Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Moeciu nu-i Cluj
![]() This post has been edited by Markos: 9 Oct 2011, 11:10 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Moeciu au inflorit curmalii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Lu' Marty nu-i trebui curtari, el cadi direct pi spati
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vine cu cosmodiskul. Nu se mai teme.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Bă băieți, eu nu mai pot veni. Petrecere frumoasă!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai schimbat jobul?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 9 Oct 2011, 12:02) Don't fuck about it, n-am rotile de iarna puse si cauciucurile pe care le am pe masina sunt unele extrem de calde (abia prin August le auzi scirtiind)!!!! Eu mi-as pune mai intai adidasii de iarna, si dup'aia m-as gandi la cauciucuri pentru masina. Nu de alta, da n-am auzit de cosmodisc de mitsubiji pana acum. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aaaapppppppppppppp
cine face imparteala listei? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
O impart io. In cate?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
n luate cate doo
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pervers mic ce esti.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Oct 2011, 09:29) Ausma, luateaj pa cardan, tu de ce nu prestezi?Babaetsi, sunt pe punctul de a spune ca nu vin, da' n-o fac! Daca e sa se-ntimple neprevazutul, ajung simbata in jur de 6 seara. Sper sa nu se-ntimple! ![]() This post has been edited by Marty: 12 Oct 2011, 09:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE cine face imparteala listei? La ce te referi? Parca stiu ca am precizat inainte: mancarea va fi cumparata de catre mine si grecu (si cine mai poate veni in jurul pranzului la Carrefour Brasov) si cheltuielile se vor imparti/deconta la vila. In alta ordine de idei - 1: vad ca nu mai spune nimeni nimic referitor la lista aia. Nu mai are nimeni nici o preferinta nimic... Deci o sa mergeti pe mana mea si a lu' grecu. Daca aud comentarii pe acolo, sa stiti ca ma transform! ![]() Deci sa fie clar: nu se mai spune nimic privitor la mancare - mancati ce cumparam io si cu grecu'. Corect? In alta ordine de idei -2: vad ca lista participantilor (a.k.a. cotizantilor) variaza dinamic. Asta inseamna ca pentru cazare pretul nu este fix, ci variaza si el dinamic, odata cu lista. Deocamdata doar o camera este neacoperita. Daca nu vine martinezu' vom avea doua camere de acoperit. Asta inseamna 20 de milioane impartit la lista cotizantilor. Deja Corbex a ramas singur in camera. Altis la fel, e singur in camera. Deci sa stiti ca cei 110 RON de camera s-ar putea sa fie mai mult daca nu vine Marty. P.S. De asta am insistat la un moment dat sa fim cat de cat hotarati si sa dam un raspuns cat mai fix. Pentru ca nu vreau sa decid eu pe banu' altora. Daca s-a decis sa luam toata vila, avand 11 camere vom avea mai mult de platit decat la o vila cu 9 camere (care ar acoperi in acest moment nevoile noastre). Adica dam vreo 400 de RON cam degeaba (daca nu vine martinezu'). Pentru mine nu e o problema, dar atat timp cat nu vorbesc doar in numele meu cand sun pe la vile, atunci e o problema. Fiecare stie cum isi programeaza banii, cum si-i gospodareste, si nu are nevoie sa vina Kum sa-i spuna ca in loc de 110 RON/noapte va avea de dat 120 RON/noapte, pentru ca in loc sa ia o vila de 9 camere a luat o vila de 11 camere pentru ca la momentul in care se incerca sa se decida asupra pensiunii nu se stiea exact cine vine sau nu. Asta a fost motivul acestui post de-al meu. Se pare ca m-am exprimat ca taranu', drept pentru care repet: departe de mine gandul sa bag sau sa scot de pe lista pe cineva. Singurul criteriu pentru care am jonglat cu acea lista a fost ca se discuta in fond de banu' public. Drept pentru care am incercat sa fac minim damage in bugetul oamenior. This post has been edited by kum: 12 Oct 2011, 12:08 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre kum scoate comisionu tau ca e c-am mare
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vremuri grele... Familie mare... Remuneratie mica...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
corbex |
![]()
|
Cit timp nimeni nu face vreo precizare, ramine cum s-a stabilit. Pe de alta parte, decit sa-i dam lu' tanti aia 400 degeaba, mai bine renuntam la camerele goale si luam altceva de bani. Eu pot sa stau cu Altis. Daca mai apare cineva, ne descurcam la fata locului.
This post has been edited by corbex: 12 Oct 2011, 12:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Unde plm am zis io ca nu vin, ma?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
Pai inseamna ca te repeti ma hodorogule care esti tu hodorog.
![]() Ai mai zis de vreo 2 ori ca e posibil sa vii doar sambata seara, asa ca am crezut ca acum zic ca e posibil sa nu mai ajungi! ![]() Recunosc ca am citit mai repede si am mai sarit 1-2-3 cuvinte acolo ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
bre kum io sun de acord cu lista
acum sigur nu trebuiesc aduse anumite alte lucruri. carbuni, lemne, gaz, tigai etc? de aia am intrebat de imparteala listei. oricum daca uiti ceva dai telefon si iau eu in drum. da noi ne luam sau nu anvelopele de iarna? eu sunt in dilema sa va arat masina si cu jantele originale sau sa vin tot cu alea vechi sa nu va speriati. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Kum, eu merg pe mana ta la haleala, pe a mea la bautura si pe a baciului la cazare.
Dar poate mai apar amatori pe ultima suta e metri. Si eu fierb cu gumele, astia de la Adras inca nu m-au anuntat daca au venit sau nu, ca eu le-as fi pus deja... This post has been edited by Altis: 12 Oct 2011, 12:41 |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
Deci si acum, ca si la Ranca II, o sa fiu singurul cu gume de iarna...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Pai bre nea Altis, nu zisesi matale ca vrei o camera singur?
![]() Badie, cu gumele alea de iarna te inseli! ![]() This post has been edited by kum: 12 Oct 2011, 12:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am tras cu dintii poate poate o conving pe nevasta-mea sa vina.
Dar cum ea crede ca se va discuta numai despre motoare si se vor servi cartofi prajiti in ulei de motor, prefera sa doarma si sa mearga la shoping cu fetele. Plus ca pe drum o sa scot pistoanele prin capota 1.2-ului si o sa rup boxele cu prodigy, asa ca prefer sa o las in pace. Decat sa fac pauza la 30 de minute ca i s-a facut rau pe viraje, mai bine merg si eu linistit. Acum, daca pot sa scutesc niste bani, nu e deloc rau. Daca nu se poate, asta e! |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Markos |
![]()
|
Sunteti niste ignoranti, mi-e si rusine sa ma afisez cu voi. Cu gumele, treaba e simpla si banala.
QUOTE(george_scala_2004 @ 12 Oct 2011, 13:41) Eu, ca un idiot si prost ce ma aflu, din coroborarea mai multor surse, inteleg asa: daca temperatura (exterioara, nu cea din casa) scade sub 7 grade Celsius TREBUIE sa schimb anvelopele de vara cu cele de iarna. Acum daca temperatura scade la aceasta valoare, eventual, ninge, inainte de 1 noiembrie asta este - trebuie sa te conformezi. La fel cu anvelopele de vara: daca temperatura depaseste 10 grade Celsius TREBUIE sa pui anvelopele de vara. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Altis: vedem la fata locului, in functie de cati/daca vin in plus fata de lista aia.
This post has been edited by kum: 12 Oct 2011, 12:50 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
altise sar putea sa te coste muuullt mai mult, decat cele 30 de minute, iesitul cu fetele la shopping.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Altis |
![]()
|
Nu-i bai, are buget alocat pentru astea, nu prea ii sta in fire sa sara calul.
Mai nasol e cand ma taraste pe mine: "Pe care sa o iau? I-ale dreq pe toate si hai sa mergem o data ca ma apuca spumele!" |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Markos |
![]()
|
Cat mai costa mizeria aia de rovinieta? Se poate lua din orice benzinarie?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:14 |