1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Sclaud |
![]()
|
||
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|||
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Vine o tipa la doctor si-i spune:
- D-le doctor, dati-mi ceva pentru sotul meu ca sa fie un taur la pat. - Dezbraca-te, incepem prin ai pune coarne! ![]() |
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Doua blonde se intalnesc:
- Auzi draga, am si eu un dubiu: Cum se zice corect Iran sau Irak?.. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Mar 2010, 22:27) Buna seara! Ma scuzati, aici e concursu' de bancuri foarte vechi si foarte proaste? Da? Saru'mina, am si eu un banc... Suna la usa. Tipu' deschide usa. Pe pres, o moarte mica, asa de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa, oase, parpalac negru... - Vai doamne, vaaaai!!! - Stai lejer, am venit dupa hamster! Aproape bine... dar nu se ridica la nivelul astuia: QUOTE - Doamne, zice Sf. Petru, iarna asta romanii n-au indurat prea mult? Zapezi peste zapezi, viscole, acum ploaie? La care Dumnezeu ii raspunde: - Au vrut iar marinar, le dau apa !! This post has been edited by bucatzel: 8 Apr 2010, 10:41 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Revenind la programul normal...
Un infractor este interogat la politie: - Spune, dom'le, ce-ai facut! - Pai am furat o damigeana cu vin... - Si... - Jumatate am baut-o... - Si cu cealalta jumatate ce-ai facut? - Pai, am vindut-o... - Si ce-ai facut cu banii? - I-am baut! --------------------- - Am ajuns deja in oras? intreaba sotia. - Cu siguranta, raspunde sotul, lovim din ce in ce mai multi pietoni!. - Pai incetineste atunci! - Cum sa incetinesc, daca tu conduci. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dupa cum zice conu' JORJ! Si era cu "funicular sau furnicular", nu cu Iran si Iraq.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Macar tu ai scris corect numele tarii, nu ca aia de la stiri.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
nu stiu cat de corect sunt, dar cred ca iraq e denumirea internationala, iar irak e romaneasca.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Absolut corect, tribunul!
This post has been edited by Marty: 8 Apr 2010, 13:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu stiam ca numele proprii se scriu in romana ca la mama lor...
![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Stiai prost.
![]() |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Te pomenesti ca de-aia merg unii la London
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Unde la London? In England?
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
aha, în iuchei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
"Eu stiam ca numele proprii se scriu in romana ca la mama lor..."
Numai cele chinezesti! |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bucatzel |
![]()
|
In sala de concert da buzna o echipa de politisti, cu armele pregatite. Toti sunt speriati.
Tipul de la pian (cu voce tremuranda): - Care e problema? Politistii: - Am fost informati, ca aici cineva isi bate joc de un oarecare Mozart... -------------------------- Si din vremuri demult apuse... Mitica, un barbat plapand, n-a prea avut noroc in casatorie. Prima lui sotie, activista de partid, noaptea in pat, ii tot spunea: "Mai mult si mai bine, Mitica!" A doua, era profesoara: "Repeta, Mitica!" , ii tot spunea. A treia, farmacista, il innebunise: "Mitica, de trei ori pe zi : dimineata, la pranz si seara". Dar acum, cu a patra, a avut noroc : inginer agronom. Aceasta a fost intelegatoare: "Mitica, numai cand poti; pt. restul, chemam soldatii si studentii!" -------------------------- Aveti grija... Un tip care dorea sa isi vanda masina , isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii. In timp ce era in trafic, primeste un telefon: -Alo ,da! Cine este?? -Aici e politia, suntem in spatele dvs. Opriti pe dreapta pentru ca nu aveti voie sa vorbiti la telefon in timp ce conduceti! -------------------------- Dupa vacanta de iarna doamna invatatoare ii intreaba pe elevi: -Cu ce v-ati ajutat familia in timpul vacantei?Spune,Ionescu -Am ajutat-o pe bunica la spalatul vaselor. -Dar tu, Popescu? -Am ajutat-o pe mama la curatenie. -Hai Bula, spune si tu -L-am ajutat pe bunicul meu sa taie lemne si un lemn mi-a sarit direct in p*** -Mai, Bula, nu-i frumos! Spune-o mai pe ocolite! A doua zi vine inspectia la ora doamnei invatatoare. Dupa ce Ionescu, Popescu, X, Y, etc. au raspuns, inspectorul i-a spus invatatoarea sa il puna si pe Bula. -Bine, Bula zi si tu. -L-am ajutat pe bunicul la taiat leme. Intr-o zi, un lemn a sarit si a luat-o prin gradina, pe dupa casa, prin sura si m-a lovit direct in p***!!! -------------------------------------- La un post TV se face un reportaj despre o nutritie naturala, bazata pe alimente de la tara, pure, fara E-uri. Ca interlocutor al reporterului e badea Gheo la vreo 80 de ani. - Bade, ce mananci dimineata ? - Pai ce sa mananc, beau o palinca mica si mananc clisa cu ceapa. - Iar la pranz? - Pai ce sa fie, beau o palinca mica si bag clisa cu ceapa. - Inteleg, dar seara? - Pai ce sa fie, o palinca si clisa cu ceapa. - Dar de la atata clisa cum stai cu colesterolul? - Uite asa de teapan ii colesterolu meu... -------------------------------------- Un student la examen. Intra, trage un bilet si incepe sa balbaie ce isi aminteste din notitele de curs. Dupa ce termina, profesorul se uita la el foarte serios si ii spune: - Domnule, pentru raspunsul dumitale de astazi nu pot sa iti dau decat o singura nota si incepe cu p. Stii care este aceasta? -Pinci, domnule profesor!Pinci! ---------------------------------------- Tot ca ala vechi, dar a ajuns la V2. Trei accidente de motocicleta, trei motociclisti in spital, trei paturi in salon. Vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor. Primul motociclist. Un picor in ghips. Reporterul: "Cum s-a intamplat accidentul, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa?" Motociclistul: "Pai sa vedeti... eu.. Suzuki.. 300 km/h... coaja de banana pe carosabil... am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant... am o mica fisura 3/4 tibia stanga.. trece... nimic grav." Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips. Reporterul: "La dumneavoastra cum s-a intamplat? Vad ca aveti o mana si un picor in ghips!" Motociclistul: "Eu mergeam linistit pe strada... 250 km/h... Kawasaki .. cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic 'nu se poate, nu e mai tare ca mine' si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat... am derapat putin...am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul.. nimic grav, trece Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare Reporterul: "Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma!..Cum s-a intamplat?" Motociclistul: "Nuu.. eu...Mobra.. 50 la ora.. Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si... m-am dat jos de pe motoreta... M-am rostogolit eu un pic... m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant.... Imi arunc casca, fug sa ii ajut si ... a dracului coaja de banana... iau o ceafa de asfalt... si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara. ----------------- Si inca un banc din categoria "Pentru asta m-au dat afara din gradinita" Postasul bate la usa unei blonde, la care blonda intreba: - Cine e? - Posta! - Cati sunteti ? This post has been edited by bucatzel: 8 Apr 2010, 16:14 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ai naibii impielitati v-ati repezit ca hienele...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 8 Apr 2010, 16:21 |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
العراق
This post has been edited by paulp: 8 Apr 2010, 18:27 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bucatzel |
![]()
|
bine ba ca v-ati trezit toti lingvisti...
-------------------------------------------- Doi proaspat arestati discuta in celula: - De ce ai fost arestat? - Pentru concurenta. - ...? - Fabricam aceleasi bancnote ca si statul. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Faza reala din timpul unui examen la TGD (Teoria Generala a Dreptului). Profu, un mosneag care avea cam aceeasi varsta cu Tutankamon era renumit ca nu trecea decat 10 % din studenti la primul examen.. Examenul se desfasura oral..
Il asculta profu pe un coleg/amic si la sfarsit se vedea ca nu e multumit asa ca incepe sa spuna: - Mai tu sti ceva.... Dar..... la care amicu (care se prinsese dupa figura profului ca va pica); - Stiu domn profesor... DA NU SPUN.... This post has been edited by nairam: 9 Apr 2010, 06:43 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Un cioban statea in bota si-si privea oile. Câțiva turisti se opresc in fata lui si-i admira bota sculptata:
-Bade, da ce vrea sa reprezinte sculptura asta din partea de sus a botei?!? -Apoi i-un motiv arahic din Maramures… -Bade da asta de sub ea? -Pai asta-i un motiv vechi din Muntenia… -Da asta de mai jos, bade? -Ei, asta-i un motiv din Dobrogea de pe vremea Sf. Andrei… -Da jos de tot de ce n-ai mai sculptat nimic, bade??! -D-apoi ce motiv as fi avut?!? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Tot in genul asta:
Un cioban statea sprijinit intr-o bata. Se opresc cativa turisti si admira cum la capatul batei, in partea de sus, ersu sculptate niste modele. Unul din ei observa ca bata e cam lunga pentru cioban si acesta sta chinuit. Atunci in intreaba: - de ce nu tai 10-15 cm din bata ca sa stai comod? - pentru ca daca tai din ea o sa stric sculptura asta frumoasa, si nu vreau - dar de ce nu tai din partea de jos? - mai mie imi e mare sus, nu jos! ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
- Nu stiu ce sa ma fac, domnule doctor. Casatoria mea a intrat intr-un
impas. - Cum asa? - Pai, sotia mea nu ma poate suferi cand sunt beat, iar eu n-o pot suferi cand sunt treaz... - Mai copile, se plange maica-ta ca vorbeste cu tine si tu n-o asculti. - Pai sa vezi, taticule... - Lasa scuzele! Spune-mi cum de reusesti!?! |
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
Ion si Gheorghe pe camp, la coasa. Toate bune si frumoase pana cand lui Ion i se rupe coasa.
-Ioane, du-te pana la mine acasa si in hol, cum ai intrat, o sa vezi o coasa, ia-o p-aia si hai la munca! Merge Ion, intra in casa si o vede pe nevasta lui Gheorghe dezbracata, pe pat. O f$%e bine, ia coasa si merge inapoi pe camp. - Mai Gheorghe, eu ti-as zice ceva da tu te vei supara pe mine. - Nu ma supar mai Ioane, hai zi! - Ce tzapana ii nevastata.... - Daca a murit de 3 zile....e cam tzeapana |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
10 Motive de ce barbatii prefera mai mult armele decit femeile
#10 poti sa schimbi o arma veche de .45 pe una de .22 #9 Poti sa lasi o arma acasa sis a ai alta arma cu tine cind esti pe drum. #8 Daca admiri arma prietenului tau si ii zici lui lucru asta, el poate ca te va lasa sa o incerci sa vezi cum merge. #7 Prima ta arma nu are treaba pentru ca tu ai alta arma pentru orice eventualitate. #6 Arma ta va sta cu tine chiar daca nu mai ai munitie. #5 O arma nu ia mult spatiu in dulap. #4 Armele functioneaza normal in fiecare zi din luna. #3 O arma nu intreaba “Magazia asta o sa ma faca mai grasa?” #2 O arma nu are treaba daca mergi la culcare dupa ce o folosesti. Si Motivul Numarul 1 de ce o arma e mai favorizata decit o femeie……….. #1 Pentru o Arma poti cumpara SILENCER. |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:37 |