1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Intr-o zi pescuiesc, povesteste un pescar inrait, si raman fara momeala. Alaturi de mine, pe mal, vad un sarpe care se chinuie sa-nghita o broasca. I-am luat-o si am taiat-o bucati ca sa o folosesc drept momeala. Simtindu-ma vinovat ca i-am luat sarpelui mancarea de la gura, i-am turnat putina votca pe gat, ca tot ramasese cu gura cascata. Si, ce sa vezi? Dupa un timp, simt ca ma inghionteste ceva la picior....
Era sarpele meu, cu doua broaste in gura. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Un tip merge la doctor si-i spune:
-Domnule doctor sunt epuizat in fiecare seara cand adorm visez ca trebuie sa conduc un T.I.R.plin cu fructe si legume de la Bucuresti la Baia Mare ma trezesc obosit si asa ma duc la slujba dar asta in fiecare zi. Doctorul ii spune: -Stii cum facem?Cand adormi conduci tu pana la Deva si de acolo pana la Baia Mare conduc eu.OK? Dupa o vreme se intalneste cu doctorul. -Va multumesc sunt mult mai odihnit.In aceasi zi se intalneste cu un amic. -Ce mai faci ma? -Lasa-ma ca nu mai pot de oboseala,in fiecare seara cand adorm visez ca fac dragoste toata noaptea cu trei blonde superbe si ma duc frant la munca. -Du-te ba la doctoru meu ca te rezolva el. La O saptamana se intalneste iara cu amicul sau. -Ce mai zici acum? -Lasa-ma ca am fost la doctorul tau si am scapat de blonde! -Ti-am spus eu ca-i bun. -Da ii bun, dar acum cand adorm am de condus un T.I.R.pana la Baia Mare!!!! |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci kum are, ca fost sofer de TIR, povestiri mult mai tari decat bancul asta. Si-s reale!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ca alea din parcarea de la Billa?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
A group of feminists are protesting in front of the White House:
- Free women now! Free women now! A man passsing-by asks: - Can I have one? |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
...OPT OAMENI, împușcați la coaforul de la Perla din Capitală. Două persoane au murit. Argresorul se numește Gheorghe Vlădean și este ofițer MAI
Atacatorul este un polițist Opt persoane au fost împușcate cu armă cu glonț, două fiind ucise, într-un coafor din zona Perla din Capitală, informează surse judiciare, care precizează că focul a fost deschis de un polițist, potrivit Mediafax. UPDATE18.58 Conform declarației de avere, În anul 2007, polițistul Gheorghe Vlădan (40 de ani) avea un salariu de 1750 de lei. Nevasta acestuia, coafeză la salonul Perla, câștiga la acea dată 583 lei în fiecare lună. Gheorghe Vlădan și soția sa au un copil. UPDATE 18.47 Bărbatul a fost identificat! El se numește Gheorghe Vlădean și este agent șef MAI, șofer pe ambulanță. UPDATE 18.43 Potrivit unui martor agresorul ar fi amenințat că va recurge la gesturi extreme după ce soția lui a intentat divorț. UPDATE 18.37 Potrivit unor surse din interiorul anchetei atacatorul ar fi fost prins. După primele cercetări mobilul crimei este gelozia. Gelozie, Vlădean, Vlădan, Vladivostok, mai contează? This post has been edited by garlic_dog: 5 Mar 2012, 19:23 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si acum ce ar trebui sa fac ca sa rad, sa ma gadil, nu?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Politist sofer pe ambulanta?
Asta e pe bune, nu banc, trebuia la stiri. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Toata tara asta e un banc prost, din pacate...
![]() |
--------------------
**
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
După operație, tânăra pacientă întreabă doctorul:
- Dle Doctor, spuneți-mi vă rog, cind voi putea sa imi reiau viata sexuala? - Nu stiu sa va spun Dra, pana acum nimeni nu m-a intrebat asa ceva dupa o operatie la amigdale! Nu exista persoana mai periculoasa ca o domnisoara,care se lasa de fumat,aflandu-se la dieta,in timpul ciclului! Bine, nu stiu cat de banc este... ![]() This post has been edited by Altis: 5 Mar 2012, 23:14 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 4 Mar 2012, 11:50) Intr-o zi pescuiesc, povesteste un pescar inrait, si raman fara momeala. Alaturi de mine, pe mal, vad un sarpe care se chinuie sa-nghita o broasca. I-am luat-o si am taiat-o bucati ca sa o folosesc drept momeala. Simtindu-ma vinovat ca i-am luat sarpelui mancarea de la gura, i-am turnat putina votca pe gat, ca tot ramasese cu gura cascata. Si, ce sa vezi? Dupa un timp, simt ca ma inghionteste ceva la picior.... Era sarpele meu, cu doua broaste in gura. ba mai da-l in mm de sarpe ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Wolfman |
![]()
|
Un tip vine la magazin sa cumpere un cadou de 8 martie.Vanzatoarea il intreaba:
-E pentru sotie sau doriti ceva mai scump? |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La bijutier, sotia probeaza o bratara masiva de aur. Ea : - Ce zici, iti place ? El: -Nuuu, te ingrasa !
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Are dreptate... sa incerce un diamant micut de 2-3 carate
![]() This post has been edited by luck33ro: 8 Mar 2012, 11:27 |
--------------------
**
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
- Scumpo!!! Ce sa-ti daruiesc de 8 martie?
- Vai, nici nu stiu... - Bine, iti mai dau un an sa te mai gandesti..! |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Culmi:
culmea prostiei -un politist blond culmea nesimtirii -sa scrii pe coliva la multi ani culmea orbului -sa-si vada moartea cu ochii culmea agriculturii -sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern culmea ghinionului -sa faci pe prostul si sa ramai asa! culmea yoga -sa-ti tragi un cap în gura!!! culmea politetii -sa stai pe scaunul electric si sa cedezi locul unei doamne culmea melancoliei -sa cazi pe gânduri si sa-ti rupi mâna culmea World Trade Center -urci cu liftul, cobori cu biroul! culmea inocentei- o calugarita care lucreaza intr-o fabrica de prezervative sa creada ca face saci de dormit pentru soricei culmea înotului - cu o mana sa inoti, cu cealalta sa dai din picioare culmea orei exacte - sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo culmea justitiei - sa condamni o prostituata cu executare locul de munca culmea tramvaiului - sa-l traga politia pe dreapta culmea lacomiei - sa mananci bataie si sa nu te saturi! culmea auzului - sa auzi cum se crapa de ziua culmea sovaielii - sa ezit, sa nu ezit... culmea geloziei - sa fii gelos pe soare ca îti arde nevasta culmea interfonului - sa suni si sa primesti ton de fax culmea politetii - sa bati la usa si când iesi afara culmea ceasului desteptator - sa sune ocupat... culmea culmilor - sa aiba purecii paduchi culmea fotbalului -sa deschizi frigiderul si sa strigi gooooooooool culmea aglomeratiei - sa mearga soferu' de la autobuz pe scara culmea talk-show-ului - sa te inviti singur la emisiune si sa nu te lasi sa vorbesti culmea prostitutiei - o prostitutata din Insulele Virgine culmea norocului - sa te calce o salvare culmea slabirii - sa slabeasca un ardei gras culmea veterinarului - sa faci injectie unui catel de usturoi |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Kume, nu ti-am zis sa nu mai intri pe odece?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
404250_138253816296049_100003342945489_158186_1119023367_n.jpg ( Size: 26.64k )
Number of downloads: 582
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sotia mea a fost asistenta unui magician multi ani. Cred cã a învãtat câteva trucuri bune de la el. De exemplu, vin ieri de la muncã, intru în dormitor, mã vede si strigã:
- “Abracadabra!” si deodatã, ce sã vezi? Prietenul meu, Bulã, a iesit dezbrãcat din dulap. Am râs cu lacrimi, sãracu’ Bulã, mi-era milã de el, cred cã se întreba ce dracu’ s-a întâmplat de a ajuns gol la mine în dulap! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei? Simplu, ele citesc printre randuri… Be My Wife!
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Da' Blow My Willie n-ai fi interpretat...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
razbunare feminina
O femeie recent divortata isi petrecu prima zi impachetandu-si lucrurile in cutii si valize. A doua zi, a venit un camion si a incarcat totul, inclusiv mobila. A treia zi, s-a asezat pe jos, in sufrageria goala, a pus muzica in surdina, a asezat doua luminari, doua kg de creveti, o farfurie de icre si o sticla de vin alb pus la gheata. Cand a terminat de mancat, a demontat toate barele de la perdelele din fiecare camera, le-a scos capacele laterale, a indesat inauntru icrele si crevetii care ii ramasesera, a pus capacele la loc si a asezat din nou barele la geamuri. Reintors, fostul sot s-a mutat cu amanta si cu noua lui mobila. La inceput, totul a fost perfect. Insa, in curand, incet, incet, casa a inceput sa puta. Au incercat de toate: au facut curatenie, au aerisit, au revizuit gurile de ventilatie pentru eventualitatea ca s-ar putea gasi soareci morti inauntru, au spalat covoarele... In fiecare coltisor de casa au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltui o gramada de bani sa schimbe, dar nimic nu functiona. Nimeni nu le mai venea in vizita, angajatii refuzau sa lucreze, pana si fata care facea curatenie in casa i-a abandonat. Disperati, fostul sot si amanta, au hotarit sa se mute. Dupa o luna, inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa. Cei de la agentiile imobiliare nici nu mai raspundeau la telefon. In final au cumparat o casa noua. Intr-o zi, fosta sotie il suna ca sa stabileasca detaliile divortului si, in treacat, il intreaba cum o mai duce. El raspunde ca vinde casa, fara insa sa-i dea vreo explicatie. Ea il asculta calma, apoi ii zice ca o sa vorbeasca cu avocatul, sa vada cum ar putea face sa cumpere ea casa. Presupunand ca n-are nici o idee despre adevaratul motiv pentru care o vinde, barbatul ii propune a zecea parte din pretul real al locuintei, ca sa scape cat mai repede. Femeia accepta si, in citeva ore, avocatul ii aduce actele la semnat. O saptamina mai tarziu, barbatul si amanta se oprira la poarta casei, observand surazatori cum muncitorii le impachetau lucrurile si le urcau in camion. Totul, inclusiv barele de la perdele... IMI PLAC ISTORIILE CU FINAL FERICIT, TIE NU? primita pe mail ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
D-aia-mi tin io perdelele pe sina...
@bygy007: zi-i aluia (aleia) de ti-a trimis mailu' ca era vorba de teava, nu de bara... This post has been edited by maho: 10 Mar 2012, 16:20 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
Seara,la culcare,in pat
-Ioane! -Ce-i fa,lasa-ma sa dorm! -Ioane! -No ,zi odata! -Uite, avem o plosnita pe perete.! -Si ce ai vrea sa avem,un Grigorescu? Ion si Maria oameni cu stare in sat,gazduiau o pereche de tineri francezi veniti cu ajutoare.Maria,neavand somn,trage cu ochiul pe gaura cheii la cei doi.Frantuzoaica isi scoase bikini,ii flutura francezului pe la nas,acesta se infierbanta la culme si pune-te si dai.... Mariei ii veni si ei poftele,se duse la Ion care dormea,isi scoase ludovicii si ii flutura la nasul acestiua.Ion sare din somn ca ars si striga: -Marie,sari si adu pusca,ca au dat dihorii!.... ![]() ![]() ![]() Maria si Ion in pat -Marie,baga mana sub plapuma -Bine mai Ioane -Marie,baga-mi mana in chiloti -Bine mai Ioane -Eee,,ia zi, e mare? -E mare Ioane -Eeee, ia zi,e tare? -E tare mai Ioane - Vezi ce vartos ma cac? ![]() |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
Ion, pe patul de moarte:
-Tu Marie, eu o sa mor si ultima mea dorinta este sa-mi spui daca m-ai inselat si daca da, cu cine ai facut-o, ca sa pot pleca linistit de pe lumea asta... -Ioane dragul meu, eu ti-oi spune,da' daca nu mori? This post has been edited by b-73-zdv: 10 Mar 2012, 19:08 |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 03:17 |