1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture1.jpg ( Size: 20.62k ) Number of downloads: 443 Picture2.jpg ( Size: 33.8k ) Number of downloads: 507 Picture3.jpg ( Size: 39.57k ) Number of downloads: 519 Picture4.jpg ( Size: 32.95k ) Number of downloads: 476 Picture5.jpg ( Size: 32.46k ) Number of downloads: 464 Picture6.jpg ( Size: 26.34k ) Number of downloads: 483 |
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Itic suna la Securitate: -Alo, vedeti ca Strul are niste lemne ! -Si ce e cu asta? -A gaurit si a introdus an fiecare lemn bijuterii, diamante, dolari si, probabil, ceva munitie adusa din America, de la fratele lui. Apoi al suna pe Strul: -Ma dobitocule, pregateste-te ca am trimis sa-ti sparga lemnele! -Pe cine ? -Pe aia care mi i-ai trimis tu anul trecut de mi-au sapat gradina.
Doua blonde la o receptie simandicoasa, dupa ce au defilat pe la bufet una-i spune celeilalte: "Draga, hai sa plecam! Vinul e f.vechi, icrele sunt negre!" This post has been edited by ag02cws: 15 May 2008, 13:23 |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
Intrebare: Cum fredoneaza un surdo-mut versul: “M-am nascut in Romania?”
Raspuns: Se bate cu pumnii in cap. |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Niste moldoveni la jocurile olimpice. Proba de caiac-canoe. Astia asezati aproape de apa. Trece echipajul de pe locul 1 ,moment in care moldovenii incep sa strige : **** ba!! Chizda cenzurat!! etc..Nici un raspuns.Trece echipajul de pe locul 2.Moldovenii iar: Sa va futim ma!! ****!! Etc..nici un raspuns.Trece echipajul de pe locul 3.Moldovenii striga: **** ma! Chizda ma-tii!!Echipajul de pe locul 3 riposteaza: Ba a ma-tii ba!!La care moldovenii extaziati: Astia sunt!!! HAI ROMANIA !!!
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
E vechi da bun, sau nu?
![]() La ora de matematica învatatoarea îi întreaba pe copii: - Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o împuscam. Cîte ramîn atunci pe craca? - Nici una, pentru ca celalalte îsi iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar îti apreciez totusi logica. - Doamna învatatoare! As dori sa întreb si eu ceva: trei femei manînca înghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita? Învatatoarea se gîndeste. - Cea care o suge. - Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica! |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
se poate sterge
This post has been edited by Victoras2001: 18 May 2008, 11:51 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(22CMM @ 16 May 2008, 07:58) E vechi da bun, sau nu? ![]() La ora de matematica învatatoarea îi întreaba pe copii: - Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o împuscam. Cîte ramîn atunci pe craca? - Nici una, pentru ca celalalte îsi iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar îti apreciez totusi logica. - Doamna învatatoare! As dori sa întreb si eu ceva: trei femei manînca înghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita? Învatatoarea se gîndeste. - Cea care o suge. - Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica! Tare ... ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) fn.CG7QO.jpg ( Size: 29.11k ) Number of downloads: 401 l_635452.jpg ( Size: 32.57k ) Number of downloads: 461 l_640907.jpg ( Size: 71.56k ) Number of downloads: 413 l_652065.jpg ( Size: 35.19k ) Number of downloads: 404 l_674905.jpg ( Size: 42.36k ) Number of downloads: 402 note_nebunatice.jpg ( Size: 29.4k ) Number of downloads: 369 |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
ag02cws |
![]()
|
din ciclul limba noastra-i un comor: ABUZ= (Om) fara buze APOI= apa mare BIZAR=zar dublu MACEL= mac mic MICROSCOP= scop marunt SOIOS= de soi INVIORAT = Prevazut cu vioara INFOCARE = transformare in foca IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane" LESINA = pe unde merge "le tren" MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri RATEU = pateu din carne de ratza SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu. TRACTOR = actor cu mult trac TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie ))
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Bosumflat = sef supraponderal
Acid acetilsalicilic = aspirina smechera |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
Un tip si-o tipa in pat, actiune din greu.
Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei, tipul sare din pat, isi ia hainele in brate, tipa ii deschide geamul, tipul sare. Dupa un timp se aude un ciocanit la usa . Tipa deschide, in usa ... tipul cu hainele in brate: - Ma nevasta, da' stresati mai suntem ! |
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
-Ce are capul rosu si miroase a pipi ?
-Borna kilometrica! ![]() |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
numai baga nimeni nimik, ce facem nu avem clientii in cafenea?
tre sa schimbam politica ca ne ia concurenta. ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
DEFINITII NOI DIN DEX 2008:
INFOCARE = transformare in foca GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane" IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie BIZAR=zar dublu MACEL= mac mic MICROSCOP= scop marunt INVIORAT = Prevazut cu vioara LESINA = pe unde merge "le tren" MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri RATEU = pateu din carne de ratza SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu. TRACTOR = actor cu mult trac TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe This post has been edited by 2dor: 20 May 2008, 11:25 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
daniro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 December 07 From: Satu Mare, Buzau ![]() |
I: Ce este un sot ?
R: Un amant care si-a fortat prea mult norocul. Un vanator intra intr-un magazin de profil. - Pantaloni de camuflaj aveti? - Avem, dar nu-i gasim! Sotia unui informatician: - Draga, du-te la magazin si ia salam. Daca au oua, ia zece. Programatorul ajunge la magazin: - Aveti oua ? - Da. - Atunci dati-mi 10 salamuri, va rog. - Ioane, cumparatu-ti-ai masina? - Cumparat, Vasîi! - Ce culoare? - Pai ma Vasîi, ai vazut ceriul la apusu' soarelui? - Vazut-am! - E, tot ase îi, numa' ca verde. Statea Ion pe deal cu un bumerang in mana si cu fatza plina de sânge. Se apropie Vasîi: - Ce faci Ioane? - Stau... - Da' ce tii în mana? - Nu stiu... - Pai si de ce il tii? Arunca-l! - Arunca-l tu, ca eu m-am saturat... Un om la aprozar: - Cu ce va pot servi? - Doua kilograme de cartofi, dar fiecare impachetat separat. Urmeaza o moaca expresiva a vanzatorului. - Altceva? - Un kilogram de portocale. Dar fiecare impachetata separat. Vanzatorul ii indeplineste dorinta vizibil nemultumit. Omul se uita prin aprozar si la un moment dat întreaba: - Ce este aia neagra acolo? - Mac, cretinule, dar nu-i de vânzare. 20 May 2008, 14:20: O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi. Fiica vede pe strada niste femei imbracate provocator stand pe marginea strazii uitandu-se la fiecare masina care trecea. "Mami" intreaba fiica "ce fac doamnele alea acolo?" "Isi asteapta sotii sa se intoarca de la munca" raspunse mama. "Hai cucoana, ca's prostituate." intervine taximetristul. Dupa cateva momente de liniste apasatoare, fetita intreaba, "Mami, prostituatele au copii?" "Desigur, draga mea, de unde crezi ca au aparut taximetristii?" 20 May 2008, 14:38: Două soții de polițiști stau de vorba. Una zice: - Dragă, soțul meu are post lângă o florărie. Niciodată nu mi-a adus vreo floare... - Și ce? Al meu are post lângă conservator. O conservă n-am văzut până acum... Lucruri pe care nu ai vrea să le auzi în timpul operației tale: 1. Oops! 2. Ce vrei să spui, nu era vorba de o operație de schimbare de sex? 3. La dracu! Pagina 47 din manual lipsește. 4. Dă-mi chestia aia… aia… cum îi spune… aia… 5. Iarăși nu mai merge lumina… 6. Păstrează asta. Vom avea nevoie de ea la autopsie. Canibalii prind un american, un rus și un roman. Seful canibalilor le spune: “Daca vreti să scapati cu viata (adica nemincati) aveti 3 posibilitati: ori platiti 100 $, ori primiti 100 de lovituri pe spate ori mincati gramada aia de rahat din fata voastra” Americanul duce mâna la buzunar, scoate 100 $ și scapa. Rusul indura 100 de lovituri pe spate și de asemenea scapa. Romanul, care este renumit pentru “afacerile” lui, spune: “Eu m-as infinge în gramada aia de rahat” Mănâncă aproape jumătate, i se face greata și spune: “De restul dati-mi lovituri pe spate” Indura el ce indura, insă nu mai poate de durere si, chinuit spune: “Baga-mi-as piciorul... ia de aici 100 $ și lasă-ma în pace”! !!! This post has been edited by daniro: 20 May 2008, 14:38 |
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Text scris pe o peluza: "I wish my lawn was EMO so it would cut itself"
![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Un tip isi conduce prietena acasa, noaptea, dupa discoteca. Ajunsi in pragul casei fetei, tipul se reazema de perete si incepe vrajeala la greu. Dupa vreo 15 minute se deschide usa si apare tatal fetei, chior de somn: - Ba, a zis nevasta-mea ca ti-o suge ea, numai ia naibii cotul de pe sonerie...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 6 May 2008, 17:25) saitu' care face misto de luzarii care fac misto de luzarii de pe haifaiv n-a aparut inca? |
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Afilon poate servesti tu niste pericabo de la tipii care se cheama admini
![]() Renunta la semnatura aia cat nu e prea tarziu! |
--------------------
**
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce e aia pericabo?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai o sa ies toba de carte tot citind daciaclub.ro
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
afilon |
![]()
|
|
--------------------
zil
cu pritzep
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Poti sa-ti iei un ban frumos, da nu de la fisc si nici de la angajator.
![]() |
--------------------
**
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
io zic sa facem un poll
![]() PS: sau mai multe? This post has been edited by kaspersky: 21 May 2008, 13:57 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
afilon |
![]()
|
luck33, tu stii bancu' despre ansamblul sovietic de muzica de camera? merg astia in deplasare in occident sa cinte si sa propaseasca cultura sovietica. la terminarea turneului, in iliushinul aeroflot unul din ei povesteste nostalgic cum a fost el in ceva muzeu si a tinut in mina un stradivarius, ba chiar a cintat citeva note pe el. zice altul, "bai artistule, ce-i asa grozav sa scirtii dintr-o vechitura din aia?" astalalt se uita la el, se gindeste, ii raspunde "cum sa-ti explic eu ca sa intelegi si tu, imagineaza-ti ca ai avea ocazia sa tragi citeva focuri cu mauseru' lu' dzerjinski".
PeSe: kasperskule, pentru tine dau cu subsemnatul oricind. This post has been edited by afilon: 21 May 2008, 14:02 |
--------------------
zil
cu pritzep
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Deci ca sa fie clar:
Latin text: Pedicabo ego vos et irrumabo English translation: will fuck your ass and fuck your mouth. Rusinicaaa !!! ![]() Deci ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Parintii lui Ion vin la parintii Mariei si stabilesc nunta peste doua saptamani. Seara Ion si Maria ies la poarta ca tinerii. Se iau in brate se pupa, se giugiulesc si la un moment dat Ion zice:
- Marie hai sa ne-o punem! Ce mi-e amu, ce mi-e peste doua saptamani? Tot femeia mea esti. - Ioane, nu. Cand om iesi din altar, sunt a ta toata, pana atunci nimic. - Bine pha, dar macar arata-mi-o si mie s-o vad! Maria ridica fusta si zice: - No bine, uite-o! Se da Ion aproape, se uita cu luare aminte, stramba din nas si zice: - Marie, e musai acum, ca dupa cum miroase, nu mai tine doua saptamani. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Muttley si-a amintit parola
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 14:44 |