Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da, de la cele mai mari. O suta si ceva.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kum @ 12 Oct 2011, 13:26) Pai inseamna ca te repeti ma hodorogule care esti tu hodorog. Am zis pina acum ca vin SIMBATA DIMINEATA SI CARE SE TREZESTE MAI TIRZIU SA NU SE SPERIE DACA MA GASESTE CU FIOLA DE VODCA-NTR BUZE! Acu' vor s-o oblige pe gagica-mea sa lucreze simbata, d-aia ar insemna sa plecam la 3 din Bucale. Da' nici eu si nici ea nu prea suntem de acord cu munca simbata.![]() Ai mai zis de vreo 2 ori ca e posibil sa vii doar sambata seara, asa ca am crezut ca acum zic ca e posibil sa nu mai ajungi! ![]() QUOTE(Altis @ 12 Oct 2011, 13:40) Si eu fierb cu gumele, astia de la Adras inca nu m-au anuntat daca au venit sau nu, ca eu le-as fi pus deja... Am doua rinduri de gume de Logan, la mina a doua, numa' bune de pus pe jante. Tsutsu de mutsu!QUOTE(corbex @ 12 Oct 2011, 13:43) Alea de la Ranca 2, pe linga faptul ca nu erau de iarna, mai erau si expirate de cind am dat eu treapta a doua! QUOTE(Altis @ 12 Oct 2011, 13:57) Raspunsul corect este: "De ce plm ma-ntrebi pe mine, ai impresia ca o sa port io chestia aia?"12 Oct 2011, 14:18: QUOTE(Markos @ 12 Oct 2011, 14:09) Grecule, or iei de la Petromu' din Baneasa, ori de la Mol, din Otopeni (ala de linga Mec). Parca era vreo 13 lei pe o saptamina.This post has been edited by Marty: 12 Oct 2011, 13:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
KUM-ule eu merg pe mana ta cu mancarea....de pretul pe camera nu comentez atata timp cat comisionul tau nu depaseste 50% ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 12 Oct 2011, 13:38) Badia mi-a recomandat gumele de iarna dupa 3 luni de la schimbul bateriei.....si cum bateria am schimbat-o astazi eu vin cu alea de vara....tu daca nu ai schimbat bateria si nu sunt conflicte intre cauciucuri si baterie poti sa le schimbi ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Oct 2011, 14:09) Ce inseamna sa mergi cu bicicleta! Te doare-n cot de taxe. 12 Oct 2011, 16:10: QUOTE(Marty @ 12 Oct 2011, 14:15) Alea de la Ranca 2, pe linga faptul ca nu erau de iarna, mai erau si expirate de cind am dat eu treapta a doua! Pacat ca nu le mai am, vedeau si baietii cum trebuie sa arate niste gume adevarate ! This post has been edited by corbex: 12 Oct 2011, 15:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci simbata dimineata. Cumparati si voi niste ardei gras/kapia/gogosari, niste ciuperci d-alea pleurotus sau cum le cheama (nefierte) si niste ciapa, sa va fac ceva bun la prinz, garnitura la gratar.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am si u o rugaminte organizatotilor ca unul din ei sa imi trimita pe PM un numar de telefon in caz ca se rataceste GPS-ul
![]() cum spuneam eu sper sa plec in jurul orei 15 din buc |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Aus kumule, asta vorbeste la plural cu tine.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Marty |
![]()
|
Berea-i pentru-ncepatori!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
Aoleo, sa nu uit.... Ba kum, vezi ca mi-a promis dragoselu o oala cu ciorba de peste. Fii bun, treci pe la el, ia-o si ad-o si tu la-ntilnire. Multumesc, se poate-nchide!
This post has been edited by Marty: 12 Oct 2011, 22:24 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
corbex |
![]()
|
Esti sigur ca nu s-a referit la o olita?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Deci băbăieți,
Întrucât văd că nu zice nimeni nimic de potol și o lăsați pe seama mea, io m-am gândit să vin cu următoarele propuneri: Vineri seara: - grătar (ciafă, pulpe, piept de pui, cânăciori); - garnitură de cartofi natur; Sâmbătă dimineața: - ceai/lapte, unt, dulceață; - cașcaval, mușchi, brânză; Sâmbătă la prânz: - frigărui (piept de pui, kaizer, ardei gras, ceapă, roșii mici); - garnitură de legume; Sâmbătă seara - ceva mai ușor: - spaghetti; - clătite; Duminică dimineața (adică pe la 11): - ceai/lapte, unt, dulceață; - omletă, mușchi, cașcaval Apoi valea fiecare la scara lui. Vă rog să băgați comentarii până cel mai târziu în seara asta, că mâine deja e prea târziu! Aidipa! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cat avem voie sa bem?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am zis că la băutură e fiecare cu-a mă-sii
![]() Bine, nici să nu exagerăm... Max. 15-20 de beri la fiecare masă. This post has been edited by kum: 13 Oct 2011, 10:56 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
neumann |
![]()
|
nicio masa fara peste
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Misto cu clatitele. Ma angajez sa-ti aduc lemne. Am deja doua bite in portbagaj.
This post has been edited by corbex: 13 Oct 2011, 11:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Nu vad nicaieri mici. Wtf is "rosii mici"?!
![]() Pentru mic dejun poti sa treci niste cremwursti intr-o dimineata si polonezi in cealalta dimineata. Parerea mea. Mustar probabil ramane de la mici. Apropo, foarte buna ideea cu cina de sambata seara. La clatite ar merge o frisca d-aia, lichida. O batem la comanda. This post has been edited by cdadan: 13 Oct 2011, 11:12 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Rosiile mici or fi rosii boabe. Merg si niste mici mari. Mari si multi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
corbex |
![]()
|
N-a apucat cartofii boabe, ar fi facut legatura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre nu pune iar cineva: adresa pensiunii si numele ei...ca eu nu le gasesc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:47 |