DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Testul Elanului la Logan, Sorry guys...

paull2002
post 27 Jul 2005, 10:56
Post #211

Membru

Group: Members
From: Timisoara

inca una care arata ca tipul ala e inchiriat de la mith busters,am descarcat de pe siteul adac poza cu masina inclinata pe partea stinga a ei,mina stinga a tipului are doar 4 degete pe volan se pare ca e ciung de degetul mare,si cea mai tare de care pe antebrat un fe surub de culoare neagra,de parca ar fi pinochio.

--------------------
LOGAN PREFERENCE 1,4 PERLA - TM 23 PAU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vv
post 27 Jul 2005, 10:58
Post #212

dilbert.com

From: Bucuresti

QUOTE(saruman)
Verificat. Fals.Sorry.

Nu cred ca sod minte. Totusi as atrage atentia ca si eu am vazut in fata mea cum s-a rotit un astra pe dealul negru, avand aproximativ aceeasi viteza ca mine, iar eu am trecut pe langa el fara sa simt nici cea mai vaga urma de instabilitate. S-ar putea sa depinda de multi factori in afara de marca masinii (de ex ala cu astra poate avea 'slick'-uri, ceea ce nu e foarte bine pe ploaie; la ala pe care l-a vazut sod poate a facut o explozie un cauciuc, sau a prins o groapa in mumentul virajului etc.).
Sau poate chiar se rastoarna la 65km/h, ar fi bine sa nu incercam, chiar nu e neaparat nevoie sa incercam smile.gif

This post has been edited by vv: 27 Jul 2005, 10:58

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Liviu
post 27 Jul 2005, 11:00
Post #213

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

QUOTE(saruman @ 27 Jul 2005, 10:54)
Verificat. Fals.Sorry.
*

Te rog sa ne spui si noua cum ai verificat treaba asta !
Multumim.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
saruman
post 27 Jul 2005, 11:00
Post #214

Membru autentic

QUOTE(vv @ 27 Jul 2005, 10:58)
QUOTE(saruman)
Verificat. Fals.Sorry.

Nu cred ca sod minte.
*

Inseamna ca nu a fost nevoie de politie! Ca ei saracii nu stiau nimic! Si-o fi luat omu' "frigideru" la spinare, si l-a reparat singur, acasa. Hai ma!

--------------------
Mercedes C 180 Kompressor 2006 Elegance
De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
+
AND
post 27 Jul 2005, 11:01
Post #215

Membru autentic

Eu astept replica celor de la Renault! Mi-ar placea sa faca Renault un test rapid al elanului , unde sa arate ca Logan nu se rastoarna la doar 65kmph .

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
mil
post 27 Jul 2005, 11:09
Post #216

ocupat

From: x

paractic s-a recunoscut ca trece testul elanului la 90 de km/h...

ei bine, asta e un pas inainte...si justifica si pozitia Rino care a testat masina la viteza asta si a zis ca e buna.

acum se spune ca e un test inedit picat de Logan la 65...pai...asta miroase a tehnica " hai sa o fortam pana cade"...trebuie reluat testul in conditii normale toate rotile la fel...si etc. ca daca freci masina jumate de ora in viraje la 90/h nu e cuser...acum se justifica si calmul imperial al soferului...totusi...eu zic ca ADAC incerca sa dreaga busuiocul...deja.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
LOVENDAL
post 27 Jul 2005, 11:10
Post #217

Membru autentic

Vad ca unii de pe acest site ca iau apararea acestei masini de parca ar fi angajatii departamentului de marketing a lui Dacia-Renault smile.gif
Eu zic ca e mai bine ca a aparut aceasta stire pt.ca numai asa ne putem astepta la anumite imbunatatiri ale Loganului in ceea ce priveste stabilitatea. Prin controverse si critici de genul acesta se poate forta mana constructorului francez sa faca ceva.

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
Ake
post 27 Jul 2005, 11:24
Post #218

Morderator

Group: Moderatori

Lovendal, cu foarte putine exceptii, in acest topic doar putini sustin ca Loganul ar fi cea mai buna masina din lume. In acest topic nu se ia apararea Loganului, ci se analizeaza tendentiozitatea testului si a articolelor din presa. Situatia, daca vrei este similara cu cea a articolelor despre Romania din presa occidentala in care apar cu obstinatie aurolacii si tiganii cu coviltire.

Cu alte cuvinte, se contesta faptul ca scopul acestui test a fost intr-adevar grija ADAC pentru siguranta potentialilor soferi germani. Se incearca atragerea atentiei asupra faptului ca adevaratul scop al testului pare a fi publicitatea negativa a modelului.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
mil
post 27 Jul 2005, 11:28
Post #219

ocupat

Lovendal, mai...noi nu criticam decat ceea ce avem...fotografiile...care sunt...cum sunt...nu am vazut pe nimeni sa vina sa spuna aici...bai aberati...in fotografii eu nu vad nimic suspect...multe lucruri au nevoie de explicatii...si uite ca ele vin...incet, incet.

pe de alta parte sigur ca as vrea ca sa vina Rino la mine la poarta sa imi ia Loganu' s aimi puna cauciucuri mai bune si mai late pe banii lui...dar...sunt si de parare ca asta nu se va intampla cat haul...ca de RO...

Insa cu Be si Fr treaba sta mult mai grav...Acolo v-a trebui Rino sa dea explicatii, imbunatatiri...si noi din Ro vom profita de ele, asta e sigur...deci zarurile sunt aruncate..chit ca facem noi scandal aici sau nu...

Daca nu exista plangeri fata de stabilitatea loganului...pana acum pe forum, cauta si ai sa vezi, noi care le conducem zilnic si am facut transfagarasan si Dealul Neagru si alte nebunii ce sa facem, sa zicem ca ADAC, care sperie lumea sa cumpere SH? Nu mi se pare o pozitie echilibrata...

Sa vina filmul cu testul sa vedem cum a fost si atunci putem critica stabilitatea...pe baza acestor 3 fotografii...nu ne putem da seama nici de configuratia jaloanelor si nici macar daca soferul e real, are toate mainile...nu spun ca e fals...dar spun ca e prea putina info ca sa dam cu piatra.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
LOVENDAL
post 27 Jul 2005, 11:33
Post #220

Membru autentic

QUOTE(Ake @ 27 Jul 2005, 12:24)
Lovendal, cu foarte putine exceptii, in acest topic doar putini sustin ca Loganul ar fi cea mai buna masina din lume. In acest topic nu se ia apararea Loganului, ci se analizeaza tendentiozitatea testului si a articolelor din presa. Situatia, daca vrei este similara cu cea a articolelor despre Romania din presa occidentala in care apar cu obstinatie aurolacii si tiganii cu coviltire.

Cu alte cuvinte, se contesta faptul ca scopul acestui test a fost intr-adevar grija ADAC pentru siguranta potentialilor soferi germani. Se incearca atragerea atentiei asupra faptului ca adevaratul scop al testului pare a fi publicitatea negativa a modelului.
*

Bun si atunci cand acelasi ADAC a facut testul cu Mercedes Klasse A (care l-a picat) se incerca la fel publicitatea negativa a modelului? Aveau cei de la ADAC ceva cu Mercedes?? Nu a fost tot in beneficiul celor care o conduc faptul ca modelul respectiv a fost imbunatatit? Voi nu doriti lucrul acesta ca Renault sa faca la fel cu Loganul ? Orice lucru imbunatatit la aceasta masina va fi un lucru pozitiv pentru cei care o vor conduce. Se vor simti si ei mai in siguranta si vor avea mai multa incredere in aceasta masina. Asa trebuie vazute lucrurile, in perspectiva.

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
metalheart
post 27 Jul 2005, 11:34
Post #221

Membru incepator

Ceva pentru cei interesati de subiectul rasturnarii LOGANULUI - janta rotii care a provocat rasturnarea a fost masluita de nemti, fiind singura de tabla, restul de aluminiu. Studiati atent pozele de pe www.adac.de. Testul a fost manarit. Cam atat.

--------------------
renault clio saloon - ct86bob
+
03nevada
post 27 Jul 2005, 11:37
Post #222

Membru incepator

QUOTE(LOVENDAL @ 27 Jul 2005, 11:10)
Vad ca unii de pe acest site ca iau apararea acestei masini de parca ar fi angajatii departamentului de marketing a lui Dacia-Renault smile.gif
Eu zic ca e mai bine ca a aparut aceasta stire pt.ca numai asa ne putem astepta la anumite imbunatatiri ale Loganului in ceea ce priveste stabilitatea. Prin controverse si critici de genul acesta se poate forta mana constructorului francez sa faca ceva.
*

Sef, despre imbunatatiri nu prea cred. Sunt prea gaini. Ei nu vor decat sa vanda cat mai multe. Cat despre nemti, zic c-au fost corecti. Nu-mi pare ca le-ar fi fost frica ca le ia golanu fata. Ce draq, era previzibila rasturnarea. E prea inalta. Omu ala de zicea ca nu-i normal ca o masina cu tractiune fata sa fie supraviratoare are dreptate. E ciudat golanu asta.

--------------------
renault 5 tl - CT O2 CLD
+
Kramer
post 27 Jul 2005, 11:44
Post #223

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(LOVENDAL @ 27 Jul 2005, 13:33)
Bun si atunci cand acelasi ADAC a facut testul cu Mercedes Klasse A (care l-a picat) se incerca la fel publicitatea negativa a modelului? Aveau cei de la ADAC ceva cu Mercedes??  Nu a fost tot in beneficiul celor care o conduc faptul ca modelul respectiv a fost imbunatatit? Voi nu doriti lucrul acesta ca Renault sa faca la fel cu Loganul ? Orice lucru imbunatatit la aceasta masina va fi un lucru pozitiv pentru cei care o vor conduce. Se vor simti si ei mai in siguranta si vor avea mai multa incredere in aceasta masina. Asa trebuie vazute lucrurile, in perspectiva.
*

Din cate stiu eu, testul elanului cu A klasse nu a fost facut de ADAC ci a fost "descoperit" in mod natural evitand elani prin Suedia. De altfel nu stiu daca exista un test al elanului (sau elanei) standardizat, care sa ofere conditii reproductibile, cum sunt testele NCAP. Astfel mie mi se pare ca se lasa la latitudinea soferului sa aleaga trasa si daca vrea sa imprime si putin balans masinii.

Evident, la Logan nici nu pare sa trebuiasca mult efort pentru a-l rasturna si un ESP ar fi ajutat in mod cert. In loc de 65 s-ar fi reusit rasturnarea poate pe la 80km/h

http://en.wikipedia.org/wiki/Moose_test

This post has been edited by Kramer: 27 Jul 2005, 11:47

--------------------
+
asarban
post 27 Jul 2005, 11:49
Post #224

Membru autentic

Stii prost
A fost un test facut
A aparaut si pe prima pagina la Quattroroute

Cat priveste testul...
Concluzia la care se va ajunge daca se va "descoperi" ca tstul a fost facut in mod real, ca nu e nici o janta masluita, etc etc este urmatoarea:
LOGANUL NU SE RASTOARNA, EL FACILITEAZA DESCARCAREA BAGAJELOR!

S-a facut un test! NU STITI DACA E MANARIT SAU NU!
Daca nu e, nu va spune nimic? Nu va da de gandit?
NU SA NU VA MAI LUATI LOGAN, ca e evident ca daca ati fi avut bani de Mercedes v-ati fi luat mercedes nu logan, ci SA MERGETI MAI CU ATENTIE! ATAT!

Dar pe unii pasiunea pt o gramada de fiare, indiferent de numele ei, ii orbeste..

Revin ca s-a sters...daca se sterge iar..mi se rupe..daca mi se da warn sau ban again mi se rupe..

Cred ca marea majoritate a celor care au logan si intra pe aici se comporta precum niste talibani manati in lupta de Jihadul Loganist! Mujahedinii Loganului...Sa nu fim bombaradati pt asta de americani maaaa.... Se va afla ca Bin Laden se ascunde la Mioveni si isi exercita world domination prin intermediul computerului de bord...

Nimic, nici o critica nu e acceptabila pt Logan!
In loc sa asteptam frumusel reactia producatorului, Reno-ului care sa arate ca e o manarie, saaariti cu gura pe o asociatie RESPECTABILA si RESPONSABILA! O asociatie de ale carei pareri tin cont producatorii respectabili si responsabili
Ati vazut voi vreo reactie de la producator?
A zbierat conducerea de la Mioveni FACATUUUURAA???NU!
E, mie, neposesor de logan si pe cale de consecinta fara chip de securitate pe creier imi da de gandit

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Kramer
post 27 Jul 2005, 11:54
Post #225

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(asarban @ 27 Jul 2005, 13:49)
Stii prost
A fost un test facut
A aparaut si pe prima pagina la Quattroroute
*

Ooops. Poate am gresit smile.gif
E vorba de numarul inaugural al Quattroruote din Romania, cand au testat masina la Vairano?

Sau e vorba ca exista un test standardizat care spune exact ce carosabil trebuie folosit, ce conditii de umiditate/temperatura, ce traseu trebuie sa urmeze masina si cu ce viteza? Eventual si cu cati pasageri/incarcare.

--------------------
+
jake
post 27 Jul 2005, 11:57
Post #226

Membru incepator

Sigur fiecare are dreptate, in felul lui.

Sigur ca romanul care are Logan o sa-l apere, cea mai buna masina, invidie etc. doar nu a strins 7000-8000 euro ca sa-i critice altii masina. ( Ia sa zica vreo unul ceva de Toyota mea ca vede el dupa aia... )

Sigur ca romanul care n-are Logan o sa-l denigreze, nu-i bun, ati luat teapa, jaf, Sh nemtesc mai bun etc. Normal ,atitudine absolut fireasca.

Sigur ca neamtul platit din reclame de la marcile lor nemtesti a vazut ca Loganul parca e o caramida pe roti si ce si-a zis : asta sigur se rastoarna, mai usor sau mai greu, hai sa vedem cum facem s-o rasturnam, cu un pic de ajutor eventual, sa-i facem poze, doar-doar se vor vinde mai putine...si sigur se vor vinde mai putine in vest-europa. Scopul a fost atins.

Fiecare cu dreptatea lui.

--------------------
Corolla 2.0 DTD - B-0xxxxx
+
asarban
post 27 Jul 2005, 11:58
Post #227

Membru autentic

E vorba de un numar de prin anii 97 sau 98

--------------------
+
mil
post 27 Jul 2005, 11:59
Post #228

ocupat

prietene...ia mergi tu sa vezi ca s-a terminat cu boema la Dacia...unu ca nu mai intri decat cu carte magnetica in uzina...de la gard iti dai seama...chiar pe site-ul lor ai poze din uzina si vezi ca nu mai e ce a fost...linie de productie cu cadenta si tot ca de aia ies mai multe masini...si totusi la 100K de Logane...uitata-te sa vezi cate probleme avem semnalate si mai ales gravitatea lor (vezi pe rand DSN, SLZ, Logan)...e o dovada ca se face un control al calitatii...din ce in ce mai serios.

Dealtfel si Solenza e deja un pas mare inainte...acum se vinde SH uneori mai scump decat era noua...deci e fiabila, tine in timp...piata te contrazice...sorry.

Revenind la topic...daca e o eroare e o eroare de proiectare, nu de productie...sau d econtrol al calitatii.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
fizzo
post 27 Jul 2005, 12:01
Post #229

Membru autentic

fratilor, am citit tot topicul cap coada, in plus am rafoit online si alte ziare romanesti si straine......
parerea mea este ca acest test e binevenit, in sensul ca, oricat de tendentios ar fi si oricat s-ar incerca "denigrarea" Loganului, el ar trebui sa-i faca pe responsabilii Renault-Dacia sa se gandeasca la eventuale "ajustari" ale modelului, in cazul in care, repet, rezultatele acestui test se confirma......
pana atunci, parerea mea este sa asteptam expertiza renault si eventual un al doilea test facut asa cum scrie la carte, fara a mai lasa loc de interpretari......

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 - B-43-BGJ
I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
+
03nevada
post 27 Jul 2005, 12:03
Post #230

Membru incepator

QUOTE(jake @ 27 Jul 2005, 11:57)
Sigur fiecare are dreptate, in felul lui.
Sigur ca romanul care are Logan o sa-l apere, cea mai buna masina, invidie etc. doar nu a strins 7000-8000 euro ca sa-i critice altii masina. (  Ia sa zica vreo unul ceva de Toyota mea ca vede el dupa aia... )
Sigur ca romanul care n-are Logan o sa-l denigreze, nu-i bun, ati luat teapa, jaf, Sh nemtesc mai bun etc. Normal ,atitudine absolut fireasca.
Sigur ca neamtul platit din reclame de la marcile lor nemtesti a vazut ca Loganul parca e o caramida pe roti si ce si-a zis : asta sigur se rastoarna, mai usor sau mai greu, hai sa vedem cum facem s-o rasturnam, cu un pic de ajutor eventual, sa-i facem poze, doar-doar se vor vinde mai putine...si sigur se vor vinde mai putine in vest-europa. Scopul a fost atins.
Fiecare cu dreptatea lui.
*

Jakule, mie nu mi-a placut golanul inca de la inceput. Daca e sa aleg un produs dacia, aleg solenza. Am condus-o ceva timp. Si consuma in limitele decente.Respect.

--------------------
renault 5 tl - CT O2 CLD
+
mil
post 27 Jul 2005, 12:14
Post #231

ocupat

bai misto, mereti sa cititi ca au venit raspunsurile!!!

Rino accepta testul
Rino de fata
roata de rezerva pusa pentru ca a explodat primul cauciuc si probabil a zburat si proiectorul in incident
sofer nu se astepta, de aia fara casca (aici e stupid un pic) ca daca masina era zbanghie...si aia avut accident cu ea, mai tare te asiguri

aveti si telefonul omului...depresa la ADAC... presa se aude smile.gif !!!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
asarban
post 27 Jul 2005, 12:14
Post #232

Membru autentic

Imi permit sa copiez cu bunavointa si intelegerea domnului de pe softpedia caruia ii multumesc in avans:

Citat:
Salut.

Acum am povestit cu tipul de la ADAC responsabil de teste. ( Cine vrea poate sal contacteze la +4908976762632, Maximilian Maurer.

Am discutat cu el si mi-a explicat. Testele au fost facute cu cele 4 roti de aluminiu. La primul test masina a cedat si caciul de caciucul sa cazut de pe roata si consecintele.

Urmatorul set de poze a fost facut cu roata de rezerva pusa pentru fotoshooting.

Renault au acceptat pe site testele ca si ok facute:

http://www.renault-presse.de/data/main.html

"Dacia Logan im Ausweichtest

Der ADAC berichtet aktuell von Fahrdynamiktests mit einem Dacia Logan. Danach hat sich das Fahrzeug bei einem Ausweichtest mit einer Geschwindigkeit von 65 km/h überschlagen.

Für Renault ist der Überschlag nicht nachvollziehbar. Nach derzeitigen Erkenntnissen führte der ADAC zunächst zwei Ausweichtests nach ADAC-Norm mit 100 km/h durch. Dabei traten keine Probleme auf. Anschließend erfolgten zu Fotozwecken weitere Ausweichübungen unter spontan willkürlich festgelegten Bedingungen. Dabei kam es zu dem vom ADAC beschriebenen Verhalten.

Der Dacia Logan hat umfangreiche externe Ausweichtests sowohl in Automobilfachzeitschriften als auch im Rahmen von Testfahrten der Jury „Auto des Jahres” ohne Probleme absolviert. Auch bei zahlreichen internen Prüfungen zeigte sich ein einwandfreies Fahrverhalten. "

E interesant ca omul spunea ca de obicei masina aluneca, derapeaza dar nu cedeaza precum Dacia. Omul foarte simpatic si foarte clar o explicat testele.

Imi spunea ca e ciudat oricum rezultatul dar a fost facut defata cu cei de la Renaul cu masina livrata. Deci nu e nici o masluire la mijloc.

Incheiat citatul!

Si laaaambaaa singuuuuraaa s-aaaaa stiiiins!

Bineinteles ca neamtul minte nu?

--------------------
+
costi
post 27 Jul 2005, 12:19
Post #233

Membru autentic

"Am discutat cu el si mi-a explicat. Testele au fost facute cu cele 4 roti de aluminiu. La primul test masina a cedat si caciul de caciucul sa cazut de pe roata si consecintele."
ADICA ?

--------------------
DSN/SLZ
+
mmariusel
post 27 Jul 2005, 12:19
Post #234

Membru incepator

Ma indoiesc ca minte. Dovada e ca cei de la Renault au acceptat postul as cum am spus. Au publicat conlcuziile pe situl de presa renault. Cei de la ADAC mi-au spus ca vor face un anunt oficial in urmatoarele zile ca sa explice.

Din pacate ramane problema, Loganul la 65 km/h in loc sa derapeze ia crapat roata??!?!?

--------------------
Nissan Almera 2.2 TDI - SECRET
+
mmariusel
post 27 Jul 2005, 12:20
Post #235

Membru incepator

La primul test facut pur si simplu geanta o atins pamantul, cauciulul o cedat.

--------------------
+
coldplay
post 27 Jul 2005, 12:21
Post #236

Membru incepator

From: -

Daca e sa ne luam dupa francezii de pe www.forum-auto.com, care par foarte siguri de ce spun, s-a demonstrat ca de fapt si testul initial facut lui A-Klasse a fost manarit - adica s-a rulat cu o roata de o dimensiune diferita fata de celelalte trei! A trecut ceva timp de atunci si povestea a intrat deja in folclorul auto in formatul initial, care demola prima versiune a masinii... Informatiile sunt greu de gasit, insa daca aveti rabdare si cititi forumul respectiv s-ar putea sa va convinga. Eu nu am gasit mai nimic despre povestea respectiva, nici nu am cautat foarte mult. Ce trebuie sa retinem insa e ca, asa cum s-a mai intamplat in istorie, unele mituri adanc inradacinate in constiinta oamenilor au in spate realitati diferite. Desi sunt acum luate ca axiome si folosite pentru a demonstra anumite lucruri, merita uneori sa contestam astfel de adevaruri general valabile...

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-20-///
What comes around, goes around
+
mmariusel
post 27 Jul 2005, 12:21
Post #237

Membru incepator

Tipul e destul de dragut si daca aveti intrebari il puteti ruga de o explicatie biggrin.gif

+49 89 76762632
Maximilian Maurer

--------------------
+
asarban
post 27 Jul 2005, 12:26
Post #238

Membru autentic

QUOTE(paull2002 @ 27 Jul 2005, 11:56)
inca una care arata ca tipul ala e inchiriat de la mith busters,am descarcat de pe siteul adac poza cu masina inclinata pe partea stinga a ei,mina stinga a tipului are doar 4 degete pe volan se pare ca e ciung de degetul mare,si cea mai tare de care pe antebrat un fe surub  de culoare neagra,de parca ar fi pinochio.
*

Domnu...daca ai fi o idee mai atent ai vedea surubul ala si la tine la masina..e stickerul cu AIRBAG lipit pe parbrizul inclusiv al masinii lu matale..
Asa ca sa nu facem pe Watson ca ramanem fara cort...

--------------------
+
mil
post 27 Jul 2005, 12:27
Post #239

ocupat

Totusi pozitia Rino s-a schimbat de ieri pana azi?

...Purtatorul de cuvant al reprezentantei Renault din Germania, Martin Zimmermann, citat de Hamburger Abendblatt afirma ca la testele efectuate de compania Renault nu au fost probleme cu Dacia Logan. El a precizat ca automobilul testat de ADAC va fi examinat in detaliu de catre firma producatoare...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
os
post 27 Jul 2005, 12:27
Post #240

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Trebuia eliminat "0" de dupa ...49. Un numar formal corect este:

0049-89-76762632

This post has been edited by os: 27 Jul 2005, 12:27

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
20 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 04:16
Forum Renault