Logan DIESEL, aspecte comerciale...
![]() ![]() ![]() |
Logan DIESEL, aspecte comerciale...
eugeniuz2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Attached thumbnail(s) IAA_029_F.jpg ( Size: 74.6k ) Number of downloads: 251 IAA_034_F.jpg ( Size: 94.64k ) Number of downloads: 139 IAA_079_F.jpg ( Size: 68.54k ) Number of downloads: 290 IAA_085_F.jpg ( Size: 77.25k ) Number of downloads: 391 IAA_086_F.jpg ( Size: 85.2k ) Number of downloads: 405 IAA_088_F.jpg ( Size: 86.99k ) Number of downloads: 250 IAA_223_F.jpg ( Size: 103.52k ) Number of downloads: 147 |
||
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
cum adica cu toate? ce dotari avea cel de 7200 de euro?
multumesc |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut vineri la aeroport in Otopeni 7 masini 1.5 DCI, in fiecare erau 5 persoane, cred ca testau masinile. La fiecare 20-30 min reveneau in parcare si se schimbau intre ei.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Ciprian I |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 12 Joined: 20 September 05 From: adss ![]() |
Domnilor, vreau sa va spun care sunt dotarile la diesel fata de benzinar:
Claxon bi-ton Spot de lectura Protectie pragruri usi fata Scut protectie motor Va avea 65 CP si viteza maxima este de 155 km/h. Consumul urban:5.8l, extraurban: 4.3 si mixt: 4.8 Attached thumbnail(s) c4_12_sb.jpg ( Size: 24.27k ) Number of downloads: 140 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- BZ 78 CIP
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
Esti sigur? Daca bine am vazut si loganul meu ambiance are scut sub motor, acum nu stiu cum este la celalalte modele dar banuiesc ca toate au asa ceva.
|
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
Ciprian I |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 12 Joined: 20 September 05 From: adss ![]() |
Probabil Ambianceul tau are scut sub motor dar are celelalte dotari de la diesel?
Attached thumbnail(s) Dacia_Logan_bord.jpg ( Size: 81.5k ) Number of downloads: 278 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- BZ 78 CIP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca si treaba cu protectiile de prag la usile fata sunt de la laureate la deal si pe benzinar.
Si la fel si cu claxonul bi-ton, tot de la laureate la deal Si la fel si cu spotul de lectura, de la laureate la deal, el exista si pe benzinar... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kurupt |
![]()
|
Bineinteles ca nu are, dar ornamentul de protectie de la praguri fata are si modelul ambition.
|
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
cuplu motor de 160 la 2000 rot/min este foart mare la dci fata de mpi uri care nu trec de 127 si 130 la cuplu si ala la 3000 de turatii unde masina am inteles ca urla deja.
este facut dci u sa duca masina la viteze care ii ofera 2000 rot in treapta 5 a, eu cred ca va fi la 90-110 kmhchiar si cu masina incarcata iar la pante sa care in 3 sau 4 cu masina chiar semiincarcata... e mai flexibla pt uzul normal gandit al loganului, nu pt forje... eu zic in completarea unei intrebari ca la 150 kmh dci ul ia maxim 7 %maximmmm... dar mai putin daca e fol la 150 in conditii de drum liber, autostrada... daca ii tot dai frane la carute si camioane nu are rost sa mergi nici cu 130 pe asa drum... problema va ramane tot calitatea caroseriei...cum va merge peste 5 ani.... suratele germane la 5 ani se tin bine, cel putin fecat ein germania... noroc |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Dotarile modelului expus la IAA Frankfurt
aer conditionat / geamuri si oglinzi electrice / servodirectie / dublu airbag / ABS de fapt ce altceva ar mai trebui sa aiba? iar pretul de 7200 ii innebunea pe nemti carora nu le venea a crede ca o masina diesel noua si bine accesorizata pentru confort poate costa doar atat. Ca VW FOX, concurentul Loganului, este vreo 9000 si pe benzina si cu 3 portiere si cu un portbagaj cam cat avea Matiz-ul. Si modelul expus era fara jantele de aliaj. Nu am fost foarte atent la detaliile astea. O sa fiu cand voi reveni in tara si voi analiza filmul facut la fata locului. Aveau alaturi de asta prezentat ca si noutate, si celelalte modele chiar si cel chel (cu precizarea ca in Germania chel inseamna cu dublu airbag si ABS). Nu ma considerati un om supersatisfacut de Dacia. Departe de mine. Insa la banii dati, o masina NOUA cu aceleasi dotari este imposibil de luat. Probabil la nemti va fi masina de unica folosinta. O ia, o utilizeaza 3 ani cat e garantia sau 100.000 km si o da la gunoi. ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Frumos... sunt curios cate probleme au rezolvat din cele care au aparut pana acum... si cate probleme specifice dieselului vor apare.
Oricum, cand o sa am posibilitatea sa imi cumpar o masina (oare cand ?) nu o sa-mi cumpar Dacia. This post has been edited by Illusi0n: 20 Sep 2005, 21:34 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Pretul de 7200 includea si tva lor ? daca da yes este de cumparat logan din germania
scazi tva care il recuperezi si brusc ai un logan la 6048 diesel cu dotari peste romania |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Amatorul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 June 05 From: Petrila/hd ![]() |
Am primit ieri o invitatie din partea fabrici de a merge si testa noul Logan disel iar pretul e de 8225 euro motor de1,5dci consum 4,8l/100km.atit si nimic mai mult.Dar am citit in revista ca motorul va avea 65 de cai vit.165km vor fi trei tipuri de dotari dar nu specifica cum si nici pretul in functie de dotari.Voi vedea eu pe 29 si va spun atunci si impresia care mia facut-o.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
Poate in viitor (sper si eu ca tot omul) sa apara si motorizarea dCi de 80 de cai si cea de 100 de cai.
E bun insa pentru drumurile noastre de zi cu zi si asta de 68 CP. Iar chestia cu TVA scazut merge si nu prea. Cica nu iti dau chiar 16% inapoi iar la intrarea in tara vei plati TVA si accize calculate dupa un tabel ce include doar cilindreea masinii si anul ei de fabricatie. Adica ai toate sansele sa fii peste pretul de catalog din tara... |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
da dar in tara nu va fi niciodata o varianta cu abs, iar versiune preferance este aproape 8000 de euro asa ca eu zic ca ar merita. Si ar mai fi o diferenta calitatea. Nu stiu cum e acuma dar pe vremuri era o diferenta destul de mare la cum erau lucrate masinile dacia pentru export si cele pentru tara.
This post has been edited by ViperRS: 20 Sep 2005, 22:24 |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(ViperRS @ 20 Sep 2005, 22:38) Pretul de 7200 includea si tva lor ? daca da yes este de cumparat logan din germania scazi tva care il recuperezi si brusc ai un logan la 6048 diesel cu dotari peste romania +500 - 600 drum transport + mai mult de 2300 tave vamale + si mai baga 200 - 300 neprevazute link taxe platite la vama deja nu mai renteaza ... |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Va rog sa va limitati la discutii despre modelele comercializate la noi... nu-si are rostul aici o discutie despre rentabilitatea achizitionarii unui Logan din alta tara decat RO si importarea lui... pentru asta exista topic privind achizitionarea sau puteti crea un topic dedicat reimportarii Loganului.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
http://www.turatii.ro/index.php?func=artic...test&articol=56 ... articol si poze cu loganul diesel care este lansat azi petnru presa...
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
Phileas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 October 04 From: Bucuresti ![]() |
toate modelele noi la vanzare in tarile UE trebuie sa aiba standard ABS.
eu asa stiu ca exista o lege, deci va avea si la noi din 2007 daca intram in UE. daca nu, poate din 2008, dar oricum o sa mareasca si pretul corespunzator asa ca mare avantaj nu e, cine nu isi permite acum cu atat mai mult nu o sa isi permita atunci. |
--------------------
DACIA
SupeRNova
2002 Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Logan-urile diesel cu euro 4 au ABS.
In Romanica se vand loganuri diesel cu ... euro 3 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kurupt |
![]()
|
Ai dreptate in EU este obligatoriu, fiecare masina noua trebuie sa fie dotata cu ABS. Dar sa vezi cazul Ungariei, care au intrat de mai mult de un an in UE si au primit scutire referitor la masini noi dotai cu ABS standard 3 sau 4 ani. Deci daca o sa intram probabil o sa mai treaca 3 sau 4 ani pana o sa aiba toate masinile noi, ca dotare standard ABS
![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Dotarile diesel-benzina sunt identice. La noi in tara.
This post has been edited by IRONICK: 21 Sep 2005, 16:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
cum scria si altcineva mai sus, nu va mai vociferati atata,in cazul introducerii obligativitatii, ABS-ul nu o sa fie montat pe banii francejilor, ci tot pe banii vostri.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Ciprian I |
![]()
|
As vrea sa va prezint versiunile de la Logan diesel:
Dacia Logan DIESEL Ambiance Dotari standard pentru Dacia Logan DIESEL Ambiance 1.5 dCi: airbag sofer, sistem de antidemaraj electronic, centuri de siguranta fata în 3 puncte, reglabile pe înaltime, închidere centralizata si geamuri colorate. Dotari optionale pentru Dacia Logan DIESEL Ambiance 1.5 dCi: sistem de servodirectie si radiocasetofon codat 2X15W. Pretul pentru o Dacia Logan DIESEL Ambiance 1.5 dCi este de 7.270 Euro. Dacia Logan DIESEL Preferance Ca dotari standard, Dacia Logan DIESEL Preference 1.5 dCi dispune, în plus fata de Dacia Logan DIESEL Ambiance 1.5 dCi, de: servodirectie, airbag pentru pasagerul din fata, geamuri fata electrice, radiocasetofon si sistem de închidere centralizata a portierelor cu telecomanda. Pretul pentru Dacia Logan DIESEL Preferance 1.5 dCi este de 7.970 Euro. Dacia Logan DIESEL Laureate Dotari standard pentru Dacia Logan DIESEL Laureate 1.5 dCi: aer conditionat, proiectoare de ceata, retrovizoare exterioare cu reglaj electric si degivrante, computer de bord, radiocasetofon codat cu patru boxe de 15 W si sistem de reglare a scaunului soferului pe înaltime si lombar. Pretul pentru Dacia Logan DIESEL Laureate 1.5 dCi este de 8.670 Euro. Data de deschidere a comenzilor pentru aceasta versiune va fi comunicata ulterior. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- BZ 78 CIP
|
|
Ciprian I |
![]()
|
Loganul diesel va atinge 100 km/h in 15.5 s. Am mai auzit ca va avea 160 Nm. El consuma foarte putin si de aceea merita banii.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- BZ 78 CIP
|
|
Ciprian I |
![]()
|
![]() In tradevar Logan diesel este o masina care consuma foarte putin. Am sa va prezint fiinantarea la Logan diesel: Finantare Dacia Logan DIESEL - leasing si credit Clientii interesati de achizitionarea unui autovehicul Dacia vor beneficia de o oferta completa de produse financiare, din partea grupului RCI Romania, prin filialele sale RCI Finantare si RCI Leasing: credit în lei sau în euro pentru persoane fizice si leasing în euro pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice. In perioada 29 septembrie - 31 octombrie 2005, RCI vine cu oferte promotionale de credit (rata de 299 RON/luna) si leasing (rata echivalenta cu 299 RON/luna) pentru toate versiunile Logan. Dacia va organiza în toata reteaua sa comerciala o ampla operatiune "Porti Deschise" între 29 septembrie si 3 octombrie 2005, pentru a permite publicului sa descopere în cele mai mici detalii noua gama Dacia Logan DIESEL 1.5 dCi, precum si oferta de servicii asociate (finantare si post-vânzare). Avansul minim pentru lansarea unei comenzi este de 5.000 RON. Clientii care doresc, pot însoti comanda de o cerere de finantare (credit sau leasing) la sediul oricarui dealer. Vehiculele vor fi livrate incepand cu 4 octombrie 2005. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- BZ 78 CIP
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ce-i fain e ca intr-adevar are blana de motor! Sper sa nu bage un pret de-ala nesimtit...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(ziarul Averea @ preluat si de hotnews.ro) De ce e mai scump Loganul in Romania decat in Occident Comercializata in Franta din 9 iunie, anul acesta, Dacia/Renault Logan continua dezvoltarea dotandu-se, in sfarsit, cu un motor Diesel, anunta francezii de la „Le Nouvell Observateur". Lansat in Romania in luna septembrie, in versiunea Euro 3 (cu 65 CP), acest motor va fi disponibil in Europa Occidentala de la inceputul lui 2006 in versiunea Euro 4. El va dispune atunci de 5 CP in plus (70CP). El va fi asociat cu cutia cu 5 viteze disponibila in prezent la Clio si M?gane. „In Romania se comercializeaza versiunea 1.5 dCi 65 CP adaptata normei obligatorii de depoluare Euro 3. Pe pietele unde este obligatorie norma Euro 4, este oferita versiunea adaptata corespunzator" ne-au raspuns cei de la Dacia. La targul de la Frankfurt, unde a fost prezentata occidentalilor o Dacie pe motorina, era anuntat un pret pentru ea de 7.200 de euro (fara TVA). Ar rezulta 8.532 euro cu tot cu TVA in Germania. In acest pret este inclus aer conditionat, geamuri si oglinzi electrice, servodirectie, dublu airbag. Pentru a beneficia de aceste dotari, in Romania trebuie platiti 8.670 euro, asadar cu 138 de euro mai mult. Atunci cand comparam preturile trebuie sa tinem cont si de faptul ca, in Germania, acciza la automobile e mult mai mare decat in Romania, ca transportul pana in Germania costa, ca sa nu mai vorbim de nivelul de trai foarte diferit. Nu este prima oara cand clientii romani sunt tratati diferit, fata de cei occidentali. La lansarea modelului pe benzina, versiunea de baza pentru tarile occidentale a fost de 7.500 euro, in acest pret fiind inclus doua airbaguri si ABS. Pentru a avea aceste dotari, romanii trebuie sa plateasca 8750 de euro. In plus, in Occident, Loganul este in garantie timp de trei ani, indiferent de motorizari. In Romania, pentru a avea aceasta garantie, trebuie scosi din buzunar 195 euro. Mai mult, la modelele pe motorina, garantia extinsa ajunge la 265 euro. Oricum, Loganul cel mai dotat ajunge sa fie concurat, pe piata romaneasca, de modelul Renault Clio Symbol. Un Clio Symbol la aceeasi dotare, ce-i drept cu motorul de 75 CP, ajunge la 9000 euro. La acest model clientul poate beneficia de o garantie extinsa, dar in limita a 100.000 kilometri, de patru ani, pentru aceasta platind 390 euro (fara TVA). Concurentii Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt La al 61-lea Salon Auto de la Frankfurt, alaturi de berlinele Mercedes si BMW, au aparut si noile autovehicule europene „low cost", semn al cresterii cererii pentru modelele ieftine din Europa de Est, informeaza AFP. In afara de Logan, la salonul de la Frankfurt sunt prezent si CitroIn C1, Peugeot 107 si Volkswagen Fox, toate modele recent lansate pe piata europeana la preturi de aproximativ 9.000 de euro. Acest afisaj insolit demonstreaza noul interes al constructorilor auto din „vechea" Europa pentru un segment exploatat pana in prezent doar de rivalii sud-coreeni. Logan se vinde foarte bine in Franta In Franta, scriu cei de la „Le Monde", Loganul si-a depasit obiectivele de vanzari. „Cele 5.000 de unitati prevazute initial anul acesta vor fi mult depasite", afirma Jan Ptacek, director de marketing Logan. De aceea, cotele alocate Frantei vor creste, asigura el, in conditiile in care uzina romaneasca producatoare a Loganului functioneaza la capacitate maxima cu 175.000 de unitati pe an. In ceea ce priveste temerile de reducere a vanzarilor de Clio sau M?gane, acestea incep sa se risipeasca. „Noi avem in vedere o clientela noua care, pana in prezent, nu cumpara masini noi", subliniaza Luc-Alexandre Meynard, director al operatiunilor internationale ale Renault. El subliniaza ca fostele masini ale acestor noi clienti au in medie varsta de 13 ani. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
a) 7200 nu poate fi pretul de vanzare DCI nici in Germania avand in vedere ca e pretul actual pentru un Ambiance MPI (tot in Ge unde TVA e doar 16%), este 7200, deci e o confuzie..pretul corect prentru versiunea cheala (avand in vedere corespondenta MPI in occident,aceasta va fi fara directie asistata si fara elecrice in exces) cred ca va fi 8200 de euro (in GE) si 8500 in FR...
![]() c) Rino trebuie sa isi protejeze propriul diesel ieftin asa ca nu e interesat sa vanda Loganul cu mult mai jos. Vor prefera ca pana acum sa ii puna un pret moderat jucandu-se cu gradul de accesorizare si siguranta minima favorizat de inertiile legislative din noile tari UE care fixeaza inca standarde diferite pentru europa de est si cea de vest. Daca scot DCI la anul cand trec pe Euro IV acei 5 cai in plus adaugati vor fi foarte scumpi...pentru ca nu mai sunt presati de Loganurile DCI vandute in Europa centrala...deci ar putea chiar sa pluseze la 9000 de euros pentru Ambiance DCI. LE: klaus a postat concomitent, deci e 8532 in GE adica 8800 in FR.... cu clima si directie? hm...nu rimeaza cu preturile la MPI, un Laureate 1.4 e 8200 in GE si 8500 in FR, eu zic in continuare ca va fi 8500 varianta de baza DCI in FR si 8200 in GE, sia sta daca Rino nu vrea sa speculeze ocazia. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 02:26 |