1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Cat de ironica este viata. Cheltuim atat de multi bani pe haine scumpe, dar cele mai bune momente in viata sunt cele fara haine.
------------ Un fotograf pleacă în delegație. El bănuiește că-l înșeală nevastă-sa, așa că pune prin casă niște camere ascunse. Când se întoarce, stupefacție: o tonă de fotografii cu nevasta și cel mai bun prieten al lui în ipostaze năucitoare. Superofticat, se duce la prieten și-i spune: - Băi, Gigele, ia uite ce am aici. Uite! Acum, zi tu ce să-ți fac? - Pai, pe astea fă-mi-le 10/15, iar pe astea doua poster mare, că am ieșit mai bine. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
victor_hd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 May 11 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 25 Jul 2011, 09:44) Ceva pentru cei complexati de marime........ Se spune ca mai bine mica, in fata, si sa fie a ta, decat mare, in spate, si sa fie a altuia Suma respectelor, Alydor Se intalneste un francez un american si un roman pentru a se lauda fiecare cu maretiile din propria tara.. francezul : Noi avem trenuri care circula cu 400 km/h fara sa se miste paharul de apa de pe mese din vagonul restaurant.... grozav... zic restul.. americanul : Noi avem avioane care prind si de 2Mach fara sa se miste tava cu mancare l apasageri.. incredibl..... romanul : ba baieti eu am un verisor ce are o "dramba" de stau 14 porumbei pe ea fara sa se incgesuie...!!! formidabil...! dupa mult timp d epovesti despre maretii, francezul recunaoste ca totusi trenurile la ei nu prin 400 pe ora, doar 200 - 250 km/h, americanul zice si el ca si avioanele lor prind maxim 1 Mach si mai si vibreaza catedata, la care romanu zice .. ba pai na nici la varu-meu nu incap chiar 14 porumbei, ultimul mai scapa cu piciorul din exterior..... |
--------------------
dacia
sandero smile! 1.5dci
2011
- TM593793
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
N-am inteles nimika
![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Românii nu minte domnle, ei e sinceri mereu!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Eu cred ca vrea sa se laude ca are porumbei.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(victor_hd @ 26 Jul 2011, 08:34) Se intalneste un francez un american si un roman pentru a se lauda fiecare cu maretiile din propria tara.. francezul : Noi avem trenuri care circula cu 400 km/h fara sa se miste paharul de apa de pe mese din vagonul restaurant.... grozav... zic restul.. americanul : Noi avem avioane care prind si de 2Mach fara sa se miste tava cu mancare l apasageri.. incredibl..... romanul : ba baieti eu am un verisor ce are o "dramba" de stau 14 porumbei pe ea fara sa se incgesuie...!!! formidabil...! dupa mult timp d epovesti despre maretii, francezul recunaoste ca totusi trenurile la ei nu prin 400 pe ora, doar 200 - 250 km/h, americanul zice si el ca si avioanele lor prind maxim 1 Mach si mai si vibreaza catedata, la care romanu zice .. ba pai na nici la varu-meu nu incap chiar 14 porumbei, ultimul mai scapa cu piciorul din exterior..... Mai tarziu, dandu-si seama ca au exagerat cu totii: Francezu': "Bai, am mintit.. sunt trenuri normale, merg cu 150-180 Km/h" Americanu': "Babaieti, si eu am mintit, sunt avioane normale: 600-800 km/h, nu-s supersonice" Romanu': "Bai, si eu am mintit. Ala nu-i varu-meu, e frate-meu." Bancu' asta-i dinainte de inventarea TGV. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(DannyY @ 26 Jul 2011, 11:46) Mai tarziu, dandu-si seama ca au exagerat cu totii: Francezu': "Bai, am mintit.. sunt trenuri normale, merg cu 150-180 Km/h" Americanu': "Babaieti, si eu am mintit, sunt avioane normale: 600-800 km/h, nu-s supersonice" Romanu': "Bai, si eu am mintit. Ala nu-i varu-meu, e frate-meu." Bancu' asta-i dinainte de inventarea TGV. Eu il stiam cum ca are un var la Galati, iar cand recunoaste ca a mintit: "Bai, si eu am mintit. Nu-i de la Galati, e de la Vaslui". |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Io stiam cu Craiova si Iasi, dar omu' n-a specificat nimic si a trebuit sa improvizez
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Acu ... sunt si mai confuz
![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Treci pe "Read Only"...
Știri: "Ieri, în piața centrală a orașului, trupele speciale au dispersat o demonstrație a masochistilor. Plăcerea a fost enormă, în ambele tabere!" This post has been edited by Wolfman: 26 Jul 2011, 11:53 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
Kum?
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu asta e intrebarea corecta. "kum a aflat ady despre cine e vorba" cred ca ar fi important sa stim.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sa vezi ce-i sparg fata lu' var-miu, i-am zis sa nu mai dea din casa.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tu vrei sa iti dau de lucru in weekend
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
Sunt in concediu de vineri
![]() _________________________________________ Galagie mare la cotroceni..Basescu nu-si putea tine un discurs din cauza unor tzigani. se ridica bulibasha si spune: bai..gata, imi bag p... in gura aluia care mai vorbeste..! Are cuvantul domnul presedinte!! This post has been edited by ady77: 27 Jul 2011, 12:40 |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet:
- Eu zic sa nu-l batem… |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
jandarmii au dispersat o demonstratie a masochistilor. placerea a fost maxima in ambele tabere.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da' pe ala cu moartea si parpalacu' il stiti?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bmwh548 |
![]()
|
N-o fi ala cu hamsteru' cumva?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
S-au imprietenit pe feisbuc?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cu argon?
This post has been edited by kog: 27 Jul 2011, 18:02 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Neah, cu Georgel...
![]() |
--------------------
**
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
- Tati, tati, tantari astia nu ma lasa sa dorm.
- Fiule stinge lumina, inchide ochii si incearca sa dormi. Fiul face intocmai dar vazand un licurici striga speriat: - Tati! Acum ma cauta cu lanterna. |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Epoca post-basesciana
Într-una din zilele însorite ale lui Iulie 2015 un bătrân se apropie de intrarea în Palatul Cotroceni. Se apropie de ofițerul de garda și îi spune: - As vrea să intru sa vorbesc cu președintele Băsescu. Ofițerul îl privește blând pe bătrân și îi spune: - Domnule, Băsescu nu mai este președinte și deci nu mai are reședința aici. Bătrânul îi spune că e în regulă și se îndepărtează încet de intrarea în Palat. A doua zi același bătrân se îndreaptă către intrarea în Palatul Cotroceni și se adresează aceluiași ofițer de gardă : - As vrea să intru sa vorbesc cu președintele Băsescu. - Domnule, așa cum v-am spus și ieri, Băsescu nu mai este președinte și deci nu mai are reședința aici. Bătrânul îi mulțumește și pleacă încet spre locuința sa. A treia zi bătrânul se duce din nou la intrarea în palatul Cotroceni și se adresează aceluiași ofițer: - As vrea sa intru sa vorbesc cu președintele Băsescu. Iritat, ofițerul se încruntă ușor la bătrân și îi spune: - Domnule este a treia zi consecutivă când veniți aici și cereți sa vorbiți cu Băsescu. V-am spus deja că Băsescu nu mai este președinte și deci nu mai are reședința aici. Nu înțelegeți? - Ba înțeleg foarte bine, însă nu mă mai satur să aud asta. Ofițerul ia poziția de drepți, îl salută respectuos ca pe un general și îi spune bătrânului: - Atunci ne vedem mâine, domnule! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 16:08 |