bun, acu' sa vad cum ma-nvart, ca singur nu-l pot face.
Tocmai s-a-mplinit o saptamana ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Matlii, (troaca de) bicicleta te poate ajuta, dar la mine n-a prea tinut. Nici guma de
mestecat, nici samburii lu' Margelatu', nici mersul la sala de forta, nici jogging-ul. Toate astea, intr-adevar, ajuta, dar intr-o proportie destul de mica, depinde cat de sustinut este efortul... Singura chestie care m-a ajutat, de fapt m-a determinat, m-a fortat, m-a obligat sa cobor de la 20-25-30 tigari/zi (poate si mai mult daca aveam cantitati suficiente de bere) la 2-3 tigari/zi a fost cand am lucrat ca - sa nu radeti! - drujbist undeva la munte, vreo 3 luni. Plecam dimineata la 7 de la vagonul forestier si faceam 3 km in sus pe munte cu drujba, un bidon de 5l de benzen si un bidon cu 2-3l de ulei si pachetul cu mancare in total undeva pe la vreo 10-12 kile. Poate mai mult. Distanta asta o urcam intr-o ora. Pe unele portiuni cadeam in genunchi. Urcam pieptis, tata, nu asa... Apoi trebuia sa stau vreo 20 min sa-mi trag sufletul. Daca-mi aprindeam o tigara atunci, nu puteam sa trag mai mult de 1-2 fumuri!, simteam cum ma ard plamanii. Ziua (10ore) trecea doborand brazi si fugind cu cablurile de la taf in spate. Seara aceeasi distanta parcursa invers. Ajuns jos - directia mancare si pat. De-abia dupa vreo 1-2 ore seara de cand ajungeam la vagon putem sa fumez 1 tigara. Poate doua... Si eventual una dimineata urmatoare inainte sa plec sus pe munte... A fost singura perioada din viata mea de fumator cand - in mod constant, invariabil - nu am fumat mai mult de 1-2-3 tigari/zi (puteam foarte usor sa renunt si la astea, nu stiu de ce n-am facut-o. Ba stiu, nu-mi propusesem sa ma las de fumat atunci). Combinatia efort fizic sustinut/aer curat si tare de munte (de la peste 1200m altitudine) a fost hotaratoare. Daca va trece cumva prin cerebel sa incercati ceva in genul expuse de mine, dar mai soft - gen mers la munte cu cortul si facut drumetii toata ziulica, seara gratare si bere suficienta (pe langa care organismul va cere si nicotina mai multa ca de-obicei), dimineata sculat pe la 10-11-12 si facut drumetii pana seara - you better think again! Daca as avea ocazia, as repeta figura de lucrator forestier, dar, de data asta cu ideea fixa in cap de a ma lasa de fumat. Cred, ba nu, sigur as reusi. Sau, poate un antrenament de vreo luna-doua la o unitate de vanatori de munte. As incerca totusi (dar n-am gasit ceva convenabil) un antrenament la o sala de ceva sporturi de bataie, cu toate ca sunt o fire pasnica (singurele antrenamente care le-am vazut cat de cat serioase adica - incalzire gen alergare usoara, mersul piticului; apoi grosul antrenamentului - procedee si la sfarsit - ca sa stoarca tot din tine antrenament de forta - tractiuni la bara, flotari, genoflexiuni pana cazi din picioare ![]() clasele 8-11 cand (incepusem sa fumez si) n-aveam pic de colesterol ![]() 1,74m inaltime si 73kg. Eeee!? Astea da proportii de sportiv, nu ca acum 1,74m inaltime si 99kg... ![]() ![]() 19 Jun 2010, 16:17: QUOTE(Muttley @ 19 Jun 2010, 15:54) Pe bune? Fara nici un fum?... 19 Jun 2010, 16:23: QUOTE [...]la Logan am imprumutat o suma pentru care dau 230 pe luna,deci ma ajunge mai ieftin masina blink.gif ,asa ca :"te-ai mai apuca de fumat!?"Plus de asta mai am si un baietel de 9 luni caruia prefer sa-i iau lapte si biscuiti decat sa ma droghez eu[...] @aluibasarabeanu: cel mai fain exemplu, cu motivatii practice, responsabile, nobile si solide. This post has been edited by dacia_slk: 19 Jun 2010, 16:23 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba, am uitat. Am fost nevoit, acum cativa ani, sa plec cateva zile la Izvorul Mures (parca asa-i zice). Pur si simplu nu mi-am putut imagina, nu-mi venea sa cred, dar fumam 2-3 tigari pe zi. Si asta cu tot cu bautele de seara. Pe langa faptul ca nu-mi cerea organismul tutun, chiar daca aprindeam o tigara, dupa primul fum o aruncam, ca nu intra in mine.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Muttley |
![]()
|
Mor cand va vad cu "nu intra", "nu puteam", "n-aveam pofta".
In 12 ani de fumat, nici macar o data nu mi s-a-ntamplat sa nu pot fuma o tigara, s-o arunc dupa ce am aprins-o. O data am impresia c-am si borat de la una (mergeam la scoala, extrem de obosit samd) da' tot am fumat-o toata. Nu-mi explic... Oricum, revenind, azi am stat si am de gand sa raman incuiat in casa. Nicio problema pana acum. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(infiniti @ 19 Jun 2010, 18:01) ![]() Scuze. ramasese quotele activat, ca voiam sa-i scriu ca-i dau io 7 lei numai sa nu mai dea apuri, da mi-am adus aminte cine modereaza pe acolo si m-am linistit. Io aveam vreo 18-19 ani de fumat 2-3 pachete pe zi. Tu crezi ca io nu m-am mirat toata ziua cand am vazut ca nu puteam fuma? Din cate vad eu, tu numai la fumat te gandesti. daca n-ai fumat o saptamana, nu mai poate fi atat de pregnanta dorinta fizica de nicotina. E mai mult psihicul. Sa nu-mi spui ca inca te mai apuca tremuratu' si ti se usuca gura, cum pateam io daca nu fumam 2 ore. This post has been edited by Victoras2001: 19 Jun 2010, 17:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:12 |